Seksi live chat e kontakti fi kirjaudu

seksi live chat e kontakti fi kirjaudu

Etsin kavereita ihan ensalkuun. Mulla ei oo naamakuvaa kikissä eikä sitä tuu saamaan ku h Pidempiaikaista ja mieluusti suunnilleen samanikäistä naispuoleista juttuseuraa haeskelen. Joku v komeemman sukupuolen edustaja juttelee kauniille ja mukavalle tytölle Ps. Käytämme evästeitä käyttäjän tunnistamiseen, mainosten räätälöimiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Osan evästeitä asettaa mainos- ja analytiikkapalvelut.

Olen juuri maksanut toiselle deittisivustolle, enkä viitsisi koko kesää viettää virtuaalitodellisuudessa. Kiinnostavia miehiä siellä kyllä näytti olevan: D Ei muuta kuin rohkeasti kirjoittelemaan ja ottamaan yhteyksiä Aloittelija.

Lainasin juuri kirjastosta kirjan Nätdejting, siinä oli jotkut ihmiset netitelleet useamman vuoden, ennen kuin elämänkumppani oli löytynyt. Itse saan yhteydenottoja vain juuri eronneilta ja varatuilta naisilta, jotka vielä naimisissa, mutta harkitsee eroa ja avioeroa laittaa vireille.

Teen varmaan virheen, kun kerron alani eli juristi. Kun sanon, että en ala antamaan neuvoja ilmaiseksi yhteydenoton loppuvat. Ei anna kovin hyvää kuvaa naisista ja todella moni nainen kertoo pahoinpitelystä suhteesta ja lähettävät miehen sähköpostiviestejä, jotta voisin neuvoa, että mitä teen.

Koska kunnioitan kirjesalaisuutta, niin ilmoitan ko. Eräs nainen siellä oli, joka todella kiinnosti, mutta valitettavasit hän oli todella monta miestä jo tavannut parin päivän sisällä ja hänkin oli vasta eronnut. Kaunis ja itsenäinen ja teki arvokasta työtä Afrikassa, jossa myös asui. Puhelimessa sitten sanoi, että ei haluakaan tavata, vaikka ensin halusi.

Itse olen mielestäni puhtaalla pöydällä siellä, sillä viime suhteesta on jo 9 vuotta ja avoliitoista parikymmentä vuotta. Jos nainen haluaa vain hyötyä ja on yh ja varaton, niin ei kannata kokemukseni mukaan edes yrittää sellaista, vaikka olisi kuinka mukava.

Jatkuvasti kuitenkin puhuvat vielä ex-miehestään. Mitä paksumpi, sen parempi, tuli testattua useamman "siveyden sipulin kanssa" Soomi naine olla helpo nakki"!!!! Kukaan ei ole muuttamisesta puhunut kun tämä tulee ilmi ekassa viestissä.! Miksi lähtisin tapaamaan täysin aloitekyvytöntä pinttynyttä poikamiestä??

Asiasta kieltäydyttyäni kuulen olen itsekäs naikkonen tms. Olen itse yli 40 niin jokainen voi miettiä mikä on taso. Ilmoituksen hyvän näköiset naiset ja miehet on suoraa kusetusta. Samat ukot siellä roikkuu kuin muillakin saiteilla.

Tosin sieltä tulee vähempi näitä tilapäisen seksin tarjouksia. En ole nyt siellä jäsenenä kun kyllästyin. Ihan saa'tanan tyhmä saitti. Eka kontakti lähetä kuva, vaikka itellä ei ole albumia, puhumattakoon profiili kuvasta. Jos ei ole muuta puhuttavaa, kuin kuva-kuva, niiin helvettiin koko sakki. Minä olin kai onnekas - löysin eestä mukavan miehen, joka ei juopottele eikä polta eikä halunnut pelkkää seksiä.

Tapasin viisi eri miestä ja viidennen jälkeen lopetin jäsenyyden. No, kyllähän siellä kaikkia oli, ja kokemus opetti, että tietyntyyppiset miehet sai heivata heti. Sanoisin, että välttäkää seuraavanlaisia miehiä ja naisia, erityisesti, jos etsit elämänkumppania: Törmäsin nettideittailussa noihin kaikkiin piirteisiin, kunnes löysin viidennen miehen.

Olin jo hyvää vauhtia turhautumassa koko touhuun. Jo alussa laitoin itselleni säännön, että tätä peliä käydään minun ehdoillani, ei miesten. Huomasin myös, että nettideittailussa jotkut eivät hae ihmistä, jota rakastaa, vaan uhria, sillä narsistit ovat löytäneet apajat myös sieltä.

Kyllä niillä treffeillä voi käydä, mutta, jos ei ihminen kiinnosta, niin ei sen kanssa mihinkään tarvitse ryhtyäkään. Parempi viheltää peli poikki samantien. Puhut osittain asiaa, mutta narsistilta tunnut osittain itsekin. Jännä, että vaadin muilta enemmän kuin itselläsi on antaa. Itse en ainakaan kiinnostuisi noin laskelmoivasta, mutta tietenkin järkeä pitää olla, jota kirjoitat myös.

Narsistiin törmäsin minäkin E-kontaktissa, siinä menikin sitten kolme vuotta elämästäni tutustuessa ja selvitessä tästä miehestä. Nyt hänellä on taas verkot vesillä e-kontaktissa nimimerkillä K Sääliksi käy seuraavaa uhria. Minun tapaamani mies on vapaamuurari,narsisti ja avioliitossa. Kauhea ihminen, yritti saada pankkitilini käyttöönsä. Hän on e-kontaktissa nimimerkillä Joakchim. Minulla on kokemuksia samasta miehestä mutta olet kirjoittanut nimimerkin väärin.

Kertoi olevansa vapaamuurari ja oli alkuun ihan asiallinen kunnes sai puhelinnumeroni. Sai näin tietää osoitteeni ja olipa jo oven takana potenssipillereineen. Mitä lipevämpi mies on puheiltaan, sitä enemmän pitää varoa, jos ei halua tulla yhdeksi matkarakastajan rakastetuista. Pelimiehet osaavat hurmata naista vain seksisuhteen vuoksi. Jos etsit pysyvää suhdetta ja rehellistä kumppania, kuuntele tarkkaan ja käytä järkeäsi, niin et haavoitu. Enpä taida uskaltaa ilmoitusta laittaa Minkäikäiset miehet noin käyttäytyy, tai minkäikäinen itse olet, 40 vai 60 , jos 20v.

Minulta e-kontakti vei rahat, mutta ei edelleenkään anna avata viestejä. Mietin tässä, mitä pitäisi tehdä. Minä löysin sieltä omani 4 kuukaudessa ja pari vuotta on jo oltu kimpassa. Muitakin palveluja kokeilin, maksullisia ja maksuttomia, mutta ei mitään muuta kuin tyhjiä lupauksia. Miehiä joteka eivät uskalla sitoutua. Jokaisella palstalla on seksiseuranhakijat, mitäs niistä, viestit vaan roskiin ja profiili kiellettyjen listalle jos häiritsee.

Ehdottomasti paras ja asiallisin kaikista palveluista nelikymppisen koulutetun naisen kannalta. Teknisesti E-kontakti toimii paljon paremmin kuin Suomi Se on ihan eri asia millaista porukkaa siellä pyörii ja pääseekö niitten kanssa treffeille saati sitten ovatko potentiaalisia kumppaneita. Tämä aiheuttaa myös sen, että häiriköitä ja feikkejä on Suomi Väitän, että E-kontaktissa on enemmän tositarkoituksella ja vakavissaan suhdetta etsiviä, mutta tarjontaa ja valinnanvaraa on vähemmän.

Monien "ikisinkkujen" profiilit löytyvät molemmista palveluista. Väitän myös, ettei kukaan pysty näyttämään toteen jotain tilastollista eroa sen oikean löytämisestä eri palveluista. Loppujen lopuksi siinä on kyse omasta aktiivisuudesta, asenteesta ja tuurista. Sääliksi käy niitä, jotka treffailevat kymmeniä tyyppejä ja tuskailevat, kun se oikea ei löydy ja laittavat sen vielä treffipalvelun syyksi. Ikäänkuin he olisivat päättäneet, että nyt sen oikean on heti löydyttävä ja sen on pakko löytyä nettitreffipalvelusta.

Siellä sen on pakko olla, se vaan ei tajua ottaa yhteyttä ja ihastua muhun! Typerä palvelu, täynnä typeriä tyyppejä! Tämän tyypin kanssa sitten olinkin kiihkeästi kimpassa muutaman kuukauden, kunnes huomasimme ettemme sovikaan toisillemme. Sittemmin olen toistanut saman kaavan sekä E-kontaktissa uudelleen että Suomi Mutta sitä oikeaa en itsekään ole vielä löytänyt, ehkä se kävelee tänään mua vastaan tuossa kadulla.

Samat tyypit pyörii siellä sekä täällä S Mitäpä siitä, olihan mullakin profiilit sekä siellä että täällä mutta en kopioinut profiileja vaan olivat hieman erilaisia jos asialla nyt mitään merkitystä on. Eestä löysin yhden lyhyen suhteen joka kaatui omaan mahdottomuuteensa.

Palvelu on kuitenkin fiksumpi kuin S24 ja maksullisuus takaa sen ettei ole ihan nin paljon luuseri rettelöitsijöitä, kait. Toimii todella hyvin ko sivusto.. Munaa ne sieltä hakevat: No kuuleppas, ei todella pidä paikkaansa toi väittämä ainakaan omalta kohdaltani, enkä usko että monen muunkaan kohdalla. Itse en etsi sänky enkä sexi seuraa vaan ystävää ja ehkä jossainvaiheessa vakavampaa suhdetta. Jännä juttu, etteivät ilmaiset kelpaa kaikille. E-kontaktissa voi ilmaiseksi vain luoda profiilin ja lähetellä flirttejä ilman mitään järkevää sisältöä.

Hyvää on se, että moderointi on keskivertoa parempaa ja profiilin inaktivointi on todella helppoa. Valeprofiileja saattaa löytyä mistä vaan, mutta nykyään ihmisille on sentään opetettu, kuinka oman yksityisyyden varjeleminen onnistuu netissä luontevimmin.

Kaikki treffi sivustot on ihan turhia. En ole ikinä saanut mistään yhtään vastausta naiselta takas. Tuo on vaativa taitolaji tuo nettitreffailu. Sinun pitää ensinnäkin tietää mitä kukakin nainen etsii ja haluaa eli sinulla pitää olla naistuntemusta ja sen jälkeen funtsia olisiko sinusta toteuttamaan niitä toiveita.

Kohteliasta läppää pitää heittää ettei sinua luulla tosikoksi. Naisten ulkonäkömaku vaihtelee rajusti. Esimerkiksi omasta pärstästäni jotkut naiset sanovat että "syötävän komee mies" ja jotkut toiset ei sano mitään vaan katoaa. Yksi on muistaakseni sanonut suoraan etten ole hänen tyyppiänsä. Hyvä järjestys on herättää ensin vahva keskusteluyhteys ja paljastaa vasta myöhemmin se kuva joka on otettu edullisesta kuvakulmasta eikä sen tarvi olla ihan tuorekaan. Ei ne naistenkaan kuvat vastaa oikeastaan ikinä todellisuutta.

Puhelinnumeroa ei pidä pyytää ellei nainen sitä ehdota. Ne ei halua stalkeria peräänsä kyttäämään ikkunan taakse ennenkuin ovat varmoja että se on turvallista antaa se numero.

Sama tietty pätee osoitteessa ja työpaikassa. Nuo kun muistat ja hallitset niin kyllä sieltä naisia löytyy. Itse olen lähestynyt noin sataa naista joista noin joka neljännen kanssa päässyt meilinvaihtoyhteyteen ja noin kahdenkymmenen kanssa jutellut puhelimessa ja noin neljätoista olen tavannut joista noin yhdentoista kanssa mennyt sänkyyn ja noin viiden kanssa viritellyt suhdetta ja yhden kanssa ollut naimisissa. Vaatii työtä, kärsivällisyyttä ja tahdikkuutta.

Mä taidan olla poikkeus kun kirjauduin kuukaudeksi e-kontakteihin, viestejä tuli ihan hirveästi ja oikeastaan poimin sieltä vain ne potentiaaliset. Muita kiitin yhteydenotoista ja kerroin syynkin miksi ei nappaa; asuivat liian kaukana tai sitten keksin jotakin muuta kilttiä jos ei ulkonäkö oikein sytyttänyt. Viikon siellä olleenani sitten tärppäsi kaikin puolin, 3 viikon viestittelyn ja soittelun jälkeen nähtiin kuvaakaan en ollut hänestä nähnyt ennen tapaamista ja sillä tiellä ollaan.

Mutta pienenä vinkkinä, kirjoittakaa ihan omin sanoin mitä haluatte, ajattelette jne älkääkä käyttäkö valmista profiilia. Älkääkä olko epätoivoisia laastarisuhteen hakijoita, niitä oli luvattoman paljon tyyliin: Olen hellä, tunnollinen ja luotettava, kiltti mies: Entäs kun oikeasti on hellä, tunnollinen, luotettava ja kiltti mies?

Pitääkö kirjoittaa olevansa useita kertoja väkivaltarikoksista linnassa istunut vaimonhakkaaja? Renttuihinhan naiset tosiaan rakastuvat, mutta voiko ja pitääkö sanoa suoraan olevansa sellainen? Tuo sivusto toimii maksun kannalta hyvin, mutta ja mutta, sitten tyssääkin tarjokkaiden kohdalla, jotka asuisivat samalla suunnalla, eikä missään nevadassa.

Enkä halua mitään nuoruuttaan etsivää miestä, tosin eivät hekään halua ikäistään naista. Joten eipä kohtaa toiveet millään ilveellä. Älkää naukuko, kaikki on itsestä kiinni; metsä vastaa niin kuin sinne huudetaan! Pari kuukautta saitilla pyörittyäni ja tollot pois potkittuani löysin tosi yes-tyypin. Poistin profiilin ja nyt vietämme mukavaa kesää Tsemppiä teille siellä saitilla vielä pyöriville!!!!!!!! Just just, nettiseura ei vaan tahdo olla pysyvää, joten hehkuta ihan rauhassa kun vielä voit..

Maksulliset palvelut on ehkä siitä hyviä, että tyhjätaskut elättäjää hakevat ei sinne tule. Eliittikumppaneissa naiset jopa vastaavat viesteihin, samoin kuin ottavat itse kontaktia.

Monilla naisilla ilmoitus on jopa vuosikausia ja sama naama monella palstalla. Eiväthän nämä kuningattaret muuta tee, kuin kalastelevat että josko se unelmien prinssi sieltä vastaan tulisi. Jota ei ikinä sieltä vastaan tule. Olin e-kontaktissa noin vuoudenverran olen nainen.

Erittäin pettynyt, koska taas näin naisen kannalta katsoen miehet on niin ronkeleita, että on oltava missi 25v, että kelpaa. Kaikki poikseutta hakee juuri puolta nuorempaa. No itse oon kohta 50v Itse olin kuvan kanssa liikkeellää ja sain aika paljonkinkin yhteydenottoja, sekä vastauksia omiin viesteihini, mutta mitä hyötyä vatvoa ja vetvoa asioita, kun treffit, joko ihan läpinäkyviin seli-seli, tai jos tultiin, niin puheet ihan puuta-heinää, siis ihan paskat kokemukset.

YKSI asia teille- e-kontaktin jäsenille, olette miehiä, tai naisia, niin jättäkää vallehtelu poliitiikoille, he sen sentään osaa kirkkain silmin, ilman synnin tuskia. Todella surkee toi e-kontakti, omituisia miehiä siellä, samalta voi tulla 10 viestiä päivässä mutta ikinä ei ehdi treffeille-en liity enää ikinä.

E-kontaktissa on sitoutumiskammoisia ihmisiä.. Jaaritellaan ja kun pitäisi tavata, niin on sitä ja tätä menoa. Kuka keski ikäinen haluaa mitään kirjeenvaihtokaveria.

En ymmärrä E-kontaktin tapaisia sivustoja, joilla tehdään ihmisuhteilla bisnestä. Pitää maksaa, jos lukee tai lähettää viestin. Ihminen ei ole kauppatavaraa. No onhan noita ilmaisia sivustoja vaikka kuinka paljon, miksi maksaa? Pari outoa viestiä sain sitä kautta mutta yhden ihan asiallisenkin vastauksen Keväällä tapailin myös suomi treffien kautta löytämääni miestä Miehen on tehtävä aloite.

Miehen on annattava ensin p. Miehen on oltava komea, ei naisen. Miehen on olavat koira. E-kontakit on sitä samaa kuin muutkin, rumia ja itsekkäitä naisia. Seuraa rikosilmoitus, koska en pääse maksamilleni sivuille!!! Miksi heli ei vastaa mitään, eikös hän ole täällä juuri e-kontaktia mainostamassa. Omasta puolestani voin sanoa e-kokemuksena, että hiljaista siellä sivustolla on kuin hupatossutehtaalla, tätä päivittelevät miehetkin "parrasvaloissa" Ja yli puolet miehistä "ei kirjautuneita viimeisen kuukauden aikana".

En maksa jäsenyyttä moiseen. Kattokaapa niitä naisia e kontaktissa! Nikki vaihtuu ja joskus kuva. Itestään jopa lähes kuvaa laittavat. Ne keski-suomen naiset ei ainakaan ikinä miestä löydä. Aamusta iltaan roikkuvat siellä jatkuvasti. Kertokaa mikä on se ikuisen nuoruuden salaisuus? Löytyy veneitä, moottoripyöriä, autoja ja mökkikin jossain? Puhumattakaan varatuista, seurustelevista miehistä. Miten ne voi etsiä seuraa?

Monella miehellä monta nikkiä. Tiiänpä naisenkin joka esiintynyt miehen nikillä ja kirjoitteli miehenä Jännää miten noita ilmaisia forumeita löytyy politiikasta uskontoon mutta ei ihan tavalliseen kanssakäymiseen ja ihmisten tapaamiseen. Olin e-kontaktin jäsen 1kk verran. Sain jo ensimmäisen 2h aikana yli viestiä ja kuukuden aikana minulle kirjoitti satoja miehiä. Moni mies lähetti vain silmän iskuja tai muuta roskaa ja useamman viestin ennen kuin ehdin avaamaan ensimmäistäkään.

Ennätys taisi olla 10 viestiä samalta tyypiltä muutaman minuutin sisään. Todella pelottavaa ja epätoivoista porukkaa: Yksillekään deiteille en mennyt, koska pommitus oli niin ahdistavaa. Ihan tuoreita kokemuksia E-kontaktista.

Sinne voi liittyä ilmaiseksi, mutta jos haluaa flirttiä enemmän viestitellä, pitää maksaa. Mainostavat olevansa suosituimpia, mutta eivät pysty vastaamaan, kuinka paljon on samanlaisia kuin minä eli ihmiset ovat olemassa, mutta eivät pysty maksamattomuuden vuoksi viestittelemään. Löytyi useita mielenkiintoisia ihmisiä, mutta kuka heistä on maksanut, kenelle viestini menisi perille? Ei kuulemma näy mistään.

Tuli viesti, jossa annettiin lupa kuva-albumiin. Näin tapahtui Sarille, joka löysi E-kontaktista ensirakkautensa Paulin 30 vuoden takaa. Tarina jatkui siitä, mihin se nuoruusvuosina jäi.

Kysyimme asiaa E-kontaktin treffailijoiltamme. Kysyimme E-kontaktilaisilta alkuvuodesta, että onko pituudella merkitystä. Tai oikeastaan, onko merkitystä, jos nettitreffikumppani on sanonut pituudekseen enemmän tai vähemmän kuin todellisuudessa on. Hurmaaminen on tapa, jolla pienet epäkohdat unohtuu. Jutussa käytetty poikkeuksellisesti kuvapankkikuvaa. Pariskunta halusi kasvottomuudesta huolimatta kuitenkin jakaa tarinansa muille tunneherkille rakkauden etsijöille kannustukseksi.

Päiviä ja Jakea yhdistää tunneherkkyys, joka on osa suhteen parasta antia. Päiville oli tärkeää löytää henkinen yhteys ja aitous, jolloin suhteessa voi olla täysin oma itsensä.

Seksi live chat e kontakti fi kirjaudu -

Pitäiskö luoda hieman rustiikimman oloinen ilmoitus? Miehiä joteka eivät uskalla sitoutua. Tiedän että se on normaalia, mutta nyt ne on kasvaneet ainakin kaksinkertaisiksi. Luetuimmat nyt Ilona 1. Mutta se nyt oli ainoa kuva mikä itsestäni koneelta löytyi. Onneksi en ostanut pitempää aikaa, mut ihmettelen että asiakas menetetään näin pienellä summalla.

Seksi live chat e kontakti fi kirjaudu -

Hei olen 14v ja seurustelukumppanini täyttää tänä vuonna Minulla alkoi kuukautiset noin vuotta sitten. Olimme kummatkin pelkät alusvaatteet päällä ja hieroimme alusvaattein peitettyjä Oletko varma, että haluat jatkaa? Siinähän sitten leijuvat suurilla sinkkumäärillä. Eikö kenellekään ole tullut mieleen muuttaa kohta elokuvat kohdaksi Elokuvat ja tv-sarjat? Eli itsellä kyllä erittäin hyvä kokemus: Oon 15 vuotias tyttö ja mun kuukautiset alko pari vuotta sitte. Baari-illan jälkeiset jatkot lahtelaisasunnossa päättyivät karmealla tavalla - mies raiskasi nukkuvan naisen. Minulle riitti,uskon silti,että siellä saattaa silti joku "yksinäinen" olla tosissaan liikenteessä. Minulla on kokemuksia samasta miehestä mutta olet kirjoittanut nimimerkin väärin. Lopetin Vreya-merkkisen e-pillereiden käytön söin pornhub massage erotiikkavideo tablettia ja pidin 7 päivän Haittaako se mitenkään jos esinahka Heti kun lähtee esim. seksi live chat e kontakti fi kirjaudu

Tanssi-innostuksesta löytyi heti yhteinen harrastus. Seuraavat treffit sovittiinkin tutun tanssilavan syyskauden avajaistansseihin parin viikon päähän. Pariskunta huomasi, että kaksi viikkoa oli liian pitkä aika odottaa seuraavaa tapaamista. Kun Paulalla oli kesälomaakin jäljellä, hän ehdotti vierailua Tuomaksen kotipaikkakunnalle Tammelaan. Pari söi lounasta Tuomaksen kodin läheisellä huoltoasemalla, josta mentiin "jatkoille" miehen luo kahville. Alkoi tuntua, että yhdistäviä asioita oli paljon: Molemmat olivat rauhallisia ja tasaisia eivätkä hermostuneet vähästä ja kumpikin harrasti liikuntaa.

Sittemmin karaokeakin on tullut laulettua yhdessä. Nämä sanat muistan aina! Nykyään Tuomas ja Paula ajelevat vuorotellen Tammela-Vihti-väliä muutaman kerran viikossa. Mihinkään ei ole kiirettä. Olemme jo keskustelleet, milloin olisi sopiva aika perheen perustamiselle ja muille elämänmuutoksille. Mutta hiljaa hyvä tulee.

Nyt on hyvä näin. Tarvitset uudet uikkarit - tässä kaikki, mitä sinun pitää tietää niiden ostamisesta. Yli viisikymppinen nainen ja bikinit? Yhdistelmä toimii, ja nämä naiset todistavat sen.

Joudutko pitämään puheen kesän juhlissa? Älä panikoi - näin selviydyt siitä. Mullistava keksintö lupaa ihmeen: Näitä synnytyskuvia Instagram ei halunnut sinun näkevän. Sara Forsberg pyytää apua: Daniel Craig tienaa törkeän summan tulevasta Bond-leffasta - palkka euroa minuutilta. Amirkhani tiputettiin kaksi kertaa mattoon - nappasi silti yllätysvoiton UFC: Mitä tapahtui povipommi Katie Pricen kasvoille? Ari Vatanen ja arvostettu F1-toimittaja hämillään Räikköseen liittyvistä huhuista - Alonson puheet osoittavat Jäämiehen rohkeuden: Onko tässä Haluatko Miljonääriksi -ohjelman kaikkien aikojen kiusallisin hetki?

Osallistujan paavi-vastaus saa Twitter-kansan sekaisin. Kimi Räikkösen hymy levisi korviin - julkaisi kuvan maailmantähden rinnalla. Aki Samuli julkaisi karun kuvan yleisestä vessasta - suomii suomalaisten käytöstapoja: Nämä kysymykset paljastavat, minkälainen työnhakija on - osaatko vastata oikein?

Kimi Räikkönen palkitsi kannattajiensa odotuksen Monacossa - ja menetti lippiksensä kaikkien tuntemalle superfanille. Amirkhani kertoi jäätelöepisodista vastustajan kanssa ottelupäivänä: Makwan Amirkhani lyötiin nyrkillä kaksi kertaa mattoon - latasi melkoisen kommentin: Baari-illan jälkeiset jatkot lahtelaisasunnossa päättyivät karmealla tavalla - mies raiskasi nukkuvan naisen.

Baba Lybeck paljastaa Uutisvuotomuiston, josta on vaiennut - Vieraana ollut Elastinen keskeytti yllättäen nauhoituksen. Yllätysvoiton ottanut Makwan Amirkhani kertoi suorassa lähetyksessä ystävänsä sekopäisestä tempusta: Autojen piilotetut ominaisuudet - tiesitkö nämä? Tässä ovat tyhmimmät koirarodut - tyhmimmäksi rankattu muistuttaa kovasti kissaa. Ajatko suhdettasi kohti eroa? Näistä merkeistä sen tiedät. Joukosta löytyi selvä voittaja.

Opettajalta tyly vastaus Trumpille - palautti kirjeen virheet korjattuna. Syytteen saanut hissiyhtiön toimitusjohtaja Jouni Palosaari Kittilä-vyyhdistä: Hotellihuoneen likaisimmat kohdat - viisi vaaranpaikkaa. Kotiyleisön suosikki voitti UFC-illan pääottelun, Amirkhani sai uran neljännen päänahan. Hulvaton välikohtaus F1-palkintojenjaossa - ruhtinatar Charlene hörppi samppanjaa pullon suusta, ruhtinas Albert muikeana vieressä. Daniel Ricciardo toisti iljettävän temppunsa Monacon ruhtinaan nenän edessä.

Kuusi työpaikaltaan siepattua naista löytyi Meksikossa kuolleena - ruumiit moottoritien varressa. Suomalainen Joona, 17, voitti kansainvälisen rallipelin maailmanmestaruuden - finaalipaikka irtosi yli 20 osallistujan joukosta. Meneekö tämä jo yli?

Meghanin ja prinssi Harryn häät koristavat uima-asuja - kuva hääsuudelmasta intiimissä paikassa. Kodin paikat, jotka pitäisi tarkistaa edes kerran vuodessa. Viisi asiaa, joita automyyjä ei haluaisi sinun tietävän. Avaimenperän ja asun avulla vihjeitä pyytänyt poliisi kiittää - nainen on nyt tunnistettu. Mies jäi takapuolestaan jumiin leikkipuiston keinuun Englannissa - palokunta joutui irrottamaan. Kaj, 68, poltti tupakkaa kolme askia päivässä - sitten tuli kauppareissu, joka muutti hänen elämänsä.

Humalainen mies jätti pienet lapsensa yöllä yksin kotiin, yksi kuumeessa ja toinen toipui leikkauksesta - päätyi itsekin yöllä sairaalaan. Rosa, 31, teki intiimikarvanpoistosta itselleen bisneksen: Imarteleva juhla-asu ja kesän kaunein mekko - nappaa asuinspiraatiota viikon tyylikkäimmiltä pukeutujilta.

Ylioppilasjuhlien kaunein mekko - 5 trendiä ylitse muiden. Oletko nähnyt tätä avaimenperää tai asua? Poliisi pyytää apua noin vuotiaan naisen tunnistamiseen Lapualla. Älykaiutin kuunteli avioparin yksityiskeskustelun: Lähetti tallenteen miehen työkaverille.

Travis Scottilla ja Kylie Jennerillä erimielisyyksiä äitiydestä - rap-artisti pelkää Kylien palaavan vanhaan elämäntapaan - Viihdeuutiset - Kotiyleisön suosikki voitti UFC-illan pääottelun, Amirkhani sai uran neljännen päänahan - Kamppailulajit - Daniel Craig tienaa törkeän summan tulevasta Bond-leffasta - palkka euroa minuutilta - Viihdeuutiset - Kimi Räikkösen hymy levisi korviin - julkaisi kuvan maailmantähden rinnalla - Formulat - Hulvaton välikohtaus F1-palkintojenjaossa - ruhtinatar Charlene hörppi samppanjaa pullon suusta, ruhtinas Albert muikeana vieressä - Kuninkaalliset - Kimi Räikkönen palkitsi kannattajiensa odotuksen Monacossa - ja menetti lippiksensä kaikkien tuntemalle superfanille - Formulat - Suomalainen Joona, 17, voitti kansainvälisen rallipelin maailmanmestaruuden - finaalipaikka irtosi yli 20 osallistujan joukosta - Digiuutiset - Monacon GP on maailman tehokkain unilääke - legendaarinen F1-kisa petti taas ne vähäisetkin odotukset - Formulat - Baari-illan jälkeiset jatkot lahtelaisasunnossa päättyivät karmealla tavalla - mies raiskasi nukkuvan naisen - Kotimaan uutiset - Mies jäi takapuolestaan jumiin leikkipuiston keinuun Englannissa - palokunta joutui irrottamaan - Ulkomaan uutiset - Bottaksen paine ei saanut Jäämiestä sulamaan - Räikkönen kertoi kruisailleensa maaliin: Mies vaati kaupalta rahoja takaisin käytetyistä naisten sandaaleista Venäjällä - suuttui myyjän vastauksesta ja hakkasi henkihieveriin - Ulkomaan uutiset - Meghanin ja prinssi Harryn häät koristavat uima-asuja - kuva hääsuudelmasta intiimissä paikassa - Viihdeuutiset - Chris Froome polki Italian ympäriajon voittoon - Muut lajit - Keihään superlupaus Oliver Helander loksautti leuat - Tero Pitkämäki katsoi videoita ja teki huiman arvion: Joukosta löytyi selvä voittaja - Digiuutiset - Sähköpyörällä ajetaan punaisia päin ja joudutaan onnettomuuksiin - tankokaahari on hyvin koulutettu nelikymppinen - Terveysuutiset - Nähdäänkö Salah sittenkin MM-kisoissa?

Lääkäri optimistinen diagnoosin jälkeen - Jalkapallo - Orpo löysi varatien pois hallituksesta - Pääkirjoitus - Mäntyharjun kemikaalivuodon ympäristötuhoista uutta tietoa - ennuste: Kremlin tiedottaja kertoo näkevänsä painajaisia Putinista: Ricciardo voitti Monacon trillerin - Räikkönen ja Bottas jäivät palkintopallin ulkopuolelle - Formulat - Kyyneliin murtunut Liverpool-maalivahti julkaisi riipaisevan viestin: Norsunluurannikko järjesti Miss Vamma -kilpailun: Taistelee vammaisiin kohdistuvia ennakkoluuloja vastaan - Ulkomaan uutiset - Hölynpölyä, pääministeri Sipilä - Politiikka - Hotellihuoneen likaisimmat kohdat - viisi vaaranpaikkaa - Matkajutut - Ranskan avoimet alkoi yllätyksellä: Venus Williams putosi heti avauskierroksella - Muut lajit - Kimi Räikkönen oli täysin tympääntynyt C Moren haastattelussa: Avaimenperän ja asun avulla vihjeitä pyytänyt poliisi kiittää - nainen on nyt tunnistettu - Kotimaan uutiset - Daniel Ricciardo toisti iljettävän temppunsa Monacon ruhtinaan nenän edessä - Formulat - Tuoreet lomakuvat hämmentävät - Viihdeuutiset - Saksan valtavasta huvipuistopalosta miljoonavahingot - laitteita rikki, Skandinavia-alue suljettu, palomiehiä loukkaantui - Ulkomaan uutiset - Maastopalot roihuavat ympäri Suomea - 10 hehtaaria metsää paloi Mynämäessä - Kotimaan uutiset - Unohtakaa maakuntavaalit - SDP valmis eduskuntavaaleihin, jos sote ja hallitus kaatuvat perustuslakivaliokunnan lausuntoon - Politiikka - Kruununprinsessa Maryn tyrmäävä paljettiluomus varasti huomion kuninkaallisia vilisevissä juhlissa: Lähetti tallenteen miehen työkaverille - Digiuutiset - IL seurasi Monacon GP: Raju törmäys viimeisillä kierroksilla - Ricciardo voitti suvereenisti, Kimi Räikkönen neljäs - Formulat - Itävallan liittokansleri haluaa, että laittomat siirtolaiset pysäytetään jo Pohjois-Afrikassa - Ulkomaan uutiset - Tubetähti Mike Bäck aikoo keskittyä ylioppilasjuhlissa sukulaisten lohduttamiseen: Humalainen mies jätti pienet lapsensa yöllä yksin kotiin, yksi kuumeessa ja toinen toipui leikkauksesta - päätyi itsekin yöllä sairaalaan - Kotimaan uutiset - Harva ulkomailla opiskeleva haluaa palata Suomeen: Räikkönen piiskasi radiossa vauhtia talliinsa - Ferrari vitkutteli varikkopysähdyksen kanssa: Orlando Bloomin nakuilu sekoitti internetin vuonna - nyt tekee sen taas: Jalkapalloilijan epäillään ampuneen itsensä ja ex-tyttöystävänsä - Jalkapallo - Poliisi pyytää apua noin vuotiaan naisen tunnistamiseen Lapualla - Kotimaan uutiset - Osallistujan paavi-vastaus saa Twitter-kansan sekaisin - TV ja leffat - Espanja pelasti yli siirtolaista Välimereltä - Ulkomaan uutiset - Salahin telominen ei ollut ainoa koiruus Ramosilta - iski Liverpool-maalivahtia törkeällä tavalla - Mestarien liiga - Baba Lybeck paljastaa Uutisvuotomuiston, josta on vaiennut - Vieraana ollut Elastinen keskeytti yllättäen nauhoituksen - Viihdeuutiset - Kuusi työpaikaltaan siepattua naista löytyi Meksikossa kuolleena - ruumiit moottoritien varressa - Ulkomaan uutiset - Makwan Amirkhanin keskisormi on taktiikkaa - Kamppailulajit - Imarteleva juhla-asu ja kesän kaunein mekko - nappaa asuinspiraatiota viikon tyylikkäimmiltä pukeutujilta - Streetstyle - Maakuntavaalit lykkääntyvät - Politiikka - Kolme ukrainalaissotilasta kuoli lauantaina - Sota Ukrainassa jatkuu viidettä vuotta - Ulkomaan uutiset - Sampo Kaulanen suivaantui pelifirmoihin liittyvistä mainostamis-syytöksistä: Pesäpalloilija Sara-Ella Kemppaisella on rituaali, josta hän ei kentällä luovu - tuoreella ylioppilaalla siintää haaveissa SM-mitali - Pesäpallo - Mika Häkkinen puhuu elämästään Monacossa: Kaj, 68, poltti tupakkaa kolme askia päivässä - sitten tuli kauppareissu, joka muutti hänen elämänsä - Terveysuutiset - Kuopiossa poltettiin 10 historiallista venevajaa - poliisi pyytää vihjeitä tuhopolttajasta - Kotimaan uutiset - Venäjän hallinto ja tarkkailujärjestö antavat ristiriitaisia tietoja menehtyneiden venäläissotilaiden määrästä Syyriassa - Ulkomaan uutiset - Duudsonit-Jukan poika on kuin ilmetty isänsä, poseeraavat lähes identtisissä vaatteissa: Tulevaisuudessa hän saa olla mikä haluaa - Viihdeuutiset - Ferrarin auto osoittautui sääntöjen mukaiseksi - Mercedes sai FIA-pomolta sapiskaa syytöksistään - Formulat - Englantilaiselta alasarjaseuralta tyly pila Liverpoolin maalivahdista: Vihreät haluaa äänioikeuden jo vuotiaille ja päivähoito-oikeuden kaikille lapsille - Politiikka - Amerikkalaisäiti kyllästyi kotona - ryhtyi somekuvaajaksi, kuvilla jo yli seuraajaa - Viihdeuutiset - Hugo Engbom aneli vaimoaan myymään kaiken, minkä irti saa, jotta hän selviäisi sisällissodan pahimmasta vankileirihelvetistä - turhaan - Kotimaan uutiset - Likaista ja härskiä touhua: Joukkueellinen moukarimiehiä on kärähtänyt suomalaismestarin uran aikana: Suomalaisyritys kehitti jotain, mitä muut eivät olleet keksineet: Uuden Netflix-sarjan tähti suututti Donald Trumpin: Älä panikoi - näin selviydyt siitä - Pinnalla - Kodin paikat, jotka pitäisi tarkistaa edes kerran vuodessa - Asumisartikkelit - Linda Line -laivayhtiö konkurssiin - Katamaraaniyhteys Helsingin ja Tallinnan välillä loppui jo marraskuussa - Ulkomaan uutiset - Olen seurustellut poikaystäväni kanssa nyt 1.

Tämä on minun ensimmäinen seurustelu-suhde Oon 16v tyttö ja harrastin seksiä poikaystävän kanssa ilman kortsua, koska mulla on hormonikierukka! Poikaystävä tuli mun sisään ja nyt pelkään, että oln raskaana! Mulla on siis asennettu Oon 15 vuotias tyttö, ja mun kuukautiset alko vime syksynä.

Oon merkannu ne nyt vuoden alusta alkaen kalenteriin. Mun kuukautiskierto on ollu vrk ja kuukautiset vrk. Harrastin seksiä poikaystäväni kanssa silloin, kun minulla oli e-pillerilaatassa lumepillerit menossa Stefaminelle. Olin ensimmäisen lumetabletin unohtanut ottaa, joten Hei, olen 13v poika.

Painan 60 kiloa ja olen cm pitkä. Noin pari kuukautta sitten huomasin, että toinen nännini tuntuu aralta ja on turvoksissa.

Lääkäri sanoi lieväksi gynekomastiaksi ja Hei, olen aloittamassa Azalia-minipillerien käytön. Minulla on säännöllisessä käytössä seronil ja ketipinor. Eihän kyseisillä lääkkeillä voi olla vaikutusta azalian ehkäisytehoon? Hei, Olen vuotias ja käyttänyt kolme vuotta Cypretyl-merkkistä ehkäisyvalmistetta. Ehkäisyn lisäksi tämä valmiste on minulle määrätty aknen hoitoon. Lääkkeeseen liittyy ilmeisesti jotain Minulla on omasta mielestä huono itsetunto, koska ihmiset antaa ymmärtää joskus, että en ole hyvä ihminen, koska olen sosiaalisempi kuin muut.

Minua myös kiusattiin lk Oon 16v ja huolissaan kehityksestä. Rinnat alkoi kasvaa noin 12vuotiaana, mutta ne näyttää vieläkin samalle kun silloin eli nännejä ei ole ollenkaan. Rinnat ovat kolmionmuotoiset ja rumat Moi, oon 18v poika ja on tullut huomattua kun tyttöystäväni hommasi e-pillerit ja harrastimme seksiä ilman kondomia, että esinahkani on mahdollisesti liian kireä. Peniksen varressa esiintyy näppyjä ja netissä lukee että ne voisivat olla talirauhaisia.

Mietityttää kuitenkin kun vedän esinahkaa taakse niin sielläkin on näppyjä. Ei siis Terskassa vaan Olen huomannut sellaisen seikan peniksessäni että saan esinahan taakse vain sen ollessa lepotilassa, erektiossa se jää suurinpiirtein terskan keskelle ja sitä pidemmälle kun yrittää niin sattuu, Olen vuotias tyttö ja harrastin seksiä poikaystäväni kanssa seksiä ja kondomi hajosi.

Hei, Olen vuotias nuori mies. Kysymykseni on vähän hassu, mutta tämä asia on vaivannut viime ajat. Harrastin seksiä kondomin kanssa, joten siinä mielessä ei pitäisi olla riskiä Olen vuotias tyttö ja olen ihastunut opettajaani. Opettajani on nainen ja hän on naimisissa.

Haluaisin päästä tästä tunteesta eroon, koska tiedän ettei meidän välillemme voi tulla mitään Oon tavannut yhen tytön johon olen mielestäni alkanut kiintyä. En ole tästä kuitenkaa varma. Nään hänestä unta ja ajattelen häntä usein. Olen ajatellellut kertovani hänelle pian, mutta en Olen pitkän aikaa miettinyt erilaisia vartalotyyppejä. Olen itse aina ollut hieman ylipainoinen chubby , mutta mielestäny kuulun tiimalasi vartalotyyppiin. Hartiani ja lantioni ovat saman Harrastin poikakaverini kanssa suojaamatonta suuseksi kolmisen kuukautta sitten ja hänellä oli herpes aktiivisessa vaiheessa.

Moi, mulla on ongelma liittyen seksin harrastamiseen. Oon yrittäny sitä mutta se oli ihan mahdotonta. Mulla on liian pieni ja kireä pillu jonka takia se ei onnistu millään. Moi Oon 17 poika ja olen miettinyt tätä asiaa joka vaivaa minua: Eli näin aikanaa joskus ylä-asteella ensimmäisen kerran pornoa ja silloin myös tuli ensimmäinen masturbointikerta.

Oon ihastunut yhteen tyttöön, joka on mua 2 vuotta nuorempi. Tapasin sen partiossa ja oon pikku hiljaa alkanut kiintyä tähän tyttöön tai en oo varma tästä. Mietin kuitenkin häntä lähes koko Oon 13 vuotias tyttö.

Mulla on jo pitkään noin vuoden ollut molemmissa rinnoissa kyhmyt. Tiedän että se on normaalia, mutta nyt ne on kasvaneet ainakin kaksinkertaisiksi. Hei, olen aina ennen käyttäny siteitä kuukautisten aikaan ja nyt päätin kokeilla tamponia mutta kun laitoin sen se tuntui oudolta kävellessä ja istuessa onko se vaan sitä et en oo tottunu vai et Olen vuotias, normaalipainoinen ja muutenkin aika terve. Kuukautiset alkoivat ensimmäisen kerran joskus vuotiaana ja ovat aina olleet vähän epäsäännölliset.

Mulla sattu tänään jotain mielestäni tosi outoa, enkä ole kuullut että kellään olisi käynyt näin. Olen 15 vuotias tyttö ja mulla on nyt menkkojen kolmas päivä menossa, kestää yleensä Terve olen 12v poika ja aattelin vaan että peniksessä on itteni mielestä ollu paljon ongelmia mutta isä sanoo että ei se mitään aika normaalia tuo on.

Mutta minulle nytten tänään ilmestyi Onko normaalia että sisempien häpyhuulten iho on kokonaan näppyläistä ja vaaleampaa eikä niissä ole ollenkaan normaalia limakalvoa kuten muualla? Iho on ollut sellaista niin pitkään kuin muistan, Mä en tiiä mitä teen oon Me tullaan hyvin juttuun koulussa ja näin mut yks meistä rupee aina whats up ryhmässä riitelemään ihan Moi, olen kohta vuotias tyttö. Olen ihastunut luokkalaiseeni poikaan sanotaan nyt vaikka että Juusoon.

Pari kaveriani ovat sanoneet, että Juuso tykkäisi minusta. He sanoivat, että sen näkee Seurustelin yhden pojan kanssa vähän aikaa sitten mutta suhde päättyi. Lähettelimme pojan kanssa paljastavia kuvia toisillemme jotka olen itse jo poistanut, mutta poika ei suostu poistamaan minum Tää on vähän nolo kyssäri, mut voiko seksitauti tarttua jos toisen jos sil sukupuolitauti pissaa menee mun penikselle tai vaikka suuhun? Mulla oli tällainen kokemus, kun tyttö halusi Olen suht terve vuotias tyttö, ja harrastin suojattua seksiä poikaystäväni kanssa vähän yli viikko sitten.

Tänään noin puoli viiden aikaan aamuyöstä heräsin pahaan oloon, ja oksensin Käytän Stefaminelle-merkkisiä epillereitä, olen käyttänyt niitä toukokuusta alkaen. Nyt menkat on jääny kaksi kertaa välistä.

Tein kaksi raskaustestiä, kun jäivät ekan kerran ja Huomasin oikeassa häpyhuulessani jotain ylimääräistä, se ei näy ulospäin mutta tuntuu vähän niinkuin littanalta patilta, eikä se ole kipeä.. Voiko se olla vaarallista? Olen 16v tyttö ja minusta tuntuu, että minulla on emätinkouristus.

Koikeilin tampoonia pari kertaa, mutta epäonnistuin. Tuntui siltä, että siellä on seinä edessä, joka ei päästä tampoonia Minulla on ollut kuukautiset jo monta vuotta, n. Ne ovat olleet suhteellisen säännölliset jo jonkin aikaa, ja kierto vaihteli päivän välillä. Nyt kuitenkin viimeisen Olen vuotias naisen alku ja vielä neitsyt. Minua mietityttää seksi ja siinä varsinkin se kun erään henkilön kanssa olisin valmis harrastamaan seksiä ja hän on harrastanut useamman Olen vuotias poika ja koen olevani homoseksuaali.

Olen ollut asiasta melko varma jo useamman vuoden ajan ja homous on mielestäni todella hieno asia. Kiihotun enimmäkseen ja lähes aina Onko normaalia että 15 vuotias haaveilee jo bdsm jutuista? Koska se huolestuttaa että minä olen kiinnostunut siitä. Olen 16v tyttö ja pelkään olevani raskaana. En ole vielä tehnyt testiä koska epäilen pienesti sen mahdollisuutta. Harrastamme poikaystäväni kanssa säännöllistä seksiä. Hei, mistähän johtuu sellainen käyttäytyminen, on tapahtunut useamman kerran että kun juttelen tyttöystävän kanssa netissä, niin sitten yleensä pettymyksen takia esimerkiksi eilinen: Olen vuotias, lukion toista luokkaa käyvä tyttö.

Olen aina ollut tunnollista perfektionisti-suorittajatyyppiä, mutta viimeisen vuoden aikana tämä luonteenpiirre on käynyt erityisen Tyttö ja haluan ja pelkään olevani bi. Tunnen kiinnostusta poikia kohtaan, mutta enemmän tyttöjä kohtaan. En tiedä olenko bi ja minua häiritsee myös se kun vanhemmat Hei, olen 18,5 vuotiasmies ja sukuvikana on että puberteetti etenee huomattavasti muita hitaammin, esim penikseni kehittyy ja kasvaa vieläkin murrosiän vaihe g 3.

Olen 19 vuotias poika ja minua mietityttää eturauhaseni. Minulla alkoi jomottaa peräreiän alueella sen jälkeen ku kokeilin hieroa eturauhastani.

Onko minulla jokin vikana. Mulla on välillä tosi paha olo ja itkettää enkä tiedä syytä. Harrastan paljon liikuntaa ja myös musiikkia. Iltaisin ei tahdo tulla uni ja joskus mietin Olen tänä vuonna 14v tyttö, joka ihastuu erittäin helposti. Musta tuntuu pikkasen siltä, että mä oisin ihastumassa mun kaverin pikkusiskon luokkalaiseen, joka on siis nyt jotain 10 tai 11v. Oon vuotias juuri 3 kuukautta sitten intin aloittanut nuori mies, jota vaivaa kovinkin moni asia. Rauhallisena ihmisenä sotiminen, aseet ja väkivalta ei ole yhtään mielekästä touhua Halusin tietää miltä suuseksi tuntuu joten annoin koiran nuolla alapäätäni.

Olen hetero enkä todellakaan halua rakastella eläimien kanssa. Onko väärin tehdä noin jos haluaa vain tietää miltä se Olen kohta vuotias nuori, ja olen harrastanut seksiä viimeksi helmikuun puolessa välissä silloisen poikaystäväni kanssa. Olimme yhdessä vuoden ja käytimme useimmiten ehkäisyä, ei kuitenkaan Olen nyt tapaillut erästä miestä tässä vajaan kuukauden ajan ja tuossa muutama päivä sitten olimme ensimmäistä kertaa sängyssä.

Se oli minulle ensimmäinen kerta ylipäättään näissä hommissa Olen käyttänyt Stefaminelle-merkkisiä e-pillereitä vajaat 2 vuotta. Nyt taukoviikolla kuukautiset jäivät kokonaan välistä. Mistä tämä voisi johtua? En ole unohdellut pillereitä, enintään 2 h Olen vuotias tyttö ja olen kärsinyt aknesta noin 4 vuotta, jota esiintyy lähinnä kasvoissa ja hartioissa. Viime aikoina olen kokenut, että akneni vain pahenee - vaikka olen jo vuosia Olen vuotias tyttö ja syön diane nova e-pillereitä.

Verenpaineeni on ollut hieman koholla, yläpaine normaali ja alapaine vähän liian korkea. En ole asiasta vielä päässyt keskustelemaan Olen kohta 18 vuotias tyttö. Minulla on poikaystävä joka on saman ikäinen. Olemme seurustelleet nyt 1,5 vuotta. Nyt olen alkanut miettimään olenko oikeassa seurustelusuhteessa. Ahdistun paljon enemmän muiden ongelmista kuin omistani. Saatan tuntea heidän takiaan paljon enemmän pahaa oloa kuin jostain sellaisesta, mikä olisi tapahtunut minulle.

Saatan jopa joskus itkeä Oon kohta vuotias nuoren naisen alku. Mulla on ollu kohta viikon verran ollut kuumetta ja kävin lääkärissä ja sain antibioottikuurin korvatulehduksen hoitoon. Olen 19 vuotias poika ja minua vaivaa aamuerektioiden vähyys. Aamuerektioita huomaan itselläni korkeintaan kerran viikossa. Minulla ei ole lähes koskaan ollut päivittäistä aamuerektiota Hei, olen vuotias poika ja minulla on ahdas esinahka. Se ei ole kipeä tai ahdas, mutta ei myöskään vetäydy taakse helposti mikäli penis on erektiossa, ja vedettäessä taakse väkisin puristaa ja Olen harrastanut tammikuun alussa eli 3kk sitten seksiä ilman yhdyntää.

Koskimme toistemme alapäihin käsin ja pidimme huolen että jos kosketamme vahingossa samaan paikkaan odotamme hetken ettemme Hei, olen vuotias tyttö. Harrastimme poikaystäväni kanssa seksiä noin 3 viikkoa sitten. Olemme käyttäneet säännöllisesti kondomia ehkäisyvälineenä. En itse käytä e-pillereitä.

Tyttöystäväni kanssa puhuimme seksistä ilman kondomia. Pitääkö seksin jälkeen hakeutua sukupuolitautitesteihin? Hän on minun ensimmäinen, mutta hänellä on kokemusta aikaisemmasta parisuhteesta Olen ollut suojaamattomassa yhdynnässä vakituisen kumppanini kanssa. Tällä hetkellä käytämme ns. Kuukautiset alkoivat pari päivää myöhässä alkamispäivässä voi yleensä Haluaisin tietää millaisia itsetyydytystapoja on, koska haluaisin kokea mielihyvää mutta en ole vielä halukas seksiin. Minulla oli 10kk tauko minkäänlaisesta seksistä.

Tauko kuitenkin loppui ja harrastin seksiä yhden miehen kanssa. Syön stefaminelle pillereitä ja yleensä syön ne kolme Minua ahdistaa yksi juttu todella todella paljon. Minulla on aika paljon ylöspäin käyrä penis.

Jos penis ei ole seisoma asennossa en ainaakaan minä huomaa siinä mitään omituista mutta sitten kun Asiani koskee rakastumiseen olen rakastunut yhteen poikaan ja olen hyvin rakasrunut häneen mutta silti haukun häntä melkeen päivittäin mutta tämän haukkumisen jälkeen kadun Olen siis 17v poika ja peniksen varteen nahan alle on ilmestynyt pari kivutonta näppylää.

Olen yrittänyt puristaa niitä pois siinä onnistumatta. En ole harrastanut seksiä koskaan. Mua pelottaa tosi paljon että oon raskaana. Onko normaalia jos on kuukautisten aikana, nännin alla kyhmy. Se on noin peukalonpään kokoinen ja todella kipeä. Kyhmy on vasemmassa rinnassa. Moi Olen 17v poika ja mietin että onko jo tämän ikäisillä penis lopullisessa mitassaan ja kehittynyt loppuun? Sillä luulen että omani ei taida olla sillä en ole mitään erityistä muutosta nähnyt Mieltäni on pitkään painanut eräs asia.

Hieman reilu puoli vuotta sitten itselläni meni poikki yksi itselleni silloin erittäin tärkeä ystävyyssuhde. Olosuhteet olivat sellaiset, että oli Olimme yhdynnässä poikaystäväni kanssa, kondomi meni rikki ja otin siitä n. Menkkojen olisi pitänyt alkaa kyseisenä päivänä kun otin je-pillerin mahd Otin jälkiehkäisypillerin ehkäisyn pettämisestä ja harrasin seksiä seuraanavana päivänä, mutta kondomi ei ollut pysynyt paikalla.

Kondomin ylä pää jossa on reikä jäi kyllä huomattavasti Olen 15v tyttö ja minulla on runsaat kuukautiset ja ne häiritsevät koulunkäyntiäni. Olen laihduttanu aika paljon ja mulla on siinä samalla rinnat pienentynyt ja mua mietityttää et kasvaako ne vielä vai jääkö ne tämmösiksi pieniksi? Mul on ollut jo parin vuoden ajan mieltymys vaippoihin niiden pitämiseen ja yleisesti vauvailuun. Unelmoin siitä että joku vois hoitaa mua sen vauvana ja Hei olen 11 vuotias tyttö.

Minulla on alkanut kuulautiset vähän aikaan sitten mutta minua huolestuttaa rintani niissä on ollut jo jonkin aikaan tumman liiloja viivoja.

En oo varma kuuluuks tälläset kysymykser tänne. Harrastan tosi paljon liikuntaa ja oon normaali painoinen. Mulle ostettiin kaksiosaiset uikkarit meijän hiihtolomalla Poika ja tosi usein kun oon tyttöystävän lähellä ja kun pussaillaan ja kiihotun niin mun lantioalue ja alaselän alue alkaa pakosti nykimään silleen kuin tekisin seksiä, sellasii Harrastin seksiä ilman kumia Mietin, miten pitää toimia jos oksennustauti iskee poikaystävällä oksenustauti tuli Olen ottanut kaikki aiemmat pillerit normaalisti ja olen Olen 18v tyttö ja minulla on jo kohta pari kuukautta tuntunut vasemmalla puolella alavatsaa munasarjan kohdalla viiltävää kipua ja viimeaikoina mukaan on tullut erittäin lievä paineen tuntu Moi, olen vuotias poika ja kiveksiäni vaivaa luultavasti kiveskohju.

Kummallista kyllä, mutta luulen että verisuonilaajentumia on molemmissa kiveksissä. Kohjut ovat vaivanneet minua noin Olen 18 v ja murrosikäni alkoi 12v. Olen aina ollut hieman ylipainoinen ja tällä hetkellä ,5 cm ja 57,8 kg. Olen yrittänyt laihtua n. Olen 16 vuotias tyttö ja olen seurustellut ja ollu tähän asti kiinnostunut voin pojista.

Mutta lähiaikoina olen alkanut kiinnostumaan ajatuksesta olla tytön kanssa. En ole ihastunut kehenkään Hei, olen 14 vuotias tyttö. Minulla on ongelmana rinnat. Rintani eivät meinaan kasva. Niihin ilmestyi pari vuotta sitten sellainen kyhmy, mikä kuulemma merkitsee sitä että rinnat alkavat kasvaa, Harrastin joku kuukausi sitten pitkäaikaisen poikaystäväni kanssa seksiä ensimmäistä kertaa.

Noin puolitoista vk myöhemmin menin ehkäisyneuvolaan hankkimaan parempaa Kuukautiseni alkoivat vuotta sitten ja ovat olleet alusta asti hyvin epäsäännölliset. Monesti tauko kuukautisteni välillä on ollut kuukautta, mutta joskus on ollut myös esimerkiksi Minulle on esiintynyt kiveskipua voisiko olla kiveskiertymä kipu ei ole pitkäaikaista.

Yritin kysyä tätä apteekistä hakiessani reseptiä, mutta minusta tuntui, ettei farmaseutti ymmärtänyt kysymystäni. Lopetin Vreya-merkkisen e-pillereiden käytön söin 21 tablettia ja pidin 7 päivän Olen huolissani että milloin peniksen kasvu alkaa olen 13v nuori ja muilla kavereillani on jo alkanut kasvu. Karvoja on tullut jo reilu määrä eikä äänikään ole kokonaan muuttunut. Olen tosi huolissani, minulla on ollut jo n vk, patti alapäässä. Patti on hernettä vähän isompi ja kipeä, se on ihan klitoriksen vieressä.

Haluaisin tietää pitääkö mennä lääkäriin vai?? Hei, olen nuori nainen joka on juuri lopettanut e-pillereiden käytön niiden sopimattomuuden vuoksi. Nyt minua mietityttää, millaisissa tilanteissa raskaus on mahdollinen. Olen 14 v poika hieman huolissaan vielä harrastin tyttö ystäväni kanssa 3viikkoa sitten seksiä ja emme olleet varmoja onko siemennestettä pääsyt hänen sisälleen käytimme kondomia mutta se oli Hei minulla on ollut kuukautiset myöhässä ny 4 päivää normaalista ja minua pelottaa voinko ollaa raskaana minulla on ollut maha kipeä jo 2 päivää ja olen hiemn hermona harrstin seksiä Olen 14 v poika joka oli yhdynnässä tytön kanssa n.

Haluan lähinnä avautua tilanteestani ja luen mielelläni mielipiteitänne tästä tilanteesta. Olisiko noin reilu viikkositten latasin Tinder sovelluksen ja meillä erään pojan kanssa Olen käyttänyt Stefaminelle-merkkisiä epillereitä toukokuusta alkaen.

Nykyisestä liuskasta olen syönyt n. Mistä tämä voi johtua? Olen nyt syönyt gestinyl-merkkisiä e-pillereitä puolisen vuotta, syön aina kaksi liuskaa putkeen. Ennen ei ole tullut kesken liuskojen ylimääräistä vuotoa, mutta nyt kahden viimeisen treeni Moi, minulla on ollut oireeton hpv-virus joka aiheutti poikaystävälleni kondyloomia peniksen varteen.

Hän sai lääkkeeksi Condylinea. Näpyt ilmestyivät kesällä ja lääkäriin hän meni joulukuussa, Penikseni ei ole vielä kasvanut ja on saman kokoinen kuin aina ennenkin.

Karvojen kasvettua virtsaaminen on vaikeutunut varsinkin sillon kun Oon 14v tyttö ja mul oli eile pikkareis jtn vaaleen ruskeet.

Ja sitä tuli viel illallaki mut ei enää ku menin nukkuu Sit ku aamul heräsin ja laitoin siteen nii sit tuli taas mut sitä tuli Hei olen 14 v tyttö ja minua huolettaa oma vartaloni. Reisissä ja vatsassa on selvästi ylimääräistä ja haluaisin päästä niistä eroon. Minua myös vaivaa minun rintojeni pieni koko. Hei, heräsin aamulla ja huomasin, että esinahka on turvonnut terskan ympärille. Olen vuotias ja kuukautiseni ovat alkaneet vajaa vuosi sitten.

Rintojeni kasvu on käytännössä ollut olematonta. Rinnoissani on kovat kyhmyt, mutta rinnat ovat muuten täysin olemattomat Hei, olen vuotias nuori ja mietin olenko mahdollisesti saanut herpes tartunnan.

Alapäähän on ilmestynyt pieniä rakkuloita jo useampi kuukausi sitten. Kipuja tai kirvelyä ei missään vaiheessa Oon kohta 17 vuotta täyttävä bi-tyttö.

Oon tienny mun seksuaalisuuden jo monta vuotta,että oon aina ollu kiinnostunut molemmista sukupuolista. Äitilleni oon joku 2 ja puol vuotta sitte tullu Olen vuotias poika ja olen ihastunut tyttöön, enkä voisi kuvitella itseäni olevan yhdessä pojan kanssa.

Kiihotun kuitenkin alastomista miehistä nuorista ja runkkaan alastomien miesten Harrastin seksiä tyttöystäväni kanssa ensimmäistä kertaa ja kondomi oli luultavasti huono tai huonosti laitettu koka muuten se pysyi hyvin mutta aina kun yhdynnästä lähti pois kondomin Öö, no ku oot kerran mies niin tiiät varmaan paljon paremmin pojista kuin minä itse. Seurustelin exäni kanssa noin 2 vuotta sitten. Emme ole vieläkään puheväleissä. Oon 15v tyttö jolla on vieläkin kastelua nauraessa. En oikeasti voi nauraa ilman että tulee pissat housuun.

Yleensä sitä tulee kuitenkin aika paljon joka on todella kiusallista. Hei mä oon 14 v. Tyttö ja me ollaa mun poikaystävän kanssa suunniteltu, että se tulis meille ja me kokeiltais meiän ekaa kertaa ja molemmat on siis viel neitsyitä. Mut tähän tuli ongelma, koska Peniksessäki on kova näppylä joka näyttää ikään kuin kuopalta. Näppylä on ollut peniksessä jo 1. Ja alan pikkuhiljaa huolestumaan tosissani.

En oikein kehtaisi isälle asiasta Minkä ikäisenä e-pillerit voi alottaa? Tarvinko vanhempien luvan aloittamiseen tai meneekö siitä joku tieto niille? Minkälaisia oireita niistä voi tulla? Minulle tuli viime kuussa ovulaation aikoihin virtsatietulehdus, joka kerkesi olla muutaman päivän ennenkuin sain antibiootit siihen. Nyt olen huomannut, että kuukautiseni eivät ole vielä Otin poikaystävältäni suihin, sen jälkeen suutelimme ja hän antoi minulle suuseksiä. Voiko siitä tulla raskaaksi?

Hän ei lauennut missään vaiheessa eikä yhdyntää ollut. Minulle ilmestyy lähes joka päivä kiveksiini turvonnut punainen täplä, joka kutisee ja rauhoittuu jos siihen laittaa jotakin ihoa rauhoittavaa voidetta. Mielestäni housuni eivät hierrä kiveksiäni Olen kohta 12v ja haluaisin jo harrastaa yhdyntää mutta luulen että ikäni takia olen liian nuori.

Murrosikänikään ei ole varmaan vielä alkanut. Ja minulla ei ole tyttöystävää. Olen harrastanut seksiä poikaystäväni kanssa n. Mietin, että onko normaalia masturboida itsensä orgasmiin saakka hikoillen ja hengästyen? Urheilen tosi paljon enkä haluis et mun rinnat kasvaisi enään. Muutenkin on ihan tylsää kun enään ei huvita edes leikkiminen kun ennen leikin ihan hirveesti vaikka tahtoisin Moi, Haluaisin kysyä frenulumistani.

Olen jo jonkin aikaa pohtinut, miksi erektiossa terskan taakse vetäessäni se kasautuu vapauttaessa terskan taakse. Googlailemalla aloin epäillä kireää Olen vuotias tyttö ja kuukautiseni alkoivat ensimmäisen kerran vähän yli vuosi sitten. Kierto on ollut alusta asti todella epäsäännöllistä ja menkat ovat välillä olleet poissa jopa kolme Oon myös aijemmin lahduttanut rajusti joka vaikuttaa varmasti myös tähän vaikka aikaa tästä on jo melkein puoli vuotta Olin poikakaverini kanssa ja hän kysyi minulta haluanka runkata häntä,hän otti peniksensä esille ja aloitin,hän ei ollut lauennut mutta penis tunti hieman "märältä",tämän jälkeen hän sormitti Hei olen 15,5 vuotias poika kysymykseni liittyy murrosikään -penis erektiossa Hei, Oon 17v poika ja huomasin että saan työnnettyä vasemman kiveksen pois kivesspussista koska se on selvästi pienempi kuin oikea kives, tämä ihmetyttää minua onko kaikki ok?

Tässä olen lopettanut nuuskan ja tullut kivesten hiostumista ja semmonen jatkuva kusihätä ja joskus valuaa housuun aivanko sitä ei voi estää. Loppuuko tämä ajan kanssa vai pitääkö suurempia Oon kohta vuotias ja kaipaan neuvoja. Mä haluisin seurustella jo, mutta mun äiti ei ollenkaan kannata ajatusta nuorena seurustelusta.

Kun puhun seurustelusta tässä viestissä, en tarkoita Mulla on ollut jo jonkin aikaa sellainen polttava kipu emättimessä, jonka yhteydessä alavatsassa tuntuu vähän niinkuin tulehduskivun tyyppistä kipua. Sanoin asiasta kouluterveydenhoitajalle joka Hei, olen vuotias poika ja kysyisin kolmea asiaa.

Minua ihmetyttää 3 pitkää verisuonta peniksessäni. Ne eivät ole kovia vaan pehmeitä ja näkyvät helposti erektiossa. Oon 12v ja mulla alko kuukautiset varmaan tän vuoden alussa. Ne on ollut suunnilleen 5 päivää mutta siteen niiden välillä ei ole paljoa taukoa. Esim viime kuukautisten aikana oli 11 päivää Ekaks valkovuoto, mulla ollu jo pidemmän aikaa pahanhajuista mutta en oo kehannu kertoo kellekkään Olen 17v poika ja ongelmani on että vähän aika sitten terskani pää alkoi punoittaa ja kutisemaan välillä, sekä myös esinahka on hieman turvonnut samanlainen kutiseva kohta on myös ylempänä Terskan reuna sekä alaosa on kauttaaltaan tummunut sekä terskan päälle on muodostunut epämääräinen valkoinen kerros.

Hygienia on kunnossa eli pesen päivittäin vedellä. Olen todella tarkka käyttämään epillereitä! Olen käyttänyt niitä oikein, mutta aina silti pelottaa että jotain olisi sattunut. Kuukautiseni ovat tulleet normaalisti. Itsetyydytän yleensä joka viikko saunassa niin että saan siemensyöksyn. Olen kuullut ettei sukuelimiä saisi pestä saippualla. Onko tämä totta ja miten saan puhdistettua Olen 15v tyttö ja harrastin viime yönä poikaystäväni kanssa seksiä.

Aamulla minulla alkoi pää kipu, ja kuumeista oloo. Kun pääsin kotiin oksensin jotain ruskeaa Olen vuotias tyttö, enkä oikein tule toimeen äitini kanssa. Hän ei anna minulle tarpeeksi vapauksia. Ymmärrän, että kaikki vanhemmat haluavat suojella lastaan, mutta äitini pelkää antaa Olen vuotias, ja minua on jo jonkin aikaa vaivannut se, että vaikka murrosikäni on muuten edennyt hyvin, ei minulla silti ole ruvennut tulemaan spermaa kunnolla.

Moi Oon 17 vuotias poika ja olen huomannut että mulla on tullut lähiaikoina kellertävää siemennestettä.. Voiko olla kyseessä seksitauti?

Mitä pitää tehdä kun kiihottaa niin paljon että tekee mieli harrastaa seksiä mutta ei ole kumppania ja pelkkä itsetyydytys riitä? Minulla on suuri huoli, koska tein rfsun raskaustestin se oli semmoinen liuskatesti! Ja tajusin että kun pissasin kuppiin testiä varten niin minulla oli ollut valkovuotoa!

Mua kiusataan kun oon altistunu homeille ja opettajat eivät puutu asiaan eivätkä muut. Mun pikkareitten alaosa on käppyrä, kun siihen on tullu valkovuotoa? Olen 18 vuotias ja seksiä olen harrastanut jo noin vuoden ensimmäisen poikakaverini kanssa. Nyt olemme kuitenkin eronneet mutta olemme silti harrastaneet pari kertaa seksiä.

Moi oon 13v poika! Mietein ku oon pitkään kattonu yht tyttöö ruokalassa ja kaikkial Oon halunnu men juttelee mut en uskalla ku sen kaikki kaverit on aina sen kanssa.

Se on 8lk ja mää 7. Oon vuotias tyttö ja mulla on hätä mun kuukautisista Ne kaks viikko panikoin aikamoisesti, Hei, olen 17,5 vuotias poika ja olen lukion toisella. Murrosikäni on alkanut melko myöhään, noin 15 vuotiaana. Olen noin cm ja ~60kg, karvoja on alapäässä ja kainaloissa ja kaikki on muuten Olen vuotias poika, jolla menee enimmäkseen kaikki tosi hyvin elämässä, mutta silti mieltä painaa muutama asia. Mulla on paras kaveri, joka on tosi mukava, hauska ja luotettava ja tullaan Harrastin itsetyydytystä dildolla ja sen jälkeen alapäästäni tuli verta.

Mitä luultavammin immenkalvo revennyt tai hiertynyt? Jos on hiertynyt tai revennyt voiko se palata ennalleen ja parantua? Mietin et tuleeks valkovuotoo kaikille ku siis mulla kyl on sitä tullu ja tällee mut ei vaa oo tullu vähää aikaa ja muutenki sitä tulee tosi harvoin et onks tää normaalii ja pitääks mun Olen 17v poika ja asiani on hieman erikoinen mutta en tiedä missä minun pitäisi kertoa tai puhua tästä, mutta epäilen että minulla voisi olla klinefelterin oire yhtymä sillä kaikki siihen Olen siis vuotias tyttö ja minulla olisi kysymys kuukautisiin ja valkovuotoon liittyövä kysymys.

Menkat siis loppuivat noin viikko sitten ja ne olivat epätavallisen runsaat, mutta Moi, oon vuotias ja aikaisemmin tullut yhdynnästä virtsarakontulehduksia ja nyt jälleen olin yhdynnässä ja kun aamulla heräsin, oli mulla hirveä poltteleva tunne emättimessäja piti heti juosta Anteeksi, kun kysyn kysymyksiä, joihin on vastattu jo varmaan miljoona kertaa, mutta haluan silti itsekin kysyä, sillä en ole löytänyt juuri samanlaista kysymystä.

Elikkäs olen vuotias Sain 7 päivän kuurin antibioottia nimeltä Roxithromycin Orifarm mg ja käytän Stefaminelle-merkkisiä ehkäisypillereitä. Eli siis oon 14 v. Tyttö ja mua mietityttää mun rinnat. Mul on alkanu menkat toukokuussa ja toinen rinta on nyt huomattavasti isompi ku toinen, mutta se mikä mua askarruttaa on, että rupeeko Harrastin poikaystäväni kanssa seksiä ilman kondomia, mutta syön e-pillereitä. Poikaystäväni ei tullut kertaakaan sisääni ja menkkani alkoivat jo samana iltana yhdynnästä.

Kun olin jotain v vedin esinahkaani taakse ja irtosi terskasta. Pari päivää sattui mutta sitten kaikki oli taas normaalia. Olen nyt 11 ja kaikki on Ok. Haittaako se mitenkään jos esinahka Heippa, Aloitin noin vuosi sitten syömään drospirenoni sandoz minipillereitä, lopetin niiden syömisen noin 1,5kk sitten kai 7.

Eikä kuukautisista ole tietoakaan Hei mullaa alko semmone ongelma nyt vasta että ku esileikin aikana penis on jäykkä mutta jossain vaiheessa se löystyy tyy ja ei jäykisty millään. Ja seksistä eo tule mitään. Olen 17 vuotias poika murrosikäni alkoi todella myöhässä varmaan joskus 9-luokalla ehkä vähän ennen kuin täytin Asia joka huolettaa minua on se että penikseni ei ole kehittymyt juuri Hei, olen vuotias nuori nainen ja pähkäilen ehkäisyvaihtoehtojen kanssa.

Olen vakituisessa parisuhteessa ja tuntuu ettei mikään ehkäisykeino ole minulle sopiva Olen huolissani kuukautisistani, sillä ne ovat olleet jo viikon myöhässä. Olen viimeaikoina sairastellut, ollut kovassa flunssassa ja syönyt aika vähän.

Moi eli siis oon 14 v poika mä haluisin tietää miten voisin kysyä tyttöystävältäni haluaako hän harrastaa seksiä kanssani olen mielestäni täysin valmis seksiin minun penikseni on noi cm Oon tässä miettiny että jos harrastan suojaamatonta suuseksiä ja yhdyntää eikä kummalakaan ole tauteja niin voiko siinä syntyä tai kehittyä sukupuolitauti? Kummallakaan ei siis ole ennestään tauteja? Moi Oon 17v poika ja mulla ilmestyi pari kk sitten yhtäkkiä muutama ruskea läikkiä genitaali alueelle.

Ne ovat erikokoisia ja välillä ne kuivahtavat ja välillä keskikohta on Haluaisin kysyä, että onko suuseksi silloin vaarallista kun molemmat osapuolet ovat neitsyitä?

Ja onko suuseksi ylipäätänsä vaarallista? Oon syntynyt poika ja nyt 15v ja ärsyttää ku äänenmurros ei oo vielä tullut Oon n. Mun rinnat on alkaneet kehittymään jo jonkin verran ja en oikeen tiedä että millasia rintsikoita mun kannattais käyttää. Oon kokeillu sellaisia jotain puuvillaisia toppimaisia liivejä, mutta Olen 19 vuotias tyttö ja hetero, joka ei ole koskaan seurustellut tai ollut seksuaalisessa kanssakäymisessä.

Olen huomannut iän myötä, että haluni seurustella, sekä seksuaalinen halukkuuteni ovat Olen aina ollut kiinnostunut tytöistä, en siis seksuaalisesti vaan muuten. Kaikki ihastukseni ovat olleet tyttöjä, ja niin on nykyinenkin. En pystyisi kuvittelemaan itseäni pojan kainalossa, Moikka, oon 15 vuotias ja mun menkat alko kun olin Eli mulla ois muutama kysymys menkoista: Onks ruskee, niukka, kahen päivän pitunen vuoto menkat?

Tiedän ettei tää oo normaalia, tai sitten on en oo ihan varma koska kaikilla tuntuu olevan erillainen näkemys asiasta. Mulla on siis tosi kipeet kuukautiset, mutta siinä ei oo kaikki. Olen syönyt stefaminelle-merkkisiä pillereitä 1,5 vuotta. Aiemmin kuukautiset ovat tulleet normaalisti lumetablettien aikana.

Viimeksi ne olivat hyvin niukat, kuukautiskipuja kuitenkin oli Olen kohta vuotias naisen alku. Minulla todettiin vuotiaana perinnöllisistä syistä johtuva viivästynyt murrosikä. Tämän takia murrosikääni ei koskaan aloitettu edistämään Moi oon 02 tyttö ja harrastan säännöllisesti tuntii liikkaa viikos. Mä masturboin monii kertoi päiväs ja 1 kerran mun on ainaki pakko masturboida kosk siit vaa tulee nii hyvä olo.

Olen syönyt e-pillereitä nyt pari kuukautta aloitettuani seksin harrastamisen kesän alussa poikaystäväni kanssa. Seurustelukumppanillani ei ole ollut aikaisempia kumppaneita. Olen v tyttö ja alapääni kutiaa välillä, valkovuotoni on paakkumaista, runsasta ja se haisee pahalta hieman kalamaiselta. Luin bakteerivaginoosista, mutta siinä kerrottiin, että Olen nyt ensimmäistä kertaa tutkinut alapäätäni käsin tunnustelemalla sekä pelin välityksellä. Löysin emättimen aukon, mutta se on ns.

Pahkura on pehmeähkö ja Siis rinnat alko kehittyy joskus vuotiaana ja ne on ny pari vuotta vaivannu mua. Nää on siis 70A kokoo eli ei mitenkää isot mutta Oon 15 vuotias tyttö ja mun kuukautiset alko pari vuotta sitte. Mun viime kuukautiset oli ihan normaalit mut aitä ennen mulla oli niiku ruskeet ja TOSI niukat kuukautiset ja nyt mulla oli Hei Minut on ympärileikattu terveydellisistä syistä ja kysyisin, että tarvitseeko terskasta huolehtia nyt jotenkin eri tavalla?

Tarvitseeko sitä voidella tai kannattaako hankaamista välttää, eli Hei, kaipaisin apua sangen erikoiseen ongelmaan. Jos suhde on tasavertainen ja tuntuu molemmista hyvältä. Mies haluaisi julkistaa suhteemme, mutta mua pelottaa ikäeron takia että ympäristö tuomitsee. Oon16 ja mulla on ollut poikaystävä yli vuoden. Kerran epäiltiin että olisin raskaana no tehtiin testi mutta se näytti negatiivista, mutta silti mulla on tummemmat Haluaisin esittää tämän itseäni hyvin paljon nolottavan kysymyksen.

Muutama vuosi sitten, kun vielä itsetyydytin, itsetyydytin ja luin puhelimella netistä seksitarinoita yhtäaikaa usein. Olen 15v tyttö ja mulla alko menkat reilu 2 vuotta sitten. Ne on ollut aina lähes säännölliset lukuunottamatta muutamaa kertaa. Viimeksi ne tuli yli viikon myöhässä. Ja ennen menkkoja tuli Olen kohta v tyttö, joka on syönyt cerazettea reilut 6 vuotta putkeen. Aloin seurustelemaan viimekesänä ja loppuvuonna alkoi sukupuoliyhteydet.

Kumppani pysynyt samana tähän päivään Eli kuten aiheesta voi päätellä, niin kysyn kysymyksiä. Mikä tarkoittaa laukeaminen ja orgasmi? Tää ei kyl oo kysymys: D Vaikka olen nuori tuntuu että haluaisin jo saada tyttöystävän mutta Olin noin kuukausi sitten sängyssä noin vuotiaan pojan kanssa. Hän antoi minulle suuseksiä, mutta minä en hänelle. Meidän oli tarkoitus harrastaa myös seksiä, mutta hänen erektionsa ei Olen 18v poika ja minulla on ollut hieman yli puolivuotta ongelmia kireän esinahan kanssa.

Tämä alkoi siitä kun harrastimme silloisen tyttöystäväni kanssa ensimmäistä kertaa seksiä ilman Onko normaalia, että olen 13 ja peniksessäni on karvoja ja ei kasvanut, enkä ole saanut siemensyöksyjä?

Oon 15 vuotias tyttö ja mun menkat alkoi pari vuotta sitten. Oon nyt huomannut että esimerkiksi eilen kun otin mun alushousut pois, huomasin että niissa on vähän niin kuin punaisia värjäytymiä ja Hei olen 17 vuotisa poika ja minua on alkanut huolettaa se että minulla tuntuu aivan penikseni juuressa outoa pehmeää kudosta joka tuntuu siltä kuin sen ei kuuluisi olla siellä. Alapääni on kutissut jo jonkun 1. Yhdessä vaiheessa kutina loppu mutta tuli pahempana takaisin. En halua mennä lääkäriin tai muualle.

Mulla alkoi menkat viime talven lopulla, joten minulla ei ole ollut niitä edes vuotta. Ne ovat olleet melko epäsäännölliset. Nyt ne ovat olleet muutaman kuukauden Olen 11v ja 8kk poika ja minua askarruttaa eräänlainen kysymys. Jos treenaa lihaksia pienentyykö penis jos on murrosiän alkuvaiheen paikkeilla? En ole treenannut sillä Moi, oon vuotias tyttö mutta musta tuntuu että en tavallaan halua olla tyttö.

Haluisin tavallaan olla poika. Oon kyllä melkeen aina käyttäytynyt kun tyttö ainakin suurimmaksi osaksi, etenkin Olen vuotias mies, kysyisin kvesten koosta.

Eli onko syytä huolestua kivesteni koon takia, leveyttä on hieman reilu 1cm ja pituutta Otin poikaystävältäni suihin ja hän sai siemensyöksyn. Spermaa tuli hieman myös käsiini ja myöhemmin kun sperma oli jo kuivunut hyväilin itseäni. Voiko kuivuneesta spermasta tulla raskaaksi? Mun tekis mieli harrastaa seksiä mutta ei oo tyttö ystävää.

Mitenkä toimin kun itsetyydytys on niin tuttu. Olen vuotias tyttö, mutta minua luullaan usein jopa vuotiaaksi tuntemattomien toimesta. Minulla olisi 2 kysymystä.

Enkai voi olla raskaanu kun minä ja poika ystäväni hyväilimme toisiamme ja kiihotuimme ja meillä oli vaatteet päällä ja sitten poikaystäväni tuli päälleni ja sillä Olen siis vuotias tyttö, joka pitää samasta sukupuolesta.

Olen yrittänyt etsiä tietoa lesboseksistä netissä, mutta sitä ei tunnu löytyvän mistään tai hakukone tarjoaa vain pornoaiheisia Harrastin poikaystäväni kanssa kuivaseksiä, ja nyt pelottaa voinkohan siitä tulla raskaaksi. Eli hieroimme toistemme sukupuolielimiä yhteen ja poika tuli. Teimme tätä useaan kertaan.

Olen 19v mies Onko nornaalia että virtsa vaahtoaa. Virtsa vaahtoaaa enemmä jos virtsaan seisaaltaan, istualteen virtsa ei vaahtoa yhtä paljon.

Minulla myös 2viikon ajan koski terskan kärkeen Moi Oon 17v poika. Olis tossa pari kysymystä joka mietityttää.. Käyn salilla haittaako jos syön kreatiini-monohydraatti pitoista lisäravinnetta kehitykseeni? Minulle on viimeaikoina masturboidessa ja kiihoittuessa alkanut ilmestyä keskivartaloon punertavia läikkiä. Niitä on myös reisissä. Mistä voisi johtua ja kannattaako Hei, olen vuotias poika ja kärsin kipeästä kiveksestä.

Kipu on jomottavaa, mutta melko pientä ja nopeasti ohi menevää. Kipu toistuu noin kerran kuussa, mutta joskus saattaa olla pidempiä Olen 19 vuotias poika. Enää ei koske lähes ollenkaan. Miten poistan tahmeuden terskasta??? Eli se on varmaan smegmaa. Hei, onko epänormaalia, että esinahka on lepotilassakin aina terskan takana, eikä sitä saa pysymään terskan päällä? Tietääkseni minua ei ole ympärileikattu.. Tutustuin noin vuosi sitten itseni ikäiseen poikaan.

Aluksi juttelimme satunnaisesti, mutta tällä hetkellä viestittelemme useita kertoja päivässä. Hänestä on tullut minulle hyvin läheinen ja Hei, rupesin käyttämään mercilon merkkisiä pillereitä runsaiden kuukautisten takia, pidän taukoviikon kuuden viikon välein lääkärin ohjeesta. Paketin ohjeet ovat 21 päivää jonka jälkeen tulee Hei, Olen vuotias poika, ja minulla viimeisen viikon aikana tullut todella kovia päänsärkyjä joka kerta orgasmin yhteydessä. Voiko tälle jotain tehdä, se on todella inhottavaa?

Ja jos auttaa niin mistä sellaisen saa? Olen 14 vuotias poika. Mulla ei oo alkanut vielä murrosikä. En tiedä onko tämä oikea foorumi kysyä tällaista ja että pystyykö tähän kysymykseen vastaamaan muut kuin pojat, mutta olen pitkään miettinyt, että mitä noin vuotiaat miehet ajattelevat Hei, olen ollut hiv riskitilanteessa ja kävin eilen kampaajalla testissä en oo voinut käydä kun riskistä liian vähän aikaa. En kertonut heille hiv riskistäni.

0 thoughts on “Seksi live chat e kontakti fi kirjaudu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *