Kivesten kidutus kyrpä tanassa

Hän naksautti soljet kiinni sylinteriin ja kiristi hihnat. Kokelaan jäyksitynyt penis oli kokonaan hänen jalkojensa välissä huojuvassa sylinterissä. Sittten hän painoi ohjausyksikön vieressä olevaa nappia. Kokelas tunsi miten alipaine imeytyi hänen peniksensä ympärille ja sylinteri imeytyi alaspäin. Sitten laite naksahti ja sylinteri alkoi kulkea ylöspäin. Toinen naksahdus ja sylinteri imeytyi taas peniksen vartta alaspäin. Tunne oli outo muttei ollenkaan epämiellyttävä.

Sylinteri alkoi kulkea nopeammin. Tämä tuntui todella oudolta ja samaan aikaan todella kiihottavalta. Kone imi mekaanisesti hänen elintään ja hän ei voinut asialle mitään. Samalla tahdilla, samalla voimalla, koko ajan. Ei mennyt montaa minuuttia kun kokelas tunsi orgasminsa olevan lähellä. Mari katseli välinpitämättömän hymyilevästi gynekologintuoliin sidottua kokelasta, joka taisteli taas kerran orgasminsa puolesta.

Kokelas yritti taas työntää lantiollaan vauhtia, mutta lypsykone oli armoton. Ainoastaan sen mekaaninen naksahtelu päätti koska kyrpä syöksisi tummaihoisen teinin siemensyöksyyn. Kokelas ei ollut koskaan kokenut mitään näin ihanaa. Hän piti silmiä kiinni ja ynisi hiljaa, kun kone lyspi häntä. Vähä vähältä hän tunsi miten hän oli lähempänä ihanaa, vapauttavaa orgasmia. Mari käänsi koneen imutehoa ja nopeutta vähän ylöspäin. Yhtäkkiä kokelas tunsi miten hänen kyrpänsä kertakaikkiaan räjähti täysin vastustamattomaan orgasmiin.

Hän sätki siteitä vasten, kun mekaaninen kone työntö työnnöltä imi valkoisen siemennesteen uumeniinsa. Mari hidasti koneen lähes tyhjäkäynnille ja katsoi orgasmin jälkeisessä onnessa vavahtelevaa kokelasta. Se ei pysähdy ja se ei tiedä milloin lopettaa. Kokelas katsoi pelokasta kokelasta. Mari väänsi koneen taas alkuperäiseen vauhtiin ja kokelas alkoi rimpuilla. Nahkaremmeillä paikallaan oleva sylinteri ei rimpuilusta huolimatta liikahtanut senttiäkään vaan jatkoi liikettään.

Peniksen ja kiveksien ympärillä oleva kumirengas ja lypsykone pitivät huolta että kokelaan nyt jo kivulias erektio ei päässyt laskemaan. Kokelas uikutti korkealla äänellä. Mari päätti laittaa hänelle suukapulan, kunnes parempi idea tuli mieleen. Hän jätti kokelaan kiemurtelemaan säälimättömän koneen käsittelyssä ja otti sivupöydältä korvatulpat. Hän pyöritteli ne puikoiksi ja laittoi ne kokelaan korviin. Tuttu kumipallo meni suuhun ja koko komeuden kruunasi vain nenän paljaaksi jättävä nahkahuppu.

Nahkahupun päälle hän laittoi vielä taisteluharjoituksissa käytetyt peltorit. Vetoketjun sirahduksen jälkeen kokelas ei nähnyt eikä kuullut mitään. Ainoa mitä hänellä oli jäljellä oli hänen kulliaan ahnaasti lypsävä kone, kosketus- ja hajuaisti.

Muuten hänet oli kokonaan eristetty ulkomaailmasta. Koskaan aiemmin kokelas ei ollut joutunut peniksensä kanssa tällaiseen kidutukseen.

Penistä kutitti mutta ankara pumppu jatkoi imemistään ja kokelas tunsi, miten erektio alkoi taas olla sietämättömän kova. Koko maailma oli tällä hetkellä ainoastaan kivun ja nautinnon sekoitus kokelaan kullissa Hän huohotti ja huusi huppunsa sisällä. Kukaan ei tietenkään kuulunut. Mari käveli rauhallisesti kokelaan viereen ja siveli tämän kiristeleviä vatsalihaksia. Hän kuljetti kättään hiljalleen kokelaan vartalolla kohti jalkoja. Kokelaan tukahdutetut huudot ja lypsykoneen naksahtelu olivat ainoita ääniä.

Hän hyväili kokelaan hyvin muodostuneita reisiä ja kuljetti sormeaan kohti jalkoja. Voimakkaat jalat nytkähtelivät kun kokelas taisteli uusien tuntemustensa kanssa. Lypsykone ei antanut armoa vaan kuljetti kokelasta kohti uutta orgasmia.

Kokelaan iho kiilteli hiestä. Mari sääti konetta hiukan pienemmälle ja otti sivupöydältä pienen mustan plugin. Hän pyöritteli sitä kädessään ja sääti sitten värinän päälle. Hitaasti hän hyväili värisevällä, kumisella päällä ensin häpykumpuaan pyörivillä liikkeillä. Sitten hän työnsi surisevan plugin sisäänsä ja antautui oman nautintonsa viemäksi. Hän nautti yhtäaikaisesti paitsi fyysisestä kiihotuksesta, ennenkaikkea siitä vallantunteesta minkä tuoliin sidottu, tummaihoinen teini sai aikaan.

Hänellä oli täysi kontrolli seksuaalisuuteen täällä, hän päättää molempien orgasmeista. Pikkuhiljaa hän tunsi myös nautinnon aaltojen alkavan kerääntyä omaan vatsanpohjaansa. Hän ei halunnut vielä laueta vaan käveli kokelaan luo.

Tämä huohotti ja hikoili tuolissa lypsykoneen jatkaessa ikuista työtään. Hän hyväili kiveksiä kevyesti ja sai aikaan tukahtunutta mölinää. Kokelas tunsi kuinka hän oli kiduttavan hitaasti matkalla kohti toista orgasmia.

Mari otti reilun annoksen liukuvoidetta plugin päähän ja laittoi sen kokelaan tummanpunaiselle peräaukolle. Hyvin hitaasti mutta määrätietoisesti hän työnsi sitä sisäänpäin. Hän tunsi miten sulkijalihas ensin kiristyi ja sitten rentoutui. Kokelas huusi huppunsa sisällä. Mari työnsi plugin rauhallisesti pohjaan asti ja puristi kerran lujasti ilmapumpusta. Plugi laajeni kokelaan peräsuolessa.

Kokelas tärisi villisti ja huusi suoraa huutoa. Toinen pumppaus ja huudon korkeus nousi. Mari oli tyytyväinen näkymään. Kokelas ei voinut kuvitella mitä juuri tapahtui. Hän ei nähnyt eikä kuullut mitään, ja yhtäkkiä hänen anukseensa oli työnnetty jotain epätodellista. Lypsykone oli viemässä häntä kohti toista siemensyöksyä, mutta nyt aisteista riisuttu maailma oli yhtäkkiä pelkkää kipua.

Mari käänsi värinän päälle. Kokelaan käytössä olevat aistit olivat täysin ylikuormittuneita. Plugin tuottama shokki alkoi väistyä ja värinä alkoi hieroa ihanasti eturauhasta. Mari sääti lypsykoneen nopeutta vielä hitaammaksi mutta imua isommaksi. Antti piti Teron korvista kiinni entistä kovempaa. Vähitellen Tero oivalsi miten pystyi hengittämään nenän kautta. Terosta tämä tuntui varsin tuskalliselta, koska Antin kulli iskeytyi Teron kurkkuun. Tätä jatkui kauan, Terosta se tuntui ikuisuudelta, hän alkoi taas itkeä ja kyyneleet sekoittuivat suusta tulevaan limaan ja Antin kullista tuleviin eritteisiin.

Naituaan jonkun aikaa Antti laukesi raivoisasti ja mylvien väänsi Teron päätä eri suuntiin, mutta ei päästänyt Teron korvista irti. Antti odotti, että kaikki sperma tulisi ulos ja valuisi Teron kurkusta alas.

Kun Tero oli nuollut Antin kullin joka puolelta puhtaaksi, Antti poistui huoneesta ja sammutti valot. Tero odotti pimeässä huoneessa tunteja, välillä itkien; Tero tajusi, ettei kukaan tietäisi missä hän on, ja vaikka hän huutaisi kurkkunsa kipeäksi, kukaan ei kuulisi vaikka olisi aivan rakennuksen ulkopuolella. Täällä korvessa kukaan ei muutenkaan tulisi edes lähelle rakennusta.

Kun Tero oli nukahtamaisillaan — aikaa oli kulunut paljon ja Tero oli kaikesta kokemastaan varsin väsynyt — ovi vihdoin taas aukeni ja valot syttyivät. Antti astui sisään ja toi Terolle lasin vettä. Tero joi veden hetkessä; hän ei ollut juonut tunteihin.

Tero pyysi lisää, mutta Antti vastasi, että Tero saisi lisää vasta seuraavan toimen jälkeen. Mä maksan tai teen ihan mitä vaan sä haluat. Nuolen vaikka sun kulliasi, mutta ei sinne. Sä kärsit vielä kunnolla jossei sun asenne muutu.

Sä oot huora, joka haluaa levittää ja jakaa persettään ja sun on parasta tottua siihen ajatukseen. Ja siinä ei jumalauta rukoukset auta! Kohta nähdään miltä sen keskellä oleva reikä tykkää kun sitä viilataan isän työkalulla. Sä taidatkin olla vielä neitsyt.

Sun on tosiaan parasta ottaa tähän semmoinen positiivinen asenne, muuten sun elämäs täällä mun huorana ja panopuuna tulee olemaan yhtä helvettiä. Sun elämäs tarkoitus tästä lähtien on pelkästään reikien tarjoaminen mun melan käyttöön.

Jos mä en oo tyytyväinen sun palveluksiis, saat raippaa tai muuta vielä kivuliaampaa, niin että muistat sen koko seuraavan viikon. Samassa raippa sivalsi Teron pakaroita aiheuttaen pistävän kivun. Antti komensi Teroa nostamaan pyllynsä takaisin ylemmäs. Peloissaan Tero totteli ja jännitti pakaransa äärimmilleen ylemmäs. Seurasi kaksi uutta iskua, mutta Antti oli ilmeisesti tyytyväinen, koska ei iskenyt useammin. Sen sijaan hän alkoi kouria ja tutkia Teron peppureikää isoilla sormillaan.

Antti levitti reikää joka suuntaan ja katsoi välillä syvälle sisään. Kouriminen ei ollut niin kivuliasta kuin piiskaaminen, mutta oli nöyryyttävää maata täysin avuttomana takapuoli levitettynä ilmassa jonkun vieraan miehen tutkittavana.

Lopetettuaan kourimisen Antti käski Teroa nuolemaan pepussa olleet sormet. Epäröityään hetken Tero sai kaksi raipaniskua. Mä oon armollinen ja voitelen sun reikäs vielä tällä kertaa. Mä toivon, että sä ymmärrät kuinka kiltti mä oikeesti oon. Voideltuaan vielä oman kullinsa vaseliinilla, Antti siirtyi Teron taakse ja työnsi täydessä komeudessaan olevan kullinsa pään Teron peppuaukolle, joka sojotti ilmaan.

Antin jalat olivat telineen päällä, joten Antti oli lähes kokonaan Teron yläpuolella. Tero ymmärsi, että nyt on tosi kyseessä ja hätääntyneenä yritti turhaan huutaa apua, mihin Antti reagoi kiskomalla Tero hiuksia. Tämä sujui ensin melko vaivalloisesti koska Teron peppu kiristyi jännityksestä ja pelosta aivan kiinni. Antilla ei kuitenkaan ollut kiire ja työnsi kulliaan hitaasti, mutta määrätietoisesti aina vain syvemmälle.

Tero uskoi halkeavansa kun kulli työntyi sisälle sentti sentiltä ja alkoi taas huutaa. Tähän Antti vastasi repimällä korvista. Terosta tuntui kuin Antin kullin jokainen uusi sentti olisi kaksi kertaa kivuliaampi. Kun kulli oli niin syvällä kuin se meni, Antti laskeutui makaamaan koko painollaan Teron päälle. Sitten alkoivat Antin työnnöt, jotka olivat aluksi hyvin kivuliaita. Vaikka Antti oli työntänyt runsaasti vaseliinia Teron pyllyyn, se ei ollut mennyt joka paikkaan syvälle; ja Antista tuli nestettä vain pikkuhiljaa.

Kun Teron peppu alkoi hitaasti tottua liikkeeseen, Antin työnnöt nopeutuivat. Se oli hyvin epämielyttävää, koska Teron pyllyreikä oli koskemattoman pieni.

Vastenmielistä oli myös Antin läähätys Teron korvan vieressä ja Antin ajoittaiset nuolaisut Teron niskassa ja korvissa. Vajaan kymmenen minuutin panemisen jälkeen Antin työnnöt alkoivat kiihtyä kunnes hän tuli rajusti; tullessaan Antti huusi kovaa ja työnsi kulliaan aina vain syvemmälle Teron pyllyyn niin että Tero luuli halkeavansa. Antti piti tämän jälkeen kulliaan Teron pyllyssä vielä pitkään, kunnes spermat olivat pumppautuneet kokonaan Teron sisään.

Tero tunsi miten suoleen valui nestettä. Itkevä Tero yritti vääntää jonkunlaisen kiitoksen, jonka jälkeen Antti astui Teron eteen ja pakotti nuolemaan kullin. Kakkaspermavaahto maistui kammottavalta, vaikka Tero olikin jo maistanut omaan kakkaansa ja Antin spermaa. Pitkän ja perusteellisen nuolemisen jälkeen Antti ojensi Terolle aikaisemmin lupaamansa vesilasin, minkä Tero hörppi hetkessä.

Koska vittuilit alussa niin paljon, saat viettää yösi pukilla. Pistetään pyllyyn vielä dildo yöksi. Huomenna aloitetaan sitten oikea koulutus. Susta tulee mun vakipano. Tarkoituksena on, että sä annat reikääsi himokkaasi ja antaumuksella aina kun mä haluan, eikä tollei parkuen. Se on sun etuoikeutes, että saat jakaa vakoas mulle ja nuolla mun kulliani, se sun tulee oppia. Niin, sun omalla pikkupippelillä ei sitten ole tulevaisuudessa mitään tehtävää.

Napista laukeava mekanismi nimittäin veti dildon nystyrät sisään ja ulos, siten, että dildon sai kiinnitettyä pyllyyn; sitä ei saanut pois painamatta nappia. Antti työnsi Dildon hyvin syvälle, veti mekanismilla dildon nystyrät ulos, sammutti valot ja poistui.

Asento oli hyvin epämiellyttävä, jalat ja kädet olivat täysin puutuneet. Tero ei nukkunut lainkaan. Hän ei tietenkään edes tiennyt mikä vuorokaudenaika oli meneillään.

Oli tapahtunut niin paljon, että Teron ajantaju oli kadonnut. Pylly oli sisältä ja ulkoa kuin tulessa. Ja kakkahätä, jota dildo vielä kiihdytti kävi suuremmaksi. Kun Teron mielestä ikuisuus oli kulunut, ovi aukesi ja valot syttyivät jälleen.

Antti astui sisään täysin alasti, ilmeisesti juuri heränneenä. Tero oletti, että oli aamu. Sanomatta mitään, Antti astui Teron eteen, työnsi puolierektiossa olevan kullinsa Teron suulle ja alkoi tökkiä kullia osoittaakseen, että olisi nuolemisen aika. Peloissaan Tero oivalsi vihjeen ja alkoi nuolla eri puolilta, kunnes kulli oli kokonaan kiihottunut. Silloin Antti työnsi sen kokonaan Teron suuhun.

Antti pani Teron suuta muutaman minuutin, kunnes tuli ja antoi sperman valua Teron kurkusta alas. Ehkä se peppu alkaa sitten olla vähän kiinteämpi. Tähän mennessä Tero oli vielä pitänyt pientä toivoa yllä, että Antti oli vain pilaillut, ja että hän päästäisi Teron kotiin aamulla, mutta tästä ei ollut merkkiäkään.

Tero tulisi selvästikin olemaan vankina pitempään. Mielessä alkoi käydä, miten Tiina ja vanhemmat hätääntyisivät. Mieleen tuli myös poliisi tv: Tämän jälkeen Antti irrotti dildon Teron pyllystä ja avasi lukot jotka pitivät jalkojen ketjuja ja päätä kiinni voimistelutelineessä. Ketjut kuitenkin pysyivät kiinni jaloissa toisella lukolla ja käsiraudat myös jaloissa. Antti talutti kahlitun Teron vessaan ja antoi Teron tehdä tarpeensa. Tero ei yrittänytkään paeta, koska ymmärsi tilanteen toivottomuuden.

Käytävän päässä oli lukittu teräsovi. Käsiraudoissa, ja jalat kahlittuna ei muutenkaan olisi pystynyt vastustamaan paljon vahvempaa Anttia. Vessasta Antti talutti Teron toiseen huoneeseen käytävän toisessa päässä.

Pienehkö huone oli vuorattu päällystetyillä patjoilla seiniä myöten. Toiseksi sä pidät aina turpas kiinni, ellen kysy sulta jotain. Jos sä rikot näitä sääntöjä saat rangaistuksen. Sä tarjoat pimppiäs mulle aina kun haluun, ja sä teet sen ilomielin. Ai niin, mä päätin illalla, että sun nimes on tästä lähtien sitten Anu. Mee selälles lattialle, niin mä istun sun päällesi.

Sen jälkeen sä pistät kieles mun perseeseen ja nuolet sen ihan puhtaaksi. Alistuen sitten kohtaloonsa Tero asettui hitaasi makuulle keskelle lattiaa. Jos sä niskuroit vielä niin saat rangaistuksen munille … noin, hyvä … sitten kieli vaan perseeseen.

Tero sulki silmänsä, yritti olla haistamatta ja maistamatta, ja alkoi nuolemaan. Antti kehotti Teroa jatkamaan aina kun Teron nuoleminen hidastui. Välillä Antti läimäytti Teroa munille ja pakotti Teron pistämään kielen syvemmälle ja naimaan kielellään Antin peppuaukkoa.

Tero oli täysin alistettu ja nöyryytetty. Tota mun perää saat sitten nuolla usein. Tero tutki huoneen pakomahdollisuuksia, jotka osoittautuivat olemattomiksi. Ei ikkunaa, betoniseinät ja lukittu teräsovi käytävään, josta ei myöskään päässyt pakoon.

Jonkin ajan kuluttua Antti palasi julmannäköinen ratsupiiska kädessään. Pian alkoivat raipaniskut viiltää Teron pyllyä.

Tero huusi lähes täyttä kurkkua. Teron takapuoli oli vereslihalla 30 iskun jälkeen. Sun pyllysi heilahteli mukavasti tossa iskujen mukana. Isän mela alkoi tossa vähän vavahdella. Joo-o … levittäppäs vielä vähän lisää, niin katsotaan minkälainen panovako sieltä paljastuu! Kipujen turruttamana ja itkien, Tero levitti pakaroitaan Antille ja pian Antin kulli sojotti kohti Teron pyllyä.

Antti asettui kontallaan olevan Teron taakse haarojen väliin ja työnsi kullinsa Teron pakaroiden väliin pyllyreiän suulle. Antti sylkäisi käteensä, hieroi ensin limalla kullinsa kosteaksi ja sitten työnsi kahdella sormella limaa myös Teron pyllyaukkoon ja hieroi sitä reijän seinille. Sen jälkeen Antti tarttui käsillään kovakouraisesti Teron pieniin pakaroihin, puristi kovaa ja levitti niitä vielä lisää ja työnsi kullinsa hitaasti Teron pyllyyn.

Tero voihki tuntiessaan kullin työntyvän syvemmälle. Kun kulli oli tarpeeksi syvällä, Antti alkoi naida Teroa rytmikkääsi. Tätä jatkui hyvin pitkään. Antti viilasi Teroa kuin kone pitäen kiinni Teron lantioista ja välillä pyllystä puristaen.

Vähän väliä Antti käski Teron pyllistää ja levittää enemmän. Vyötäröön tarttuen, Antti veti Teron pyllyä koko ajan taaksepäin. Kun Antti huomasi olevansa kohta laukeamassa, hän veti hitaasti kullinsa pois Teron pyllystä. Ihailtuaan vähän aikaa Teron auki ammottavaa reikää — sulkijalihakset olivat avanneet Teron pyllyn — Antti siirtyi Teron eteen ja käski Teron avata suunsa.

Antti käski Teroa pyyhkimään suunsa ja nielemään kaiken. Tiedoks vaan, että mulla on myös kovempaa tavaraa kuin toi lapsellinen ratsupiiska. Jos ei tää homma suju, niin voidaan käyttää solmuruoskaa — tiedätsä kuule mikä se on? Silloin toivot ettet olis syntynytkään. Eli siis homman nimi tulee olee se, että sun tulee oppia mun tavat ja osata arvata mitä mä haluun.

Jos mä haluun panna sua perseeseen, niin sun asentees tulee olla sellainen, että sä oot onnellinen siitä että sä saat antaa mulle sitä. Eli vähän enemmän intohimoa siihen, tulikos selväks? Antti poistui ja lukitsi huoneen. Tero jäi makaamaan huoneeseen. Koska huoneen lattia oli melko mukava, Tero yritti nukkua, mutta tapahtuneet pyörivät päässä niin ettei saanut unta.

Toisaalta Tero yritti uskoitella itselleen, että kyseessä oli hyvin paha painajaisuni, joka loppuisi kohta Tiinan herättäessä turvallisella suudelmalla. Ratsupiiskan jättämät jäljet ja hirveä kipu kuitenkin muistuttivat tapahtumien todellisuuudesta. Kului useita tunteja kunnes Antti avasti oven ja astui sisään. Antti oli aivan alasti, ainoastaan ratsupiiska kädessä.

Ala nuolla mun kullia niin että se herää ja sen jälkeen sä hoidat koko homman suullas loppuun asti, niin ettei mun tartte tehdä mitään. Eli nuole, ime ja sitten otat lastin suuhun. Peloissaan Tero ei voinut mitään muutakuin alkaa töihin. Hän nuoli Antin kullia eri puolilta kunnes se alkoi herätä. Vähän ajan kuluttua Tero siirtyi imemään. Muutaman kerran Antti läimäytti kädellä Teroa poskelle, mutta Tero oivalsi homman nopeasti. Antin piiska roikkui uhkaavasti toisessa kädessä.

Pitkän imemisen jälkeen verisuonet Antin kullissa pullistuivat entisestään ja kulli alkoi sykkiä. Sitten Antti tuli raivoisasti Teron suuhun.

Tero imi koko spermalastin suuhunsa. Se tutui edelleen iljettävältä mutta Tero yritti olla ajattelematta mitään. Homman jälkeen Antti oli silminnähden tyytyväinen ja totesi: Kyllä susta vielä kunnon huora tulee. Piiskaa ei edes tarvittu. Tero söi intohimoisesti koko paketin, hämmästyneenä Antin mielenmuutoksesta ruoan suhteen.

Näkkileipien jälkeen Terolla oli kuitenkin kova jano ja pyysi vettä. Sanomatta mitään, Antti talutti Tero vessaan. Antti työnsi veltostuvan kullinsa Antin suuhun. Antti virtsasi kuitenkin niin nopeasti, ettei Tero mitenkään ehtinyt juoda kaikkea ja virtsaa valusi suupielistä. Sen jälkeen Antti otti Teroa oikeasta korvasta kiinni ja kiskoi käytävää pitkin huoneeseen missä oli pukki. Hetkessä Tero oli pukin päällä kahleissa, pylly pystyssä. Sitten Antti poistui paikalta hetkeksi ja tuli keskikokoisen dildon kanssa ja hieroi siihen jotain tahnaa.

Dildo meni helposi Teron pyllyyn, jonka sulkijalihakset eivät olleet vielä täysin kiristyneet. Tero ihmetteli hetken, koska dildo ei tuntunut ensin mitenkään epämielyttävältä, Antin kullikin oli sitä suurempi. Vähitellen Tero kuitenkin tunsi miten peppureikä alkoi kirvellä. Kirvely lisääntyi koko ajan kunnes Teron tuska oli niin kova että kyyneleet alkoivat valua ja Tero rupesi huutamaan.

Hyvää yötä sitten vaan. Toivottavasti huomenna uskot, että mun kanssa ei todellakaan vittuilla! Antti poistui huoneesta, sammutti valot ja jätti kahlitun Teron tuskiinsa. Teron yö oli yhtä helvettiä. Kirvely pepussa laimeni vain hyvin hitaasti ja Teron teki mieli syyhyttää peppua, mutta kahleiltaan ei pystynyt. Hän yritti heiluttaa peppuaan eri puolille niin, että dildo olisi syyhyttänyt, mutta siitäkään ei tullut mitään. Kului ikuisuus kunnes valot taas syttyivät.

Teron tahto oli todellakin täysin murtunut. Hän oli yön aikana käynyt läpi tapahtunutta ja laski mahdollisuutensa päästä pois täysin olemattomiksi.

Ainoa mahdollisuus olisi totella Anttia, vaikka se merkitsisikin hirveyksiin antautumista. Ehkä myöhemmin tulisi mahdollisuus paeta jos voittaisi Antin luottamuksen. Teron pylly ei todellisuudessa enää kirvellyt. Aikaa oli kulunut jo niin kauan. Pannassa oli vielä ilkeännäköisiä nastoja niin kuin vahtikoirien pannoissa.

Jos nouset ylös, niin saat raippaa. Pannasta kiskoen Antti vei Teron käytävän toisessa päässä olevaan huoneeseen, joka osottautui pesuhuoneeksi. Pesuhuone oli myös umpinainen. Ei ikkunoita, ei mitään ulospääsyä.

Ilmeisesti kaikki huoneet käytävällä olivat maan alla, Tero tuumi. Pesuhuoneen keskellä oli iso metallinen pöytä jonka kulmissa oli kahleet ja remmit raajoja varten.

Jokainen raaja oli kiristetty pöydän kulmiin. Sitten Antti avasi pesuhuoneen seinällä olevan kaapin jossa oli erilaisia omituisennäköisiä tarvikkeita.

Esille tuli erikoisennäköinen tulppa ja pitkä letku, jonka Antti kiinnitti seinällä olevaan hanaan. Tulpassa oli keskellä reikä ja toinen pieni vipu, josta pystyi säätämään myös reijän kokoa.

Tero voihkaisi, mutta ei uskaltanut sanoa mitään. Sen jälkeen Antti kiinnitti letkun enematulppaan ja sääti aukon pieneksi. Antti meni hanan luo ja avasi sen. Vettä alkoi valua hitaasti Teron pyllyyn. Vesi tuntui ensin kylmältä elimistössä, mutta ei epämielyttävältä.

Aluksi vesi vain kutitti, mutta kun suoli alkoi täyttyä Teron olo tuli epämielyttäväksi. Teron olo oli hyvin epämukava. Iskun aiheuttama kipu ei ollut mitään verrattuna veden aiheuttamaan tuskaan. Älä kuule tee mitään tyhmää enää. Antti työnsi kullinsa Teron suuhun ja sanoi: Sun tehtävä on vain pitää suuta kireellä.

Suunainti oli Terolle jo tuttua, mutta koska Tero oli täynnä vettä, jokainen liike oli äärimmäisen kivulias. Tämän tietäen Antti tekikin mahdollisimman rajuja vetoja. Tero yritti pysyä niin paikallaan kuin mahdollista. Antti nai Teron suuta pitkään, kunnes kulli alkoi sykkiä ja syöksi lastin rajusti Teron suuhun. Tämän jälkeen Antti piti kulliaan Teron suussa vielä pitkään niin että jokainen pisara jäi sisään.

Tämän jälkeen Antti meni Tero pyllylle, ja avasi tulpan. Vedet purskahtivat pesuhuoneen lattialle kovalla voimalla. Antti otti letkun esille ja huuhteli ensin tulleet vedet pois viemäriin. Remmit olivat niin korkealla, että Tero joutui roikkumaan katosta.

Vain hänen varpaansa ulottuivat lattiaan. Asento oli hyvin epämielyttävä. Sitten Antti otti letkun esille ja kiristi pään siten, että letkusta tuli vettä kovalla paineella. Koska vesi oli kylmää, Tero kirkaisi pelästyksestä.

Kaikkein tuskallisin oli Teron pippelin ja kivesten pesu. Antti ruiskutti niihen vettä kovalla paineella, niin että Tero yritti väistellä letkua. Tästä seurasi vain se, että Antti läimäytti Teroa kovaa poskelle. Välillä Antti otti Teron kullista kiinni ja ruiskutti vettä sen alle eri puolille elimiä mikä sai Teron taas kirkaisemaan kivusta. Sanomatta mitään Antti meni takaisin kaapille ja toi sieltä partaveitsen. Tero yritti rimpuilla kun Antti lähestyi uhkaavasti, mutta se oli turhaa.

Tero roikkui katosta tiukasti kiinni. Huoratytön täytyy olla karvaton. Partakaan ei ollut edes vielä kunnolla alkanut kasvaa ja häpyaluetta peitti vain ohut vaalea karvoitus.

Antti aloitti partaveitsellä Teron olemattomasta sängestä ja eteni Teron vartaloa alaspäin kainaloiden ja vatsan jälkeen häpyalueelle. Erityistä huolellisuutta Antti käytti Teron pyllyssä. Osan pyllykarvoista Antti nyppi pinseteillä, mikä aiheutti Terossa suunnatonta kipua. Tero aneli armoa, mutta tietenkin turhaan.

Lopetettuaan työnsä, Antti totesi: Erityisen kivulias oli takapuoli, joka oli jo muutenkin haavoilla piiskaamisesta. Aikaa sulla on runsaasti. Roikkuen katosta, Tero oli täysin avuton ja odotti vain uutta raiskausta. Tämä oli kuitenkin Terolle lähes mahdotonta, koska hänen varpaansa hädin tuskin ottivat maahan. Tero kuitenkin yritti olematta ärsyttämättä Anttia ja levitti haarojaan niin paljon kuin pystyi. Vähitellen Antti lähestyi ja työnsi kullinsa Teron haarojen väliin.

Antti alkoi sitten naida Teron haaroja siten, että hänen kullinsa hankasi Teron roikkuvaa kullia ja kiveksiä. Antti jatkoi tätä pitkään, eli siis nai Teron haaraväliä. Tämä ei tuntunut Terosta miltään, vaan hän keskittyi kivuliaaseen asentoon. Remmeissä olevat kädet olivat jo aivan puutuneet ja haarojen pitäminen levällään oli aina vain vaikeampaa. Kullien hankaaminen toisiinsa tuntui kuitenkin iljettävältä. Vähitellen Antin kulli alkoi lähestyä Teron peppureikää. Sitten Antti työnsi kiihottuneen kullinsa Teron pyllyyn.

Antin kulli oli jo aivan kostea Teron haarojen hieromisesta, joten kulli liukui pyllyyn. Sitten Antti otti Teron jaloista kiinni ja alkoi työntää syvälle, niin että Tero parkaisi kivusta.

Tero ei kuitenkaan uskaltanut sanoa mitään. Antti alkoi naida Teroa niin rajusti, että Tero heilui ilmassa käsien varassa roikkuen. Pitkän jyystämisen jälkeen Antti tuli taas rajusti Teron pyllyyn.

Antti jätti Teron joksikin ajaksi roikkumaan katosta. Tultuaan takaisin Antti pesi Teron vielä kerran paineletkulla ja irroitti remmit. Mulla on muutakin tekemistä. Antti oli irroittanut ketjun käsittelyn ajaksi. Antti ilmeisesti oli tyytyväinen Teroon, sillä hän suostui Teron pyyntöön. Tero teki nopeasti tarpeensa Antin katsoessa vierellä. Tero myös joi vettä hanasta mihin Antti ei myöskään reagoinut. Terosta tuntui, että Antissa oli sittenkin hiven ihmistä.

Pieni toivonkipinä syttyi Terossa. Tämän jälkeen Antti ei vienytkään Teroa takaisin huoneeseen missä on pukki, vaan taas uuteen huoneeseen käytävän toisessa päässä.

Huone oli melko pieni, mutta siellä oli kolme luukkua lattianrajassa. Antti avasi yhden luukun ja komensi Teron sinne. Luukku oli koirankopin kokoinen ja keskellä ovessa oli pieni pyöreä aukko mistä tuli ilmaa. Tero mahtui koppiin vain vaivoin.

Hän joutui käpertymään sinne — kuin koira. Antti sulki oven ja lukitsi sen ulkopuolelta sanomatta mitään. Tero yritti tehdä olonsa niin mukavaksi kuin se oli mahdollista. Ajatuksen pyörivät Teron päässä ja koko ruumis särki, mutta kuolemanväsyneenä hän nukahti nopeasti.

Useiden tuntien päästä Tero heräsi. Hän oli nähnyt unta Tiinasta ja haaveillut heräävänsä Tiinan pehmeään ihoon nojaten, mutta kopin ahtaus ja seinien kovuus pudottivat Teron nopeasti maan pinnalle. Selän ja peppureijän kivut muistuttivat myös edellisten päivien tapahtumista. Nälkä kävi myös aina vain huutavammaksi.

Tero yritti tutkia koppia, mutta pilkkopimeässä — itse huonekin oli täysin pimeä — joutui tunnustelemaan paikkoja kädellään. Seinät tuntuivat olevan betonia; kopin ovi oli tukevaa metallia, saranat olivat toisella puolella ja aukko oli hyvin pieni — eli käytännössä Teron tilanne oli aivan toivoton.

Antti oli huolehtinut todellakin kaikesta. Pitkän ajan kuluttua huoneen ovi avautui jälleen, valot syttyivät ja Antti avasi luukun. Sanomatta mitään, Antti otti Teron pannasta roikkuvasta ketjusta kiinni ja veti konttaavan Teron huoneeseen, jossa oli pukki.

Huoneen yhdellä seinällä olevista koukuista roikkui nyt ketjuja joiden päissä oli remmit, selvästikin käsiä ja jalkoja varten. Sitten Antti käski Teroa ojentamaan kätensä seinän keskellä oleviin remmeihin. Remmit oli kiristetty niin, että kädet osoittivat lähes suoraan ylöspäin.

Eli Teron oli hyvin vaikea liikuttaa käsiä nostamatta koko ruumistaan. Selkä otti juuri ja juuri lattiaan. Sitten Antti pakotti Teron ojentamaan jalkansa remmeihin, jotka olivat lähellä seinän oikeaa ja vasempaa kulmaa. Näin Teron jalat kiristyivät spakaattiin, jossa Teron pylly työntyi voimakkaasti eteen. Teron haarat olivat siis levitetty remmeillä auki. Tarkastettuaan vielä Teron asennon, Antti alkoi kouria Teron peppuaukkoa.

Ensin Antti laittoi yhden sormen sisään. Survottuaan sitä eri suuntiin reijässä, Antti laittoi myös toisen sormen sisään ja kokeili niillä reijän seiniä. Vähitelleen Antti alkoi työntää kaikkia viittä sormea Teron pyllyyn.

Tämä tuntui Terosta hyvin epämielyttävältä, mutta jostain syystä Teron kulli osoitti heräämisen merkkejä. Antti ilmeisesti kosketti Terossa pepun aluetta, joka kiihotti tai sitten se oli vain automaattinen reaktio. Huomattuaan tämän Antti läimäytti Teron kullia ja osittain kiveksiä toisellaan kädellään sen verran kovaa, että kiihotus katosi nopeasti.

Vähitellen Antti työnsi kaikki viisi sormea kokonaan Teron pyllyreikään ja levitteli reikää eri suuntiin. Samalla Antin oma kulli alkoi taas pullistua. Tero nuoli Antin sormet, jotka olivat tällä kertaa suhteellisen puhtaat. Antti laskeutui Teron vatsan päälle — he olivat siis vatsakkain — ja alkoi työntää kulliaan Teron pyllyyn. Edeltäneen venyttelyn takia kulli liukui pyllyyn melko helposti.

Asennon takia Antti pystyi työntymään tällä kertaa syvemmälle kuin aikaisemmin. Antti kuitenkin jatkoi työntymistään syvemmälle. Saatuaan kullinsa niin syvälle Teron suoleen kun sen meni, Antti komensi Teroa: Tero hämmästyi erikoisesta käskystä, mutta teki niin. Pian Tero kuitenkin huomasi kuinka kammottava Antin käsky oli. Kun Antti alkoi naida Teroa, Tero yritti kääntää päätään toiseen suuntaan. Ajatus, että Tero joutuisi katsomaan Anttia silmiin koko raiskauksen ajan oli henkisesti ehkä rankinta mitä Tero oli tähän mennessä Antin kanssa kokenut.

Siinä Tero olisi tavallaan täysin Antin hallinnassa. Terosta se tuntui kun Antti olisi tunkeutunut Teron ruumiin lisäksi myös mieleen. Antti kuitenkin otti Teron leuoista lujasti puristaen kiinni ja käänsi pään takaisin, niin että Tero joutui katsomaan Anttia silmiin.

Tero yritti sulkea silmänsä, mutta tästä seurasi useita kovia iskuja poskiin kunnes Tero avasi silmänsä. Antti jatkoi Teron pyllyn ja mielen raiskaamista. Tero ei pystynyt estämään kyyneliään. Naituaan jonkun aikaa, Antti asetti suunsa Teron suulle ja alkoi työntää kieltään Teron suuhun. Alkoi raiskata myös Teron suuta. Fyysisen iljetyksen lisäksi, tämä lisäsi Teron henkistä tuskaa.

Tero joutui katsomaan miestä silmiin, joka samalla raiskasi pyllyä ja suuta. Naituaan Teroa pitkään, Antti tuli rajusti. Tällä kertaa Antin laukeaminen oli Terolle kivuliaampaa kuin aikaisemmin, koska Antin kulli oli hyvin syvällä suolessa ja hakkasi suolen seinää. Maattuaan vähän aikaa Teron päällä kunnes kaikki sperma oli tyhjentynyt Teron sisään, Antti nousi ja poistui huoneesta. Vähitellen Antin sperma alkoi pulputa Teron pyllyreijästä ulos.

Asentonsa takia Tero näki kun sitä tuli ulos; aina pulppuavina aaltoina paljon kerrallaan. Sitä tuli hyvin paljon. Kiristettyjen remmien takia Tero ei voinut tehdä mitään kuin katsoa Antin sperman valumista pyllyvakoaan pitkin lattialle.

Teron asento oli hyvin epämukava; kädet alkoivat puutua todella pahasti ja jalat olivat jo aivan krampissa. Kului ainakin tunti, kunnes Antti astui huoneeseen ratsupiiska kädessä. Oot sä kyllä uskomattoman luupäinen tyttö. Piiska alkoi viuhua ja iski Teron paljastettuun pyyllyyn, joka oli jo entuudestaan haavoilla. Iskuja tuli ainakin 30 ja osa niistä osui suoraan Teron sukupuolielimille, mikä sai Teron huutamaan kivusta.

Lopetettuaan iskunsa Antti käski Teroa kiittämään iskuista, minkä Tero katkerana itkien teki. Antti poistui hetkeksi ja toi lasin vettä.

Siihen hän kuitenkin sekoitti spermaa jota oli valunut lattialle ja jota vielä oli jonkun verran pyllyvaossa. Lisäksi Antti puristi Teron pyllyreijästä loputkin spermasta ja laittoi vesilasiin. Koska Tero oli hyvin janoinen, hän joi veden ja sperman nopeasti pahemmin maistelematta.

Tungettuaan sen syvälle Teron pyllyyn, Antti käynisti moottorin, joka sai dildon pään pyörimään. Dildon pää hankasi Teron suolen seinämiä voimakkaasti. Dildon toiseen päähän Antti kiinnittin narut ja solmi ne kireälle Teron vyötärön ympärille niin ettei dildo pääsisi liukumaan pois pyllyreijästä.

Lisäksi Antti toi esille pyykkipoikia ja nipisti ne Teron kulliin. Ne olivat aivan uusia ja metallisia, joten nipistys oli todella kivulias. Osa roikkui Teron esinahassa ja osa oli kullin juuressa.

Tero alkoi voihkia kivusta. Tuska ei rajoittunut tähän, sillä Antti hieroi chilitahnaa, mitä Tero oli saanut edellisyönä pyllyynsa, nyt kulliin ja kiveksiin. Aluksi tämä ei tuntunut miltään, mutta vähitelleen kipu koveni niin paljon, että Teron oli pakko huuttaa. Piti runkat monta kertaa. Vaimolle ei vaan "uskaltanu" kullia tarjota. Kulli on viäkin ihan punainen ja kihlmöi ihanasti. Tosin vois muija tän nokkos jutun ymmärtää. Täytys kai tuoda sille illalla puska nokkosia. Onko kellään naisella kokemusta nokkosista klitalla?

Jospa antaa vaimolle vähän piiskausta, nyt takasin nokkospuskiin. Anna ne nokkoset vaimolle ja käske piiskata alapää oikein juhlakumtoon ja saa vaimokin maistaa luonnonviagran, ihmeellisistä vaikutuksista. Nyt on terskan pää ihan tulessa. Sit himoissani painelin murksin niitä varsia hepinpäähän. Ilmeiseti varresta tulee polttavaa nestettä joka kuumottaa ihanasti.

Tuli viä kerran uusittua toi käsittely. Pitäs tänään lähtee muijan kaa tanssiin. Hitsi kun ei meinaa käveleen pystyä, kun ku li on niin arka.

Alushousutkin hiertää, kulli puolijäykkänä kävellesäkin. Ei kestä enään runkata edes voiteella Lavalla vieraiden naisten kanssa on varmaan tosi vaikee tanssia Mitähän oma muija siihen sanoo, varmasti huomaa. Täytysköhän koittaa silkkisiä kalsareita, vai lentääkö niiden kanssa mällit reisille siä lavalla?

Uinti kylmässä vedessä autta - ei se luonnon viakra, nyt niin ihmeitä pitkäksi aikaa tee että vielä tänsseissakin seisoisi - tai tiedä häntä mikä seisottaa..

Yllättävän äkkiä se arkuus hävis, seuraavana päivänä mujja sai tosikovat hoidot. Äsken kävin pihalla kusella, oli pakko antaa kullin päälle 15 min raaka hoito. Nyt tass on kullinpää arka. Koitin varjella kullinvartta, muija kauhistelis vartta. Se meinaan turpoo aivan hulluna. Nyt vaan täytyy naida vaikka kuinka sattus. Löysä tavarakin tuntuu varmaan ahtaalta.

Oma terskani turposi suureksi kuin tomaatti ja raskaana roikotti heppiä: Minulla on kuvia alastomassasuomessa. Toinen lomapätkä alkaa huomenna ja maalle nokkosia katsastamaan Nyt jo kihlmöi kiimasta, viimekerrasta jo kolmisen viikkoa. Onko kukaan työntänyt injektioneulaa terskan läpi ja jääkö neulanpistosta arpi?

Entä jääkö nuppineulanpistosta arpea terskaan kun neula menee läpi terskan? Kurtturuusun oksilla on kiva lätsyttellä.

Olin kadun varressa jonka jalkakäytävää reunusti muutaman metrin levyinen tiheä puskakaistale jonka takana oli rantaa seuraava hiekkatie. Menin tiheän puskan sisään pissalle, niin että minua ei voinut nähddä kadulta. Puskassa huomasin että siellä oli nokkosia. Otin lehtiä ja painelin niitä terskaani vasten, otin isoja lehtiä joiden piikit ovat pitkät ja painuvat syvälle ihoon ja niiden polte tuntui todella hyvältä.

En huomannut että puskan toisella puolella koiraa ulkoiluttava nainen oli kävellyt muutaman metrin päästä ohitseni ja nähnyt sen mitä olin tekemässä, puskassa oli silnä kohdassa aukko. Nainen näki minut esteettä rinnankorkeudelta alaspäin mutta kasvustojen takia ei kasvojani. Kiinnitin huomioni kadun puolelle ettei miunua nähtäisi sieltä enkä huomannut naista kuin vasta sitten, kun hän oli poistumassa. Naisen koira oli havainnut minut puskasta ja nainen huomasi minut vasta kun koira havaitsi minut.

Tarkoitukseni ei ollut tulla nähdyksi ja puskassa oli lähes täydellisessä piilossa sivullisilta. Tuon naisen lisäksi muita kulkijoita ei ollut sillä hiekkatiellä ja vain ihan läheltä minua kulkeva saattoi nähdä minut. Naisen mentyä jatkoin puuhiani ja tarkkailin että minua ei nähtäisi ja jatkoin puuhiani rauhassa. Hetken kuluttua nainen palasi koiransa kanssa ja koira muisti tietenkin minut sieltä puskasta. Sivusilmällä näin kun koira pysähtyi kolmen metrin päähän minusta, nainen käveli koiran perässä kohdalleni ja katsoi kun piiskasin nokkosella kaluani, pidin toisella kädellä kalustani kiinni ja nokkoset sattuivat paljaaseen terskaan.

Taisin olla outo ilmestys siellä pensaikossa. Mutta hyvää hoitoa, kuitenkin sait. Ota enskerralla muovikassi mukaan ja vie kotiin ja anna alavarustukselle kunnon kyytiä - tekee hyvää, eikä tirkistelijöistä vaaraa. Nyt on nokkosten aika tältävuodelta auttamatta ohi.

Te jotka pidätte tumputuksen lisäksi jostain vähän kovemmasta peniksen käsittelystä, onko vinnkejä. Tuolla tekstissä jo vilahteli sähkö ja neulat, oletko niitä kokeillut tai jotain muuta?

Akupunktioneulat ovat aika erikoinen juttu, ohuen neulan työntäminen esinahan ihon läpi on helppoa ja se ei satukaan samoin terskan lävitse se menee helposti ja tuntuu vaan pieni pistos. Iho pitää desinfioida ensin ja neulaan ei saaa koskea käsin, neulankin voi varalta desinfioida vaikka ne myydäänkin steriileinä. Pyykkipojat ovat myös mukavia.

Olen pistänyt kuvia alastomaansuomeen. Viimeksi tänään, joten eijäsenetkin voivat vielä tänään tai huomenna nähdä. Puiset pyykkipojat eskarissa tuntuvat ihanilta. Nyt on 1 h 20 mín takakapäin. Kohta loppuu pormofilmi ja pyykkipojat voi irrottaa. Se on todella kivuluas toimenpide. Tunti ja 35 min pitäisi kestää.

Joko löytyi, huomenna etsimään Tampereen seudulta löytyy jo. Tuntui todella ihanalta pitkän talven jälkeen. En pystynyt vielä tunnistamaan, oliko ne rautanokkosia. Rautanokkoset jättävät ehdottamasi parhaat jäljet ja tuntemukset. Pitää vain muistaa suojella kädet hyvillä haskoilla. Taidanpa lähteä ottamaan aamun hoidon, ku tuo sadekin taukosi. Sähkö, paljon voltteja, pikkasen ampeereja. Kun kampea kiertää, alkaa kummasti nykiä. Vielä tehokkaampi on vanha koneen magneetto.

Nokkosta päästy jo kokeilemaan! No nyt nokkosia ja rautanokkosia, joka puolella. Ja ah sitä ihanaa tunnetta kun pääsee kunnolla piiskaamaan pallit, kyrvan, reidet ja pakarat, oikein kunnolla. Oletteko muistaneet käsitellä vehkeitänne nokkosilla. Muistakaa, että rautanokkoset on parhaat. Tänään olen antanut jo kolme käsittelyä ja olo on mahtava. Kyllä, ja itse kokeilin myös tätä " Vasta " tekniikkaa, elikkä sitoo reilun määrän nokkosia yhteen vastamaiseksi kasaksi.

Sitten antaa vain räiskiä. Kellit, reidet, varsi ja terska helläksi. Kyllä muuten saa nautintoa pitemmäksi aikaa, kunhan ei sairaalaan asti roiski itseään.

Ei nikkosilla itseään sairaalakuntoon saa. Mutta juuri noin toimien kuin yllä kerrottu - ihanat nautinnot. Kokelin pistää nokkosia esinahan ja terskan väliin, Survoin niitä sinne nnin paljon kuin mahtui. Siinä voi kokeilla, kauanko pystyy niitä pitämään siellä. Runkatessa laukeaminen tapahtui alta aikayksikön. Suosittelen, jos kantti kestää. Täytyy vielä kokeilla rautanokkosilla. Kokeiltu on ja hyvältä tuntui. Tiokkojen uimahousujen sisään kannattaa myös laittaa nokkosia, saavat pallit ja persvakokin osansa ja sitten vielä vetelee kunnolla nokkospiiskalla paljaalle iholle - niin jo vain jöpöttää.

Aloitin nokkoskäsittelyt varovasti eilen parilla lehdellä, joita hieroin nokkosten kasvupaikalla terskaani. Kihelmöivä turvotus tuntui koko yön. Nyt seuraavana iltana kun kihelmöivä vaikutus oli jo kadonnut uusin käsittelyn. Hain kokonaisen nokkosen ja hieroin sillä ensin kevyesti mulkun vartta ja kasseja. Otin sitten taas pari lehteä ja hinkkasin niillä terskan ja esinahan aremmat paikat.

Seuraavaksi kävin uimassa vielä aika viileässä vedessä. Uinnin ja kuivauksen jälkeen otin käyttämäni nokkosen ja kiersin sen koko varren terskan alapuolelta mulkun ympäri ja puristelin varren ja lehtien viimeisetkin poltinpiikit elimeeni. Tuntui taivaalliselta ja parilla edestakaisella vedolla turvonnut muna säilyi puolijäykkänä koko kotimatkan.

Se käyttämäni nokkonen unohtui sinne uimarannan pukukoppiin. Voidellaan teskaa sinapilla tai inkivääritahnalla. Tai sitten voidellaan plugi noilla ja työnnetään suoleen. Ken sen jälkeen istuu paikallaan, on melkoinen tyyppi.

Kesälöma alkoi ja tänään rohkenin, kauvan ajatuksissani olleen, nokkospiiskauksen. Voi veljet mikä näutinto ja seisokki - päivä onkin mennyt, kikkelin parissa ja sadetta pitäessä. Tuli kokeiltua perinteisiä - ja rautanokkosia. Muutaman hetken, vihlaisi oikein kunnolla, mutta sitten Nyt käyn hakemassa aina uuden kimpun tai kunnon vihdan ja annan mennä, pitkin kullinvartta, palleja ja reisiä. Mahtavat on fiilarit, eipä tätä, suotta ole kehuttu!!! Olen haeskellut paikkakunnan seksipuodeista.

Jyväskylästä löytyy,Englannista tosi laadukkaita,pyöreä reunaisia. Minä käyn paareissa ja kun humalainen vanhempi nainen ilmestyy niin menen juttelemaan. Haluu yleensä heti mukaansa, annan iskeä kun tietää mitä haluu. Välillä ei kerkiä kun juomat kaataa niin on munissa kiinni, kun seisoo niiin heti halutaan naida. On siinä monenlaista naista saanut kun toiset haluu väkisin naida ja runkata että tietää saaneensa. Aamulla toiset haluu lisää naida rääkätä munaa välillä koko päivän aina kun seisoo tai saa piiskaa.

Toiset nai aamulla kerran ja käskee lähtemään. Siitä onkin aikaa, kun terska sai viimeksi nokkoskäsittelyn. Hetki sitten hakkasin terskaa rautanokkosilla parin minuutin ajan. Aluksi oli mahtava polte, mutta se meni valitettavasti nopeasti ohi. Turvotuksin oli vain hetken. Olenkohan tullut immuuniksi nokkosille. On pakko lähteä uudistamaan tämä käsittely ja käyttää monenlaisia käsittelyjä Josåa nyt saisi aikaan kunnon turvotuksen ja pitkäaikaisen poltteen.

Nyt vain kaikki nokkospuskille. Nokkosvihtoja on oltava monta, nokkosista kun "polttiaiset kuluvat" aika pian. Itse varaan rautanokkoskimppua, yhtä käsittelyä varten ja kyllä toimii.

Nyt on mahtava tunne, terska tuntuu olevan lähes nahaton ja on muutaman iskun jälkeen verinaarmuilla. Parhaan tuloksen saa todellakin useam minuutin åiiskauksella. Taas olut kosteutta ja nyt taas lämpöä riittävästi.

Uutta tuoretta nokkosta ja rautanokkosta pukkaa. Ei muuta kuin tositoimiin.. Tänään lpmapäivä ja mökillä - mahtavia nokkosia kasvanut, jokapaikkaan. Nyt pientä taukoa, mutta kohta jatkan - tämä päivä on "pyhitetty" nokkoskimppujen keräilylle ja kikkelin käsittelylle.

Samalla saavat, oman osansa reidet ja pakarat. Kunnon vihtomista koko ap. Ja kohta jatketaan nautintoja. Elokuun nokkoset eivät enää oikein tehoa, ellei löydy aivan uusia versoja. Tänään kokeilinkin sitten jotain uutta - koskenkorvaa!

Siis kastelin terskan ja esinahan arimmat paikat kossulla, annoinimeytyä ja uusin käsittelyn pari kole kertaa. Ei ihan samanlaisia säväreitä kuin nokkosilla mutta kannattaa kokeilla. Nyt viimein olen tehokkaan nokkoskäsittelyn jälkeen saanut täysin nahattomaksi.

Nyt varsinkin rautamokkoset antavat mahtavan tunteen. Vieläkin terskassa tuntuu vaikka käsittelystä on lähes tunti. Täytyy jatkaa vielä muutama päivä. Vitoskanavalla oli ohjelma, jossa mies oli ottanut polttomerkinnän terskaan. Se kiinnostaisi seuraavaksi, Löytyisiköhän sille tekijää. En lähtis kokeileen tota "polttomerkintää" Noi rautanokkoset antaa tosi upeet sävärit. Mielestäni vanhat"alimmat rautanokkosen lehdet. Niiten alapinnalla kun puristaa lujaa terkaa, on vaikutus upea ja pitkäaikainen.

Ei tarvi kokopäivääsiä puskassa hiipiä, käy vaan parin tunnin välein. Sama,nahka kuoriutuu tosta terskasta. Nokkosta anna viuhua vaan kunnon kimpulla. Tuota polttomerkkiä vähän epäröin - eikö se vie enemmänkin tunnon, pitkässä juoksussa? Meittii on monta mammaa kun saunotaan joskus. Oli nuori saunanlämmittäjä ja kun saatiin pestä kunnolla niin jokainen puristeli ja hiero vuorollaan, vaikka välillä valittikin jatkettiin vain.

Sama jatku sängyssä kun kavereita rupes naitattaa. Kun anto munalle tehdä niin naitiin ja runkattiin kunnolla. Aamulla oli nolo kun seitsemän eiukkoo oli nainut sen 18v munaa oikein kunnolla. Minun penistä on nainen käsitellyt polkemalla. Hänellä oli Hai-saappaat jalassa, ja hän käski minut eteensä polvilleen. Tottakai, arvasin mitä on tulossa. Minulla alkoi heti seisoa. Hän astui saappaalla penikseni päälle. Kipu oli aika kova, mutta hän vielä lisäsi polkaisuvoimaa.

Kyllä se siitä pehmeni, mutta se oli aika mustana sen käsittelyn jälkeen. Näin pojan runkulla ja kun oli kylmä niin kutsuin luokseni. Halus näyttää kulliaan ja komee olikin, halus että nain sitä vaikka olen yli 30v vanhempi. Kyllä teki hyväiä ja puristelin munista kunnolla, annoin piiskaa pyllylle ja takaa vähän munillekkin. Käskin selälleen haarat levälleen ja pikku hiljaa annoin remmiä munille, kyllä sai aika lujaa lyödä remmillä vaikka valittikin että naapurit varmaan kuuli.

Laitoin housuni sen suuhun ja jatkoin kun kerran halusi Käy aina välillä kun on munat parantutut ja peppu dildoista, mulle sopii nuori rakastaja mikä tekee kun käsken.

Olen 53v leski ja pääsin kai 17v poitsun housuihin, jatkuvasti seiso ja puristelin palleja, runkkasin kunnolla etttä spermat lensi.

: Kivesten kidutus kyrpä tanassa

Kivesten kidutus kyrpä tanassa Spermaa tuli aina välillä kivesten kidutus kyrpä tanassa Anun märästä pillusta, niin että nuoleminen jatkui kauan. Tottakai, arvasin mitä on tulossa. Antti myi Teroa heille. Etelästä löytyy jo porno video ilmainen joyourself - ja vielä edessä pitkääviikonloppua. Ei muuta kuin tositoimiin. Antti käski Teroa menemään erilaisiin asentoihin, jotka kiihottivat Anttia — selälleen makaamaan haarat levällään, kontalleen pylly pystyssä — ja tekemään erilaisia temppuja — hieromaan pakaroitaan eroottisesti, heiluttamaan peppuaan, laittamaan sormensa pyllyyn, naimaan sormillaan pyllyään, hankaamaan pyllyvakoa ovenpieleen, työntömään erilaisia dildoja pyllyyn jne. Ikäisekseen naiseksi hänellä oli todella tiukka tavara, ja olin aivan sekopäinen kivusta ja nautinnosta.
Kivesten kidutus kyrpä tanassa Pitääpäs mennä pussaamaan miestäni. Hän koira porno seuraa joensuu vanhan painonnostopenkin ja muisti miten Mari oli kiduttanut häntä siinä. Tungettuaan sen syvälle Teron pyllyyn, Antti käynisti moottorin, joka sai dildon pään pyörimään. En myöskään tuntenut penkkiä normaalilla tavalla perseeni alla, vain reidet osuivat alustaan. Samoin silmälaput poistetaan ja näkymää, joka edessäsi avautuu, et edes unissasi ole voinut kuvitella.
Pornstar escort video omakuva alaston 706
Kivesten kidutus kyrpä tanassa Saatuaan Teron haluamaansa asentoon, Antti totesi ivallisesti:. Kuin vahingossa ne koskettavat välillä haarojasi. Tunti ja 35 min pitäisi kestää. Tämä tuntui todella oudolta ja samaan aikaan todella kiihottavalta. Kokelas ei ollut koskaan kokenut mitään näin ihanaa. Suolan kirvelevä vaikutus oli viimeinen pisara.
Ilmaisia suomalaisia pornoelokuvia upea pillu Ja mitään et saa sanoa, ainoastaan voihkia ja vikistä kimeällä äänellä kuin huora. Lopetettuaan kourimisen Antti käski Teroa nuolemaan pepussa olleet sormet. Sitten oksa alushousuihin ja hetken odotus. Tulen kyllä takaisin, kulta. Naiset ne osaa ja uskaltaa.

Havahduin ajatuksista, kun Hanna nousi ja siirtyi taakseni. Tullessaan hänellä oli käsissään noin metrin korkea peili. Hanna asetti peilin eteeni, ja jälleen olin saada halvauksen. Säkkini, jotka olivat, kuten kerroin, aika riippatyyppiset, olivat nyt aivan jotain muuta.

Niistä roikkuva pieni vesiämpäri oli tehnyt niistä aivan käsittämättömän pitkät. Yhdessä pumpatun kyrpäni kanssa näky oli aivan sairas.

Hanna tarttui ämpäriin ja availi samalla pusseissani olevaa narua. Aivan sekopäisenä kivusta, nautinnosta ja jännityksestä pystyin vain katsomaan tuota helvetin maisemaa.

Hanna tarttui pusseihin ja nosti niitä, jotta pääsin näkemään perseeni. Samassa Hanna alkoi vetää tappia anaalistani. Näin, että se ei ollut aivan pienimmästä päästä vaan kohtuullisen iso. Kun Hanna oli vetänyt tappia sen paksuimpaan kohtaan, lopetti hän siihen. Mutta mitä vielä, Hanna alkoi pumpata painetta tappiin. Katsoin, kuinka pallo alkoi lähennellä ranteen paksuutta. Jälleen paniikki hiipi kivun myötä aisteihini, kunnes odotettu suhina kertoi tämän kurituksen olevan ohi tältä erää.

Annan kuitenkin tuon pallon olla suussasi, koska en nyt jaksa vastailla enkä muutenkaan jauhaa turhasta.

Miten tuo kiltti nainen olikaan muuttunut! Ei vain ulkoisesti, vaan koko olemus oli täynnä uhmaa ja vaarallista itsekkyyttä. Siirrän vain sinua hiukan, jotta jatko on paremmin hoidettavissa. Huomasin, että tuolissani oli pienet renkaat kuin konttorituolissa, ja Hanna työnsi minut tumman verhon eteen, aivan verhoon kiinni. Jäin odottamaan, mitä seuraavaksi tulisi.

Anaaliani poltti ja muutenkin paikat alkoivat olla kohtuullisen rääkätyn tuntuiset. Ehdin hiukan tarkemmin tutkia istuintani, jossa oli kummallisia osia. Saranoita ja hakasia useammassa kohdassa kyynärnojia. Huomasin myös, että istuinosa, joka jätti jalkojeni välin tyhjäksi, oli säädettävissä eri asentoihin. Heräsin mietteistäni, kun Hanna räväytti valot päälle.

Huone oli sama, jonka näin valvontakuvasta. Samassa hän tuli viereeni ja vetäisi verhon sivuun, ja ei saatana! Helena makasi edessäni alasti, sidottuna aivan kuin lääkärituoliin, jollaisen olen nähnyt naisten lääkäreillä. Jalat levitettynä kohollaan ja reilusti leväällään tarjoten näkymän, josta viesti siirtyi hetkessä aivoista suoraan kyrpääni.

Seuraaksi saat olla enemmän yleisönä jonkin aikaa. Minä näytän, mihin kaikkeen Helenaa voi käyttää. Kyrpäni oli räjähtämispisteessä, jonka Hannakin huomasi. Kuin ärsyttääkseen hän imaisi kyrpäni suuhunsa ja tunne oli aivan jumalainen. Jälleen, kun olisin tarvinnut vain hekten, hän lopetti ja jätti kyrpäni sykkimään. Siirryttyään Helenan piinapenkin viereen Hanna tokaisi: Pilluhan tuntuu aivan kuivalta.

Kyllä nyt on tehtävä jotain, että saadaan paikat valmiiksi. Hanna tarttui Helenan rinnoissa oleviin lävistysrenkaisiin ja venytti nännejä tuskallisen voimakkaasti. Yläpuolella roikkui kaksi narua, jotka yhdistyivät ennen katossa olevaa koukkua.

Koukusta narun toinen pää roikkui Helenan jalkojen välissä kannatellen samanlaista ämpäriä, jonka olin nähnyt roikkuvan kiveksissäni.

Hanna sitoi narut Helenan nännilävistyksiin. Tämä on minun oma keksintöni, katsohan tarkkaan. Täytyy myöntää, että aika terävästi Hanna puhutteli sisartaan.

Samassa huomasin, kuinka pillussa ollut kupu täyttyi ja virtsa jatkoi matkaa ämpäriin. Helenan tyhjentäessä rakkoaan helpottuneena naru alkoi ämpärin painosta venyttää Helenan rintoja. Helena oli todennäköisesti juonut aika reilusti, sen verran ämpäriin nestettä valui.

Lopulta virtaus loppui, ja Helena jäi vaikertamaan nännit venyneenä tuoliinsa. Täytyy kai hoitaa itse loppuun. Halkiohousujen ansiosta näky oli todella perverssi, koska Hannan häpyhuulissa oli mittaa todella kiitettävästi.

Hanna siirtyi ampärin viereen minua vastapäätä ja hiukan kyykistyen alkoi kusta ämpäriin. Kyrpäni seisokki oli jatkunut ilman helpostusta sadistisen pitkään. Helena vaikersi, rinnat venyivät, ja voin vain aavistella tunnetta ja kipua. Sen kyllä kuuli Helenan voihkinnastakin. Hanna tarttui Helenan pakaroihin ja levitti ne rajusti erilleen. Pilluun muodostui muutaman sentin reikä, josta näkyi, että kiihotuksen tuloksena pillu kiilteli kosteana.

Siinä vielä perseenreikä levällään alkoi kaikki olla liikaa sietokyvylleni. Tuo tappikin ostettiin vain, että saadaan Helena opetettua luonnonvälineitä varten. Helenalta pääsi ääni, jonka olin tunnistavani enemmän himon kuin kivun tuomaksi. Hanna lisäsi sormia, niin että käsi työntyi peukalohankaa myöten pilluun. Näky teki kipeää, kiveksiä poltti ja kyrpä seisoi kuin jakoavain. Hanna työnsi koko käden pilluun reilusti rannetta myöten. Helena kiemurteli ja ulisi, kun Hanna veti kättään ulos hitaasti.

Jumalauta, käsi oli nyrkissä ja venytti pillua niin, etten tajua, kuinka sitä jaksoi kukaan kestää. Hanna oli tosiaan päättänyt alistaa meidät aivan sekaviksi asti. Hanna veti kätensä Helenan pillusta jättäen pillun auki. Näin sen sykkivän ja hiljalleen palaavan omiin mittoihin. Juuri kun pillu oli saanut käsittelynsä, siirtyi Hanna hiukan ja työnsi molemmat peukalonsa Helenan anaaliin.

Toivottavasti, sillä nyt on myöhäistä katua. Hanna levitti peukaloilla anaalia käyttäen raakaa voimaa. Reikä venyi ja venyi Helenan uikutuksen säestyksellä. Peukaloiden väliin jäi yli viiden sentin rako, josta näin, kuinka Helenan suoli sykki sormia vasten. Hanna tarttui kiveksiini ja venytteli niitä sadistinen hymy naamallaan. Kauhu nousi pintaan, enkä voinut muuta kuin istua ja odottaa, mitä seuraavaksi tapahtuisi.

Hanna otti öljyn ja hieroi sitä kiveksiini ja samalla venytteli niitä tuskallisesti pitäen kivekset nyrkissään. Tämän jälkeen Hanna siirtyi taakseni, sipaisi öljyä anaaliini, joka oli levitettynä odottamassa seuraavaa siirtoa. Hanna veti kiveksistä taaksepäin hieroen niillä persereikääni. Sitten olikin järkytyksen paikka, Hanna nimittäin alkoi tunkea kivestä anaaliini.

Kiveksiin kohdistui tuskainen paine, kunnes tunsin, kuinka yksi kerrallaan kivekset upposivat anaaliini. Kiristys pusseissa, jonka aiheutti kivesten lukkiutuminen peräsuoleen, vei minua hulluuden rajaa kohti. Miten helvetissä tuo nainen voikin keksiä jotain näin tuskallista ja perverssiä! Näin jo ennen koko session alkua, että nyt on kyseessä todellinen kivesten riiputtaja. Katsoin silmät kauhusta pyöreinä Hannaa, joka muuttui hetki hetkeltä perverssimmän oloiseksi, ja se jos mikä pelotti.

Jälleen Hanna kävi imaisemassa kyrpääni, joka seisokin kestosta johtuen oli jo helvetin arka. En kerennyt kuin ähkäistä, kun Hanna jo nousi ylös ja siirtyi Helenan jalkojen väliin. Siinä sinä saat olla apuna, koska tehdään Helenalle jotain, jota ei vielä ole kokeiltu. Hanna irrotti ämpärin ja Helenan suusta kuului helpotuksen huokaus. Rinnat olivat jo aivan punaiset ja nännit venytetty reiluun pariin senttiin.

Hanna jätti rinnoissa olevat narut paikalleen ja siirtyi taakseni. Otan pallon suustasi, mutta jos päästät ääntäkään, laitan sen takaisin ja rangaistus, joka siitä seuraa, ei ole miellyttävä.

Miellyttävä, tuumin, vähän huono kaiku koko sanalla. Hanna otti pallon suustani, ja vihdoin sain liikuteltua leukaani. En kuitenkaan sanonut sanaakaan, koska aloin olla jo kylliksi peloteltu. Hanna tuli taakseni ja alkoi työntää minua kohti Helenan haaroja ja avointa pillua. Sinä aikana minä teen mitä teen, eli katsotaan, kumpi voittaa, kipu vai nautinto. Hanna tökkäsi tuolin niin, että nenäni jäi juuri ja juuri vapaaksi hengittää. Aloin nuolla, koska ajattelin sen edesauttavan kidutuksen loppua.

Tehtävä ei ollut lainkaan vastenmielinen, mutta kivekset muistuttivat olemassaolollaan, että oli parasta saada asiat hoitoon nopeasti.

Nuolin ja imin Helenaa, kun tunsin, että kaulani alla Hannan sormet tökkivät Helenan anaalia. Helena huohotti käsittelyssä, kunnes Hanna alkoi sormi kerrallaan työntää kättään anaaliin. Selvästi Helenalla oli vaikeuksia hekuman ja kivun sekavassa tilassa.

Huohotus koveni ja hänen pakaransa jännittyivät. Lantio alkoi vapista ja yhtäkkiä Helena alkoi huutaa. Helenan kouristellessa orgasmissansa tönäisi Hanna tuoliani taaksepäin. Herranperkele, Hannan käsi oli syvällä Helenan perseessä!

Käsi oli reilusti yli ranteen peräsuolessa, ja Helena kouristeli edelleen ja uikutti henkensä hädässä. Tärinä alkoi laantua, ja Hanna alkoi vetää kättää ulos. Näkyä ei voi sanoin kuvata. Käden tullessa ulos jäi anaali sykkien avoimeksi. Hitaasti reikä palautui sen oikeaan kokoon, ja ajattelin, että homma oli tässä. Hanna alkoi irrottaa Helenaa piinapenkistä, ja odotin, että pääsisin itse vapaaksi.

Mutta sun kätes takapuolessa oli alussa todella tuskanen. Ajattelin, että nyt pääsisin irti tästä häpeäpaalusta. Yhtäkkiä tunsin taas tuon saatanan pallon suussani. Se kiristettiin jälleen pitämään äänet sisällä.

Helena tulee hiukan auttamaan, että jää sullekin jotain muisteltavaa. Mitä vielä, eikö tää jo riitä noille pervoille?

Käsitykseni oli muuttunut totaalisesti noista siskoksista. Helena virnisti salaperäisesti kävellessään alastomana ja hiestä märkänä ohitseni. Hanna tuli eteeni ja katsoi kiihottuneena puolivalmista patukkaani, kun tunsin, että jälleen persettäni käsiteltiin. Helena otti pusseistani kiinni ja alkoi vetää, kunnes kives kerrallaan pullahti anaalista ulos.

Seuraavaksi tunsin Helenan sormet anaalissa, ensin yksi, sitten toinen. Sormi kerrallaan hän upotti niitä reikään. Sitten tajusin, että hänen kaikki neljä sormeaan peukaloa lukuun ottamatta olivat anaalissani, enkä tiennyt, tekikö se hyvää vai…. Hanna astui lähemmäksi, ja riisui housunsa. Näin todella himottavan paljaan pillun edessäni.

Sormet perseessä ja tuo näky edessä aloin epäröidä, missä se rangaistus piilisi. Hanna tuli syliini ja laskeutui kohti seisovaa kaluani, kunnes terska alkoi jo levittää häpyhuulia. Tunsin, kuinka Helena alkoi työntää peukaloaan muiden sormien rinnalle anaaliin.

Yritin huutaa, mutta en saanut kuin muminaa aikaiseksi. Käsi alkoi raivata tietään venyttäen reikää kivuliaasti vähä vähältä. Samalla Hanna alkoi lasketua kyrpäni vartta alas. Ikäisekseen naiseksi hänellä oli todella tiukka tavara, ja olin aivan sekopäinen kivusta ja nautinnosta. Sattui aivan helvetisti, kun Helena työnsi kättää anaaliin, mutta Hannan valuminen kyrpäni juureen teki tilanteesta aivan mielettömän.

Tunsin, kuinka käsi perseessäni lopetti kivuliaan etenemisen. Hanna nousi ylös päältäni. Voi vittu, taasko tätä, tuumin. Mutta ei, Hanna kääntyi ympäri. Samassa Hanna alkoi asetella kyrpääni anustaan vastaan. Kun osoite löytyi, alkoi Hanna painamaan persettään syliini, kunnes reikä antoi myöten ja terskani solahti sisään. Taas tuo helvetillinen kipu muistutti itsestään, kun käsi alkoi jälleen tuskaisesti työntyä perseeseeni.

Hanna laskeutui hiukan, ja kyrpäni alkoi tehdä tilaa todella tiukkaan persereikään, kunnes, jumalauta! Tajusin, että Helenan käsi oli raivannut tiensä reikään, koska paine helpotti hiukan, ja tunsin, että jotain oli eturauhastani ärsyttämässä. Samassa Hanna laskeutui rajusti alas, ja kyrpäni upposi kokonaan anaaliin. Nyt ei voinut mitään. Käsi tökki tosi syvällä perseessä ja Hanna vatkasi kyrpä perseessä.

Aloin olla valmis, ja niin näytti olevan Helenakin. Räjähdys alkoi olla käsillä. Helena alkoi vetää kättään ulos, mikä lisäsi nautintoa kivun saattelemana. Räjähdin ja Helena nykäisi kätensä ulos. Orgasmi kesti pitkään ja Hanna ratsasti hulluna kyrpä perseessään. Aloin toipua orgasmista ja läähätin kuin ajokoira. Samassa Hanna huusi täyttä kurkkua. Toinen käsi vitussaan rajusti vatkaten hän sai omansa. Hän jäi istumaan ja tärisemään kyrpäni varteen.

Hetki hetkeltä tärinä alkoi hiipua ja Hanna sanoi: Oli julman nautinnollista katsoa Helenan käsittelyä. Silloin tajusin, että Hanna oli asettanut peilin lattialle, jotta näkisi, kuinka perseeni raiskattiin naisen kädellä. Hanna istui tovin sylissäni, kunnes hengityksemme oli kokolailla tasaantunut. Helena tuli hymyillen eteeni ja irrotti suupallon, samalla kun Hanna nousi ja vapautti kyrpäni anaalin puristuksesta. Jötikkä oli turvoksissa ja ajattelin, ettei se seisoisi vuoteen.

Miten tällaiset kiltit, heikot tädit puolustautuu, jos se on meille vihainen? Helena hymyili ja työnsi rintansa suuhuni ja puristi kyrpääni.

Helena sipaisi poskeani hellästi, ja minä vaistomaisesti hymyilin, kunnes koko porukka pärähdimme nauramaan aivan hysteerisesti. Hanna irrotti minut tuolista ja antoi aamutakin itse samalla pukeutuen aamutakkiinsa kuten Helenakin. Heitin aamutakin takaisin vihaisena naisten säikähtäessä reaktiotani. Kattokaa nyt sydämenne kyllyydestä, millaista jälkeä olette saaneet aikaan!

Tällä perseellä ei Helsinkiin ajeta aivan heti. Voi mennä aikaa, että tällaista näette. Käännyin ympäri vihaisesti mulkoillen. Neidot olivat hämmentyneitä tilanteen saamasta käänteestä. Hannan ja Helenan kasvoista näkyi itkua edeltävä ilme. Te pysytte täällä, kunnes minä annan luvan. Käännyin ja kävelin ovesta. Eri asia on, jos mies voi hyvin antaa läimäytellä, mutta ottaa rangaistuksena naisen aika rajustikin. Jotenkin se tärkein elementti miehen kanssa nimenomaan on, että mies ei ole pelle eikä luuseri, vaan alkukantaisen raju.

Olen samaa mieltä, ettei pelkästään alistuva mies kiihota naista. Meillä homma toimii niin että kun naiseni on kurittanut minua riittävästi, otan hänet alkukantaisesti, rajusti, tehokkaasti monessa asennossa ja kauan! Nautimme sessiosta todella paljon! Ehkä tässä on joku kuvio? Amoremiio on väkivaltainen, mut haluaa alistua sängyssä. Itse olen erittäin rauhallinen, mutta sängyssä kiihottaa kyllä kovasti, kun sitoo naisen, ehkä ruoskiikin, kaataa kynttilästä kuumaa nestettä iholle, härnää, pitää kiinni ja lopulta ja miksei välissäkin nussii hana kaakossa, pistää ottamaan poskeen melkein oksennusrefleksiin asti.

Punainen läimäykset pyllyssä lopulta vaan lämmittävät kuten myös spermatahrat ympäri vartaloa, nännit on kauniit sinisenä. Niin sanotaan että valta-asemassa olevat henkilöt ovat alistujia seksifantasioissaan, mutta totta sekin että naisnäkökulmasta tuollainen alistuja voi olla aika säälittävä tyyppi, eipä ole tullut ajateltua asiaa tuolta kantilta.

Niilo Nöyrä , Ovat usein alistuvia petipuuhissa ja on jonkunlaista alistumisfantasiaa.. Joku nainen ehkä pitää heitä säälittävinä sen takia, mutta ko. Johtotehtävistä pitää joskus saada lepoa.

Hmm, itse olen huomannut, että alistuvaisuus ja dominoivuus sängyssä korreloi käänteisesti sen kanssa, miten nämä ominaisuudet ilmenevät miehessä esim. Usein "pehmoilta" ja nallekarhumaisilta tai hillityn pedanteilta vaikuttavat miehet yllättävät iloisesti sängysä ottamalla rajun dominoivan roolin.

Arrogantit ja itsevarmuutta huokuvat miehet puolestaan nauttivat kokemukseni mukaan yllättävän usein todella vahvasta henkisestä nöyryyttämisestä ja fyysisestä alistamisesta. Itse olin nuorempana seksuaalisesti varsin dominoiva nainen ja viihdyinkin näiden wc: Miesmaku on muuttunut enemmän siihen hiljaiseen mutta seksiä ja rauhaa uhkuvaan nallenkörilääseen. Pitääpäs mennä pussaamaan miestäni. Minä haluan erotella nuo seksifantasioiden alistujat ja sitten oikeasti alistuvat ja naiset jotka alistavat miestä kokonaisvaltaisesti.

Monesti tuo alistaminen kohdistuu makuuhuoneeseen piiskan ja käsirautojen kera mutta tuo ei ole oikeaa alistamista se on sitä leikkimistä.

Oikea alistaminen voisi olla kotikuria jossa mies laitetaan nyrkin ja hellan äliin" noin kuvainnollisesti. Noin itse ainakin haluan koke alistumisen ja sellisesta juuri pidän. NAinen on se Herra talossa mentaliteetillä. Ymmärrän että itse alistuvat enemmän tai vähemmän naiset kokevat asian näin ja haluavat dominoivan seksikumppanin, itse taas en tiedä mitään niin seksikästä kun piiskattu mies anelemassa armoa. Toisen tykkää äidistä ja toiset tyttärestä, niin se vaan menee, eikä siinä ole mitään väärää.

Peniksen ja kivesten kanssa kannattaa käyttää äärimmäistä varovaisuutta. Kiveksiä ei saa lyödä yms "teräviä" iskuja vaan puristaa varoen ettei kivekset "luiskahda".

Haluathan voida käyttää niitä seuraavallakin kerralla Itse eksyin sm: Seurustelimme ja harrastimme pelkkää "vanilijaseksiä" ja hetkittäin pientä kinkyilyä karvakäsirautasettiä ja se oli iha tyydyttävää molemmista. Parin vuoden jälkeen mies kertoi lopulta suoraan haluistaan ja kokeilin ja alistin häntä ekaa kertaa todenteolla. Session jälkeen mies melkein itki onnesta. Minä taas annoin itselleni luvan haluta sitä.

Olin aina pitänyt tarvetta satuttaa ja alistaa pahana asiana.

Hanna sitoi narut Helenan nännilävistyksiin. Yleensäkin esinahan koskettelu, venyttely ja puristelu tuntuu kaikkein kiihottavimmalta. Hän viittasi kokelaan istumaan vanhaan gynekologin tuoliin. Kyrpäni oli järkyttävän punainen ja täytti tuon putken lähes kokonaan. Eli vähän enemmän intohimoa siihen, tulikos selväks?

0 thoughts on “Kivesten kidutus kyrpä tanassa”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *