Seksi jutut isot rinnat seksi

seksi jutut isot rinnat seksi

Jenna Salo odotti oikeaa diagnoosia yli kymmenen vuotta. Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt. Sisäministeriö suosittaa liputusta maanantaiksi: Suomen lippu täyttää vuotta. Timo Soini plokissaan Irlannin aborttiäänestyksestä: Amerikkalaisvaltuuskunta tapasi pohjoiskorealaisia rajakylässä — presidenttien tapaamista valmistellaan yhä. Sara Forsbergin rankka paluu Suomeen — ei yhtään keikkaa koko kesänä. Liverpoolin maalivahti joutui someraivon uhriksi — törkyviestien joukossa myös uhkauksia: Makwan Amirkhanilta upea paluuottelu UFC: Erokouluttaja antaa 6 parasta vinkkiään Juuri nyt Päivä Viikko 1.

Potaskaa mielestäni verrata johonkin kivikautisiin asioihin. Mielestäni se on vain tekosyy monille miehille puolustella epäsosiaalista käytöstä Myös tuo turvallisuuden tunne, että perustuisi lihaksiin. Kyllä asema, vauraus jne. Ei tämä niin väkivaltainen maailma ole. Ja lopuksi väittäisin vielä, että suurimalla osalla miehistä naisten rintojen mieluisin koko on pienet tai keskisuuret, kun puhutaan paljaista rinnoista.

Onhan isot ryntäät kivan näköiset jos ne on liiveillä ryhdistetty, mutta isot roikkuvat lollot eivät juuri eroottiset ole. Ei pahemmin kiinteitä rintoja ole e cupista eteenpäin ei ees hoikalla, ellei ole silikoonit, mut teidän miesten mielestä on isot rinnat jo b cup Ette oo isoja rintoja nähny kun kuvissa. Nuohan on aivan täysin makuasioita, jotku tykkää isoista toiset pienistä jne.

Kantajansa vartaloon nähden sopivan kokoiset on mielestäni kauniit. Jossain sivustolla oli sellanen kysely, et minkä kokoiset rinnat kauneimmat siis miehiltä kysyttiin ja ykkösenä oli c ja tokana tuli b. Tiedä sitten mistä meidän jokaisen omat mieltymykset syntyy, mutta yleistäväksi teoriaksi tisujen kiihottavuuteen on esitetty, että kun aikoinaan immeiset hääri täällä neliveto päällä per.

Siinä sitten aikojen saatossa kun kädet irtosi maasta ja takavit. Naisten anteliaisuus on perustunut juuri tuohon suojelevan uroksen taloudessa pitämiseen. Miehet sen sijaan ovat tainneet vaan vedellä kumppaneitaan viikseen minkä kerkesivät ajattelematta tuon taivaallista sitä miksi näin pitää tehdä. Siinä sitten varmaan on evoluutiolle tullut herkkähetki ja naisillekkin on annettu kyky nauttia seksistä, eihän sitä kukaan kestäisi jos joku luolamies koettaisi kokoajan koivelle ja polkisi päivittäin kuin tulpatonta mopoa, olisitte te naiset nimittäin varmaan vielä hieman kieroutuneempaan kansanosaa jos teitä olisi sorrettu täysin ilman nautintoa.

Ja nyt se feministi joka sai tästä lievän aivoinfarktin, mene ja tee itsellesi hyvää, maailma voisi olla kamalampikin paikka elää. Juu juu,pitää sitten mennä rintojen kauneusleikkaukseen. Niin on sitten kiinteät rinnat. Toki hyvällä perseellä voi koko homman kompensoida kun takaa päin jyystäessä ei niitä rintoja kuitenkaan nää.

Isot, pyöreät ja jumalaisen muhkeat rinnat saavat miehen kuin miehen viisarin värähtämään. Ihana katsella kadulla isoja tissivakoja ja seksissä imeskellä naamat täydeltä kun nainen ratsastaa! Olen mies ja kyllä rinnoilla on väliä. Ei toki vaikuta itse yhdyntään, mutta esileikkiin ja seksin laatuun. Toiset miehet tykkää pienistä, toiset isoista, joten ei hätää. Tärkeintä että jokainen on tyytyväinen omaan vartaloonsa.

Itse en enää ota pienirintaista, koska isotissiset kiihottaa enemmän. Järjestä seuraavat numerot pienimmästä suurimpaan: Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi: Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Ei, luo uusi käyttäjätili.

seksi jutut isot rinnat seksi Hah ja DD on sun mielest muka iso? Mulla ei ole mitään asennetta silikoneja kohtaan, mutta alkaa pikkuhiljaa tulla tällaisten kirjoitusten ansiosta. En kyllä allekirjoita tuota että isorintaisena itsetuntoni miesten ja naistenkin seurassa olisi huipussaan. Outoa porukkaa nämä silikonibimbot. Tää on aika kivaa oikeesti, vai ootko erimieltä? Ennen suurennosta b-kuppi asiat olivat toisin. Ei kukaan muslimifundamentalistillekaan ala kertoa rivoja vitsejä Allahista.

0 thoughts on “Seksi jutut isot rinnat seksi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *