Cum in kyrvän runkkaus

cum in kyrvän runkkaus

Suomessa tullaan tässäkin muutamia vuosia jäljessä. Ulkomailla melkein joka skeittarijannulla on skeitatessaan pieni metallinen Plugi peniksessään ikään kuin koruna ja porukkaan yhteenkuuluvuuden merkkinä.

Yleensä sellainen läpireiällä varustettu jota ei tarvitse ottaa pois kusella käydessään. Pienet mallit ovat skeittaripoikien suosiossa. Onhan näitä nähty Joo, tässä muutama päivä sitten näin yhdellä skeittaripojalla melko selkeästi verkkareiden läpi tuollaisen penisplugin päässä olevan renkaan.

Verkkareiden läpi näkyi vehkeen muottoinen pullotus ja sen päässä avainlenkin kokoinen pyöreä kohouma. Minua alkoi kovasti kiinnostaa kyseinen vehje, mistä niitä voisi tilata. Minulla on penispumppu ja olisi kivaa kokeilla tuollaista laitetta pumpattun kulliin.

Meneeks toi virtsaputken aukosta sisälle? Miltä tuntuu jos pitää pitempään? Seisokissako se pitää laittaa? Nyt pitää yöksi lähteä lääkärille. Eli älkää kokeilko tuli tai hammastikkuja! Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. En pysynyt kärryillä, joten mikä tämä on ja miten se toimii? Miten pitkiä aikoja ootte pitäny sitä paikallaan?

Itellä ollu parhaillaan 8 tuntii ja sen jälkeen iso satsi spermaa pihalle: Video tämän tyyppisen penisplugin paikalleen laitosta. Löysin isoveljen yöpöydän laatikosta tuollaisen aloittelijan mallin penistulpan. Veli kait vetelee käteenkin tulppa sisällä kun mälli pääsee lentämään sen läpi. Sulla on mahtava isoveli. Oletko päässyt salaa kokeilemaan veljen plugia?

Olispa mullakin tollanen isoveli Tässä video jossa on tämän näköinen penisplugi käytössä. Tässä video tämän tyyppisen taipuisan penisplugin asentamisesta.

Haaveissa on ostaa tollainen "vekotin". Tuntuu varmaan mahtavalta, mistä olete hankkineet ja paljonko valuutta kului Kun olen ymmärtänyt että virtsaputki on todella arka? Mulla on nyt ollut alkysyksystä asti tuollainen läpireiällä varustettu penisplugi ja se tuntuu mahtavalta!

Joka päivä koulun jälkeen laitan sen kotona päälle ja pidän aamuun asti. Miten sellainen plugi jossa on peniksen ympärille terskan alapuolelle tuleva rengas, miten tuo renkaan koko määritellään? Mitataanko se velttona vai jäykkänä, pitäisikö olla kireä vai löysä? Koko valikoimaa on mm.

Tilasin sellaisen sperm stopperin jossa on 8mm pallo. Saakohan sen sisään ilman suuremoia venyttelyjä? Vai pitkö tilata vielä sellainen kartiotapilla oleva? Vastaa alkuperäiseen viestiin Cum-Thru Penis Plug tuntuu mahtavalta! Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Idea on siis runkata spermat jonkun naisen tai tytön kuvan päälle, joko julkkiksen tai ihan tavallisen, ja sitten joko valokuvataan tämä spermattu kuva tai jopa videokuvataan sen kuvan päälle laukeaminen. Törmäsin koko juttuun tänään ensimmäistä kertaa ja jostain syystä tuntui pervon kiimaiselta touhulta! Paineen purku Olin varautunut vaimon antavan ennen töihin lähtöä.

Spermaan on vaimon kasvoja, en mitään paperikuvia. No niin minäkin, mutta sitä nyt ei tässä kysytty. Piti kuitenkin kommentoida ketjuun, jossa etsiskeltiin aiheesta innostuvia? Käytkö joka ikiseen ketjuun sanomassa "en tykkää", jos puheenaiheena on joku juttu, joka ei sulla iske?

Sana on toki vapaa, mutta se ei tarkoita sitä, että omaa rajoittuneisuuttaan kannattaa välttämättä joka tilanteessa tuoda esiin. Ja kun noita linkkejä tuossa tutkit niin kerropas, monestiko olet päässyt Scarlett Johanssonin tissit spermaamaan luonnossa? Tossa jutussa on ideana varmaan osittain se, että spermataan julkkiksia joiden kanssa ei pääse luonnossa harrastamaan ja kiihottaa kun näkee että joku muukin innostuu laukeamiseen asti samasta julkkiksesta. Eli kiihotutaan mahdottomista kohteista yhdessä, sitähän se on.

Ja jos on taviksia, niin joko naista itseään kiihottaa nähdä kun vieraat miehet laukeaa sen kuvalle vaikka ei ole halukas mihinkään liveseksijuttuun tai sitten jotakuta miestä kiihottaa, että toinen mies kiihottuu laukeamiseen asti jostain sen tutusta naisesta vaimo, tyttöystävä, kaverin muija, mikä milloinkin , joka ei kuitenkaan halua livenä esim ryhmäseksijuttuja. Vastaa alkuperäiseen viestiin Cum Tribute -kiinnostuneita?

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä?

cum in kyrvän runkkaus

Cum in kyrvän runkkaus -

Sana on toki vapaa, mutta se ei tarkoita sitä, että omaa rajoittuneisuuttaan kannattaa välttämättä joka tilanteessa tuoda esiin. Eli kiihotutaan mahdottomista kohteista yhdessä, sitähän se on. Monta kertaa ei tarvinnut työnnellä, kun kahden viikon lasti lensi rullaan.

Mistä olet ostanut sen. Mahtava tunne kun pitää tuollaista plugia koko vuorokauden yhtäjaksoisesti. Koko päivän ajan olet tietoinen peniksestäsi ja sen sijainnista.

Tuntuu kuin peniksen päässä olisi pieni paino joka kevyesti venyttää sitä. Ja aina välillä plugi palkitsee kantajansa mahtavalla tunteella jossa se tuntuu joko liikkuvan itsekseen edestakaisin tai pyörivän hitaasti. Kesken päivän saatat tuntea lievää kihelvöivää nautintoa peniksen päästä joka kestää joskus jopa 10 minuuttiakin.

Joskus aamuisin herään samanlaiseen plugin antamaan nautintoon. Vitun retard vajaaälyinen homo. Eikö löylykauha löydä oikeaan osoitteeseen. Mitähän tuollainen penis plug maksaa? Vai onko nää jotain masokismijuttuja??

Eikös nämä plugit ole levinneet maailmalla lähinnä skeittaripoikien keskuudessa suosituksi peniskoruksi. Eli nämä jannut jotka kolisuttavat yötäpäivää skeittilautojaan kaduilla.

Ja myös nuorten miesten bodybuilding piireissä. Suomessa tullaan tässäkin muutamia vuosia jäljessä. Ulkomailla melkein joka skeittarijannulla on skeitatessaan pieni metallinen Plugi peniksessään ikään kuin koruna ja porukkaan yhteenkuuluvuuden merkkinä. Yleensä sellainen läpireiällä varustettu jota ei tarvitse ottaa pois kusella käydessään.

Pienet mallit ovat skeittaripoikien suosiossa. Onhan näitä nähty Joo, tässä muutama päivä sitten näin yhdellä skeittaripojalla melko selkeästi verkkareiden läpi tuollaisen penisplugin päässä olevan renkaan. Verkkareiden läpi näkyi vehkeen muottoinen pullotus ja sen päässä avainlenkin kokoinen pyöreä kohouma. Minua alkoi kovasti kiinnostaa kyseinen vehje, mistä niitä voisi tilata.

Minulla on penispumppu ja olisi kivaa kokeilla tuollaista laitetta pumpattun kulliin. Meneeks toi virtsaputken aukosta sisälle? Miltä tuntuu jos pitää pitempään? Seisokissako se pitää laittaa? Nyt pitää yöksi lähteä lääkärille. Eli älkää kokeilko tuli tai hammastikkuja! Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. En pysynyt kärryillä, joten mikä tämä on ja miten se toimii? Miten pitkiä aikoja ootte pitäny sitä paikallaan? Itellä ollu parhaillaan 8 tuntii ja sen jälkeen iso satsi spermaa pihalle: Video tämän tyyppisen penisplugin paikalleen laitosta.

Löysin isoveljen yöpöydän laatikosta tuollaisen aloittelijan mallin penistulpan. Veli kait vetelee käteenkin tulppa sisällä kun mälli pääsee lentämään sen läpi. Sulla on mahtava isoveli. Oletko päässyt salaa kokeilemaan veljen plugia? Olispa mullakin tollanen isoveli Tässä video jossa on tämän näköinen penisplugi käytössä.

Tässä video tämän tyyppisen taipuisan penisplugin asentamisesta. Haaveissa on ostaa tollainen "vekotin". Tuntuu varmaan mahtavalta, mistä olete hankkineet ja paljonko valuutta kului Kun olen ymmärtänyt että virtsaputki on todella arka? Mulla on nyt ollut alkysyksystä asti tuollainen läpireiällä varustettu penisplugi ja se tuntuu mahtavalta!

Joka päivä koulun jälkeen laitan sen kotona päälle ja pidän aamuun asti. Tunteeko kukaan käsitettä "cum tribute"? Idea on siis runkata spermat jonkun naisen tai tytön kuvan päälle, joko julkkiksen tai ihan tavallisen, ja sitten joko valokuvataan tämä spermattu kuva tai jopa videokuvataan sen kuvan päälle laukeaminen. Törmäsin koko juttuun tänään ensimmäistä kertaa ja jostain syystä tuntui pervon kiimaiselta touhulta! Paineen purku Olin varautunut vaimon antavan ennen töihin lähtöä.

Spermaan on vaimon kasvoja, en mitään paperikuvia. No niin minäkin, mutta sitä nyt ei tässä kysytty. Piti kuitenkin kommentoida ketjuun, jossa etsiskeltiin aiheesta innostuvia? Käytkö joka ikiseen ketjuun sanomassa "en tykkää", jos puheenaiheena on joku juttu, joka ei sulla iske?

Sana on toki vapaa, mutta se ei tarkoita sitä, että omaa rajoittuneisuuttaan kannattaa välttämättä joka tilanteessa tuoda esiin. Ja kun noita linkkejä tuossa tutkit niin kerropas, monestiko olet päässyt Scarlett Johanssonin tissit spermaamaan luonnossa? Tossa jutussa on ideana varmaan osittain se, että spermataan julkkiksia joiden kanssa ei pääse luonnossa harrastamaan ja kiihottaa kun näkee että joku muukin innostuu laukeamiseen asti samasta julkkiksesta.

Eli kiihotutaan mahdottomista kohteista yhdessä, sitähän se on. Ja jos on taviksia, niin joko naista itseään kiihottaa nähdä kun vieraat miehet laukeaa sen kuvalle vaikka ei ole halukas mihinkään liveseksijuttuun tai sitten jotakuta miestä kiihottaa, että toinen mies kiihottuu laukeamiseen asti jostain sen tutusta naisesta vaimo, tyttöystävä, kaverin muija, mikä milloinkin , joka ei kuitenkaan halua livenä esim ryhmäseksijuttuja.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Cum Tribute -kiinnostuneita? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Miten pitkiä aikoja ootte pitäny sitä paikallaan? Koko päivän ajan olet tietoinen peniksestäsi ja sen sijainnista. Oletko päässyt salaa kokeilemaan veljen plugia? Ja aina välillä plugi palkitsee kantajansa mahtavalla tunteella jossa se tuntuu joko liikkuvan itsekseen edestakaisin tai pyörivän hitaasti. Käytkö joka ikiseen ketjuun sanomassa "en tykkää", jos puheenaiheena on joku juttu, joka ei sulla iske? Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia.

0 thoughts on “Cum in kyrvän runkkaus”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *