Ii galleria airsoft kaasuaseet

ii galleria airsoft kaasuaseet

Oma KJ ampuu hitaasti ammuttuna noin 7-laakia Begadin Green Gasilla huoneenlämmössä, heti pitää laittaa Co2-lipas ostoon. Ei tuolla kyllä tee kaasuversiona mitään. SauliAK, aseessasi on jotain hämminkiä. Itselläni oli myös eräs KJ: Tuo tiiviste kun istui liian syvälle lipasta ja päästi kaasua hukkaan. Vuolin hieman puukolla muovia pois osasta jossa on myös lippaan "huulet" kuulalle ja liimasin silikoonilla tiivisteen niin että pysyy ylhäällä. Jos M sarjalaista hakee, KJ: Itse en vain erityisesti tykkää mustasta maalipinnasta kun oikeasti ase olisi harmaa.

Enpä tosin usko että kaikkia moiset olemattomat seikat kiinnostaa. Omien kokemuksien ja lukemani perusteella ottaisin Ja otinkin "normaalilla" kaasulla toimivan. Eli siis olisiko kellään antaa vinkkejä lippaan tiivistykseen kun lipas vuotaa yläosasta siis siitä josta kaasu tulee ulos. Ase myöskin heittää hylsyluukusta ylimääräisiä kuulia ulos suunnilleen joka toisella laukauksella o.

O ja välillä ne myöskin jumittuvat luistin väliin. Onko kellään antaa korjausvinkkejä näihin vikoihin? Jos ase viskoo kuulia minne sattuu, vilkaise alkuunsa lataussuuttimessa oleva "tikku" joka nappaa kuulat lippaasta ja työntää ne hoppiyksikköön. Voi olla myöskin niin katkennut, ettei sitä nopealla vilkaisulla huomaa. Jos jostain syystä vaikuttaa siltä että lipas päästää huuliensa läpi kuulia turhan herkästi, itse kokeilisin sytkärillä varovasti lämmittää huulia ja painaa niitä hieman kasaan.

Minkä takia muutoin tämmöisissä tapauksissa ei voi kysellä vikaa aseen omassa ketjussa? Jotkin "ominaisuudet" kun kuitenkin ilmenevät joiden valmistajien kaikissa tietyn mallisissa aseissa ennemmin tai myöhemmin jolloin korjaustavat löytyisivät varsin helposti. Kriteerinä kestävyys sekä tarkkuus ja kantama. Ottaa päähän noi normaalit kaasuaseet, erityisesti GBB: Ja ainiinjoo, suomesta pitää löytyä EDIT: Tai sitten sellainen GBB, joka toimii oikeasti eikä ole hervoton kaasusyöppö.

Rehellisesti sanottuna Maruin uudemmat GBB: Jos haluaa metallisen niin ottaisin KJ: Tsekkaa tuo aiempi viestini, ei se KJ: Se ~15 laakia sillä pitäisi pystyä ampumaan hieman nopeammallakin tahdilla, ei ole koskaan ollut syytä ampua kaikkea kerralla.

Noin parin sekunnin väleillä pääsin itse tuohon 20 laakiin. CO2 aseisiin en ota kantaa, itselläni ei ole oikeastaan tiedossa mitään pistoolia mikä täyttäisi omat vaatimukseni nyt kun ilmeni että KJ: Viestissäni kysyinkin juurikin Co2 GBB: Itselläni on tuo KJ M, ja surkea vehje on.

Jousitoiminen Jousitoimisen aseen toiminnalliset osat koostuvat piipusta, sylinteristä, männästä, jousesta ja liipasinkoneistosta. Ase saatetaan vireeseen käsin vetämällä aseen virityskahvasta tai luistista taakse jolloin jousi puristuu kasaan ja mäntä jää taka-asentoon, virityskahva tai luisti johdetaan eteen, jolloin kuula siirtyy lippaasta piippuun.

Nyt ase on laukaisuvalmis. Aseen viritys puretaan liipasinta vetämällä, jolloin kuula lähtee liikkeelle. Hintahaitari on erittäin laaja. Konepistoolit maksavat taas n. Käsiviritteiset tarkkuuskiväärit ovat oma lukunsa, hyvästä tarkkuuskivääristä saa maksaa jopa tuhansia euroja. Kallimpiin aseihin on saatavilla muun muassa tarkkuuspiippuja, liipaisinkoneistoja ja jousenohjaimia. Asevalmistajista tunnetuin on japanilainen Tokyo Marui.

Kaikki tämä tapahtuu rataslaatikossa ns. Sähköviritteisiä aseita sanotaan yleisimmin sähköaseiksi tai moottoripyssyiksi. Edellä mainituissa toimii pienoiskokoon ahdettu rataslaatikko, joka on toimintaperiaatteeltaan vastaava isompien aseiden kanssa. Pitkään sähköviritteisten markkinoita hallitsi japanilainen Tokyo Marui, mutta nykyään markkinoilla näkyy myös monia muita valmistajia mm: Kustomoinniksi lasketaan jokainen aseeseen tehty muutos, jonka jälkeen ase ei ole samanlainen kuin kaupanhyllyltä.

Kustomoidessa aseen käyttömukavuutta, ergonomiaa, ulkonäköä, tehoa tms. Sähköaseet ovat yleisempiä pelikentillä, jonka vuoksi niitä myös viritetään muihin nähden enemmän. Viritettäessä pätee myös jousiaseisiin voidaan valita minkä tehoiseksi aseen haluaa virittää. Sähkö- ja jousitoimisissa aseissa tehokkuuteen vaikutetaan ensisijaisesti jousen valinnalla. Eri valmistajien jouset on luokiteltu eri tavoin, eivätkä eri valmistajien samalle tasolle luokittelemat jouset välttämättä ole vertailukelpoisia, mitään yhtenäistä standardia ei siis ole.

Nyttemmin, valmistajien lisääntyessä, on siirrytty joko lähtönopeuteen ja mieluiten piipunsuulta mitattuun tehoon perustuviin rajoihin. Yleensä lippaassa on kaasusäiliö, halvemmissa aseen sisäinen. Ammuttaessa luisti liikkuu taaksepäin kuten oikeassakin aseessa, palautuessaan luisti lataa seuraavan kuulan piippuun, kunnes kuulat loppuvat lippaasta ja luisti jää taka-asentoon.

Käyttövoimaa kaasutoimiseen aseeseen antaa joko propaani-butaani-sekoitus tai hiilidioksidipatruuna. GBB-aseet vaativat säännöllisempää huoltoa, sillä koneisto on herkkä. Hintahaarukka GBB-aseissa on n. Kaasuaseissa käytetään pääasiassa ponnekaasuja, jotka yleensä sisältävät myös voiteluaineita. Myynnissä on yleisesti kahta eri kaasua: HFCa kaasu on tetrafluorietaania CH2FCF3 ja tällä hetkellä heikkotehoisinta markkinoilta saatavaa airsoft-käyttöön tarkoitettua ponnekaasua.

Tätä kaasua valmistavat mm. Tämä kyisenen kaasu on mm. Japanissa ainoa laillinen kaasuseos ja tästä johtuen suurin osa Japanissa valmistetuista aseista ei ilman muutostoimenpiteitä kestä muita "vahvempia" ponnekaasuja. HFC22 eli harrastajien kesken "Green Gas" on kaasuseos joka sisältää hiilidioksidia, dimetyylieetteriä ja voiteluaineita. Kyseinen kaasu on propaanin kaltainen, korkeapaineinen seos. Korkeasta paineesta johtuen suurin osa kaasutoimisista aseista ei kestä tätä kaasua kovin pitkään ilman muutostöitä.

Markkinoilta löytää myös useita kaasuseoksista valmistettuja ns. Nyrkkisääntönä voidaan sanoa, että kaasutoimiset aseet eivät toimi alle -2 celsiusasteen lämpötilassa.

Ii galleria airsoft kaasuaseet -

Ja joskus kesällä oltiin pelaamassa ase teki vähän samanlaisen tempun mutta ampui pienellä viiveellä sarjaa. Pe Touko 26, 6: Eikä hyvä blowback-ase ole sen huonompi kestävyydeltään kuin non-blowback, kunhan muistaa huoltaa sitä ajoittain. Kyllä, myös kuulista irtoaa likaa ja niiden pinnoitetta piippuun. UKK     Etsi. Aiemmin mainittu "sopivan painava" on siis itselleni joskus liian painava. Valitse alue Foorumin säännöt ja palautekeskustelu    Foorumin säännöt    Keskustelu Softaaja. Jos paperit tulevat ulos likaisina tai piipussa näkyy vielä likaa, kannattaa toimenpiteet toistaa.

Peliä varten voidaan luoda kuvitteellinen taistelutilanne, joka saattaa perustua johonkin todelliseen tapahtumaan. Aseiden ei ole tarkoitus vahingoittaa toisia pelaajia, mutta pelaajat käyttävät muun muassa kasvojen ja silmien suojaamiseksi suojavälineitä. Pelissä jäljitellään usein sotilaallisia toimintatapoja kuten hierarkkista komentoketjua.

Airsoft muistuttaa värikuulapeliä, mutta airsoftissa käytetään aitoja tuliaseita muistuttavia asejäljitelmiä ja vastaavaa rekvisiittaa. Värikuulapelin aseet eivät muistuta aitoja aseita, ja ne ampuvat maalia sisältäviä kuulia, jotka osuessaan jättävät maalijäljen. Pelimuodot Suomessa airsoftia pelataan yleensä ulkotiloissa eristetyillä alueilla.

Pelejä järjestetään metsämaastoissa sekä hylätyissä teollisuusrakennuksissa. Isommat skenaariot pelataan lähes poikkeuksetta metsässä. Kyllin isoja hylättyjä rakennuksia ei vain löydy. Suurimpiin skenaariohin on ottanut osaa yli pelaajaa. Skenaariopeliin liittyy usein tietty teema, täysin mielikuvituksellinen, suoraan historiallinen tilanne tai jonkinlaisen muunnellun historian tilanne.

Lähestulkoon aina skenaariossa edellytetään jonkinlaista teeman mukaista varustusta maastopuvun ja aseistuksen suhteen sekä eläytymistä. Amerikassa sisäpelipaikkoina toimivat mm. Suomessa vastaavia paikkoja on harvassa, joten harrastajien on tyytyminen metsiin, joskus pelejä saatetaan järjestää hylätyissä teollisuuslaitoksissa, joita on Suomessa kovin vähän. Airsoftin historia Airsoft ja airsoft-aseet kehittyivät Japanissa luvulla paikallisten aselakien kieltäessä useimpien oikeiden tuliasetyyppien hallussapidon.

Useiden epäonnistuneiden kokeilujen jälkeen suosituimmaksi malliksi jäivät nykyiset jousella ja ilmanpaineella kuulia ampuvat aseet. Samoihin aikoihin harrastus alkoi levitä voimakkaasti ulkomaille. Harrastus Suomessa Suomeen airsoft saapui luvun alussa ja oli pitkään lähinnä vanhemman nuorison harrastus.

Vuosituhannen vaihteessa harrastus alkoi levitä nuorempien harrastajien joukkoon ja harrastajien määrä on siitä alkaen kasvanut voimakkaasti.

Nykyään harrastajakunta on varsin suuri ja harrastuskin suhteellisen tunnettu, erityisesti nuorten poikien keskuudessa. Nuorten harrastajien määrä ja ns. Paikalliset järjestöt pyrkivät ohjaamaan nämä "takapihasoftaajat" ohjattuihin peleihin. Jousitoiminen Jousitoimisen aseen toiminnalliset osat koostuvat piipusta, sylinteristä, männästä, jousesta ja liipasinkoneistosta.

Ase saatetaan vireeseen käsin vetämällä aseen virityskahvasta tai luistista taakse jolloin jousi puristuu kasaan ja mäntä jää taka-asentoon, virityskahva tai luisti johdetaan eteen, jolloin kuula siirtyy lippaasta piippuun. NBB vaatii myös huoltoa. Mutta miten tuota kaasua pitää annostella? Ja millaista huoltoa tämä vaatii? Ei sitä varsinaisesti tarvitse "annostella", lipas vaan ylösalaisin ja kaasua täyttöventtiilistä sisään, noin sekuntia, pistoolista riippuen kymmenenkin, tai niin kauan, että "liika" kaasu alkaa sihistä täyttöventtiilistä, nämä noin karkeasti sanottuna.

Piipun puhdistus on hyvä tehdä kaasuaseille silloin tällöin, riippuen siitä, kuinka aktiivisesti asetta käyttää. Samoin blowback-aseissa on välillä hyvä voidella rungon ja luistin liukupinnat. Nämä siis ihan alkeisjuttuina. Voiko Co2 pistoolissa jättää lippaaseen Co2 patruunan pidemmälle aikavälille esim.

Kun ei huvittaisi lippaan ammuttua alkaa tyhjennellä patruunoita, koska noitahan ei voi ottaa pois niin että Co2 pysyy sisällä?

En suosittele kuluttaa tiivisteitä ja sitten ei pidä kaasua ollenkaan sisässä kannattaa vaan ottaa kapseli pois koska yhden kapseli hinta on aika pieni verrattuna lippaaseen. Lippaassa kannattaa kuitenkin pitää pieni suhaus kaasua aina, tiivisteet eivät pääse kuivumaan. Muutoinkin kaasuaseen hankintaa kannattaa harkita jos kynnyskysymykseksi nousee tuommoiset pienen kaasumäärän kanssa pihtailut. Itse pitäytyisin normaaleissa kaasuissa varsinkin jos harkitset KJ: Vaikka CO2 olisikin parempi varsinkin M lippaan kaasusäiliön tila on varsin rajallinen, ainakin omaan makuuni päästään ihan hyvään käyntiin Green gasillakin kunhan vaihtaa iskuri- ja palautinjousen.

Oma KJ ampuu hitaasti ammuttuna noin 7-laakia Begadin Green Gasilla huoneenlämmössä, heti pitää laittaa Co2-lipas ostoon. Ei tuolla kyllä tee kaasuversiona mitään. SauliAK, aseessasi on jotain hämminkiä. Itselläni oli myös eräs KJ: Tuo tiiviste kun istui liian syvälle lipasta ja päästi kaasua hukkaan. Vuolin hieman puukolla muovia pois osasta jossa on myös lippaan "huulet" kuulalle ja liimasin silikoonilla tiivisteen niin että pysyy ylhäällä.

Ke Touko 18, 7: Joo mulakin on tomppa ja on ollu tosi luotettava ja meinaisin kohta jossain välissä myydä sen ,mutta ei ole manuskaa. En saanut sitä kun ostin aseen eräältä softis kaverini softis kaverilta. Yritin etsiä manuskaa lekan sivuilta mutta ei löytynyt. Siis olisi kiva jos joku kertoisi mistä sellaisen saa ilmaiseksi. Ei ole liikaa rahaa. Ke Touko 18, Joo, tuo panosta semillä tuntuu olevan jokaisessa tompassa, tuota on tapahtunut aika usealle.

To Touko 19, 6: No hyvähän se on että joku meitä uusavuttomia auttaa. Muuten lueskelin noita vanhoja juttuja tuolta alkupäästä ja luin että joillakin oli piippu mennyt poikki. Ihmettelin mitä ihmeen muovipiippuja heillä on kun minä olen hakannut tomppani piipulla ties kuika monta kertaa vahingossa kiviaitaan eikä aseeni ole moksiskaan.

Ti Joulu 27, 4: Laitan nyt tähän kun tässä on Thompsonista ollut juttua, niin voiko sen kohdan josta piippu hajoaa tukea?

En tiedä tukemisesta, mutta mikäli rälläkkä, rautasaha ja viila pysyy kourassa, voi tilalle tehdä uuden osan kunnon raudasta, sitten jos vanhan onnistuu hajottamaan.

Ti Joulu 27, 7: Se on tehty Suomi kp: Ke Joulu 28, 2: Siis eihän se piippu käsiin hajoa, ja on muita heikompiakin. Pitemmistä MP5- sarjalaisista hajoaa piippu myöskin tuollaisesta tiputuksesta: Kannoin asetta olalla ja kantohihnan yläosa pettikin yht'äkkiä ja Thompsoni lensi maahan piippu edellä.

No siinä sitten lähti "puinen" kädenpidike ja piippu irti köyhistä liitoksistaan. Ke Joulu 28, 6: Ma Tammi 09, 1: Ma Tammi 09, 4: Kysyin tuosta kerran kun ase oli myynnissä ja oikean lippaan sisäosien poistosta en saanut mitään infoa, mutta thompsonin lippaan kuoret oli kiinnitetty rummun sisälle hitsaamalla. Rummun yläosassa pitää olla tarpeeksi iso reikä jotta thompsonin lippaan sisukset saa tarvittaessa vedettyä ulos ja alhaalla sellainen että pääsee ratasta ruksuttamaan.

Rummun sisällä olisi tilaa isommallekkin määrälle kuulia jos thompsonin lippaan kuoria pahoinpitelee vielä enemmän. Eipä niitä oikein poiskaan oteta jos ne hitsaamalla varmistaa paikalleen. Ma Tammi 16, Ke Tammi 25, 3: Kaverillani on Thompson ja kun olimme kerran pelaamassa näin talvella, eikä ollut pakkastakaan kuin vain joku 1 aste, niin ase jäätyi eikä ampunut enää.

Ja joskus kesällä oltiin pelaamassa ase teki vähän samanlaisen tempun mutta ampui pienellä viiveellä sarjaa. Ja toisellakin kaverilla oli tomppa niin sillä meni piippu katki ja ase oli korjauksessa monta kuukautta. Että en kyllä heti ensimmäiseksi ostaisi tompsonia. Ke Tammi 25, 4: Itseänikin kiinnostaisi tietää tuon heikon palasen olinpaikka.

Kuva olisi kova sana. Ke Tammi 25, 6: No tässä on kuvaa http: Piippu ongelma hoitui niin että lopuksi liimasin koko roskan runkoon kiinni ja hyvin muuten pysyy. Tarkkuus piippua en himoitse.

Ke Tammi 25, 7: Tuo ulkopiipun murumetallinen kiinnikehän se heikko lenkki on. Tässä kuva murtumasta http: Ma Tammi 30, 3: Noh, itselläni ollut nyt M1A1 Thompson vähän alle kuukauden ja pidän siitä kovasti. Minkäänlaisia piippuongelmia ei ole vielä tullut vastaan, vaikka aseen etuosa onkin vähän osumaa ottanut.

Hieman plussaa ja miinusta: Ilmeisesti perää liimatessa tehtaalla sisään oli jäänyt jotain möykkyjä, ja akku ei painunut tarpeeksi syvälle.

En sitten tiedä onko kenelläkään ollut mitään samanlaisia ongelmia. Kun aseen kanssa mönkii peleissä, niin alkaa aseen itselleni hieman pitkä pituus ja paino tuntua. Aiemmin mainittu "sopivan painava" on siis itselleni joskus liian painava. Mutta minua heikompaa ihmistä saa vähän aikaa kyllä etsiä.

0 thoughts on “Ii galleria airsoft kaasuaseet”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *