Naisen ejakulaatio keskustelu rouvan pillu

naisen ejakulaatio keskustelu rouvan pillu

No tottakai sellainen on aina kiihottavaa ja onneksi meillä on Katrina siihen kykenevä ja todella usein ja paljon. Katselkaahan tämä tarina ja sen alla oleva KUVA ; http: Joo,siis mahtavaa tosiaan edelleenkin,että teitä tästä nauttivia miehiä löytyy, sillä mulla nyt valitettavasti käynyt niiiin huono tuuri,että ei yksikään ole halunnut kovinkaan kauaa nuoleskella.. Varsinkin jos nainen harrastaa seksiä juotuaan runsaasti siideriä voivat sqruittaukset olla poikkeuksellisen runsaat.

Kerran kun tulin silloisen naisystävän kanssa baarista kämpille muija sqruittasi jo taksista noustuaan niin että valui paljaita sääriä pitkin. No onneksi oli kesä ja muijalla sandaalit jalassa sillä muuten olisi pitänyt kaataa sqruittaukset kengistä pois.

Asfaltille tosin jäi märkä läikkä sqruittauksesta. Mahtaa olla sun ex: Oispa kiihottavaa kokeilla, kuinka kauan tartteis nuolla, ennenkuin saisit ensimmäisen kerran!!!!! Mulla on kans squirttaava nainen. Aikaisemmin hän ei ole tätä puolta itsestään löytänyt, mutta minun kanssani hän on alkanut roiskimaan.

Tosin hän häpeilee sitä, vaikkakin aivan turhaan. Erityisesti minua kiihottaa kun hän ratsastaa ja saan kuumat nesteet päälleni. Ainut huono puoli tuossa on pelikentän suojaaminen ja jälkien siivoaminen. Toivon, että aloittaja löytää miehen, joka pitää roiskeista.

Kyllä meitä on olemassa: Pikku piina tekee ihan hyvää Missäspäin suomenmaata sä sänkyjä kastelet?? Savossa löytyy myös asialle vihkiytyneitä miehiä. Laita ap postia tulemaan niin katsotaan haluatko kastella minut Oisko haluja siirtyä sähköpostin puolelle jatkamaan keskustelua?? Hhmm, itsekin keskisuomesta, odottelen myös viestiäsi malttamattomana os.

Itse opiskelimme vaimon kanssa kyseisen leikin, ja sillä tiellä ollaan. Kaikki naiset squirttaa jos haluaa, ja uskaltaa nauttia. Jokaiselle vinkiksi jos aihe kiinnostaa, siitä kyllä joytyy netistä matskua. Keskinäinen kommunikaatio pitää olla kunnossa, ja leikkimieli pitää aina olla kohdallaan. Vaimon kanssa oltu yhdessä 15v ja squirttailtu 5v. Voin Sanoa, että parisuhteeseen kannatta panostaa! Uudet kokemukset ja yhteiset leikit pitää homman kunnossa. Miten saadaan squittaava nainen oikeen suihkuttaa?

Tämä on varmaan suurin fetissini. Olisi ihanaa löytää nainen, joka myös laukeaa kunnolla ja monta kertaa! Itse kiihotun ihan mielettömästi jo ajatuksesta, että nainen istuu kasvojen päällä ja nuolen orgasmin toisensa jälkeen Laittakaa squirttaavat naiset viestiä!!!

Kyllä kiimanesteet sopii hyvin seksiin. Vaan aika harvassa sellaiset naiset joilta irtoaa mitään tullaista. Ja he keiltä irtoaa saattaa hävetä niin että välttelevät asiaa. Kaipa kosteudella ja eritteillä on yhteyttä seksuaaliseen nautintoon. Olen kohdannut naisen joka tykkäsi klitoriksen hyväilystä niin paljon että sängylle jäi märkäläiskä, hän vlaui niin paljon kosteutta kun aikaakin siinä kului.

Hän sai helposti orgasmeja ja minun ei tarvinnut tehdämuuta kuin hyväillä sormin, hän laukeili tasaseen tahtiin useita kertoja ja hänen kehostaan saattoi nähdä että hänen elimistönsä kävi täysillä. Orkut tuli sykkeellä ja mielessä ehti jo käydä, et onko tuo turvallistakaan, et saako hän jonkun sydänslaagin jatkuvista orkuista. Eritteitä oli runsaasti, mut ei mitään squirttailua tai sellaista. Hän tykkäsi eniten hyväilyistä ja yhdynnässä ei mitään sen kummempaa kuin nautintoa ja normi orkkuja, niitäkin useita.

Hän kostuu herkästi ja lopulta valuu, sit kun on tullut orkkua on sängyllä jo märkäläiskä pyllyn alla. Ei mitään ihan normaalia, mut ei squirttailuakaan. Hän on korkeakouluja käynyt ja jotenkin hyvin siveä olemukseltaan. Itse tykkäisin et jos naisella on hävyttömyyttä ja hän nauttii seksistä niin että eritteitä lentää ja valuu, ni hänen olemukseensa sopisi tuhmuus jo pukeutumisessa ja asenteessa.

Se jotenkin viestisi että on sellainen seksuaalisesti viritetty nainen. Niin että sen näkee jo päällepäin ja nainen itse on siitä ylpeä. Vaikkapa kuljeskella stringit näkyvillä tai muuta jotakin härskiä, ainkin korkeat korot tai jotakin jossa uhkuu naiselllinen voima. Tuhma muu pukeutuminen, erottuvuus ois plussaa, ja sopiva härskiys jo vinkkaamassa, että täältä pesee.

Haluatko saada oikein kunnolla yhdessä kokeneen ja himokkaista squirttaavista naisista tykkäävän porukan yhteishyvänä! Entinen vaimoni squirttaili aika runsaasti, aluksi hän häpesi sitä, mutta aikaa myöten sain hänet ymmärtään ettei siinä ole mitään hävettävää vaan päinvastoin. Kiihottavinta on saada nesteet suoraan naamalle. Nyt en olekkaan tuota ihanuutta saanut kokea pitkään aikaan, eli jos Pirkanmaalta löytyisi nainen joka olisi asiasta kiinnostunut niin voisi ottaa yhteyttä.

Netistä kun näkee juttuja ni mahdoton sanoa että mikä on totta ja mikä feikkiä. Mut squirttailuksi lukisin kaiken mikä tulvii tai syöksyy naisen pilllusta ulos rajun orgasmin saattelemana.

Kokisin et se on eräänlainen kramppitila, jolloin kudosnesteet, pilllumehut ja jopa pissaa suihkuaa ulos? Kaikki tuollainen on squirttailua kun se spontaanisti ja oikeasti tapahtuu. Olen nähnyt klipin jossa nainen saa erittäin rajun squirtin ja hänen eteensä oli laitettu muovi. Avustajatyttö kiihotti squirttaajaa jollain aika pienellä lelulla, vähän kuin teelusikalla. Hän vain vimmatusti vemputti sitä pientä esinettä naisen sisällä ja nainen odotti sohvanreunalla reidet levällään että koska tulisi ja sitten se tapahtui.

Nainen sai aivan mielesttömän orkun, jonka feikkaaminen tuntuu aika hankalalta. Ja naisen pilllusta purkautui mielettömällä paineella nestettä. Sen täytyi olla pissaa koska sitä oli niin paljon. Nainen kirjaimellisesti räjähti koska neste tuli ulos SUMUNA ja koko rakko tuli tyhjäksi yhdellä puristuksella, joka kesti n. Nainen ehti saada useampia supistuksia, mutta sumu tuli ulos yhdellä supistuksella, ilmeisesti hänen rakkonsa kramppasi täysin.

Kama tuli ulos 2x lujempaa kuin yksikään ihminen pystyy virtsaamaan, se oli ehdoton kramppitila jota ei voi matkia. Klippi oli hyvin uskottava, koska sellaisen tekeminen olisi mielestäni vaikeaa. Sumu oli kokonaisvaltainen ja sitä nestettä oli kaikki alla, sitä oli lentäny metrien päähän. Ilmeisesti koko rakko tyhjeni muutamassa sekunnissa aika täydestä tilasta, yhdellä puristuksella.

Se oli mieletön katselukokemus. Nainen kouristeli ja silmät pyörähteli päässä vielä haastattelun aikanakin kun hänen alapäänsä oli ilmeisesti yhä ihan sekaisin ja hänen oli pakko puristella pissaa ulos, vaikka rakko oli jo tyhjä. Reaktiot oli samankaltaisia kuin oksentaessa, pakkoliikkeitä ja kuvotusta, mut kaikki kohdistui alapäähän ja ilmeisesti rakkoon.

Jos sanotaan että täydehkö rakko tyhjenee s ni tahti on sen verran tiukka et sitä ei feikata? Ja pissa tuli ulos sumuna. Squirrti ei missään nimessä ole virtsaa Se nimenomaan on virtsaa. Teillä ei ole kokemuksia pissaleikeistä joten ette voi tietää miltä se maistuu. Voi hyvääpäivää pissin ystävät.. Miten te sitten selitätte sen että jos on käynyt ensin tyhjentämässä rakon ettei mitään enää tule ja sen jälkeen käy masturboimaan ja sguirttaa kunnolla..

Ja sitä paitsi kyllä ne kiima limat on nimen omaan limaa eikä pissan kaltaista litkua. Sori vaan mut naisella ei oo Rauhasta josta se vois ruiskia nesteitä niin ku mies jolla on eturauhanen , pornoteollisuus yrittää uskotella että nainenkin voisi ejakuloida vaikka ei voi.

Mitään varmaa tieteellistä tutkimusnäyttöä en asiasta löytänyt. Voit lukea lisää asiasta mm. Lisäksi on naisia, jotka näkevät märkiä unia kuten miehet. Nesteen on raportoitu olevan kirkasta, väritöntä ja toisinaan maitomaista. Se on myös täysin hajutonta. Neste erittyy virtsaputkesta eikä emättimestä kuten kiihottumisen aikana emättimen seinämästä tihkuva neste.

Ejakuloidun nesteen määrän on kliinisissä tutkimuksissa havaittu olevan 0,2–13,8 millilitraa. Neste voi erittyä joko yhdellä kertaa tai sykäyksittäin. Mikäli erittynyttä nestemäärää verrataan miesten erittämän siemennesteen määrään, miehet jäävät reilusti toiseksi. Miesten erittämän nestemäärän keskiarvot liikkuvat nimittäin 2–6 millilitrassa.

Naisen ejakuloidessa kyseessä voi siten olla huomattavakin määrä nestettä, joten ei ole lainkaan ihme, että kyseistä eritystä on pidetty virtsankarkailuna. Eri tutkimukset ovat osoittaneet, että nesteen koostumus muuttuu hieman naisen kuukautiskierron aikana. Nestettä maistaneet vahvistavat tämän tuloksen. Heidän mielestään neste nimittäin maistuu toisinaan väkevältä, happamalta, kirpeältä tai hyvin makealta.

Hyvin makea maku esiintyy juuri ennen kuukautisia. Kuukautiskierron lisäksi myös naisen aineenvaihdunta ja ruokavalio vaikuttavat jonkin verran nesteen yleismakuun. Sama pätee miehen siemennesteeseen. Nesteen makeuden saa aikaan fruktoosi. Fruktoosin ohella naisen erittämässä nesteessä on hiukan myös glukoosia. Nesteessä esiintyy myös hitunen kreatiniinia ja virtsa-ainetta eli ureaa sekä suomumaisia solurakenteita ja kemiallisia aineita, jotka näyttäisivät olevan peräisin Skenen rauhasista.

Lisäksi nesteessä on PSA: Kuinka moni naisista sitten pystyy ejakuloimaan? Tarkkaa vastausta tähän ei tiedetä. Osa tutkijoista arvelee, että jokainen nainen erittää orgasmin aikana hiukan nestettä, mutta sitä ei aina huomata. Tutkimusten mukaan vaihteluväli liikkuu 4,7–69 prosentin välillä. Tutkimusten ja naisten kertomusten mukaan nainen voi ejakuloida iästä riippumatta.

Huomattavaa on, että se tapahtuu yleensä naisilla, joilla on hyvät ja vahvat lantiopohjanlihakset. Jo tämä seikka kumoaa väitteen siitä, että kyseessä olisi huonoista lihaksista johtuva virtsankarkailu. Ejakulaatio on mahdollinen sekä klitoriksen että G-pisteen stimulaation seurauksena, mutta jälkimmäisen on havaittu olevan tässä suhteessa tehokkaampi erogeeninen alue.

Naiset voidaan jakaa kolmeen ryhmään sen perusteella, kuinka nopeasti he saavat ejakulaation. Ryhmässä yksi ovat naiset, jotka eivät ejakuloi helposti. Tällaiset naiset vaativat sekä oikeaa tekniikkaa ja pitkään kestävää emättimen yläseinämän stimulaatiota saadakseen siemensyöksyn.

G-pisteen stimulaation täytyy kestää 10–15 minuuttia, jotta ilmiö tapahtuisi. Hieromasauvalla reaktiota voidaan yleensä lyhentää minuutilla tai kahdella. Toisessa ryhmässä ovat naiset, jotka saavat ejakulaation helposti. Nämä naiset erittävät nestettä erittäin lyhyen G-pistestimulaation jälkeen.

He tarvitsevat yleensä maksimissaan vain puolitoista minuuttia tehokasta käsittelyä. He eivät tosin aina välttämättä saa orgasmia ejakulaation yhteydessä. Kolmantena ryhmänä ovat näiden kahden väliin jäävät naiset. He ejakuloivat noin neljän– kahdeksan minuutin G-pisteen stimuloinnin jälkeen. Miehistä poiketen naisilla ei esiinny niin sanottua toipumisjaksoa eli ejakulaatio voi siis tapahtua monta kertaa peräkkäin.

Mistä nainen sitten tietää, onko kyse virtsankarkailusta vai ejakulaatiosta? Tähän on olemassa muutama helppo menetelmä. Ensinnäkin ejakulaation tapahtuessa nainen ei voi katkaista sitä kesken kaiken. Mikäli yhdynnän aikana tapahtuu virtsankarkaamista, kyseessä on yleensä ponnistusinkontinenssi, jossa nainen pystyy katkaisemaan virtsasuihkun. Ejakulaatiossa erittynyt neste on väriltään valkeaa tai väritöntä kun taas virtsa on kellertävää.

Ejakuloitu neste maistuu makealle ja monen mielestä hyvälle, virtsa taas on mitä on. Mikäli kyseessä on virtsa, se jättää lakanoihin ikävän kellertävän läikän, joka myös tuoksuu voimakkaasti. Ejakulaatiossa erittynyt neste taas ei kuivuttuaan tuoksu eikä myöskään tahri. Nesteen kuivuminen kestää suhteellisen pitkään, koska se kastelee lakanat yleensä läpimäriksi. Vielä ei ole löydetty varmaa tietoa siitä, mitä merkitystä naisen ejakulaatiolla on.

On esitetty, että kyseessä olisi pelkän mielihyvän tuottaminen. Monet ejakulaation kokeneista naisista ovat nimittäin kertoneet, että orgasmin tunne on tuolloin ollut jotenkin täyteläisempi ja ejakulaation jälkeen on tullut helpottunut olo. Toisaalta eläinkunnassa on havaittu, että myös jotkut naaraat kykenevät ejakuloimaan. On siis luultavaa, että naisten erittämällä nesteellä on varmaan jokin muukin merkitys kuin seksuaalisen nautinnon tehostaminen. Oli ejakulaation merkitys sitten mikä tahansa, niin mielestäni naisen kannalta tärkeintä on se, että hän ymmärtää olevansa aivan normaali.

Kyseessä ei siis ole mikään hävettävä tai yliluonnollinen ilmiö. Kiitos boudoir tyhjentävästä vastauksesta!!

: Naisen ejakulaatio keskustelu rouvan pillu

Naisen ejakulaatio keskustelu rouvan pillu Pissa seksi viron huorat
Naisen ejakulaatio keskustelu rouvan pillu Espanja porno sexshop tampere
PORNO HEITAI PENIKSEN PIDENNYS Finnkino turku thai dating

Ejakulaatiossa erittynyt neste on väriltään valkeaa tai väritöntä kun taas virtsa on kellertävää. Ejakuloitu neste maistuu makealle ja monen mielestä hyvälle, virtsa taas on mitä on. Mikäli kyseessä on virtsa, se jättää lakanoihin ikävän kellertävän läikän, joka myös tuoksuu voimakkaasti. Ejakulaatiossa erittynyt neste taas ei kuivuttuaan tuoksu eikä myöskään tahri. Nesteen kuivuminen kestää suhteellisen pitkään, koska se kastelee lakanat yleensä läpimäriksi.

Vielä ei ole löydetty varmaa tietoa siitä, mitä merkitystä naisen ejakulaatiolla on. On esitetty, että kyseessä olisi pelkän mielihyvän tuottaminen. Monet ejakulaation kokeneista naisista ovat nimittäin kertoneet, että orgasmin tunne on tuolloin ollut jotenkin täyteläisempi ja ejakulaation jälkeen on tullut helpottunut olo. Toisaalta eläinkunnassa on havaittu, että myös jotkut naaraat kykenevät ejakuloimaan. On siis luultavaa, että naisten erittämällä nesteellä on varmaan jokin muukin merkitys kuin seksuaalisen nautinnon tehostaminen.

Oli ejakulaation merkitys sitten mikä tahansa, niin mielestäni naisen kannalta tärkeintä on se, että hän ymmärtää olevansa aivan normaali. Kyseessä ei siis ole mikään hävettävä tai yliluonnollinen ilmiö. Kiitos boudoir tyhjentävästä vastauksesta!! Siitä on varmasti hyötyä myös muille lukijoille. Onko teillä kellään käytännön kokemuksia, miten olette saaneet naisenne ejakuloimaan, ts.

Tuo vastaus edellä oli tosi hyvä selvitys asian periaatteellisesta puolesta. Minulla on ejakulointi tapahtunut eka kertoja itsetyydytyksessä. Nykyään se tapahtuu aika usein ihan tavallisten esileikkien aikana. Aina tapahtumaan ei liity voimakkaita orgasmin tuntemuksia, vaan se usein tapahtuu juuri ennen sitä h-hetkeä, ja usein on niin hurmiossa jo silloin, ettei itse sitä tapahtuvankaan.

Se ei todellakaan ole emättimestä lähtöisin ja kyllä se ""tulee ruiskuna"". Itse häpesin reaktiotani aluksi kovasti ja toivoin, ettei sitä koskaan tapahtuisi, kun olen miehen kanssa, se toive ja sen pitäminen estivät nauttimistani sängyssä. Juttelin asiasta jonkun muun miehen kanssa, kuin silloisen omani, ja hän piti asiaa normaalina. Nykyisen sulhaseni kanssa annan mennä, annan tulla ejakulaatiot ja muut. Meillä on vaimoni ilmeisesti ejakuloinut muutaman kerran, kun on ratsastanut päälläni.

Yhtäkkiä on ollut koko haarojenvälini aivan märkä, hauska tunne miehestäkin, kun kosteus leviää. Pissaa se ei ole ollut vaikka siitäkin pitäisin. Onko se niin, että ejakulaatio tulee kun on tullakseen, vai voisiko sitä harjoitella?

Onko siitä kellään kokemuksia? Kommentteja tähän asiaan kaipaisin vieläkin, jos jollain on kokemuksia. Joo, pornoleffojen naisilla se voi hyvinkin olla virtsaa, ne naiset kun eivät todellakaan ejakuloi. Tuskin ovat koskaan edes saaneet orgasmia. Ettekö ole vielä kuullut että se ei ole muuta kuin vettä! Mua on sitten varmaan vedätetty niin paljon, että joka kerta irtoaa ejakulaatio.

Vaikka onkin vanha ketju niin osallistunpa silti. Olen itse parikymppinen nainen ja ejakuloin myös.

Itsekin luulin,et kusinko kesken hommien,mutta tietoa saadessani enemmän,se olikin skenen rauhasista erittyvää hajutonta nestettä. Itselläni sitä tulee kun olen voimakkaasti kiihoittunut tai toisen orkun jälkeen. Ja sitä ei siis tule vaa lusikallinen Dianna Calzada Maajussille morsian jenni seksiseuraa lohja · Suihinotto kiinnostaa Miten eläen elämäni on arvokasta itseni lisäksi läheisilleni, maailmalle? Seksi porno afrikan mustat alastomat naiset seksiä pillua pilke nussii koiran kanssa. Kiimainen rouva naisen ejakulaatio video, porno keskustelu etsi seksi.

Pengerkatu Porno haut naisen ejakulaatio keskustelu - Strängnäs Massage Yhteystietosi pysyvät aina salaisena. Himo imijä savonlinna nainen sukkahousut tarina seksiä vanha nainen rannalla käyttääkö Piirretyt kuvat menkka pano legalu.

In this scene we enjoy watching a brunette massage this guy and then get ass fucked by him which gives her thai massage pornhub sex pleasure.

Parhaat pornoelokuvat ilmaiset tirkistelyvideot isot teini pillu pupmpattu pillu vittu pillu Poika saa naapurin kanssa seksiä video kulli nai tytärtä. Ite on turha sepostaa. Ilmoitus näkyy sivustolla poistamiseen. Musta nainen huutaa kun anaaliseksi sattuu. Legendaarinen Rakel Liekin ja Lassin panokoulu videot. Tekstari treffit naisen ejakulaatio video - Sigtuna HotShop-verkkokauppan tuotevalikoimasta Poppers ja erotiikkatuotteet. Keti petti pomonsa asunto lohja vaimon pillua ope nainen ejakuloi isoja pilluja laukeaminen 69 asennot nuolenta teinipojan sisarukset rakastelevat kauniit tytöt ilmaispornovideot jyväskylän privatshow tampere runkkupaikka seksitarina teini.

Naisen ejakulaatio eli squirttaus — Opas ja Suomen kuumimmat seksitreffit ja seksiseuran haku. Ilmoittaminen Nettiautossa on nopeaa ja yksityishenkilöille ilmaista. Praha saattajia, soita tytöt, escort virastojen ja seksiä dating portaalit ja tapaamisia Prahassa ja Bratislavassa, tutustu seksikäs videoleikkeitä naiset.

0 thoughts on “Naisen ejakulaatio keskustelu rouvan pillu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *