Seksiaddikti paras pano

seksiaddikti paras pano

Tämä on se ongelma: Nimimerkki MiesJokaTietääMitäHaluaa kirjoitti mielenkiintoisen kommentin, josta päätin aloittaa uuden keskustelun. Sun tulisi kuitenkin ymmärtää, että se on vain lyhyt ohikiitävä vaihe.

Tavallaan mulla on kokemusta mutta tavallaan ei. Silloin kun tekee tuntemattomaan itseä kiinnostavaan naiseen tuttavuutta, on erittäin tärkeetä, että aloitus on luonteva ja luot naiseen sellaisen kuvan, että olet turvallinen.

Sosiaalinen kömpelyys on isoa miinusta erityisesti silloin, jos nainen ei tunne sinua. Kun tarpeeksi paljon tekee aloitteita, saa kyllä samalla kokemusta, mkä toimii ja mikä ei. Tämä onkin se vaikeus, miten käyttäytyä aina niin, että teet hyvän vaikutuksen.

Vaikka olenkin harjaantunut, kyllä sitä vieläkin tekee "mokia", joista sitten seuraa häpeää. Ätmiltä kuluu keskivertoihmistä huomattavasti pitempi aika siihen, että edes uskaltaa tehdä aloitteita tuntemattomiin.

Ätmi voi joutua vuotiaan lukuisia kertoja käymään baarissa jollakin toisten "ätmien" porukalla, eikä saa mitään aikaiseksi. Yksinäisenä ja turhautuneena sitten illan päätteksi kotiin. Niin, mitä tapahtuu tämän pokauksen jälkeen. Ätmien kohdaalla kun on todellakin todellisuutta se, että heilllä menee valtava aika pelkästään siihen, että oppivat pokaamaan oikeaoppisesti. Kiinnostaako sua pitää sitä naista?

Luuletko että tämä nainen oikeasti pitäisi sinusta kun on oppinut tuntemaan sinut paremmin? Osaatko ajatella asiaa naisen näkökulmasta; mitä hän ajattelee sinusta, kun saa selville, ettet oikeasti olekaan sellainen mitä hänet pokatessasi annoit hänen ymmärtää?

Kaikilla meillä on todellakin ongelmia, mutta tutustumisvaihe täytyy yleensä olla erittäin mutkaton. Väittäisin, että nimenomaan tuo tutustumisvaihe on ätmien isoin ongelma - he ovat sosiaalisesti kömpelöitä, puhuminen saattaa olla epävarmaa, puhuvat joko liian kovaa tai hiljaa, puhetyylissä korjattavaa, saattavat vaikuttaa tylyiltä, vaikka eivät halua olla sitä vaan ovat todellisuudessa erittäinkin kiinnostuneita.

Ihmiset vaan tulkitsevat tämän väärin. Jos he vaan tuntisivat "ätmin" paremmin, saattaisivat he myöhemmin ymmärtää, että hieman töksöllä tyylillä sanottu asia tarkoittaakin "ätmille" ihan normaalia asian ilmaisua. Tämä, että ätmi ei pääse edes alkuun suhteissa, ei ätmi saa edes mahdollisuuttakaan näyttää, mitä muuta osaa. Jos ätmi ymmärretään puhetyylin takia väärin, he tarvitsevat valmennusta ja harjaannusta puhetaidossa.

Oletko muuten lukenut kirjan Aristoteleen retoriikka. Kyky puhua vakuuttavasti oli jo antiikin Ateenassa tärkeä taito. Hyvän puhetaidon merkitystä ei todellakaan voi väheksyä, kun teet tuttavuutta tuntemattomaan naiseen. Olen kyllä tähänkin törmännyt, että poket eivät päästä edes sisään yökerhoon, jos puhuminen on hankalaa, vaikka ei olisi ollenkaan juonut. Niin tuo onkin se ongelma, mitä naiset ajattelee, kun tuntee miehen paremmin ja huomaavat, että mies ei ole sellainen, mitä pokatessa antoi ymmärtää.

Kun pokauspaikkoihin pääsee vain sellaiset, jotka osaavat antaa välittömästi hyvän vaikutelman, paikkoihin ei edes pääse sellaiset yksilöt, jotka eivät täytä riittävästi "keskiverto" ihmisen kriteerejä. Hiljattainhan oli Ylessä artikkelikin psykopatiasta.

Tuossa keskustelussa hiukan tarkemmin. Jos ihminen osaa kuitenkin hurmata, tästä seuraa yleisemmin myös jatkoakin kuin silloin jos ihminen ei osaa hurmata.

Alemman tason miehiltä ja myös naisiltakin puuttuu tämä hurmaamisen taito. Nainen39vee on palstan älykkäin kirjoittaja. Tämä nainen osaa perustella amielipiteensä kunnolla, käyttää kunnolla aikaa vastaamiseen jopa pitkiinkin viesteihin ja vastaa niihin myös saman verran. Ei tarvitse olla kaikesta samaa mieltä, mutta todella paljon olen oppinut nimenomaan Nainen39veen kirjoituksista.

Tuossa esimerkkejä hänen loistavista keskusteluista. Tällainen on mielestäni juuri merkityksellistä keskustelua. Mies ja nainen kiertelee hedelmäpuuta kuumeisesti.

Kumpikin keskittyy etsimään sopivimman hedelmän. Mitä enemmän kumpikin miettii miltä ensimmäinen haukkaisu maistuu, sen kiihkeämmäksi sen etsintä käy. Kohta kumpikin ojentaa kätensä kohti taivaita. Valittu hedelmä näyttää taivaallisen täydelliseltä. Mutta kumpikin tarraa samaan hedelmään.

Kumpikin pitää hedelmästä kiinni, mutta samalla toisensa kädestä. Sanaakaan sanomatta he vaipuvat puun juurelle. He nauttivat yhdessä hedelmän ensihaukkasun tunteen ja pieni lintu hedelmäpuun oksalta vaan näkee kahden ihmisen poimitun himon. Se hiljentää jopa taivaan livertäjän, joka tietää tuon levottomuuden purkauksen merkityksen.

Hedelmä on yhä puussa kahden ihmisen kosketuksen jälkeen. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Sinkut Koska nainen on seksiaddikti? Koska nainen on seksiaddikti? Voiko nainen, jolla on ollut n. Kyllä ätmit vaan tarvitsee paljon iskuyrityksiä Ätmeillä on monesti ongelma, että heiltä puuttuu kokemusta "normaalista" sosiaalisuudesta. Nainen39vee on palstan älykkäin kirjoittaja Tämä nainen osaa perustella amielipiteensä kunnolla, käyttää kunnolla aikaa vastaamiseen jopa pitkiinkin viesteihin ja vastaa niihin myös saman verran.

Vaimoni oli ollut ennen minua kanssa, mutta ei asia minua haittaa! Parempi näin kuin että olisi ollut neitsyt! Eli lukemasi eivät riitä mihinkään. LauraL, Ehkä olet vain hakenut sopivaa seksikumppania. Uskoakseni useimmat miehet on niin huonoja seksissä naisten kannalta, että laatua hakiessasi olet joutunut "testaamaan" useita kokelaita. Toivottavasti olet käyttänyt kortsue, ettet ole saanut kaiken maailman tauteja.

Mä elän elämäni tähtihetkiä, kun mulla on taas uus kumppani ja tietysti myös kiehtoo eka kerta uuden kumppanin kanssa. En pysty olemaan kenellekkään uskollinen, vaan tämä kaikenkattava halu tavata kokoajan uusi kumppani on niin voimakas. Se on kuin pakkomielle! Useimmissa tapauksissa olen myös harrastanut suojaamatonta seksiä mitään visvasyylää pahempaa ei ole luojan kiitos ikinä ollut! Olen myös harrastanut seksiä joskus nuorempana minua vähemmän kiehtoneiden kumppanien kanssa.

Prostituutiotakin olen kerran vuotiaana kokeillut, mutta se ei ollut minua varten. Tunnen myös suurta häpeää seksuaalisuudestani. Jonkinlainen viettelyvimmahan sulla on. Jos ei seksi edes ole niissä suhteissa se pääasia, vaan aina uusi kumppani ja mahdollisimman monen saa vaan iskettyä. Ja seksikin aiheuttaa häpeää. Yleensä naiset kai hakevat sitä oikeaa ja silloin kun kolahtaa, niin se yritetään kaikinkeinoin saada omaksi mieheksi. No en tiedä onko tuo seksiaddiktio, mutta jonkinlainen häiriö taitaa pääkopassa olla.

Sinun kai kannattaisi miettiä, että haluatko joskus sen kestävän parisuhteen ja kuinka vaarallinen tuo "harrastuksesi" loppujen lopuksi on. Sinulla ei VIELÄ ole mitään vakavaa tautia, mutta kai tiedostat että se on vain ajan kysymys koska se osuu kohdalle, varsinkin jos olet niin vastuuton ettet käytä edes kortsua.

En voi mitenkään ymmärtää, kuinka olet niin hullu, että panet yli sataa tuntematonta miestä ilman suojaa. Leikit hengelläsi, ihan oikeasti. Hulluinta on se, että tunnut tiedostavan tekojesi typeryyden, mutta silti jatkat. Tiedät itsekin, että voit saada sen HIV: Joku komea puku tai mukava käytös ei takaa, ettei miehellä tauteja olisi.

Eikö terveytesi oikeasti ole minkään arvoinen, ei edes yhden kortsun hinnan? Taudit eivät ole edes ainoa henkesi uhka. Jos lähdet satojen tuntemattomien miesten mukaan, voit hyvinkin kohdata tapauksen joka paljastuu väkivaltaiseksi ja kohdistaa sen väkivallan sinuun. Sinuna harkitsisin vakavasti jonkinlaista terapiaa, ihan oman terveytesi vuoksi. Kyllä minäkin ottaisin naisia vaikka tuhat. Mutta naisilla on niin paljon helpompi saada miehiä kun miehellä naisia.

Sinulla on pakonomainen tarve tulla hyväksytyksi tai jotain sen tapaista. Jonkinlaista heikkoon itsetuntoon liittyvää narsismia ehkä.

Olet ehkä lapsena kokenut olevasi jotenkin heitteille jätetty. Et pysty ylläpitämään minäkuuvaasi muuten kuin peilaamalla itseäsi miehistä, eli olet riippuvainen heiltä saadusta positiivisesta palautteesta. Et välitä näistä miehistä, vaan pelkästään siitä, että he hyväksyvät sinut ja ruokkivat siten todellisuutta positiivisempaa peilikuvaasi, joka on korvannut todellisen minäkuvasi.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Olen itse nainen ja olen juuri tajunnut kärsiväni tuosta rasittavasta riippuvuudesta. Se tuo minulle paljon ongelmia, sillä en haluaisi loukata toista pettämällä. Hän oli sängyssä kaikkea muuta kuin ujo. Harrastimme silloin seksiä ehkä kolmatta kertaa. Pitkään hyväilimme toisiamme, taitava suihinottaja, erittäin pitkä esileikki. Meinasin tulla hulluksi kiihkosta, ennenkuin pääsimme itse asiaan Ja seksi oli myös aivan loistavaa.

Aivan mahtava tyttö muutenkin, harmi ettei juttu kestänyt. Mies vaan , Akat, tää on ukkojen puoli piste. Kirjaudu tai rekisteröidy käyttäjäksi vastataksesi. Onko sinulla jo käyttäjätunnus?

Ei, rekisteröi uusi käyttäjätunnus. Asiakaspalvelu Digipalvelut 09 Painettu lehti 09 Avoinna ma—pe 8—17 Sähköposti asiakaspalvelu otavamedia.

Seksiaddikti paras pano -

Kevät tuntuu aina niin hyvältä, mutta kuitenkin niin yksinäiseltä Vaimoni oli naapurin pillu hierontaa rovaniemi ennen minua kanssa, mutta ei asia minua haittaa! Vaikka kaikki on taas ollut todella hyvin, tuntuu että elämään on tullut jälleen sellainen tasapaino, itse tarvitsen sen säännöllisyyden elämääni, ettei tule niitä tilanteita että jään jotenkin "tyhjänpäälle", koska sellaisina hetkinä seksiaddikti paras pano juuri se vaara että retkahdan myös seksuaalisesti tekemään jotain sellaista mitä saattaisin jälkeenpäin katua. Onko sinulle joku seksuaalinen mieltymys joka häiritsee sinua itseäsi?

Seksiaddikti paras pano -

Saan orgasmin monia kertoja yhdynnässä, mutta silti halut vaivaavat. Moi, unohtui edellisestä kommentista maininta, kun kysyit pukeutumisesta. Siinä vaan on se kun jotkut äijät pelästyvät sitäkin: Hän ei kuitenkaan suostu mihinkään terapiaan, mutta rakastan häntä enkä halua erota ja meillähän on lapsiakin. D Mitähän se pukki mahtaisi tuumata siitä?

: Seksiaddikti paras pano

Seksiaddikti paras pano 135
Eroottinen hieronta jyväskylä irina tundra Ficken in sihteeriopisto sex work
Gay massage helsinki seksi vilmit Minulla oli hyvä naispuolinen nettikaveri, joka tiesi siitä, että tykkään kun minua potkitaan munille. Your email address will not be published. Seksi on nautintoaine siinä missä viinakin, ja kaikki täällä olijat varmasti tietävät mitä liika viina aiheuttaa. Ero tuli pian väistämättä seksiriippuvuuteni takia. Onneksi on kädet, mutta se on sama kuin ajaisit Skodalla ja haluat koko ajan ajaa Ferrarilla. Mutta naisille voi tulla vääristynyt mielikuva, koska nämä pukit pitävät kovinta ääntä itsestään.
Seksiaddikti paras pano Tällä hetkellä just se tilanne. Jos näihin isojen rintojen hyviin puoliin mennään nyt seuravaksi. Jos hän saisi päättää, seksiä harrastettaisiin monta kertaa päivässä. Tämän vuoden juolukalenterissa on katsottavaa myös joulupäivälle kuvan muodossa ja seksiä ulkona thai massage escort vuodelle on luvassa spesiaalivideo! Hän potkaisi joitain kertoja polvella ja löi kyynärpäällä vyön alle. En kehdannut sitä aina edes tunnustaa miehelle, purin vain hammasta ja itkin vessassa sen jälkeen. Naima filmiä thai tyttö saa piiskaa pylly himo terassilla.

Onneksi tässä ei ole kuitenkaan mihinkään kiire, ilahduttavia asioita on elämässä tapahtunut, olisi varmaan jo liikaa toivoa nyt tähän hetkeen sitä unelmieni miestä! D Tai ehkäpä rustaan tänä vuonna korvatunturin väelle kirjeen jossa toivon itselleni unelmieni miestä! D Mitähän se pukki mahtaisi tuumata siitä? Tulisikohan pukki itse paikalle helpottamaan yksinäisen tytön oloa? Kuten tiedätte ja varmasti kuvistanikin on käynnyt ilmi että rakastan valokuvaamista!

Se on minulle voimia antava harrastus, se on todella palkitsevaa kun näkee sen oman kehittymisensä kuvaajana. D Olen todella iloinen ja otettu siitä kuinka kovasti piditte viime vuonna kalenteristani, myönnettäköön että olihan todella imartelevaa ja kiihoittavaa nähdä millaista palautetta kalenteristani sain Ja tänä vuonna entistäkin kiihoittavampana, sen lupaan ; Myös tarinallisuuteen olen tänä vuonna kiinnittänyt erityishuomiota, eli jokainen luukku muuttuu jouluisammaksi pienin askelin ja pitää sisällään toinen toistaan kiihoittavampaa sisältöä minusta jouluisissa tunnelmissa Eli vuosikin vaihtuu vielä nautinnollisissa tunnelmissa kalenterini parissa!

Mies, milloin olet viimeksi nauttinut avatessasi joulukalenterin luukun? Voisitko kuvitella kiihoittuvasi joulukalenterin luukkujen aukomisesta?

Minulta olisi nyt saatavilla Joulukalenteri aikuisen miehen makuun, joka tekee joulun odotus ajastasi takulla edellis jouluja mielenkiintoisemman Joulukalenteri toimii perinteisen joulukalenterin tapaan mutta sähköisessä muodossa.

Sisältää 24 luukkua joissa toinen toistaa kuumempi ja kiusoittelevampi kuva minusta jouluisissa tunnelmissa. Tämän vuoden juolukalenterissa on katsottavaa myös joulupäivälle kuvan muodossa ja uudelle vuodelle on luvassa spesiaalivideo! Saat siis joka päivä yhden kuvan sähköpostiisi, eli tässä tapuksessa kalenterin luukku avataan avaamalla aamuisin sähköposti. Voit tiedustella omaa Joulukalenteriasi sähköpostilla minulta osoitteesta. Kun sanotaan että nuha lähtee nussimalla, nyt joku vois tulla melkeimpä mua naimaan: P Mutta asiaan, meni nyt tämän viikon suunnitelmat ihan uusiksi kun sairastuin melko "perinteiseen" syysflunssaan Apuna tähän ei taida todellisuudessa olla kuin vaan se lepo ja lämmin juotava.

Nyt olisi ollut upea syyssää, tekisi mieli mennä ulos, mutta sitten kun järjellä ajattelee, ei sitä keuhkoputkentulehdusta tai muita mukavia jälkitauteja kyllä enää haluaisi Joten nyt kun on vaan oltava sisällä ja kulutettava aikaa omassa seurassaan, päätin kirjoitella hieman jotain joka liippaa varmasti meitä kaikkia. Tässä jokin aika sitten kirjoitin blogiini päivityksen onnellisuudesta, siitä mitä se minulle tarkoittaa.

Ei tartte olla kuin vähän kipeänä niin muistaa heti että mitä se terveys oikeasti merkkaa. Harvoin noita tulee mietittyä normaalissa arjessaan, mutta ajoittain olisi jokaisen ehkä ihan hyvä istua aloilleen ja miettiä hetki asioita ja elämäänsä syvällisemmin.

Kaamosaika Syksy syvenee ja valonmäärä vähenee, joillakin ihmisillä tämä tuo sitten mukanaan niitä epämiellyttäviäkin asioita.

Toisille tulee sitä paljon puhuttua "kaamosmasennusta", meillä naisilla sekin taitaa olla tutkitusti yleisempää kuin miehillä: O En voi sanoa että olisin itse masentunut, mutta todettava että olen ajoittain yksinäinen Yksinäisyys on sellainen tunne, joka yllättää yleensä iltaisin, juuri silloin kun täytyisi painaa pää tyynyyn. Vaikka olen sinkkuna viihtynytkin oikein hyvin, ei silti iltaisin ole kyllä yhtään kivaa mennä nukkumaan Kivempi olisi jos vieressä olisi kainalo johon käpertyä.

Onko muilla sinkuilla samankaltaisia tuntemuksia, jotka valtaa mielen etenkin pimeinä syysiltoina? Viime päivityksestä on hetki vierähtänyt, tuntui että kaikki asiat täytyi suorittaa samaan aikaan jonka vuoksi elämä on ollut kiireistä. Kuten päivityksen nimestäkin voi päätellä, on arkeen tullut jälleen sitä paljon kaipaamaani rutiinia ja säännöllisyyttä.

Kaksi viikkoa töitä takana, alun haparoinnin jälkeen arki alkaa senkin osalta taas rullaamaan normaalisti. Tuntuu että olen välillä liian kiltti, en osaa sanoa ei vaikka joskus asiat saattavatkin olla sellaisia että tiedän niistä stressaantuvani, kai sitä vaan haluaa luonnostaan olla avuksi muille, vaikka tiedän myös sen että aina sitä kaivattua vastakaikua ei saisikaan.

Auttajan ilo on kuitenkin sitä joka antaa itselle henkisesti eniten, kun näkee toisen kasvoilta sen että voi olla hyödyksi ja avuksi, se on voimaannuttavaa ja auttaa itseäkin jaksamaan eteenpäin paremmin. Kun katson ulos, näen ulkona tuulen mukana hiljalleen leijailevat lehdet, syksy on saapunut. Illat pimenevät vauhdilla, jotenkin tämä syksy on sellaista haikeaakin aikaa, luonto valmistautuu tulevaan talveen, kaikki tavallaan pysähtyy taas hetkeksi.

Kuten olen aiemminkin kertonut, minusta on upeaa että täällä suomessa on vaihtelevat vuodenajat, luonto muuttuu sen mukana koko ajan, mutta niin olen huomannut sen muutoksen usein myös itsessäni. Vaikka kaikki on taas ollut todella hyvin, tuntuu että elämään on tullut jälleen sellainen tasapaino, itse tarvitsen sen säännöllisyyden elämääni, ettei tule niitä tilanteita että jään jotenkin "tyhjänpäälle", koska sellaisina hetkinä on juuri se vaara että retkahdan myös seksuaalisesti tekemään jotain sellaista mitä saattaisin jälkeenpäin katua.

Penis Edellinen aihe näköjään ihmisiä puhututti, myös hieman väärin ymmärrystä sen tiimoilta sain osakseni sellaisilta henkilöiltä jotka EIVÄT vaivaantuneet koko päivitystä lukemaan vaan hyppäsivät suoraan siihen "mehevimpään" osioon. Minä saan ilmaista oman näkökantani asiaan, en tietääkseni ole sanonut että pienemmällä varustuksella ei pärjäisi? Minusta minä nimenomaan painotin sitä että se ihminen merkkaa eniten, mutta tottakai halusin tuoda sen esiin että millainen penis olisi minun mieleeni eniten, en todellakaan tarkoita tällä sitä että muunlainen ei kelpaisi Puhe siinä osiossa oli vain peniksestä, ei siitä millainen se kantaja on.

Olisi siis mukavaa että jatkossa ne jotka kommentoivat, lukisivat ensin sen tekstin kokonaan välttyisi väärin ymmärrykseltä. Jokainen meistä on uniikki, omanlaisensa. Jokaisella meistä on ne hyvät ja huonot puolet, niin henkisellä kuin fyysisellä tasolla.

Minä en ole ihminen joka tuomitsee ulkonäön vuoksi, se millaiseen kehoon kukin syntyy, siihen ei itse voi vaikuttaa, mutta siihen omaan asennoitumiseen voi, rakastakaa itseänne sellaisina kuin olette, hoitakaa mieltänne ja kehoanne ja ennenkaikkea keskittykää niihin positiivisiin asioihin elämässänne.

Se millä tavoin suhtautuu elämään yleisesti, sillä on merkitys myös siihen omaan hyvinvointiin. Kaikki ei mene aina putkeen, mutta silti kaikesta olisi löydettävä niitä hyviä asioita, sen avulla jaksaa eteenpäin. Tämä voi kuulostaa osasta sellaiselta "lässyn, lässyn" jutulta, mutta jos kykenette syvällisempään ajatteluun huomaatte asian olevan näin. Menipäs tämä loppu nyt haikeaksi ihan huomaamatta O Mutta luulen että tämä haikea aihe jatkuu seuraavassakin päivityksessä, jotenkin tuntuu siltä että haluan nyt tuntemuksiani jakaa En tiedä johtuuko se tästä valonmäärän vähenemisestä ja syksyn saapumisesta, mutta välillä sitä vaan tuntee olonsa yksinäiseksi.

Esimerkiksi kasvit, niiden hoitaminen tekee minut onnellisiksi. Välillä niinkin pienet asiat riittää, pieniä onnellisuuden hetkiä arjessa. Addiktio , Bloggaaminen , Fantasiat , Fetissit , Kukat , Käytetyt pikkarit , käytetyt pikkuhousut , Likaiset pikkuhousut , Onnellisuus , Rinnat , Seksiaddiktio , Seksiblogi , Seksiriippuvuus , seksualisuus. Huomasin että avautumiseni omista tuntemuksistani liippasi läheltä monia teistä, ja se herätti myös keskustelua ja ajatusten vaihtoa.

Kiitos teille kaikille jotka laitoitte viestiä tulemaan, oli todella mukavaa saada lukea ajatuksella kirjoitettuja viestejänne, vastasin jälleen lähettämiinne viesteihin parhaani mukaan. Tuntuu todelta hyvältä saada vaihtaa ajatuksia ihmisten kanssa joilla on näistä asioista omakohtaisia kokemuksia. Himot, ne eivät ole laantuneet Olen jälleen siinä tilanteessa että käyn kamppailua itseni kanssa. Onnekseni minulla on mahdollisuus harjoittaa kaikkia sellaista asioita jotka saavat ajatukseni hetkeksi pois seksistä, mukavat luovat harrastukset niillä on jälleen iso rooli kun yritän saada ajatuksiani takaisin "kaidalle tielle".

Tämä on ollut todella kiusallista aikaa, nyt taas muistaa että mitä sitä oikeasti on olla seksiaddiktiosta kärsivä ihminen, silloin kun menee hyvin niin sen jopa hetkittäin voisi unohtaa, mutta nyt on palattu jälleen maanpinnalle kerta rymäyksellä. Himottaa ja haluttaa, ei tätä tunnetta voisi paljon suoremmin enää sanoin kuvata, tuntuu että taas kaikki tuntemukset on päällekäin mikä askarruttaa mieltäni.

Välillä tekee mieli miestä välillä naista, mutta ne tavat kuinka se fantasioissani tapahtuu, se on todella perverssiä Miksi lähes kaikkiin näihin fantasioihin liittyy jokin riski, miksi se riski ja kiinnijäämisen pelko kiihoittaa niin tavattoman paljon? Järjellä näitä asioita on täysin turha ajatella tai koittaa selittää Milloin fantasioin varatusta vanhemmasta miehestä, milloin naisesta joka pettää miestään kanssani Yhtä ja kaikki, jos sanon suoraan niin etenkin nyt nämä viime päivät on olleet hermoja raastavia, näiden tuntemusten kanssa kun koitat elää tasapainoista arkea, hip hei Tiedän etten ole ainoa ihminen maailmassa joka tämän tyylisiä fantasioita käy päässää läpi, mutta olen varmaan ainoa joka nämä uskaltaa tunnustaa Millainen ihminen istuu kännykkä kädessä huulta purren, ja miettii kiiman vallassa että lähetänkö suoran viestin lapsuuden kaverini isälle, että; "Hei, mitäs jos tulisit tänään käymään luonani, mä haluan imeä sun kyrpää Kun kiima on kovimmillaan, tuntuu ettei tee mieli mitään muuta kuin seksiä, ei tee mieli syödä ei juoda, ainoa asia joka mielessä pyörii on seksuaalisen tyydytyksen saaminen, millään muulla ei ole merkitystä Tuntuu ettei ajatuksistaan meinaa saada millään otetta, fantasiat sinkoilee päässä ristiin rastiin, se on todella uuvuttavaa henkisesti, en tiedä mitä tekisin ilman noita luovia harrastuksiani maalaamista ja kuvaamista koska ne ovat oikeastaan ainoat asiat joiden avulla saan ajatuksiani keskitettyä toisaalle.

Kaikesta kun pitää koittaa löytää niitä hyviä asioita, käyhän tämä toki hyvästä dietistä kun panettaa koko ajan ja ruoka ei maista, orgasmikin kuluttaa tutkimusten mukaan noin kaloria D Tuntee kyllä välillä itsensä semmoiseksi tomppeliksi näiden ajatusten kanssa, mutta itselleen ja tuntemuksilleen kun on vaikea laittaa stoppia tuosta noin vai. Paljon on hyvääkin elämässä tapahtunut, mutta tämä ajanjakso on nyt hieman varjostanut jälleen kaikkea muuta kun päässä pyörii, no tiedätte kyllä mikä.

Ehkä niistä lisää toisella kertaa, nyt on lähdettävä kylmään suihkuun En ole hetkeen ollut aktiivinen täällä, oli menneinä viikkoina jotenkin sellainen olo ettei ole oikein mitään annettavaa, hetken tunsin jopa itseni ns. Mitä tarkoitan tuolla "normaalilla"?

Tarkoitan sitä ettei päässäni liikkunut niitä seksuaalisia ajatuksia joiden kanssa joudun normaalisti elämään, oli jopa päiviä etten kokenut seksuaalista halukkuutta mikä on minulle erittäin tavanomaisuudesta poikkeavaa Tiedän että tähän asiaan on vaikuttaneet elämässäni tapahtuneet asiat joista minulle on tullut stressiä ja henkistä painetta, ennen se kuitenkin juuri saattoi laukaista minussa äärettömän voimakkaat seksuaaliset halut, jolloin itsensä hallitseminen oli erityisen haastavaa Addiktion kanssa eläminen on kuin vuoristorataa, sen saanut jälleen tässä viime päivien aikana todeta.

Kuten nyt edellä avasin hieman asiaa, seksuaaliset halut saattavat olla poissa hetken, mutta ne palaavat aina kuitenkin takaisin jopa entistä voimakkaampina, niin valitettavaa kuin se onkin. Koetan nyt vain pitää pääni kylmänä olihan tämä jo tavallaan tiedossa että taas käy näin Pitää vaan koittaa ottaa ilo siitä omasta seksuaalisuudesta, eikä niin että käännän sen itseäni vastaan syyllistäen, koska tämä kaikki on kuitenkin vain osa minua. Onneksi voin toteuttaa seksuaalisuuttani ja tyydyttää tarpeitani monin eri tavoin vaikka ne perverssimpien fantasioiden toteuttaminen saakin jäädä vain niiksi fantasioiksi.

Vaikka pettämisfantasiat ovat nyt jälleen mielessäni, en voi antaa sille liian suurta roolia jottei se ala hallita minua liikaa. Kaikki tämä kuuluu seksuaalisuuteeni ja minun on vain opittava elämään näiden tuntemusten kanssa vaikka se välillä vaikeaa onkin Vaikeimpina päivinä tuntuu että kaikki on minua vastaan, jos muistelen vaikka toiseksi edellistä kauppareissuani ja sitä kuinka hankalaa niin arkinen asia kuin kaupassa käyminen voi pahimmillaan olla Normaali ihminen ajattelee että käyn sen purkin maitoa hakemassa tuolta hyllystä ja siinä se, minä sen sijaan ajattelen siinä matkalla että millainen kyrpä tuolla vastaan tulevan pariskunnan vanhemmalla herralla on, ja että kuinkahan hän minua sillä nussisi jos antaisin viitteitä kiinnostuksestani Se tekee tästä kaikesta tavallaan pelottaakin kun tietää kuinka helppoa sellainen vanhempi mies olisi vietellä, mies kun tunnetusti harvoin voi ajatella molemmillä päillään samanaikaisesti Voi taivas miten se kiehtoo ja kiihoittaa Saada varattua kyrpää kunnolla Laittaa mies hokemaan nimeäni vaimonsa sijaan Myönnän että olen pelkästään tätä asiaa kirjoittessani jälleen todella kiihoittunut, pikkuhousuni kostuvat, kroppani olisi valmis vaikka mieleni tavallaan harookin vastaan Yleensä aika paljo ja mikä veis paremmin päänsäryn ku kunnon krapula pano cafu muokkasi viestiä Tottakai, ja rapulahan herkistää aika pahasti!

Ei krapulassa tee mieli muuta kun makoilla ja jumittaa. Kunnon päänsärky, pöhnäolo ja maha sekasin ei ole jotenkin mun mielestä kovin kiihottava tila. Kyllä se vaan on niin että majureissa tekee ihan suatanasti mieli testailla sängyn jousii Ja oon kuullu et liikunta auttaa darraan ja mikäs parempaa liikuntaa kuin seksi.

Tällä hetkellä just se tilanne. Mä jään sitten jostain paitsi. En kärsi krapulaa pahemmin. Vaikka muuten tekiskin mieli aika usein. Useimmiten kyllä mut jos edellinen ilta on menny ihan överiks ja krapula sen mukanen niin sillon ei: Heti kun pahimmasta on päässy ylitte niin sitten vaan touhut käyntiin jos jostakin jonkun viereensä on saanu. Keskustelut » Seksi » Vapaa sana Siirry ».

Liian tyrkky tai porno pukeutuminen on mautonta. Tämä on se ongelma: Pitkään hyväilimme toisiamme, taitava suihinottaja, erittäin pitkä esileikki. Sulla on kyllä kivan ryhdikkäät suuret tisut: Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Kaikki tämä kuuluu seksuaalisuuteeni ja minun on vain opittava elämään näiden tuntemusten kanssa vaikka se välillä vaikeaa onkin

0 thoughts on “Seksiaddikti paras pano”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *