Liian nopea laukeaminen perseeseen veto

Joskus 8-luokalla muistan kun oltiin tyttöporukalla yökylässä ja puheeksi tuli seksi, kaverit sanoivat että harrastaisivat seksiä jos tulisi mahdollisuus. Itse olin hiljaa ja mietin päässäni että Hyi, en varmana harrastais. Sitten kun olin 18v koin seksuaalista väkivaltaa. Nukuin tuntemattoman miehen kanssa samassa sängyssä ehtona sille että sen viereen kömmin oli se, että saan oman peiton ja että mitään nukkumista ihmeellisempää ei tapahdu.

Mies kuitenkin kielloista huolimatta hiplasi mun persettä ja alapäätä muutenkin, yritti väkisin riisua vaatteita, lähäätti ja suuteli mun niskaa, kertoi kuinka kielletty hedelmä kiehtoo sitä. Jäädyin, enkä kyvenny puolustamaan itteäni. Ton tapahtuman jälkeen oon vaan entistä vahvemmin kokenut miehet ahdistavina, seksin ällöttävänä, likaisena ja vääränä. Jopa jos kadulla tulee pariskunta vauvansa kanssa vastaan ja alan liikaa ajatella sitä että kuinka se lapsi on niille tullut, niin alkaa ällöttää.

Kaipaan läheisyyttä, mutta junassa viereen istuva mieskin saattaa ahdistaa. En osaa puhua tästä asiasta kellekään, en edes mun parhaalle ystävälle. Tänään kerroin eräälle mun työntekijälle mies , että mulla on asia joka vaivaa mua päivä päivältä enemmän ja tuntuu että tuun hulluksi ja se vaikuttaa mun elämään tosi paljon. Pelkkä se että sanoin noin, sai mun kropan tärisemään ja sydän hakkaamaan.

Hän ehdotti, että jos aloittaisin vaikka kirjoittamalla ajatuksia. Tässä niitä nyt siis olisi. Kiitos jos jaksoit lukea, ja jos vastaat asiallisesti. Sun kannattaisi harkita hankkivasi apua tuohon traumaan. On normaalia olla kiihottumatta ja tykkäämättä seksistä, mutta ei ole normaalia, että se vaivaa ja järkyttää sua noin paljon. Oman paikkakunnan terveyskeskuksesta voi aloittaa. Ja sitten ku tahdot lapsia nii onhan ne mahdollista adoptoidaki.

Käyn kyllä psykologilla masennuksen ja syömishäiriön takia puhkesi seksuaalisen väkivallan jälkeen Mutta en pysty kuvitella ikinä kertovani sille tästä suoraan. Pelkkä seksistä puhuminenkin tuntuu väärältä Ja sitten ku tahdot lapsia nii onhan ne mahdollista adoptoidaki Mutta tahtoisin nimen omaan omia lapsia, että se kasvais mun kohdussa jne.

Ottaen huomioon nuo kaikki tapahtumat, en ihmettele sun tilannetta ollenkaan. Voi sinua, hae apua psykologilta ja yritä käsitellä ongelma ammattilaisen kanssa, traumoista on tärkeää päästä yli. Suosittelisin sinua menemään juttelemaan ammattilaiselle ainakin tuosta seksuaalisesta väkivallasta, puhuminen auttaa ja ammattilainen auttaa sinua käsittelemään kokemiasi asioita yms. En oikein osaa tai itse asiassa pysty antamaan sinulle vertaistukea. Haluat varmaan itsekin apua, joten se ensimmäinen askel täytyy ottaa.

Oot ollut jo rohkea mennessäsi psykologille alunperinkin! Mä uskon et kun "se oikea" sattuu kohdalle ja kerrot sille tosta ym. Toki se eka kerta sen kansa voi jäskättää mut uskon et sen jälkeen helpottais En tiedä miten ihmeessä saisin annettua sen kirjeen Ei kaikki ole kiinnostuneita seksistä tai pidä siitä. Ehkä sulla on vääristynyt kuva seksistä?

Suosittelen joka tapauksessa asian käsittelemistä ammattilaisen kanssa, erityisesti kun se sinua vaivaa. Kiitos kaikille asiallisista vastauksista. Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut. Hae vain otsikoista Jäsenen nimi: Erottele useat käyttäjänimet pilkulla.

Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Sanotaanko näin että juoppa 12 packki kaljaa alle ja rupee nylkee niin voin luvata että kestätte ainaki 10 kertaa pidempään. Olin aivan varma että täällä olisi jo väh. Tosin se vaatii kärsivällisyyttä ja viitseliäisyyttä mutta mitäpä ei tekisi mieskunnon eteen. Mies, kun menet kuselle niin pysäytät virtsaamisen supistamalla lantionpohjalihakset, heti sen jälkeen taas jatkat ja pysäytät uudelleen.

Tätä jatketaan noin kertaa tai miten hyvin lihakset toimii ja virtsaa riittää. Tämmöisen treenin teet vähintään 5 kertaa viikossa ja ihmetys on suuri kun viikon kuluessa alkaa näkymään tuloksia. Kärsin pitkään nopeasti tulosta kunnes törmäsin tuohon vinkkiin joka on sama treeni naisille ja toimii tiukentavasti, paradoksaalista että mies tekee saman treenin pidentääkseen laukeamista kun nainen samalla treenillä taas tod. Toki vahinkoja sattuu joskus kun on äärettömän kiihottuneessa tilassa, yleensä juuri silloin ku kumppani on täysillä mukana.

Olkaa naiset tukena ja ottakaa se kehuna vastaan että mies kiihottuu teistä niin paljon että laukeaa nopeasti. Kyllä se on sanomattakin noloa miehelle joten keskustelkaa asiasta. Ja unohtui tietenkin mainita että kuulemma todella pitkään treenanneilla miehillä voi saada semmoiset tehot että pystyy lihaksia supistamalla estämään ejalulaation ja jatkamaan hommia ja siten saamaan useita orgasmeja ilman mitään palautumistaukoja. Laukeaminen miehelle kun on yleensä aikamoinen energiantyhjennys kun taas naiselle lataus.

Siitä syystä rakastelun jälkeen monelle miehelle on lähes mahdotonta pysyä hereillä, varsinkin iltaisin kun taas nainen piristyy ja jää katsomaan miehen kuorsausta. Silloin on järkevin ajoittaa touhut vähän aikaisempaan ajankohtaan. Minua on vituttanut jo pitkään, kun jotkut itkevät ennenaikaisesta siemensyöksystä, lyhyestä tulilangasta, nallin nopeasta palamisesta, jne.

Se on ihan turhaa paskanjauhantaa. Ennenaikaisia siemensyöksyjä ei ole olemassakaan, vaan se tulee juuri sillä samalla saatanan sekunnilla, kun kullissa parhaalta tuntuu. Ensin tulee minuutin verran rautanaulan vahvuista, ja sitten sisiliskon kokoisia ruiskauksia vähän aikaa. Ei siis ennemmin eikä myöhemmin. Missä siis on ongelma? Jokainen huolehtikoon itse orgasmeistaan, ja mitä nopeammin pati irtoaa, sitä enemmän jää aikaa rokkiin, vittuiluun, kaljanjuontiin, ja syömiseen, eikä tarvi läträtä sen haisevan pillun kanssa niin kauaa.

Ja jos pati lähtee jo lahkeeseen, suuhun, oksistoon, tai rystysille, ei tarvitse edes käydä pesemässä sitä niljakasta ahvenenkatkua pois kullista. Ja yleensä kun heitän housut pois, nainen pilkallisesti kysyy, kenet aioin noin pienellä pippelillä tyydyttää. Hymyt hyytyvät ilmoittaessani, että itseni ensisijaisesti, ja siihen sen koko kyllä riittää. Perkele, vetelen lunttuvalaita enää vain kakkoseen. Ennen aikaiseen tulemiseen löytyy helppo korjaus, tai ehkä ei ensimmäiseen tulemiseen mutta toiseen ja kolmanteen.

Nait kumppanisia normaalisti ja sen kun tulet, omalla ajallasi. Pidätte hieman taukoa n. Jos pienen tauon jälkeen vaimosi haluaa lisää, ei muuta kun toimeen ja kolmannella kerralla kestää varmasti riittävän pitkään ja ystäväsi todennäköisesti pyytää jo lopettamaan ja itsekkin olet saanut jo riittävästi.

Paljon on itsellä siitä kiinni, kuinka kauan on viime kerrasta ja toiseksi siitä kuinka kuumana käy. Joskus kun mennyt viikko viime kerrasta käteenveto mukaanlukien niin jos silloin pääsee puuhiin sellaisen naisen kanssa joka on omasta mielestä oikein sexy ja varsinkin jos hän pukeutuu seksikkäisiin alusasuihin niin on monasti täysi työ ettei lasti lähde jo pelkästä näystä liikkeelle!

Tähän annan 35 vuotiaan kokemuksella sen ohjeen ettei kannata tuossa tilanteessa tosiaankaan koskea lainkaan kaluunsa sillä voi olla sen räjähtämisestä käsiin satavarma jos hosuu. Kun antaa itsensä totuttautua tuohon kiimaan niin esim. Naista kannattaa kiihottaa käsin ja nuolemalla ja kysyä mikä hänestä tuntuu hyvältä. Sitten kun nainen kin on aivan kiimainen ja tuntee olevansa lähellä, niin sitten vasta se rautakanki sisään.

Sitten voi jos nainenkin jo on saamassa, antaa mennä niin että lätinä käy, siinä ei montaa hetkeä kestä kummaltakaan jos on alkuhommat hoidettu niinkuin pitää. Uusintakierros onkin sitten tilanteen ja kumppanin mielipiteen mukaisesti helpompi toteuttaa kun pahin paine on purettu. Aikoinaan treenasin tätä paljon siten, että ostin uuden pornolehden pidettyäni runkusta taukoa viikonkin ajan.

Morsiamen äidin pöyristyttävä käytös järkytti hääväkeä: Entinen Playboy-malli päätyi järkyttävään tekoon: Meghanin elämä mullistuu täysin häiden jälkeen — nämä kaikki arkiset asiat ovat häneltä nyt jatkossa kiellettyjä. Miten parantaa petihommissa liian nopeaa laukeamista? Se on häpeällistä miehelle ja naisena jää häiritsemään kun hommat loppuu lyhyeen. Mistä johtuu ja kuinka voisi parantua? Epätietoinen, nainen 19 vuotta. Asiaa on kyselty tällä palstalla paljon.

Lue aikaisempia vastauksiani, joissa käsitellään nopeaa siemensyöksyä: RFSU - muutakin kuin kondomeja RFSU on kondomeja ja muita tuotteita, seksuaalikasvatusta, mielipiteisiin vaikuttamista, seksuaalipolitiikkaa, klinikoita, koulutiedottajia ja paljon muuta. Moni sairastaa psoriasista tietämättään —. Psoriasista voi olla vaikea erottaa muista iho- ja nivelsairauksista. Jenna Salo odotti oikeaa diagnoosia yli kymmenen vuotta.

Miten on mahdollista, että vaimoni on tullut raskaaksi, vaikka minä olen jo näin vanha? Kaveri oli savannilla metsällä ja leijona hyökkäsi häntä kohti. Hän nosti kiväärinsä ampuakseen leijonan,  mutta ase ei lauennutkaan. Leijona kaatui kuitenkin kuolleena hänen eteensä.

Kuinka se on mahdollista? Kettu ja jänis kinastelivat metsässä. Paikalle saapui hyvä haltijatar, joka lupasi molemmille 3 toivomusta, jos ne eivät enää riitelisi. Sitten jänis toivoi mopon. Kettu toivoi toisen naarasketun. Jänis toivoi viiden kilon säkin porkkanoita. Sitten kettu toivoi ahneuksissaan kolmannen naarasketun. Jänis hyppäsi mopolleen, heitti porkkanasäkin olalleen ja painoi kaasua. Rovaniemellä jenkkituristi tuli paikalliseen bubiin ja uhosi maksavansa tuhat euroa sille, joka juo kymmenen tuplakossua peräkkäin.

Kukaan paikalla olleista ei puhunut mitään, mutta Aslak lähti bubista ulos. Jenkki jäi odottamaan, jos joku tarttuisi tarjoukseen. Parin minuutin kuluttua Aslak palasi ja kysyi, vieläkö tarjous on voimassa.

Suu ymmyrkäisenä jenkki maksoi, sanoi sitten: On olemassa kolmen tyyppisiä rintoja - - vuotiaana naisen rinnat ovat kuin melonit: Kun ne näkee, alkaa itkeä. Tämä suututti äidin ja tyttären, joten tytär kysyi äidiltään: Mies käy läpi kolme vaihetta: Se on kuollut juuresta latvaan ja pallot ovat vain koristeena. Hyvä penis, käsiteltyämme anomuksesi ja harkittuamme esille tuomiasi argumentteja työnjohto hylkää anomuksesi seuraavista syistä:.

Jäät eläkkeelle ennen vuotispäivääsi. Kaksi kaverusta, jotka ovat molemmat avioliitossa, olivat eräänä iltana baarissa, kun toinen sanoo:. Milloin tahansa olen ollut ulkona myöhään; suljen autosta valot ennen kuin ajan pihaan, suljen moottorin ennen kuin rullaan autotalliin, otan kengät pois ennen kuin menen sisälle, hiivin yläkertaan, riisun vessassa ja hiljaa menen vaimon viereen nukkumaan.

Ilmiselvästi käytät väärää taktiikkaa. Turkulainen mies istui baaritiskillä. Jossain vaiheessa ennen valomerkkiä viereiselle jakkaralle kiilasi hyvännäköinen bööna, joka kiehnutti jalkaansa turkulaisen jalkaa vasten ja liversi: Kelpaisiko komealle pojalle seura? Hyvin pukeutunut tukholmalaisherra on metsästysretkellä maaseudulla.

Hän tähtää ja ampuu ankan. Lintu putoaa talonpojan pellolle, ja talonpoika ilmoittaa, että se on hänen. Koska molemmat haluavat linnun, talonpoika ehdottaa, että he ratkaisevat riidan perinteisellä tavalla: Se joka huutaa vähemmän, saa pitää linnun.

Talonpoika potkaisee häntä kaikin voimin jalkoväliin, ja hän lyyhistyy maahan. Kahdenkymmenen minuutin kuluttua hän kykenee vihdoin kompuroimaan ylös ja ähkäisee: Keski-ikäinen motoristi ajoi moottoritien suoralla huomattavaa ylinopeutta.

Äkkiä kypärän visiiriin törmäsi pikkulintu. Mies näki sivupeilistä kuinka lintu jäi lojumaan tienposkeen. Omatunto ylinopeudesta kolkuttaen hän käänsi pyörän ja laittoi tajuttoman, mutta elävän, peipposeksi osoittautuneen linnun ajopukunsa sisälle.

Kotona mies pani peipposen toipumaan kanarialinnun häkkiin, kiikutti sinne vielä pienen palan leipää ja raikasta vettä. Häkki sattui olemaan sopivasti tyhjillään koska kanarialintu oli kuollut edellisviikolla. Aamuyöstä peipponen heräsi, ravisteli höyhenpukuaan ja katseli ympärilleen.

Se näki veden ja leivän sekä kalterit ympärillä. Peippo painoi päänsä kaltereita vasten ja mumisi itsekseen: Olen jo pitkään epäillyt, että vaimoni on uskoton. Usein käy niin, että kännykkä soi toistuvasti ja hän vain vilkaisee puhelimeen ja katkaisee soiton vastaamatta siihen. Olen yrittänyt seurata ikkunasta, kun hän palaa taksilla kotiin, mutta hän kävelee aina viimeisen korttelivälin ja minä ainoastaan kuulen kuinka auto ajaa matkoihinsa.

Pari päivää sitten halusin tarkistaa kellonajan hänen kännykästään ja hän sai siitä huutoraivarin kiljuen, ettei hänen kännykkäänsä saa koskea ja että minä kyylään.

En ole halunnut kovistella häntä tästä asiasta ja luulen, etten edes halua tietää totuutta asiasta, mutta eilisiltana päätin kuitenkin tarkitaa tilanteen. Jäin väijyyn asuntomme lähellä olevaan puistikkoon pensaan juurelle maastopuku päällä ja kivääri kädessä. Pitkähkön odottamisen jälkeen lähistölle pysähtyikin mersu, jossa vaimoni suuteli kiihkeästi minulle täysin tuntematonta miestä. Siirryin piiloon oman autoni taakse, etteivät he havaitsisi minua. Siinä kyykkiessäni huomasin autossani alkavaa ruostetta takalokasuojan kaaressa.

Pitäisikö minun teidän mielestänne vaihtaa koko kaari vai asentaa vain uusi levikeosa? Kaksi rouvaa lähti ravintolailtaa viettämään ja palasivat pienessä tuiskeessa kotiin päin. Hautausmaan kulmilla yllätti pienempi hätä, eikun toimeen. Yllättäen kummallakaan ei ollut paperia mukana, joten toinen pyyhkäisi alushousuihinsa ja heitti housut, toinen taas otti haudalta kukkapuskan ja pyyhkäisi.

Seuraavana päivänä aviomiehet soittelivat toisilleen. Muistamme sinut ikuisesti, FC Jokerit. Rekkamies oli ollut pari viikkoa tien päällä ja silmissä kiilui jo tuleva tapaaminen tyttöystävän kanssa. Rekkamies pelkäsi vain, että olisi liian innokas ja hekumalliset hetket olisivat ohi liian nopeasti. Hän muisti lukeneensa, että ns. Häveliäänä miehenä hän ei vain tiennyt sopivaa paikkaa toimitukselle, apumieskin nukkui hytissä, joten sielläkään ei voinut näpittää.

Sitten hän sai kuningasajatuksen. Hän pysäytti rekan levähdysalueelle ja meni rekan alle makaamaan, näin hän voisi feikata korjaavansa rekkaa. Mies sulki silmänsä ajatellen tyttöystäväänsa ja alkoi toimiin.

Hetken kuluttua hän tunsi, että joku nyki häntä lahkeesta. Vaimo hymähteli ja hyräili onnellisena. Baariin asteli mies, joka kysyi baarimikolta: Silloin mies otti taskustaan noin kolmekymmentäsenttisen frakkiin pukeutuneen pikku-ukon ja asetti tämän baarin pianon koskettimille.

Kääpiö alkoi oitis painella koskettimia ja pian ilmoille kantautui kaunis melodia. Mies antoi lampun baarimikolle, joka heti alkoi puhdistaa lamppua esiliinallaan. Silloin baarin ovesta vyöryi sisään suunnaton lauma ankkoja. Ne peittivät nopeasti koko lattian, ja kohta ilmakin oli sakeana ankoista ja höyhenistä. Mies oli pelaamassa golfia ja unohti pahalainen, millä reiällä oli. Hän näki edempänä kauniin naisen ja kysyi tältä, mikä oli reiän numero.

Nainen sanoi itse olevansa reiällä yhdeksän ja mies oli yhden taaempana, eli reiällä kahdeksan. Mies kiitti kohteliaasti ja palasi paikalleen. Mutta kuinka ollakaan taas tunnin kuluttua mies oli hajamielisyyksissään unohtanut reikänsä ja kysyi taas samalta naiselta, millä reiällä hän oli.

Nainen ilmoitti olevansa reiällä 16 ja sanoi, että mies olisi todennäköisesti yhden reiän taaempana, eli numerolla Mies näki naisen myöhemmin illalla golfkerholla ja kysyi, mitä tämä teki työkseen. Nainen ilmoitti olevansa myyntiedustaja. Mies kysyi, mitä hän myi. Nainen vastasi, että mies nauraisi kuitenkin, jos hän kertoisi.

Mies lupasi olla nauramatta. Nainen sanoi edustavansa Tampaxia. Mies purskahti nauruun ja nainen sanoi, että hän kyllä arvasi, että mies alkaisi nauramaan hänen työlleen. Mies sanoi, ettei siitä ollut kysymys. Hän vain itse sattui edustamaan Serlan vessapaperia ja oli taas yhden reiän taaempana! Vanhempi aviopari istui tuvassa, vaimo lueskeli jotakin naistenlehteä kun isäntä katseli televisiota.

Vaimo sitten tuumasi, kuuntelehan tätä, tämän lehden mukaan vain ihmisnaiset kykenevät orgasmiin, laski hieman lehteä, vilkaisi isäntää pieni pilke silmäkulmassaan ja tuumasi, pitäisiköhän tuota ihan testata. Isäntä katsoi hetken hieman epäilevän näköisenä, nousi ylös sanaakaan sanomatta, meni eteiseen ja paiskasi hankkijan lippiksen päähänsä ja paineli pihalle mökistä. Emäntä hieman ihmetteli että mistä tuo nyt noin loukkaantui, mutta ajatteli että kaippa se sieltä rauhoituttuaan takasin tulee.

Noin tunnin kuluttua isäntä saapui, paiskasi lippiksen eteiseen ja marssi hikisenä ja äkeissään tupaan: Pieni poika kysyy isältään: No jaa, politiikassa on viisi ryhmää: Minä tienaan rahat tähän meidän huusholliimme, joten minulla on taloudellinen valta.

Sinun äitisi määrää ja käyttää rahat, joten hän on hallitus. Yhdessä me huolehdimme sinun tarpeistasi, sinä olet siis kansa. Pikkuveljesi on maan tulevaisuus ja hänen hoitajansa on työläisluokka. Yöllä poika heräsi siihen, että pikkuveli itki. Hän nousi katsomaan mikä oli, ja huomasi että veikalla oli kakat vaipassa. Hän meni vanhempien makuuhuoneeseen, missä äiti nukkui sikeästi,eikä herännyt pojan kuiskauksiin. Sitten hän meni lastenhoitajan huoneen ovelle ja näki avainreijästä, että isäkin oli siellä Kun he eivät vastanneet hänen koputuksiinsa meni hän takaisin nukkumaan.

Seuraavana aamuna poika sanoi isälleen: Hallitus nukkuu ja kuorsaa sillä aikaa kun taloudellinen valta panee työläisluokkaa perseeseen, kansaa ei noteerata millään lailla ja maan tulevaisuus on kaulaansa myöten paskassa. Nainen sai lahjaksi pikkuhousut joiden lahkeissa luki: Hyvää Joulua ja toisessa Hyvää Uutta vuotta. Tervetuloa käymään pyhien välissä.

Kun Joulupukki tuli Pikku-Matin kotiin, niin hän muisti tuon kirjeen ja kyseli aikansa kakisteltuaan, hieman vaivaantuneella äänellä, mutta hyvin huolehtivaisena, kuten Joulupukin kuuluukin - että saiko Pikku-Matti jo normaalisti pissatuksi.

Joulupukki huokaisi helpottuneena, kun vaikea asia oli saatu käsiteltyä ja sanoi, muhevasti pukin tapaan nauraen: Pikku-Matti katsoi hieman närkästyneenä pukkia ja puuskahti: Kaksi liikemiestä, sanotaan heitä nyt ajankohtaisuuden takia vaikkapa Hannekseksi ja Toivoksi, käveli kadulla.

Hannes huomasi maassa koiranpaskan ja tarjosi Toivolle e, jos hän haukkaisi siitä palasen. Toivo mittaili torttua hetken, ja yllytyshenkisenä otti suupalallisen paskaa ja söi sen. Hannes antoi satasen Toivolle ja kaverukset jatkoivat matkaa. Edettiin siinä pari korttelia ja nyt Toivo huomasi maassa koiranläjän.

Tällä kertaa hän puolestaan tarjosi Hannekselle e, jos tämä haukkaisi paskaa. Hannes tuumaili hetken ja ajatteli, että saapahan rahansa takaisin ja nieli suupalan koirankakkaa. Toivo maksoi Hannekselle sovitun satasen, ja liikemiehet jatkoivat kulkua. Korttelin päästä Toivo pysähtyi ja tokaisi "Ei jumalauta, tajusitko että me molemmat syötiin koiranpaskaa, eikä kumpikaan edes netonnut siitä yhtään mitään.

Minulla ei ole Twitteriä eikä Instagramia. Siksi kuljeskelen kaduilla ja huutelen sattumanvaraisille ihmisille, mitä syön, mitä juon ja miten minulla menee kotona. Minullekin on nimittäin tärkeää rakentaa verkostoa. Minulla on jo kolme seuraajaa. Yksi heistä näyttää lääkäriltä ja ne kaksi muuta ovat poliiseja. Olli ja Seppo olivat golfaamassa. Olli ihmetteli, kun Sepon vyöllä keikkui senttinen puinen juna. Olli mietti hetken ja pyysi sitten, että kierroksen päätyttyä häntä odottaa viisi Bemaria klubitalon parkkipaikalla.

Olli koetti pelata loput reiät niin vähillä lyönneillä kuin mahdollista ja kiirehti Vanha gynekologi kääntyi katsomaan ulos ikkunasta ja viipyi sen ääressä niin pitkään, että nainen lopulta hermostui. Vanha gynekologi pudisti päätään. Viimeksi kun tällainen tapaus sattui, silloin idästä nousi taivaalle suuri tähti…. Emäntä ryntäsi tupaan, missä isäntä luki lehteä kaikessa rauhassa. Emäntä poistuu kiukkuisena kammarin puolelle, mutta tulee kotvan kuluttua takaisin ja sanoo jo hieman rauhoittuneena: Renki meni talolle ja vastaan tuli portailla johtajan vaimo ja tytär jolloin piru tuli rengin mieleen.

Kaveri Savonmualta läks hommii Afrikkaan ja otti koirasa mukkaa. Sielä ol helevetin paljo haisteltavvoo ja niinpä siinä sitten kävvii että koera hävis viitakkoo.

Äkkiä viitakossa koera huomas, että leoparti havittelloo siitä loonasta ja koera miettimään hetkeks, milleehän pirulla sitä nyt ihtesä pelastas.

Se nappas jonnii vanahan luun muasta, kiäns seläkäsä leopartia kohti ja justiisa kun leoparti ol hyökkeemässä, koera sylykäs luun poes suustasa ja huus jotta: Leoparti kiitti onneesa, ettei ollu kerinny hypätä koeran kimppuu ja lähti tiehesä. Apinan perkele ol kuitennii puussa parahiks ja näki koko tappaukse. Apina ajattel, et jos hän kärräyttää koeran valehtelemisesta, hän vois suaha leopartista ystävän, eikä tuo ennee kehtois yrittöö syyvä apinoo.

Apinan perkele män kertomaa leopartille, että koera se kusetti sitä. No leoparti tietennii suuttu helevetisti ja huus apinalle jotta: Koera näk leopartin juoksevan apina selässä häntä kohti. Sillo koera kiänti selekäsä ja huus isolla iänellä jotta: Minähän lähetin sen hakemmaan uutta leopartia ainakii puol tuntia takaperj!

Näläkkäänkö tässä pittää kuolla?! Perseennuoleminen voep auttoo hetkeks, mutta taitavasavolaenen paskanpuhuja selevii tilanteesta kun tilanteesta! Niinpä he menivät syömään. Ravintolassa Håkan piirsi vihkoonsa kaksi tanssijaa ja matka jatkui kohti yökerhoa. Mummo oli tavaratalon hississä, sinne tuli hyväntuoksuinen rouva. Mummo nuuhkaisi kuuluvasti johon rouva: Hissiin tuli toinenkin hyväntuoksinen rouva, jälleen mummo nuuhkaisi kuuluvasti ja rouva: Mummo jäi pois hissistä ja pieraisi ja huikkasi: Mies tarvitsee maan päällä kaksi puuta ja naisen.

Toisesta puusta veistää itselleen arkun, toisesta puristaa hyvin päähän humahtavaa juomaa, tikapuut taivaaseen. Mutta ilman naista ei miehestä ole mihinkään, ei maan päällä, ei taivaissa, ilman pilvenkeveää naista, suuta, käsiä, sydämen juurta. Yhteen ainoaan naiseen mahtuu kaikki mitä mies tarvitsee: Ilman naista ei miehestä ole mihinkään, ei maistu miehelle mikään, eivät ulotu tikapuut taivaisiin. Jenkki, arabi, somali ja suomalainen matkustivat junassa.

Jenkki heitti suurieleisesti ison setelinipun ikkunasta ulos ja kehui: Arabi ei halunnut olla huonompi, vaan viskasi mukanaan olleen pienen öljytynnyrin ikkunasta ulos. Somali katsoi suomalaista hetken ja ärjäisi: Johon isäntä edelleen rauhallisesti: Julkinen tai vapaamielinen seksisuhde, ei siteitä suuntaan tai toiseen. Liittyy osapuolten seksuaalisiin mieltymyksiin ja fetisseihin. Todellakin vain pelkkä seksisuhde. Tämä tuskin tulee toistumaan.

Toimistoseksiä juoksupojan kanssa tai vaihtoehtoisesti "tapaaminen" lounaalla puolison kanssa. Illalla se näytti ihan hyvältä Seksisuhde kylän kiertopalkinnon kanssa. Intensiivinen, takuulla tyydyttävä seksisuhde. Seksisuhde lähtöselvityksen virkailijan kanssa.

Sääliin perustuva seksisuhde, esim. Pyyhältää baariin niin, ettei ovimies tajua edes mikä hänen ohitseen viuhahti. Oinas suuntaa suoraan baaritiskille, tilaa kymmenen vodkasnapsia, jotka viskaa kurkkuunsa alta minuutin. Kyytipojaksi hän kaataa kannullisen sangriaa ja muutaman oluen ja sytyttää savukkeen; on saatava toimintaa aikaiseksi. Hän menee baaritiskille, tilaa Irish coffeen ja etsii miellyttävän nurkkapöydän, jossa nautiskelee pehmeästä nojatuolista, kahvista ja sikarista.

Hän flirttaa ensin ovimiehen kanssa, viilettää sitten vessaan, törmää tuttuihin, ja löytää myöhemmin tiensä baaritiskille. Tilaa pirskahtelevan pirteän drinkin ja ryntää oinaan kanssa tanssilattialle; kukapa nyt paikallaan pysyisi? Ei olisi edes halunnut lähteä baariin. Hänellä oli niin ihanaa sohvanurkassa mummon vanhan huovan alla. Rapu astuu sisään verryttelyhousuissaan varovasti pälyillen.

Hän toivoo törmäävänsä johonkin tuttavaan, jotta tulisi kotoisan turvallinen olo. Tiskiltä rapu tilaa oluen. Saapuu sisään suuri elkeisesti kimaltelevassa asussaan. Hän kävelee ympäristöään tarkkaillen tiskille. Leijona tilaa kuohuviiniä ja jää istumaan baaritiskille mairea hymy naamallaan, jotta kaikki huomaavat hänet vilkuillen samalla jos pöydissä näkyisi muijia.

Oinas on haastanut riitaa jo kolmen henkilön kanssa. Kaksonen on käynyt jo oksentamassa sekä lähentelemässä puolta ravintolan henkilökuntaa ja jokaista asiakasta. Rapu jutustelee vuotiaan sedän kanssa pula-ajasta. Härkä nauttii olostaan nurkkapöydässä. Häntä inhottaa viettää iltaa rietastelijoiden kanssa ravintolassa.

Mielummin hän olisi siivonnut kotiaan ja järjestellyt keräilykokoelmiaan. Neitsyt siirtyy huomaamatta tiskille ja tilaa tuoremehua; soittaisivat edes jotain klassista musiikkia.

Saapuu uudessa asussaan, hajusteilta tuoksuen. Hän flirttaa ovimiehelle leveästi hymyillen. Vaaka suunnistaa tiskille ja tilaa jonkun nätin, makean ja seksikkään juoman.

Vaaka huomaa toisella puolellaan neitsyen; miten kukaan voi pukeutua noin tavallisesti? Hän täräyttää prätkänsä parkkiin ja astelee sisään nahka-asussaan. Tänä iltana täytyy saada seksiä ja rokkia, hän ajattelee. Skorpioni tilaa tiskiltä salmiakkikossua ja paukun, jonka nimi on Terrible Death. Skorpioni iskee silmää vaa'alle, joka poistuu paikalta liukkaasti kun taas kaksonen tulee kihnuttamaan tilalle. Oinas on heitetty jo kertaalleen pihalle haastettuaan riitaa ovimiehen kanssa luikkinut salaa sisään uudestaan.

Rapu ikävöi äitinsä helmoihin. Leijona kertoo ihailijajoukolleen tarinoita itsestään. Neitsyt pähkäilee likaista mukiaan pitäisikö ilmoittaa baarin pitäjälle. Vaaka tanssii kuumaa tangoa ihanan adoniksen kanssa. Härkä juo edelleen samaa Irish coffeeta ihmetellen mitä hemmettiä paikalla tapahtuu koittaen keskittyä päivän lehteen. Saapuu sisään ison kaveriporukan kanssa.

Tilaa tiskiltä Long island ice teen ja ryntää tanssimaan luvun discohittiä. Tanssilattia ei riitä, hän hyppää tanssimaan myös pöydälle saaden vessasta tulleen kaksosen mukaansa kun taas oinas katsoo kilpailijan kaipaavan selkäänsä. Hänellä on masennuskausi menossa, ja töistäkään ei olisi huvittanut lähteä.

Hän ottaa kossucolan ja menee yksin pöytään. Samallahan kun humaltuu voi suunnitella uusia työasioita. Neitsyt päättää lähteä matkoihinsa tarkistaen että kaikki on mukana ja ettei mitään ole viety. Paikka alkaa näyttää liian likaiselta ja sekavalta hänelle. Mukava tavata uusia ihmisiä. Hän tilaa tiskiltä siideriä ja päätyykin pian väittelemään politiikasta. Kaksonen ja oinas pysyvät tuskin jaloillaan. Rapu päättää livahtaa neitsyen perässä tiehensä. Saapuu juuri ennen valomerkkiä.

Hän on juonut hyvät pohjat kotona ja onkin hilkulla päästääkö ovimies häntä sisäänkään. Kalat tilaa äkkiä juoman tiskiltä, kun vielä saa ja menee tanssilattialle huojumaan yksinään viimeisten hitaiden tahdissa haaveillen, että olisi joku jonka kanssa tanssia. Kaksosta ja oinasta raahataan ulos. Härkä herää lehtensä äärestä ja laahustaa ulos. Mies oli pelaamassa golfia ja huitaisi vahingossa pallon keskelle metsää. Mies meni hakemaan palloa kun vastaan tuli pieni mies joka sanoo: Mies ei oikein usko, mutta ajattelee ettei kai siitä haittaakaan ole ja sanoo: Entä 2 muuta toivomusta?

Mies miettii vähän aikaa ja katselee ympärilleen ettei kukaan nää ja tekee temput. Oli sateinen päivä ja tarhan täti kiskoi saappaita pikkupojan jalkaan. Nainen veti minkä jaksoi ja poika työnsi jalkaa syvemmälle. Helppoa se ei ollut ja lopulta, kun toinenkin saapas oli jalassa, totesi poika: Poika oli oikeassa ja manauksia nieleskellen lastentarhanopettaja kiskoi saappaat jalasta, ja alkoi vetää uudestaan niitä paikoilleen.

Hiki valui jo otsalta ennen kuin saappaat olivat paikoillaan. Opettaja laski mielessään kymmeneen välttyäkseen voimasanoilta, veti saappaat pois hampaat irvessä ja kysyi: Täti oli hermoromahduksen partaalla ja kävi ulko-ovella hengittämässä syvään raitista ilmaa, sitten tuli takaisin kiskomaan saappaita jalkaan. Valmista tuli — vihdoinkin ja täti kysyi: Miksi hirmumyrskyille annetaan naisten nimet? Ne saapuvat villeinä ja märkinä, mutta lähtevät mukanaan talot, autot ja irtain omaisuus.

Koulussa pidettiin pojille hyvien tapojen, korrektin käytöksen ja arvokkaan etiikan oppituntia. Toivon, että saan esitellä hänet sinulle myöhemmin illalla. Perhe istuu joulupöydässä ja poika kysyy isältään: Äiti ja tytär närkästyvät ja tyttö sanoo: Mutta sitten se on kuin joulukuusi.

Tyvestä kuollut ja pallot vain koristeina. Lissun mies oli kadonnut. Hän pyysi parhaan ystävättärensä henkiseksi tuekseen mennessään poliisiasemalle tekemään katoamisilmoitusta. Konstaapeli tiedusteli miehen tuntomerkkejä. Hänen tumma tukkansa on aaltoileva ja hän harrastaa autoilua, veneilyä, matkailua, kulttuuria ja rakastaa ruuanlaittoa.

Kun naiset poistuivat ystävätär oli ihmeissään. Ukkosihan on kuusikymppinen lihava kaljamaha, joka viihtyy halvimmissa pubeissa, eikä ikinä suostu tekemään kotitöitä. On kaunis kevätpäivä ja aviopari käyskentelee eläintarhassa. Vaimoni ei tykkää yhtään jos yritän häntä kakkoseen, mutta hän kyllä panee minua.

Ensimmäisen kerran kun ehdotin hänelle että hän panisi minua dildolla pyllyyn, niin hän piti ajatusta TODELLA perverssinä, mutta suostui tekemään sen kerran minä siitä pitäisin. Nykyään hän itse ehdottaa ajoittain että haluaisinko kunnon persepanot! Yleensä kun hänellä on menkat, niin hän hoitelee minut käsin tai suulla. Ja tähän toimitukseen pääsääntöisesti kuuluu myös suriseva dildo jyystämään pyllyyni.

Sormeaan hän ei halua työntää sisääni ellei siinä ole kumihanskaa, joten kumihanskojakin meiltä löytyy. Olisi pitänyt itsekkin vaan aikaisemmin ehdottaa näitä pyllyleikkejä. Meni monta hyvää vuotta hukkaan, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Aika tavalliselta huvilta tuo tuntuu, tosin harvemmin tulee vertailtua porukassa kokemuksia.

Itselläni on pumpattava tekojorma ja täytyy myöntää, että aina se perusdildon voittaa. Pikkuisen kun pumppaa painetta ja laittaa moottorin hyrisemään, niin Homo en kuitenkaan ole, aivan tavallinen parisuhteessa elelevä äijänköriläs.

Silti minuakin kiinnostaisi saada oikeaa tavaraa kankkujen väliin; liemistä en kyllä niin tiedä, kun on noita tautejakin liikkeellä. Ja luulisin, että moni muukin on kanssani samassa tilanteessa, miehet eivät kiinnosta, vain seisovat penikset.

Pitäisi varmaan löytää tyttö, jolla olisi se Kerran olen teinivuosinani saanut kullia, se oli ennenkuin olin saanut pimppiä. Voin kertoa, että tuntui todella hyvälle vaikka nolottikin.

Heteromiehenä en ole uskaltanut kuin haaveilla kullista ja muistella tuota kun minua naitiin ja lauettiin peppuuni. En kyllä tuntenut mitään spermaruiskua, peppu oli aika hellänä sen jälkeen. Olen käytellyt isojakin esineitä pepussani.

Liian iso on kyllä liikaa. Normaali miehen kalu tuntuisi todella ihanalta ja siitä haaveilen. Tiedän, että jäisin kiinni siihen, vaikka en voi miestä kohtaan sellaisia tunteita kokeakaan. Kalu tuntuu ihanalta, turha sitä on kieltää. Yksi vaihtoehto olisi thaikuissa antaa ladyboyn naida. Tosin en uskalla heikäläisiin koskea kun tautisia varmaan suurin osa. Dude loves cock Olet hetero ja et voi aatella. Kyllä heterolla on ihat samat tuntemukset pepussa kuin homolla.

Mikään ei estä heteromiestä nauttimasta homoseksistä. Teepäs nyt ero homoseksin ja homouden välille. Homous on sitä, että rakastaa miestä, homoseksi on irtoseksiä siinä missä naistenkin kanssa harrastettu irtoseksi. Ok ehkä "en voi" oli väärä ilmasu oikee olis ollu "en fantasioi miehen kyrvästä perseessäni" fantasiani pyörii väkisinkin naisissa ei sille voi mitään.

Kertokaa kundit mitä laittaisin peppuun iltasella, ei oo mitään kaupasta ostettua semmosta välinettä, kundi 23v Tulkaa vaihtaa vaikka mielipiteitä kerro aika tänää. Yksin kun olen on isojakin dildoja millä työntelen itseäni.

Toteutin haaveeni saada oikeata munaa, hieroin dildoa tunnin ennenkuin menin GAY paikkaan ja vanhempi mies iski heti mut kun olen nuori. Sai koko yön varmaan viagran voimalla paksua kullia. Kyllä kannatti kokeilla livenä. Itsekin harrastan sillointällöin peppuseksiä, voin työntää oman kaluni omaan pyllynreikään sisälle jossa liikutan kaluani sisään-ulos tai työnnän sormen myös pyllyyn ja hieron siellä terskaa niin että laukean sisääni.

On erikoista että omassa reiässä laukean niin nopeasti, jos masturboin esim. Nautin tästä tavasta saada orgasmi, naisen pyllyyn voisin työntyä myös mutta homostelu ei ole minun juttuni. Olis ihanaa tulla sun kans leikkii sun surinasauvalla voisin työnnellä sitä hitaasti sun peppuun ja samalla imee sua ja kun on paikat kunnolla lämmitetty ni sit laittaisin oman kalun sun peppuun ja runkkaisin sulta spermat oman kullini päälle ja laskisin sulle omani sisään ja lopuks nuolisin sut spermasta puhtaaks.

Haluisin myös tuntee sut mun sisällä olisha se mukavaa jos meitä olis vaika enemmä ni olis kiva vaihdella osia ja saada monet lastit sisään. Jeps, peppuleikit on ihan kivoja. Itsekin miettinyt silloin tällöin miehen kanssa "sen" harrastamista, mutta kun olen kuitenkin oikeasti hetero, niin tosipaikassa voipi luonto pistää vastaan, eikä hommasta sitten tulekaan mitään. Juu minun peppu myös varsin herkkä paikka, käytän usein öljyttyä n15cm, pitkää helminauhaa jossa pallerot suurenee tyveen mentäessä, ja todella mekeelta tuntuu.

Alastoman miehen peppua ihana hyväillä, sekä kiinteitä reisiä, nousta miehen päällä ja painella kovalla meisselillä reisien väliin. Julkisella paikalla anustappia takapuoleen.

Ei noi julkiset paikat kiinnosta, muuten vois kyllä koittaa ihan oikeaakin. Täällä Hesan seudulla kun vain on niin vaikeeta törmätä saman mieliseen, kun on nii vähä ihmisii.

Imuri tahtoo vetää liikaaa. Onko joku imettäny vasikallan kulliaan jo nyt on mihin on mahtanut sit työntää kiimanen sonni. Me kaksi ukkomiestä päätettiin homostella ja kaveri halus että nain sitä peppuun.

Panin kuin mies panee ja kaveri laukesi ilman että koskettiin kumpikaan sen kaluun. Kertoi ettei ole ikuna kuuna päivänä saanut sellaista lähtöä. Hitto kun tuli miehekäs fiilis kun sain naimalla miehen laukemaan. Annoitko itse persettä ja saitko ilman runkkausta?

No en, koska kaveri oli lauennut ja ei ottanut eteen heti tuota. Olen saanut mieheltä peppuun, että tiedän sen miltä se tuntuu. Hyvälle tuntuu jos mies on myös panomies. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Oon 20 vee tyyppi Etelä Suomesta, aijempia kokemuksia ei ole peppup-panoista mutta olisi tosiaankin kiva tuokin tunne kun jonkun kulli laukeaisi sisälle jos kiinostaa niin ottakaa yhteyttä joonas.

D mahdollisuus saada myös kuva pepustani yhdeyten oton merkeissä , toivoisin pikaisia vastauksia ja mahdollisimman nuoret ja karvattomat kundit kiinostaa ikä-haarukasta vee. PS arvostan sitä jos omistat liuku-voiteita. Itseäni olen sauvalla peppuun hieronut hyvältä on tuntunut.

Olen myös pannut kolmea miestä peppuun, ja todella nauttinut. Just tänään tein sen.. Liukkaria piti kyllä käyttää ihan hitosti että onnistui ja sattuikin ensin jonkin verran mutta tiesin et lopussa kiitos seisoo. Mulla oli kyrpärengas vehkeen juuressa kiristämässä samalla. Se orkku minkä tällä lailla saa on jotenkin paljon voimakkaampi kuin muuten, esim.

Mälli lensi kunnon kaaressa. Ja tietysti kuvittelin siihen kurkun tilalle oikein kunnon karhumiehen kyrvän joka jyystäis mua kunnolla. Mulla alkaa seisoa kun kirjoitan tätä! Oiskohan jääkaapis vielä kurkkua.. Jonain päivänä vielä otan kullia peppuun, pari kertaa oon saanut mutta kohta 10 vuotta on viime kerrasta. Peppuleikit pyörii mielessä turhankin usein. Kohta lienee pakko katsella miehiä sillä silmällä, josko jostain löytyisi toinen kokeilun haluinen äijä.

Mun tuurilla tuskin levähdyspaikalle sattuu stayupeissa pyllistelevää cd-tytyäkään. Olen naimisissa ja olen kokeillut myös homoseksiä. Olen nainut miestä peppuun. Se oli aivan mahtavaa. Ruiskutin spermani miehen sisään.

Minua on myös naitu peppuun. Ensin se hieman sattui, mutta kun penis alkoi hieroa eturauhastani, minulla alkoi seistä ja sain aivan tajuttoman orgasmin. Spermaa alkoi valua ja supistelin ihan valtavasti. Sain eilen ensimmäistä kertaa kurkun reijästä sisään!!

Sitä en kyllä ymmärrä, miksi kaikki sanovat sen tekevän niin kipeää. Minun ainut tunne oli mielihyvä! Käytän anustappia nukkuessani, rasvaan reikäni liukkaaksi ja työnnän tapin reikääni.

Laitan vielä jalkaani uikkarit joihin olen tehnyt reiän kulliani ja pussejani varten. Kun menen nukkumaan, runkkailen peiton alla lähelle laukeamistani, toistan runkkailun useamman kerran. En kuitenkaan anna kullini laueta vaan käyn nukkumaan, olen monesti herännyt keskellä yötä tosi kiihottuneena. Silloin alan runkata kulliani ja annan sen myös laueta, sperman annan lentää vatsalleni. Aamulla otan tapin pois reiästäni ja sormeilen myös sitä, tuntuu kiihottavalta sormeilla veltostunutta ja limoittunutta reikää.

Reiän sormeilu saa myös kullini jäykistymään ja runkkaan uuden satsin vatsalleni ennen kuin nousen sängystä ylös. Vai liittyykö tähän peppu fantasiaan oleellisesti mies? Minusta naisena on ihana hieroa miehen eturauhasta, se on niin ihanan kuuloista kun mies murisee ja ulisee nautinnosta: Minun tarvii aina silloin tällöin naida itseäni peppuun. Orgasmi on ihan eriluokkaa perinteiseen verrattuna.

En ajattele koskaan miestä dildoni tilalle Minä nautin eniten niistä helmi vai mikä pallomalli nyt sitten onkin. Jossa on monta toistaan isonpaa palloo perättäin. Nautin kun sulkijalihas venyy ja tietysti myös kun hieron dildolla eturauhasta, mällin tullessa noroina. Mulla oli joskus yli 10 vuotta sitten sellanen nainen, et tykkäs panna mua peppuun Kyllä on kaduttanut kun meni välit poikki Saatettiin olla koko päivä sängyssä toistemme kimpussa.

Ois kiva jos muija vetelis strap-onilla, kerran on sen tehnytkin mutta ei ole sen jälkeen enään innostunnut, valitti kun ei itse saa siitä mitään Ei vaan ymmärrä että hänenkin voi sitten myöhemmin saada haluamaansa nautintoa ja sitä ilolla antaisin vaikka kuinka paljon.. Oih, se on harmi jos hän ajattelee ettei itse saa siitä mitään Ja en usko irtoseksiin joten täytyy taas odotella, että elämä heittää eteen miehen joka tykkää eturauhasen hieromisesta: Oletteko miehet huomanneet että pappureijän pallien siis välilihan puoleinen pää on herkempi ja sitä hieromalla saa paremman tunteen.

Tulee mieleen kuin se olisi miehen vastine naisen klitorikseen. Usein hyväilen pelkästään siitä pappureikää Rasvan kanssa, että se tekee hyvää, ihan jäykistyy koko kroppa siitä nautinnosta. Kuvittelen että joku parransänkinen ukkojermu lipittäs sitä kielellä. Kun en kotona jaksa dildoa työntää peppuuni niin menen vanhemman miehen luo, tietää heti mitä tahdon.

Rupee runkkaamaan minua ja samalla itseään, kun saa ison kalunsa pystyyn niin pitää pyllistää että saa naida kunnolla. Kun lopulta saa pussinsa tyhjennettyä niin vedän housut jalkaan ja lähden kotiin kun molemmat on tyytyväisiä. Parempaa tyydytystä ei olekkaan! Kokeilkaan omaa nyrkkiä suoleen! Itse fistaan päivittäin ja siihen päälle käteen vedot Ihan mielenkiinnosta kyselen, että miltä ulostaminen tuntuu, jos anaaliin on tungettu usein moottorillista dildoa?

Itse "peppuneitsyeenä" nautin ulostamisesta, mutta mahtaako se tuntua miltään enää noiden dildojen jälkeen? Se on yhtä kivaa kuin ennenkin, ehkä entistäkin enemmän siitä osaa nauttia. Eihän dildot tuntoa tapa. Eikä peppu oikeasti dildottamisesta horoksi väljene, tapin sisään saaminen onnistuu vain nopeammin, kun anus on siihen tottunut, eikä jännitä turhia.

Seuraava ihmettelyn aihe on sitten se, miten erilaiselta oikea elin tuntuu dildoon verrattuna. Ja siihen en osaa ainakaan vielä vastata.

Tunnen pari dildottajaa, jotka sai avanteen loppuelämäksi, en suosittele kenellekään! Suurempi riski kuin nautinto! Tunnen pari uskovaista lääkäriä, jotka ovat joutuneet suljetulle osastolle, kun kasetti ei ole enää kestänyt. Olen 25v mies turusta yleensä käsitän itseäni 3 kertaa viikossa ja minulla on dildo jota käytän aina suihkussa eli 2 keertaa päivässä jäin koukkuun kun olin 16v ja opettajani oli homo seksuaali ja harrastimme tarvike varastossa seksiä.

Yleensä olen naisten kanssa mutta miehet ovat alkaneet kiihottaa minua olin viime viikolla miehen kanssa ja se tuntui todella hyvälle ehdotan kokeilemista. Aika kiihottavaa luettavaa näin naisena. Sormi tuntuu hyvälle pepussa, ja olen itse ehdottanut joskus entisille kundikavereilleni että laitoin hajanvarren hänen peppuun, yhdelle kieltä Mua kiihottaa se kun saan miehen nauttimaan, ja mitä enemmän saan sen sekaisin sen parempi.

Olen UM ja olen hoidellut useiden kundien peppukiimaa. Koskaan itse en ole suostunu pantavaksi.

: Liian nopea laukeaminen perseeseen veto

AMATEUR ASS WEBCAM BB LEINA SUIHKU Sinkut kuopio thai pic
Liian nopea laukeaminen perseeseen veto 295
Seks porno video seksi tube SSRI-lääkkeet ovat yleensä hyvin siedettyjä. Käsipaperi rulla tyynyjen väliin sohvalla ja sitten naimaan. Siemensyöksy eli ejakulaatio Siemensyöksyn säätely tapahtuu keskushermostotasolla aivoissa, aivorungossa ja selkäytimessä. Lyhyin ja voimakkain työnnöin jossain vaiheessa peppu antaa periksi, ja toinen kyrpä alkaa liukua sisään. Hänellä on masennuskausi menossa, ja töistäkään ei olisi huvittanut lähteä. Mulla tässä mukavasti tekee gutaa mitä kundit täs vain yks kysyy.
Älä ota miestä narikasta Sinkkubaarissa tehdyn tutkimuksen mukaan naiset näyttävät miesten silmissä sitä houkuttelevimmilta mitä myöhäisemmäksi ilta käy. Poliisi tuli kysymään, mitä ihmettä teen niillä nurkilla neljältä aamulla. Hypotalamus ohjaa myös tunteita, sydämen sykettä ja verenpainetta. Pieni poika kysyy isältään: Kelpaisiko komealle pojalle seura? Hautausmaan kulmilla yllätti pienempi hätä, eikun toimeen.

0 thoughts on “Liian nopea laukeaminen perseeseen veto”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *