Paksu kyrpä naisen ejakulaatio

paksu kyrpä naisen ejakulaatio

Taudeista ja tulehduksista en tiedä? Mikäs ihme tuo nyt on jos nainen on märkä?! Niin olen minäkin ja ikää jo 46 v. Kaikki miehet ovat kehuneet miten märkä ja liukas olen AINA!

Eli ovat todellakin pyörtyneet jos eivät ole kehuneet! Kyllä meitä märkiä naisia on. Meidän sängyssä pitää olla aina muovisuojus, kun rupeaa touhuamaan. Omaa miestäni asia ainakin kiihottaa. Voihan se olla, että jotain toista miestä asia ällöttää. Mistahan tuollainen valuttelu oikein johtuu? Kylla minakin olen elamani aikana ollut todella kiihottunut ja marka, mutta en koskaan mitaan litroja valutellut, ei ole muovisuojauksia sankyyn tarvittu saahan ne lakanat hieman kostua.

Mietin vain etta liukas pimppihan mahdollistaa seksin, eli se on hyva, mutta litratolkulla vuotaminen, mika sen funktio on? Minäkin kärsin ko "ongelmasta" varsinkin silloin kun ejakuloin Mies kiihottuu märkyydestäni ja nauttii suuresti, itsekin nautin sillä se ejakulaatio on niin mahtava tunne ettei sille ole vertaa. Mutta se lakananpeseminen hieman nyppii.

Mun mies taas oli todella positiivisesti yllättynyt kun en vuotanut kuin Niagaran putous kuten exänsä. Hän todella nauttii nuolemisesti kun ei töhnää valu suuhun jatkuvasti. Sanoi ettei kaukana ollut ettei laatta meinannut aiemmin lentää, mutta nauttii vain antaa oraalista nautintoa ja nyt kertaa enemmän.

Hyvin homma luistaa sen syljenkin avulla. Hyvä, että jotkut tykkää kuitenkin märemmästäkin. Miten saat tuon ejakulaation aikaan? Saatko sen vain kun g-pistettä stimuloidaan, vai ihan muutenkin.

Naisen ejakulaatio, Naisen orgasmi. Naisen ejakulaatio Naisen orgasmi. Kamelinvarvas, Ruiskaus, Naisen ejakulaatio. Kamelinvarvas Ruiskaus Naisen ejakulaatio. Luonto, Pissa, Naisen ejakulaatio, Pissaaminen. Luonto Pissa Naisen ejakulaatio Pissaaminen. Naisen ejakulaatio, Amatööri, Ruiskaus. Naisen ejakulaatio Amatööri Ruiskaus. Soolotyttö, Kyrpä, Naisen ejakulaatio. Soolotyttö Kyrpä Naisen ejakulaatio. Lesboanaali, Lesbo, Raskaana, Naisen ejakulaatio, Ruiskaus.

Lesboanaali Lesbo Raskaana Naisen ejakulaatio Ruiskaus. Naisen ejakulaatio, Paneminen, Ruiskaus. Naisen ejakulaatio Paneminen Ruiskaus. Naisen ejakulaatio, Hd, Ruiskaus. Naisen ejakulaatio Hd Ruiskaus. Naisen ejakulaatio, Mummo, Ulkona, Ruiskaus. Naisen ejakulaatio Mummo Ulkona Ruiskaus. Naisen ejakulaatio, Huora, Soolo, Ruiskaus.

Naisen ejakulaatio Huora Soolo Ruiskaus. Ruiskaus, Anaali, Lehmätyttö, Kolmen kimppa, Naisen ejakulaatio. Ruiskaus Anaali Lehmätyttö Kolmen kimppa Naisen ejakulaatio. Lesbo-orgiat, Lesbo, Orgiat, Ruiskaus, Naisen ejakulaatio. Lesbo-orgiat Lesbo Orgiat Ruiskaus Naisen ejakulaatio. Naisen ejakulaatio, Huora, Pillu. Naisen ejakulaatio Huora Pillu. Naisen ejakulaatio, Latinalainen, Ruiskaus.

Naisen ejakulaatio Latinalainen Ruiskaus. Ruiskaus, Pillu, Naisen ejakulaatio. Ruiskaus Pillu Naisen ejakulaatio. Ruiskaus, Kyrpä, Naisen ejakulaatio. Ruiskaus Kyrpä Naisen ejakulaatio. Naisen ejakulaatio, Milf, Ruiskaus. Naisen ejakulaatio Milf Ruiskaus. Koiratyyli, Pillu, Ruiskaus, Naisen ejakulaatio, Tummat hiukset. Koiratyyli Pillu Ruiskaus Naisen ejakulaatio Tummat hiukset.

Naisen ejakulaatio, Kyrpä, Ratsastaa, Vaimo. Naisen ejakulaatio Kyrpä Ratsastaa Vaimo. Ruiskaus, POV, Naisen ejakulaatio. Ruiskaus POV Naisen ejakulaatio. Naisen ejakulaatio, Extreme, Ruiskaus. Ejakuloin aika usein yhdynnässä. Itse en saa sitä aikaiseksi - en kai ole yksinäni tarpeeksi kiihottunut. Parhaiten se onnistuu jos mies osaa sormettaa oikein. Tuo vaan on valitettavan harvinaista, että mies osaa 'houkutella' esiin sen ejakulaation. Väittäisin, että useimmat naiset ejakuloisivat, jos miehet osaisivat käyttää kaluaan tai sormiaan nk.

Iälläkin on ehkä merkitystä siinä mielessä, että monet naiset eivät oikein uskalla ejakuloida. Vanhemmiten on ehkä enemmän sinut itsensä kanssa ja uskaltaa nauttia rohkeammin. Mutta tätä ei toki voi yleistää.

En usko, että lantionpohjan lihasten treenillä olisi suurtakaan vaikutusta tuohon. Tosin voisi kuvitella, että jos ei ole ikinä treenannut ja lihakset ovat olemattomassa kunnossa, ei ejakulointikaan onnistu. Olen tehnyt saman huomion tyttöystäväni kohdalla, eli että g-pisteen huomioiminen ja tätä kautta orgasmin tuottaminen aiheuttaa ejakulaation.

Sormet ovat yksi vaihtoehto. Toinen meillä toimiva tapa on, että minä tulen takaa ja vastaanottaja nostaa pyllyään ja aiheuttaa g-pisteelleen enemmän kitkaa. Tuo takaapäin asento on oikein hyvä samoin kuin ratsastus, jossa voi itse sovitella kalun kohdalleen.. Siis miten naisen ejakulaatio käytännössä ilmenee? Eihän siinä ole mitään järkeä, miksi olisi tuollainen toiminto, jolla ei ole mitään funktiota? Mitä se neste on? En ymmärrä, kuulostaa kauhean kaukaa haetulta.

Orgasmeja saan kyllä, mutta että ejakulaatio Kertokaa vähän lisää, kuulostaa kyseenalaiselta. Tätä on käsitelty näillä palstoilla jo vaikka kuinka monta kertaa, mutta kertaus on opintojen äiti, väittävät.. Ilmiön aiheuttaa rauhanen, joka sijaitsee emättimen etuseinämän takana siitä siis tuo ns. Se erittää nestettä, jossa on ainakin glukoosia ja siksi se maistuu hiukan makealta.

Neste purkautuu virtsaputken kautta ja joskus mukaan saattaa sekoittua vähän virtsaakin. Laita vaikka googleen hakusanaksi female ejaculation, niin löydät paljon lisää tietoa ilmiöstä.

Juu, niin minäkin luulin nuorena olen samanikäinen kuin sinä ja opettelin estämään ejakuloinnin, kun häpesin "pissaamista". Nyt on ihanaa, kun uskaltaa nauttia ja antaa orgasmin tulla täysillä: Ejakulointi on harvinaista, ainakaan todella monet miehet eivät ole kokeneet sitä koskaan.

Ja iso osa miehistä pitää sitä kaupunkilegendana. Vilkuilevat minua omituisesti seksin jälkeen Itse ejakuloin aina lähetyssaarnajassa, useita kertoja peräkkäinkin, mutta todella harvoin missää muussa asennossa, miehestä riippumatta. Olen muuten eri mieltä tutkimusten kanssa tuosta että se neste tulisi virtsaputkesta, nimittäin jos käytän dildoa tai miehellä on todella paksu penis, niin neste tulee kyllä emättimestä ulos siinä vaiheessa kun dildon tai peniksen vetää pois.

Yhden miehen kans oikein testattiin sitä, eikä se todellakaan mistään virtsaputkesta tule. Ehkä tuo käsitys tulee siitä kun kunnollisen emätinorgasmin aikana tulee tunne että pissattaa. Kuten "oona" tuossa aiemmin totesi. Ja jos et lukemaasi usko, niin kysy vaikka miehiltä, jotka naisen ejakulaatioon ovat tutustuneet - ejakuloidessa neste suihkuaa virtsaputkesta.

Ihan niinkuin miehilläkin, ei kai sitä muuten naisten ejakulaatioksi nimitettäisikään ; Tosin sama kai tuo on, mistä sen uskot tulevan. Pääasia, että osaat siitä nauttia: Olet ihan oikeassa siinä, että monet miehet eivät tuota ole nähneet eivätkä usko siihen. Vaan uskon, että tuo johtuu suurelta osalta siitä, että nuo miehet eivät osaa saada naista ejakuloimaan.

Ja kun tuohon lisätään se, että monet naiset eivät uskalla ejakuloida tai luulevat sitä pissahädäksi ja ryntäävät vessaan, niin ei ihme, että naisten ejakulointia pidetään harvojen ominaisuutena.. Jeps, monesti oon nähnyt, ei oo mitään paskapuhetta naisten ejakulaatio.

Oliskohan tää ejakulointi kuitenkin aika harvinaista meillä ns. Minulla on ollut paljon nais-suhteita sekä täällä pohjoisessa että sitten hyvinkin lämpimissä olosuhteissa.

paksu kyrpä naisen ejakulaatio

Paksu kyrpä naisen ejakulaatio -

Naisen orgasmi Paneminen Ruiskaus Naisen ejakulaatio. Naisen ejakulaatioTyttöystäväRuiskausNaisen orgasmi. Isot luonnolliset tissit Yhtä hyvin voisin väittää, että miehen sperma on vaan kusta. Naisen ejakulaatio, Extreme, Ruiskaus. Ruiskaus Anaali Naisen ejakulaatio Latinalainen. Naisen ejakulaatio, Pillu, Dildo. Voileipä, Latinalainen, Ruiskaus, Naisen orgasmi, Naisen ejakulaatio. Lesbo Milf, Milf, Vanha lesbo, Naisen ejakulaatio. Naisen ejakulaatio, Paneminen, Kova pano, Pornotähti, Ruiskaus. Naisen ejakulaatio Lesbo Ruiskaus Kotona tehty lesbo. Ruiskaustiivistelmä, Tiivistelmä, Naisen ejakulaatio.

0 thoughts on “Paksu kyrpä naisen ejakulaatio”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *