Miesseuraa miesprostituoitu

Halusin selvittää, mistä itse pidän, mitkä ovat omat seksuaaliset rajani, Tomi kertoo. Suomessa ei tuolloin ollut juuri tarjolla miesseuralaisia, joten hyvän maineen kiiriessä suusta suuhun myös asiakaskunta kasvoi nopeasti.

Se oli mulle ihan selkeä ammatti. Tomi päätyi toimimaan seksityöläisenä peräti 10 vuotta. Niistä pari vuotta hän elätti itsensä pelkästään miesseuralaisena. Kun seksistä tuli pakko, se alkoi kuormittaa liikaa. Tomi tarjosi seksuaalisia palveluksia lähinnä naisille ja pariskunnille. Vähitellen hänelle alkoi piirtyä laajempi kuva naisten seksuaalisuudesta. On sääli, että naisen halu lytätään helposti. Seksi on kuitenkin iso osa elämää. Se, että hän on sinut itsensä ja seksuaalisuutensa kanssa.

Siinä ei ulkonäkö paina mitään, jos nainen tietää mitä haluaa, eikä häpeä sitä eikä itseään. Tomin asiakkaiksi hakeutuvilla naisilla oli kaikilla omat, vaihtelevat syynsä maksaa seksistä. Usein taustalla oli kuitenkin tyytymättömyys parisuhdeseksin laatuun tai määrään tai halu kokeilla jotain seksuaalista erikoisuutta. Naisten on miehiä helpompi saada seksiseuraa netistä tai baarista.

Siksi kynnys maksaa seksistä on korkeampi kuin miehillä. Tomin mielestä nautinnon hakeminen ja varsinkin erikoisuuksien kokeilu on kuitenkin turvallisempaa ammattilaisen kanssa.

Hän myös kyseenalaistaa, onko parisuhteessa olevilla oikeus määrätä toistensa seksuaalisuudesta ja sen toteuttamisesta. Jos toinen haluaa kokeilla jotain uutta, voiko parisuhteen toinen osapuoli rajoittaa häntä pelkän parisuhteen nimissä? Tämä on tabu, josta parien pitäisi puhua jo suhteen alussa, Tomi pohtii.

Hänellä on ollut asiakkaana muun muassa vastikään lapsen synnyttänyt nainen, jonka miehen seksihalut katosivat vauvan synnyttyä. Nainen oli aikansa odotellut miehensä halun palaamista ja pari oli käynyt terapiassakin, mutta ongelmaan ei löytynyt ratkaisua. Lopulta nainen päätyi ostamaan seksiä Tomilta.

Seksin ostajana nainen on usein vaativa. Pikapano ja maksu käteisellä —tyylinen toiminta ei olisi pitkään jaksanut asiakkaita kiinnostaa.

Naisten seksuaalisiin tarpeisiin vastaaminen veikin Tomin itsetutkiskelun tielle. Hän halusi olla asiakkailleen kaikin puolin hyvä, mutta se ei ollutkaan aivan helppoa. Yritin eri keinoja ja oppeja. Kunnes vihdoin huomasin, että tärkeintä oli läsnäolo ja oman itsensä hyväksyminen. Pystyinkö olemaan tarpeeksi vahva ollakseni herkkä?

Oivallus läsnäolosta teki Tomista huomaavaisen ja viitseliään asiakkaiden kanssa, välillä oman jaksamisen kustannuksella. Se on myös kuormittavaa. Pitkän työpäivän jälkeen olin aika rikki henkisesti ja fyysisesti. Asiakkaita miellyttäessään Tomi tunsi tekevänsä tärkeää työtä ja lisäävänsä asiakkaiden hyvinvointia. Vähitellen hän alkoi kuitenkin väsyä. Yrittäessäni miellyttää muita en enää tiennyt, mikä on omaa aitoa haluani. Se oli aika pelottavaa.

Lopetuspäätös ei silti ollut helppo. Tomin elämään tuli tyhjiö, jota paikatakseen hän lipesi pari kertaa takaisin seksityöhön. Hän haki lopettamiseen myös apua terapeutilta. Uusinta sunnuntaina klo Haastattelut ovat kuunneltavissa lähetyksen jälkeen verkossa Voiman sivuilla podcasteissa ja Baarin Facebook-sivuilla.

Oletko jo käyttänyt ilmaisen tutustumisjaksosi? Mieti tarkkaan, mitä ja miten kirjoitat ja pysy asiassa. Minkäänlainen herjaus ei ole sallittua, ei myöskään sopimaton kielenkäyttö.

Myöskään linkit eivät ole sallittuja, koska ylläpidolla ei ole resursseja tarkistella niiden alkuperää. Jos jonkin jutun kommentointi riistäytyy käsistä, ylläpito voi sulkea kyseisen jutun kommentoinnin. Asiattomia kommentteja kirjoittavilta kommentointioikeus voidaan poistaa. Nimimerkkisi pääset määrittämään tästä.

Kirjaudu tai luo oma Mediatunnuksesi ja kommentoi. Digilehti Asiakaspalvelu Asiakaspalvelu Tee tilaus Jätä ilmoitus Pysyvät osoitteenmuutokset Tilapäiset osoitteenmuutokset Tilapäiset jakelunkeskeytykset Etuasiakkaan edut. Teemat Saaran baari Saaran baari Itseään myyvät miehet - mistä niitä oikein saa? Miesten myymät erotiikkapalvelut ovat vähemmistössä. Saara Larkio Saaran Baarissa keskiviikkona asiaa maksullisista miehistä - miksi mies myy itseään? Jaa facebook Twiittaa twitter Jaa linkedin Lähetä whatsapp.

Jaa facebook Twiittaa twitter Lähetä whatsapp. Haluatko lukea koko artikkelin? Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme. Lue 2 viikkoa ilmaiseksi Oletko jo käyttänyt ilmaisen tutustumisjaksosi? Suomen lippu täyttää maanantaina vuotta, liputusta suositellaan Olympiavoittajan apurahan pudotus oli valtava pettymys — tulokset ovat siitä huolimatta olleet huippuluokkaa Palestiinalaiset vieraina omalla maallaan — piispa Ibrahim Azar toivoo, että Gazan tapahtumat eivät unohdu Froome teki historiaa — Giro d'Italialle vihdoin brittivoittaja Lahti ei tee "turhia" tutkintapyyntöjä — lievä rike voidaan hoitaa työnjohdollisin toimin Saaran Baari sulkee ovensa: Parisuhteen valtapelissä ei ole voittajia Millainen on tämän ajan sankari?

Äänessä sotahullua esittävä näyttelijä ja elokuva-asiantuntija Saaran Baari avaa uudella paikalla lauantai-illassa 7. Miss Bomber Janina Kumlander kertoo, miksi riisuu kameran edessä, ja autoharrastaja Halmekoski paljastaa, miksi Nissan Skyline saa kaikki rahat Työelämässä ihannoidaan jo sairasta vahvuutta Rattiraivoa lätkämatsin jälkeen Uskonnonvapautta koululaiselle uskonnon ehdoilla 9.

Ihmisen suu paljastaa yllättävän paljon 2. Yksi puu riittää lisäämään hyvinvointiasi ­— ja sitä ei ole edes pakko halata. Tähän ei kovin moni pysty - mestaruus vietiin lahtelaiselta Niko Vesteriseltä Suomen vahvin mies -kisassa.

Jollekin voi olla arkipäiväistä harrastaa irtoseksiä ja esiaviollinen seksi ei saa omantunnontuskia aikaan. Onko omalta työnantajalta varastaminen sallittavampaa kuin vieraalta kauppiaalta varastaminen? Ja näin maailma tasa-arvoistuu. Siis jos se leikkuri on sen ihmisen mielestä hyvä ja niin pois päin. Tapaan tytön ja pikaisen tutustumisen jälkeen miesseuraa miesprostituoitu hänelle illallisen ja muutaman drinkin.

Miesseuraa miesprostituoitu -

Haastattelin häntä puhelimitse lähes tunnin ajan. Mediassa on tapana mässäillä asioiden ikäviä puolia. Ensinnäkin prostituoitu ei aina ole parikymppinen.

Etsi Toggle navigation Valikko. Aika paljastavaa, vai mitä? Jos homoseksuaalisuus on suomalaisessa kulttuurissa tabu, niin homoseksuaalien prostituutio on sitä vielä huomattavasti enemmän. Näin ollen uskoisin, että miesprostituoituja on, mutta he eivät mainosta, eikä heitä myöskään näy missään. Mistä lie löytävät asiakkaansa? Vapautus meikäläisille Se, että tuntuu joskus oudolta ja haluaa toisen viereen, ei tee meistä toista parempia tai huonompia. Gay hieronta Turku Löytyisikö turun suunnalta gay hierojaa?

Olethan hammaslääkärissä, parturissa etc. En oikein ymmärrä, voihan se olla ihan siistii - vaikka vaan pusutteluu. Heh, eiköhän Virossa ole tarjolla parempaakin "miesmateriaalia" omasta takaa ilman, että suomalaisten miesten pitää sinne lähteä myymään itseään.

Toisekseen, ei niillä virolaisten maksamilla taksoilla Suomessa paljoa elellä ; Yleensähän se menee toisin päin: Näin ollen päinvastaisessa ei ole mitään järkeä. Ja eipäs unohdeta sitäkään, että naiset yleensä saavat seksiä enemmän kuin tarpeeksi, jos vain antavat hiukan ymmärtää ja ymmärtävät antaa. Miesprostituutio ei rajoitu vain mies-miehelle -tyyliseksi ns. Uskaltaisin väittää, että kuitenkin valtaosa miesprostituutiosta tai "miesseuralaisen palveluista" on suunnattu naisasiakaskunnalle.

En kuitenkaan väitä tai kiellä etteikö ns. Tuota hetero miesprostituutiota on tietääkseni lähinnä Amerikassa ja Saksassa. Amsterdamissa tietääkseni kumpikin sukupuoli käy alan miehille. Nuo heterojutut on kyllä lähinnä ilotalomiljonäärien kokeiluja. Vanhin semmoinen lienee 80 luvulta. Yksityisiä toimijia voi olla varmasti moniakin, mutta ei rumemmankaan naisen todellakaan ole hankala seksiä saada kun on se miljoonia miehiä joille kelpaa mikätahansa nainen epätoivoisemmille jopa sellaiseksi pukeutuva mies.

Homoprostituutiosta taas olen kuullut, että se olisi todella yleistä nuorempien poikien keskuudessa, mutta kuoliaaksi vaiettu juttu. Onko kukaan sitten kuullut, tai ehka kaynyt gay bordelleissa? Mites eurooppa, esim saksa, ranska, espanja?? Jos ootte internetissa tormanny, laittakaa linkkia.

JA varsinkin jos ootte kaynyt, informaatiota miten homma toimii, hinnat, palvelut, Se o vaan pari punkkulasia ja sit taksilla hotelliin! Pumppaan höynää trendipelleä hela natten. Mulla hyvä kokemus oli slovakialeinen 26 jätkä.. Usein miesseuralaiselle sitten vain annetaan vaivihkaa jokin ennaltamääräämätön summa rahaa. Toisaalta naiset haluavat myös tunteita peliin sekä kaikin puolin turvallisen kumppanin. Tämä aiheuttaa myös omat haasteensa. Siksi naisesta voikin saada vakituisen asiakkaan, koska he eivät hypi miesten tavoin kokeilemassa jokaista maksullista seuraa tarjoavaa.

Monen miehen unelma varmasti olisi saada naisten viihdyttämisestä toimeentulonsa tai ainakin lisätuloja. Tosiasiassa iso osa asiakkaista todellisuudessa olisi ylipainoisia, ei niin haluttavia naisia tai sitten olisi pakko tarjota palveluja myös miehille, joita sitten onkin internet taas pullollaan. Itse olisin varmasti monen naisen unelma rakastajana; pitkä ja komea, perheellinen, jonka seksielämä avioliitossa on hyytynyt vuosien varrella ja joka olisi innokas ja intohimoinen rakastaja.

Muuten voisin ajatella toimivani maksullisena miehenä, mutta koska suuseksi kuuluu niin isona osana hyvään seksiin ja suojautuminen sukupuolitaudeilta olisi todella vaikeaa, en ole valmis siirtymään alalle.

Varakkaan naisystävän voisin kyllä ottaa ja kehittää hänen kanssaan jonkinlaisen molempia tyydyttävän symbioosin kivan yhdessäolon ja hyvän seksin ympärille. Jos siis haluat tutustua ja vaihtaa ajatuksia luottamuksella asian tiimoilta, niin ota yhteyttä allekirjoittaneeseen! Luova tauko Seksitarina Jokaisella on oikeus hyvään seksielämään Haluatko elämäsi parasta seksiä?

0 thoughts on “Miesseuraa miesprostituoitu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *