Hellää seksiä suihinotto kondomi

hellää seksiä suihinotto kondomi

Joku alistaa henkisesti, toinen fyysisesti. Henkiset ongelmat voi patoutua vasta 10 vuoden kuluttua mm. Asiasta on pystyttävä keskustelemaan. Mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei, ja ennenkaikkea sinun kannalta mikä tuntuisi hyvältä? Hän saattaa etsiä vielä omaa seksuaalisuuttaan. Kova ulkokuori on vaan joskus todella ohut. Kiitos hyvästä tekstistäsi, antoi ajattelemisen aihetta.

Löysin jotain tuttua nuoruusvuosiltani, mutta lyönyt en ole. Mies naimisissa 2 lasta. Niin, itse asiassa tiedänkin, ettei hänen menneisyytensä ole helppo, ja varsinkin hänen lapsuusaikansa oli epävarmaa ja sanalla sanoen kurjaa.

Tarkkoja yksityiskohtia en tiedä, mutta olen kyllä ajatellut hänen ehkä nyt ymmärtämättään kompensoivan omaa lapsuuden avuttomuuttaan. Tai sitten tämä on vain hyödytöntä keittiöpsykologiaa, mutta joka tapauksessa ei muuta tilannetta yhtään mukavammaksi. Olen nyt kyseisen miehen jättänyt, ja olo on huojentunut. Hän ei eron syytä ymmärtänyt, enkä jaksanut mitään pitkiä puheita enää pitää, kun se ei ennenkään ollut auttanut. Mutta ero on nyt tehty ja toivottavasti toisenlainen mies löytyy jossakin vaiheessa, nyt on kyllä ihan hyvä olla ihan yksin Applause to you Onkos Teillä muita harrastuksia?

Parisuhteeseenn kuuluu paljon muutakin kuin toisen seksuaalisten halujen tyydyttäminen. Sitten kun ne asiat on hoidettu voi seksistäkin nauttia ihan eri tavalla! Muuten kyllä joutuu ennemmin tai myöhemmin ojasta allikkoon. Voit olla siitä aivan varma! Oli paljon yhteisiä mielenkiinnon kohteita ja tekemistä riitti, muutakin kuin seksiä. Näillä muilla osa-alueilla ei kuitenkaan ongelmia juuri ollut, siksi tämän tänne Seksi-palstalle kirjoitin, kun se juuri oli se iso ongelma.

Tiettyä alistamista oli kyllä alkanut viime aikoina tapahtua muutenkin kuin seksin suhteen, esimerkiksi mielipiteideni täydellistä tyrmäämistä tai vähättelyä, mutta seksiin liittyvät asiat olivat häirinneet kauan ennen sitä ja siitä se vähättely lähti, joten siksi nimenomaan siitä kirjoitin Nyt on jo melkein kaksi viikkoa kulunut erostanne ja uteliaana ihmisenä haluasinkin kuulla sinulta rehellisen vastauksen kysymykseeni. Että oletko ollut kokonaan hänestä tämän kyseisen ajan erossa?

Niin olen todella ilonen, onnellinen sekä helpottunut puolestasi. Niin, olen oikeasti todella huolestunut tulevaisuudestasi. Toivon vielä että vastaisit tähän viestiin, sillä vastauksestasi riippuen, jatkanko aiheesta enempiä.

Onnea sekä rakkautta elämääsi paljon kuitenki toivotan. Uskallanpa sanoa tämänkin, että et todellakaan tule koskaan katumaan eroasi hänestä! Päinvastoin, tulet olemaan onnellinen! Kukaan ei ansaitse tuollaista kohtelua. Maailmassa paljon rakastavia sekä rakastettavia miehiä. Kyllä se oikea ihminen vielä kohdalle osuu, yleensä silloin kun sitä vähiten osaa odottaa.. Ihmisen elämän kulkuun kuuluvat niin ylä kuin alamäetkin.

Niin makaa kuin petaa. Ja Se mikä ei tapa, niin vahvistaa. Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa! Kiitos sympatiasta ja kannustavista sanoista. Eroaminen ei käynyt ihan vain sormia napsauttamalla. Erotessamme hän pyysi minua vielä miettimään asiaa, ja että pitäisimme vain taukoa suhteessa. Suostuin siihen ensin hetken heikkoudessani - hän on jotenkin niin hyvä puhuja, että saa aina päätökseni pyörrettyä, vaikka olisin päättänyt olla kuinka jämäkkä tahansa.

Parin päivän kuluttua kuitenkin soitin hänelle ja sanoin, etten halua taukoa vaan lopullisen eron. Hän kyllä jaksoi jankuttaa asiasta pitkään kaikkine rakkaudentunnustuksineen ja itkuineenkin, mutta keräsin itsekunnioitukseni rippeet enkä enää joustanut asiassa. Sinä päivänä kirjoitin tuon viestin erostamme tänne, ja kyllä, sen jälkeen olemme olleet koko tämän ajan erossa. Yksi puhelu on soitettu ihan käytännön asioiden järjestämiseksi kaverini kävi hakemassa tavaroitani hänen luotaan ja piti sopia mihin aikaan ne voisi tulla hakemaan , mutta siinä se.

Vieläkin ajatukset pyörivät laidasta laitaan, välillä syytän häntä kaikesta, välillä ajattelen olevani vainoharhainen ja kaiken olevan vain pääni sisällä. On aika raastavaa koko ajan epäillä omia ajatuksiaan ja muistojaan.

Kun vielä seurustelimme, yritin koko ajan torjua ajatuksen siitä, että hän olisi tehnyt minulle mitään pahaa. Sen ajatteleminenkin tuntui niin kauhealta, täysin mahdottomalta. En ole mielestäni mitenkään naiivi ihmisten suhteen tai sitten en vain kerta kaikkiaan itse näe sitä, mikä on hyvin mahdollista , mutta myönnän, että tässä suhteessa halusin koko ajan uskoa parasta hänestä. Hän puhui aina niin taidokkaasti tahtovansa minun parastani, kunnioittavansa ja rakastavansa minua jne. Siksi kai minun on vieläkin vaikea ymmärtää, mikä on lopullinen totuus asiassa - tännehän olen vain minä kirjoittanut oman näkökulmani, hän näkee asiat ihan eri tavalla.

Kaiken kaikkiaan ajattelen kuitenkin jutun niin, että vaikka olisin vain kuvitellut kaiken, minulla oli silti paha olla kyseisessä suhteessa, ja se tunne on todellinen - olipa syy siihen mikä tahansa. Ikäväkin on iskenyt pari kertaa, vaikka tiedän sen olevan typerää.

Mutta sydän mokoma kun ei järjen ääntä aina oikein kuuntele. Tiedän kuitenkin, etten hetkittäisestä ikävästä huolimatta kuitenkaan hänen luokseen palaa, sillä tunnen jokaisen päivän kuluessa alkavani nähdä todellisuuden entistä kirkkaammin.

Hyvä etä olet päässyt eroon siitä "siasta" Seksiin ei kuulu aistaminen jos ei tämä sitä halua eikä muutenkaan parisuhteeseen. Uutta matoa koukuun vaan ja kunhan aikaa kuluu tulet entistä varmemmaksi että teit oikean ratkaisun. Kaikkea hyvää ja kaunista: Tuo alistaminen ei varmasti olisi jäänyt tuolle tasolle, vaan olisi voimistunut. On ehkä hänellekin terveellistä todeta, etteivät muut tällaiseen alistu. Ikäväsi on ehkä vain siihen mielikuvaasi, minkä hänesstä loit itsellesi.

Onnea ja menestystä tulevaisuuteen! Ikävöin niitä hyviä hetkiä ja hyviä puolia hänessä ja sitä ihanaa mielikuvaa, johon halusin loppuun asti uskoa. Ne huonot puolet ovat kuitenkin painavampia, ja minun täytyy vain yrittää pitää ne mielessä kun ikävä iskee.

Just One Yang Lady: Se että olet itkenyt ja huutanut kivusta mutta mies ei lopeta vaan haluaa vaan itse laueta, eikä välitä että suhun sattuu, kertoo että hän on todella itserakas paska. Vaikka varmasti oli erittäin vaikeaa kun kerran muuten teillä synkkasi niin hyvin, ole ylpeä että uskalsit lähteä suhteesta: Maailma on ihania, naisiaan kunnioittavia ja oikeasti rakastavia miehiä täynnä, ei muutakun etsimään ;.

Tiedän itsekin voivani nauttia alistumisesta, mutta vain silloin jos voin luottaa, ettei mies oikeasti satuta minua ja pystyy lopettamaan jos pyydän. Mutta eihän siitä mitään tulee jos koko ajan joutuu pelkäämään, että mitä seuraavaksi tapahtuu Kiitos kaikille kannustuksesta ja rohkaisusta! Vielä on tietä kuljettavana ennen kuin tästä pääsen yli, sillä minulla sattuu muutenkin olemaan aika huono elämäntilanne tällä hetkellä.

Jos olisin onnellisemmassa tai vakaammassa elämäntilanteessa, niin olisin varmasti eronnut hänestä jo aikapäiviä sitten, mutta halusin varmaankin vain loppuun asti pitää kiinni siitä ainoasta "hyvästä asiasta" elämässäni, enkä halunnut tunnustaa tämänkin elämän osa-alueen menevän päin seiniä.

Joka tapauksessa kiitän kaikkia sympatiastanne ja tuestanne. Ehkä saivartelua, eikä tilanteessasi paljon lohtua tuo, mutta nythän sinulla on ainakin yksi elämän osa-alue, mikä ei ole menossa "päin seiniä". Voimia ja jaksamista tulevaan! Tuosta tuli mieleen että elämässä on hyvä olla parisuhteen ulkopuolisia asioita jotka ovat hyvin. Käsiraudat, käsikahleet ja silmänaamiot saavat sinut irtautumaan ulkomaailmasta, jolloin kaikki epävarmuus ja häveellisyys poistuvat mielestä.

Rentoutuneena voit nauttia täysin siemauksin partnerisi antamasta suuseksistä. Useimmilla suurimpina pelkoina suuseksin suhteen on oma puhtaus, tuoksu ja maku. Ajoita suuseksi esimerkiksi hetkeen jolloin partnerisi on juuri tullut suihkusta. Tällöin partnerisi ei jännitä näitä asioita ja hänen on helpompi nauttia tilanteesta.

Olet varmaan joskus syömisen jälkeen huomannut eritteidesi tuoksuvan hieman kummalliselta. Hyvänä esimerkkinä toimii esimerkiksi parsa. Oletko ehkä joskus miettinyt mihin kaikkeen muuhun ruokavaliollasi on vaikutusta? Ruokavalion vaikutuksesta sukuelimien tuottamien nesteiden makuun, on käyty ulkomailla melko runsaasti tieteellisen tason keskustelua.

Makuasioistahan ei voi kiistellä, vai voiko? Tutkimukset ovat saaneet osakseen paljon kritiikkiä, sillä niissä ei ole huomioitu muita ulkoisia tekijöitä ja elämäntapoja. Tutkimuksille ei siis juurikaan voi antaa todellista tieteellistä arvoa, mutta tulokset ovat kautta linjan melko samanlaisia ja suosittelevat nauttimaan tai välttämään samoja asioita. Uskoitpa tieteen löydöksiä tai et, voit aina tehdä omaa tutkimusta partnerisi kanssa ja saada juuri teille sopivia tuloksia. Alla muutamia yleisesti suositeltuja ja vältettäviä asioita.

Miehien on myös suuta muistaa, että säännölliset siemensyöksyt parantavat siemennesteen makua. Sekä kivekset, että eturauhanen erittävät nesteitä, joten pitkän pidättäytymisen jälkeinen siemensyöksy saattaa olla epämieluisamman makuinen.

Useimmilla meistä ei ole asian suhteen mitään ongelmaa. Mikäli partnerisi ei ole sanonut sinut maistuvan pahalle, voit olla täysin huoletta. Mikäli maku ei muuten vain miellytä sinua tai partneriasi, voitte aina parantaa kokemusta esimerkiksi maustetulla liukuvoiteella. Maulla varustettu liukuvoide tuo myös hyvää vaihtelua jo toimivaan suuseksiin! Kokeile makuliukuvoiteita ja makukondomeja.

Kostea seksi on nautinnollisempaa kuin kuivahko. Jokaisella olisikin hyvä olla yöpöydänlaatikossa hieman ylimääräistä liukastetta. Liukuvoiteita löytyy räätälöitynä erilaisiin tarkoituksiin , kuten anaaliseksiin, perinteisempään yhdyntään ja suuseksiin. Osaa liukuvoiteista ei ole suunniteltu suuseksiin ja niissä voi olla hyvinkin teollinen maku. Suuseksiin kannattaa aina varautua nimenomaan siihen tarkoitetulla maustetulla liukuvoiteella.

Makuliukuvoiteet toimivat kuten mitkä tahansa muutkin liukuvoiteet ja soveltuvat myös muuhun seksiin kuin suuseksiin. Makuliukuvoiteita löytyy useita eri makuja eri merkeiltä ja meidän kaupassamme suurimpana suosikkina on ollut French Kiss tuotemerkin mansikan makuinen liukuvoide.

Makuliukuvoide voidaan ottaa käyttöön missä tahansa suuseksin vaiheessa, mutta voi olla hyvä ajatus lisätä liukuvoide jo heti alussa, ettei kumppanisi luule maistuvansa epämiellyttävälle. Mikäli näin olisikin, ei asiaa kannata mainita, sillä se voi helposti latistaa tunnelman. Mikäli käytätte kondomia, on makukondomi hyvä valinta suuseksiin. Maustetut kondomit ovat huomattavasti mukavamman makuisia kuin perinteiset lateksikondomit. Oletko koskaan miettinyt, mikä partneristasi tuntuu hyvältä?

Mitä luultavimmin olet ja yhtä usein olet toivonut, että he kertoisivat sen sinulle. Paras tapa saada parasta mahdollista suuseksiä, on kertoa partnerillesi mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei.

Partnerisi tuskin pahastuu, jos kerrot hänelle mikä tuntuu hyvältä ja ohjailet häntä oikeaan suuntaan. No minä en ole harrastanut koskaan suojaamatonta seksiä ennen kuin on sp-testit otettu, eli mikset ap ilmoita miehelle, että sitten voidaan unohtaa kortsut kun olette molemmat käyneet testeissä? Näin minä olen aina sopinut, kun on ollut pidemmistä suhteista kyse ja on ollut ihan ok miehelle. Herpes ja HPV-virukset sekä tippuri tarttuvat limakalvokontaktissa.

Jos olet suudellut miestä voit myös ottaa suihin koska peniksessä ja suussa on aina samat taudit. HIV ei tartu suudellessa, suuseksissä kylläkin. Niin ja huuliherpes voi tarttua alapäähän. Onko oikeesti kaikki ottanut suihin vaan kondomin kanssa?

Tuntuu että nuorempana ainakin kaverit oli sillee että ei ikinä.

Aivot ovat tärkein elimesi seksissä. Toivottavasti tästä oli jotain apua enkä unohtanut mitään tärkeätä. Täällä varmasti korjataan nopeasti jopa turhat asiat. Hauskoja hetkiä paremman suuseksin parissa. Todella hyvä kirjoitus ja vieläkin parempi asenne! Itse en mene saatuani kivun asteelle, vaan nautin suuresti jos nainen jatkaa kuvaamaasi hellää imuttelua ja kielellä kivoja muljautuksia terskan edestä tai takaa. Se on aivan järkyn hyvää jälkihoitoa ja oikein ajoitettuna ainakin minusta tulee spermaa lisää joka imaisulla eikä lopu siis vielä pariin minuuttiin nautinnon jatkaminen.

Sait mieleni himoamaan tuollaista käsittelyä! Kukahan haluaisi tällaisen lahjan mulle antaa. Oli kyllä hyvä kirjoitus. Itse naisena oikeasti nautin suihinotosta sekä siitä, että toinen mahdollisesti saa siitä nautintoa. Haluan myös niellä sperman, ellei se maistu vastenmieliselle. Makuvivahteita on kyllä yhtä monta kuin miestäkin. Suurimmaksi "ongelmaksi" olen kokenut juuri hampaat ja miten voi välttää niiden kosketusta herkillä pinnoilla.

Kuten tuossa on mainittukin, suihinotossa pieni olisi helpompi. Minulle on vain sattunut enemmän niitä ei niin pieniä matkan varrella ja suihinotto on siltä osin ollut joskus haasteellista.

Tosin myös paras kokemukseni palaute suihinotosta on isoimman jötikän omaavan kanssa, Ja se tapahtui tilanteessa, jossa olimme jo rakastelleet useita tunteja ja nukkumaan käyneet. Himoni kuitenkin hyrräsivät vielä ja halusin herättää hänet uuteen "kiimaan".

Mistään teknisistä taidoistani en tiedä, mutta sellainen tuntuma on tullut, että oma halu, himo ja kiihko on se paras pohjavire, joka tuottaa kaikessa seksuaalisessa kanssakäymisessä toiselle eniten nautintoa. Pelkkä tekniikka ei pitkälle riitä Vaikka sekin on jossain määrin mukava olla hallussa. Suurin osa miehistä haluaa, että nainen nielee sperman. Se on se lopun kliimaksn kliimaksi.

Jos sylkee pois, jää huono fiilis. Mulle ei ratkaise nielee vai ei, kunhan saa laskea suuhun. Ainoa vaan, että jutussa on pari detskua, jotka saavat epäilemään kirjoittajan todellista asiantuntemusta. Ensinnäkään imeminen ei tunnu oikeastaan miltään ja kova imeminen on tuntuu selkeästi pahalta. Kitalaki on ihan liian kova optimaaliseksi kiihoituspinnaksi. Pehmetä huulet ovat parhaat. Miehen tuntuherkkyys ei suinkaan vähene kiihotuksen myötä vaan osittain jopa kasvaa.

Samaa mielta imemisen suhteen. Se ei ole mikään vaikuttava tekijä. Kielen merkitystä ei voi suihinotossa vähätellä. Hyvä kielityöskentely kitalaen kanssa takaa hyvän tunteen.

Mun mielestä imeminen on ehdoton juttu. Luulen, että tuolla herkkyyden osittaisen katoamisella tarkoitti jonkinlaista puutumista. Loppua kohti tuntuu tietenkin paremmalta. Mutta jos nainen antaa kädellä kovaa kyytiä niin ei sellanen pelkkä hiplaaminen tunnu enää miltään sen jälkeen, toisin kuin ihan alussa.

Olen tavallaan samaa mieltä. Jutun tarkoitus on kyllä helppo ymmärtää. Ei kai siinä ruuanlaitossa ole kyse. Mikään ei ole parempaa kuin laueta naisen tiukasti imevään suuhun!

Lukiko kaikki naiset tämän? On käynytkin niin että mieheni on tullut kahdesti nieluun syöksenyt spermat. Enkä kakonut yhtään enkä nykyisinkään kao kun työnnän suihin mieheni munan täysseisokissa. Vielä kun joku opettaisi miten parhaiten harjoitella syväkurkkua. Kaverini osaa ja miehensä on ihan hulluna siihen. Luulisin, että toimisi meilläkin. Yökköreaktio tulee vaan niin helposti. Pari vuotta meni Miehen kanssa on vaikea harjoitella. Itse käytin aluksi ohutta dildoa ja myöhemmin normaalin kokoista pehmeää.

Laukeamisessa täytyy varoa ettei mene väärään kurkkuun. Lisäksi hengitystekniikasta on sovittava tarkasti etukäteen. On kyllä vaivan arvoista kun kuuntelee miehen kehuja! Ja vastapalvelus on taivaallinen!! Tie rauhassa niin se tee niin ihottavaa. Kokeile älä vie liian alas. Kun alat kiihottua niin liuta penis suun perille piä siellä hetki.

Isoisä ja panee Irmaimuri, mitäs teet sitten kun menopaussisi on edennyt kakkosvaiheeseen ja alat olla kuiva ja ennen kaikkea mauton? Mauttomuuteen et pysty edes voiteila ja tableteilla vaikuttamaan.

Vain hedelmällinen nainen maistuu hyvälle. Naisella kuin naisella tuntuu tulevan hirveä hätä kohta 45 jälkeen. Menopaussi edessä, halut häviävät joten pitää alkaa esittää kiimaista narttua.

Pelkkää valetta alusta loppuun. Yhdynnässä paljastuu äkkiä, että nainen teeskentelee, yrittää kaikkensa piilottaakseen kuivuuden tuottaman kivun. Irmahan käsitteli tässä suihinottoa mieheltä. Luulenpa, että se onnistuu oli naisella paussi tai veto. Oma vaimoni on Saa hyvän orgasmin kun nuolen häntä. Sen huomaisi kuten itsekin totesit. Oikeastaan seksi vaan paranee iän myötä. Täytyy myös osata vanheta kunnialla ja hyväksyä se.

Sama on edessä itselläsi. Ei sille mitään tarvitse tehdä. Joo, mutta onneksi miesten ikäkaari on paljon pidempi kuin naisten. Mädätin omat hampaani tahallani laittamalla niihin vuoden ajan reilusti kinuskikastiketta joka ilta yöksi. Hampaani menivät siitä tietenkin täysin pilalle, kaikki vedettiin pois ja sain tekarit. Nyt kun otan tekarit pois suihinoton ajaksi, niin kyllä hampaattomalla suulla imuttelee mahtavasti -- miehet tykkää! Tosi ihanaa olla unelma-suu-nainen! Tämä juttu on suoraan John Irwingin kirjasta ja elokuvasta "Kaikki isäni hotellit".

No joo olisikin naisia jotka osaavat arvostaa suihinottamista. Olen ollut naimisissa jo 28v, eikä vaimoni ole milloinkaan ns. Enkä ole milloinkaan käskenyt häntä moiseen. Tuntuu tosi hyvälle olen toki kokenut tuon ennen liitoa muilta tosi kiihkeiltä naisilta.

Tiedän että tosi hyvältä tuntuu ja on myös tosi seksikästä. Ei uskalla kysyä omalta. Aika kamalaa, jos ei omalta vaimolta uskalla kysyä Mieheni kysyi joskus sadannen suuhuntulon jälkeen että saisiko joskus tulla kasvoille. Ja juuri sitä olin toivonutkin.

Olipa hyvä että kysyi kun minä en silloin vielä kehdannut ehdottaa. Nykyään puhumme seksiä avoimesti. Mulle kävi hyvä tuuri kun tapasin samanlaisen naisen.

Molemmat pidetään vain suuseksistä tai ainakin se on ihan pääasia. En välitä onko pervoa tai tylsää mitä vaan mutta olemme tosi onnellisia tästä. Ei turhan voimakas, ja silloin kun spermat tulee, riittää suussa pitäminen, ja huulilla puristelu ja edestakainen liikuttelu. Nyt kun tän kirjoitin alko seisomaan, vaimo tulee kohta vierelle ja antaa "hieronnan" ja minä annan hänelle "kielipanon". Naiset kaipaavat suuseksiä tosi paljon.

Mitäs luulet, onko tuolla tyylillä useinkin onnistunut? Täällä Suomi24 palstalla näkee valtavan määrän miehiä, joiden oikeasti pitäisi katsoa peiliin. Juttuja lukiessa ihan jokainen ymmärtää miksi nämä kaverit ovat ja pysyvät ilman naista. Samaa voi kokea usein baarissa. Se maailmanomistaja tulee tokaisemaan "saisko sulta" ja aika kovan herätyksen on jokainen kokenut tällä samalla kysymyksellä, onko useinkin onnistunut. Jos siitä joku lähtee, niin kannattaa pari kertaa miettiä sitä laatutasoa.

No ainakin sopisivat toisilleen. On noita imuja tullut tehtyä melkoisesti kun siitä pidän. Edellyttää kuitenkin miestä josta pidän. Sinulle suosittelen lämpimästi käytöskoulua, aikuistumista ja itsekritiikkiä. Irman kaltaisia saisi olla enemmän. Kuinka kovaa voi imeä ja mistä kohtaa? Miten saa tehtyä kovimman imun? Joka päivä eikä riitä Minä imen suuni kiinni ja siitä kun vetää penistä ulos imu kovenee.

Tavallaan en päästä sitä karkuun. Täytyy vaan pitää se koko ajan tarpeeksi syvällä sillä muuten kuuluu kova maiskahdus ja imu katoaa. Parasta koko hommassa on se, että mies tykkää valtavasti. Tietenkin vastapalveluksena on nuolenta, jonka eteen tekisin mitä tahansa. Onnellinen mies Hki Herkimmät alueet ovat terskan alapinta ja päällä takana se "poimu". Tuntuu tosi hyvältä niiden nuoleminen, mutta ainakaan minulle ei niistä orgasmia tule. Paras on tiukka imevä liike tai kun nainen pitää sitä kurkussaan ja nieleksii.

Luullakseni sinulla on pieni? Kädellä toki voit "jatkaa suuta" ja auttaa tuntuman määrässä. Jos itselleni sattuisi tuollainen juttu etsisin tapoja tehdä siitä silti niin hyvää kuin mahdollista. Laittaudu kauniiksi ja meikkaa yli eivät huorat sitä turhaan tee. Kun kalu on vielä lepotilassa aloita silloin reipas imutus kun vielä voit.

Auta kädellä mahdollisimman paljon ja säästele poskilihaksia loppua varten. Nuole terskan takaosaa ja alapintaa, hiero sitä huliasi vasten samalla runkaten. Jos mahdollista niin loppumetrillä imaise sisään ja muista varoa hampaita. Ihan sekin riittää, että otat sen suuhun, syvälle, imet voimakkaasti ja liitutat varovasti samalla kun orgasmi tulee.

Toisille nieleminen on pakko, minulle ei. Jos se ei mahdu suuhun niin runkkaa orgasmi kasvoillesi. Se on ihan parasta kun kaunis nainen saa miehekkään ilmeen! On hienoa, että suhtaudut mielille tärkeään asiaan sen vaatimalla vakavuudella. Aihe vapaa ' , aloittaja " Anni Hautalan 4 suosikkireseptiä — näillä ohjeilla kokkaat helppoa kotiruokaa, jota koko perhe rakastaa.

Mies on kiva ja mukava Sanoo käyttäneensä aina kumia. Haluaisin ottaa häneltä suihin ilman kumia koska ollaan oltu jo niin kauan yhdessä, mutta onko liian riskaapelia?

Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Limakalvoilta se kyllä jo tarttuu, ei siihen siemennestettä tarvita. Miksi ette kävisi testeissä molemmat? No minä en ole harrastanut koskaan suojaamatonta seksiä ennen kuin on sp-testit otettu, eli mikset ap ilmoita miehelle, että sitten voidaan unohtaa kortsut kun olette molemmat käyneet testeissä?

Näin minä olen aina sopinut, kun on ollut pidemmistä suhteista kyse ja on ollut ihan ok miehelle. Herpes ja HPV-virukset sekä tippuri tarttuvat limakalvokontaktissa.

Jos olet suudellut miestä voit myös ottaa suihin koska peniksessä ja suussa on aina samat taudit. HIV ei tartu suudellessa, suuseksissä kylläkin.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Onko tällainen miehen seksikäytös normaalia? En voi käyttää e-pillereitä sivuoireiden takia. Tosin myös paras kokemukseni palaute suihinotosta on isoimman jötikän omaavan kanssa, Ja se tapahtui tilanteessa, jossa olimme jo rakastelleet useita tunteja ja nukkumaan käyneet. Olen tavallaan streffit seksi live mieltä. Mies on kiva ja mukava Sanoo käyttäneensä aina kumia. Parasta koko hommassa on se, että mies tykkää valtavasti. Tässä kohtaa toimii parhaiten se, että painat penistä voimakkaasti kielellä kitalakea kohden ja imet samalla.

0 thoughts on “Hellää seksiä suihinotto kondomi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *