Alastonsuomi tunnukset suomi kirjaudu

alastonsuomi tunnukset suomi kirjaudu

Mä luulen että se on kirjahylly, jossa on kirjoja. Mitä isompi sen parempi. Sit jos siinä kirjahyllyssä olis vielä vaikka sisarusten lasten vauvakuvia niin vähänkö menis jalat alta ja tiedä mitä vielä sattuis D Aivan samaa kaliiperia.. Kukaan normaali lapseton sinkku heteromies ei pidä vauvakuvia kämpässään esillä. Mutta vähänkö muhun uppoaisi jos mies ylpeänä esittelisi kummilasten kuvia.

Koirista ja kissoistakin voisi olla hyllyssä kuvia, sitten mies voisi kertoa hellyyttäviä juttuja Murresta, tuosta lapsuuden kelpo luottokarvakaveristaan. Sellainen herkistely uppoaa tällaisiin pehmeisiin romantikkoihin. Mutta ei, ei miehet tee sellaista. Ihan nyt sivusta, mutta; sarkasmitutka? En tiedä miten yleinen termi se on vai olenko omasta päästä mokoman keksinyt.

Eikun anteeks, en tainnu olla tarpeeks selkee.. Tajusin kyllä tuon sarkasmitutkan ja tarkotuksena oli vaan ehottaa hälle, että joskos tuossa siun edellisessä kommentissa ois voinu käyttää sitä: No niin, nyt tää likka läks unille.

Tuo oli täydellisesti siihen sopiva lähtömerkki. Ihan weirdoa, kyllähän se on peenis jolla se vaikutus tehdään. Supliikki hyvänä kakkosena ja asiakaspalvelutaidot kolmosena.

Koska kyllä kaikki muut naiset aina ja kaikkialla haluavat peeniksen kuvia ja asiakaspalvelua. Mitä jännittävää voi olla ihmisessä, jolla on iso bemari? Paitsi jos tarkoitit että hän kertoo tarinoita kuinka on hajottanut bemareita Se voisi olla jännää siinä mielessä, että olen siitä itsekin haaveillut. Kerrankin joku nainen kertoo totuuden. Tuo penisjuttu on tietysti sarkasmia, koska edelleenkään en usko että naisia kiinnostaa peniskuvat yhtä paljon kuin miehiä pillukuvat, mutta tällä tavalla "leikin varjolla" pääsit sinäkin kertomaan sen totuuden joka on naisilta kiellettyä kertoa sosiaalisen paineen takia "mä meen baariin pitämään vain hauskaa enkä etsimään munaa" - just joo.

Sulle kiihottavaa vois olla jos miehellä on iso porkkana taskussa, tai peräti kokonainen kasvimaa takapihalla. Jos on kovin homokammoinen siellä voi nykyään vissiin estää kommentit miehiltä kokonaan. Älykkyys on seksikästä on yksi suurimmista klubeista, eli kirjoittelee silloin tällöin blogin jossa ei vaikuta siltä kuin olisi lapsena altistunut lyijylle Niin sitä saa itselleen fanin tai kaksi. Näkisit vaan sen yhen mun kuvan niin kinuaisit mun syliin Naiselle ropisee siellä helposti vip-pisteitä kun lataa pari mukavaa videota itsestään, ei tarvitse siis kerjätä keneltäkään vippiä.

Mielenkiintoista lukea kommentteja omista kuvistaan vaikka suurin osa kommenteista saattaakin olla eriasteisia toimintaehdotuksia. Pitäisiköhän taas liittyä jäseneksi pitkien pimeiden syysiltojen ratoksi? Itsellä samanlaisia kokemuksia alaston suomesta. Rekkasin sinne kun sivu pystytettiin ja käytin sitä vaihtelevalla aktiivisuudella parin vuoden ajan. Seksiä en sieltä hakenut, varattu kun olen. Pari kertaa vastapuoli olisi ollut innokas tapaamaan - vaikka sitten seksin merkeissä.

Kerran mies lähestyi mua ja kyseli olisinko kiinnostunut ryhmäseksistä, tähän olisi osallistunut hän, minä ja kaksi naista. En lämmennyt idealle, mutta hän kysyi vielä muutaman vkon päästä uudelleen olenko tullut toisiin aatoksiin. Nämä naiset olivat nättejä ja olivat itse valinneet mut. AS on paikka, jossa on selvät naisten markkinat, kuten deittisaiteillakin. Omalla aktiivisuudella voi löytää seuraa, varsinkin jos naama on miellyttävä ja kroppa ok.

Mitä voi päätellä naisesta, joka laittaa ilmoituksen tuollaiselle sivustolle? Olen itse varsin rohkea sänkyasioissa silloin, kun seurustelen, mutta eipä tulisi mieleenikään laittaa omia alastonkuviani minkäänlaiselle nettisivustolle. Itse asiassa keräsin yli puoli vuotta rohkeutta, että kehtasin laittaa edes nettiin ihan tavallisen deitti-ilmoituksen!!!

Ihmiset on niin erilaisia. Miehethän tunnetusti kiihottuu näköaistin kautta, kun taas naisille kiihottavampaa on kuulo- ja tuntoaisti. Siksi en itse kuuna päivänä aio laittaa minkäänlaiselle nettisivustolle ilmoitusta. Naiset jotka ovat mieleltään vapaita, estottomia? Kenties myös keskivertoa korostuneempi libido tai vastaavasti korostunut huomiosta nauttiminen, ja saavat henkistä tyydytystä ihailusta?

Kaikki naiset eivät siellä kuitenkaan ole näytillä haarat levällään, vaan myös paljon profiileja joissa näkyy esim. Valtaosa palstan kauniista naisista ovat varattuja.

Voisin veikkailla, että moni on kuvansa laittanutkin tuonne miehensä innoittamana. En kyllä ymmärrä kuka laittaa kasvonsa kuvaan jos joukossa on myös alastonkuvia, ellei sitten ole kiinnostunut aikuisviihdealasta. Kerran kun laittaa kuvan nettiin niin niitä ei välttämättä saa sieltä koskaan pois. Joku varmasti nappaa kaikki mielestään seksikkäät naiset koneelleen, jolloin kuvien poistamisesta ei ole enää mitään hyötyä. Itse olen kyseisellä sivustolla feikkikuvalla.

Joku lähikuva löysästä peniksestä, joka ei ole todellakaan kiihottavan näköinen. Muistaakseni kirjoitin googlen kuvahakuun jonkun sukupuolitaudin ja otin kuvan sieltä joukosta. Saman olen huomannut kuin aloittaja. Ihan mikä tahansa kurppa saa huomiota miehiltä, mutta normaali mies ei saa huomioita kuin homomiehiltä jos heiltäkään. Komeammat miehet saavat huomiota joiltakin naisilta, mutta tätä on todella vähän verrattuna naisten miehiltä saamaan huomioon.

Esimerkiksi jo kauan sitten top 25 listalta poistunutta kuvaa kommentoidaan päivittäin niin paljon, että koko sivu täyttyy uusista kommenteista. Sen sijaan komeilla miehillä tuo ei täyty välttämättä koskaan tai ainakin siihen menee viikko, vaikka olisivat tuon koko ajan top 25 listalla.

Usein myös kommentoivat naiset ovat rumia tai vähintään keskinkertaisia, kauniiden naisten kommentteja näkee hyvin harvoin. Lähinnä vain kiittelevät omien kuviensa kehumisesta. Itse olen etsinyt Jos pitää ryhmäseksistä saman henkisten ihmisten löytäminen "livenä" on lähes mahdotonta.

Tuo on varmasti totta. Tosin jonkun asteista bi-henkisyyttä vaatii lähteä parin kanssa touhuamaan. Naispari harvemmin etsii miesseuraa. Jos etsisi, saisi varmaan satoja viestejä päivässä. Jos on niin äärihetero, että alastoman miehen näkeminen järkyttää, ei tietysti pidä kimppajuttuihin lähteä. Mitään miesten välistä ei tietenkään tapahtunut. Toiseen mieheen en ole missään sessiossa koskenut, eikä toinen mies ole edes yrittänyt koskea minuun.

Itse pidän itseäni täysin heterona, mutta ei minua kyllä häirinnyt yhtään, että DP: Siinä kai oltiin lähiumpänä sitä "bihenkisyyttä" Kyllä näissä 2m n sessioissa nainen on keskiössä ja naisen ehdoilla mennään - nainen saa tuplatyydytyksen. Toisen miehen penistä olen tuntenut vain naisen läpi. Onpahan tuolla AlastonSuomessa aivan järkyttävän lihavia naisia ja suurin osa näistä on vieläpä hyvin nuoria. Voi vain arvata millaisia nämä naiset ovat muutaman kymmenen vuoden päästä, kun jo alle parikymppisinä ollaan aivan mahdottomia säkkejä.

Itse en kyllä kehtaisi noin karmeaa vartaloa edes esitellä. Jos nainen on läski parikymppisenä niin on ihan varmasti suohirviö kolmikymppisenä. Ilmeisesti noiden läskien pitää pistää pillunkuvat nettiin, että saisivat edes joskus munaa. Eihän kaikki etsi sieltä seuraa, muuten vaan pitävät hauskaa sivustolla. Surkea sivusto ainakin seuranhakuu. Tyypillistä mahtailua julkisesti "En Minä ole homo! Pitääkö siellä kuitenkin olla jäsen, ennen kuin niitä voi tilata itselle tai ostaa jollekkin lahjaksi??

Oma käsitykseni on, että seksisuhteet ja irtoseksi on lähinnä naisten harrastus. Tietty nimimerkki tuoreessa muistissa teimme haun ja tadaa, mikäs sieltä löytyikään ellei suoraan kameran linssiin osoittava karvainen persereikä ja taustalla pala tuttua makuuhuoneen seinää. Hyvä jumala me meinattiin haljeta naurusta! Se naurukohtaus ei meinannut mennä ohi millään. Kierittiin lattialla huutaen, kirkuen ja ulvoen niin että päähän koski koko loppuillan. Otettiin välillä happea ja juotiin lasit viiniä, sitten taas katsottiin tämän yhden sankarin profiilikuvaa ja kaaduttiin lattialle ulvomaan mahat kippurassa.

Minun epäusko oli käsinkosketeltavaa. Ajattelin että se sika vonkaa siellä muita naisia mutta asia oli periaatteessa vielä pahemmin kun ajattelin: Että mitäsmitäs mulle ei oo nyt kerrottu!? Lopulta viini loppui mutta tälle jutulle ulvoskellaan vielä tänäkin päivänä. Menin sitten jonkun ajan perästä perästäpä hyvinkin utelemaan siippaehdokkaani netinalaisesta elämästä.

Kysyin että miksi ihmeessä olet postannut persereikäsi kuvan alastonsuomeen? Millä helvetin ilveellä sä oot onnistunut tallentamaan anuksesi niinkin tarkasti kun se siellä komeili? Tuo akrobatian multihuipentuma oli kuulema toteutettu kännissä ja mitä ilmeisemmin alasti.

Asiallisesti toin julki kaiken mitä olin löytänyt: Luonnollisesti keksin nämä ryhmät nyt päästäni mutta tämmösiä ne sisällöllisesti oli. Toin myös julki että sisäänkirjautumistiedoista päätellen hän viihtyi mainitulla sivustolla varsin paljon, jopa sillä hetkellä kun karjuimme naurusta lattialla kiemurrellen, ukonretale oli tullut katsomaan tarjontaa.

Ennen löytyi netistä seuraa helposti, mutta nykyään tuntuu, kuin siellä olisi pelkkää maksullista seuraa. Kaikkia lähteitä en pysty käyttämään, kuten Tinderiä, sillä olen varattu. Kuvaile miltä tuntuu laueta pimppaan. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Siellä on ylläpito ruvennut poistamaan maksaneiden jäsenten profiili tunnuksia sillä perusteella että ilmoitettu syntymäaika ei ole oikea! Mistä ylläpito saa varmistettua tiedot? Aikamoista viitseliäisyyttä vaiko uteliaisuutta urkkia ihmisiä! Minä en ainakaan pysty urkkimaan "naapurin reiskan" henkilötietoja. Kuvaile miltä tuntuu laueta pimppaan Otsikko riittänee.

Missä muualla tuosta on ilmoitettu tai keskusteltu? Ainakaan heidän foorumissaan ei ole mitään keskustelua ja käyttöehdoissakin sanotaan että eivät kerää henkilörekisteriin tietoa käyttäjien iästä.

Tuossa kertovat millä perusteella ilmoituksia poistetaan:

Mistä tänä päivänä saa vanhaa naista?? Heips, Olen 36vuotias mies ja haluaisin löytää seksiseuraa itseäni selvästi vanhemmasta naisesta.

Ennen löytyi netistä seuraa helposti, mutta nykyään tuntuu, kuin siellä olisi pelkkää maksullista seuraa. Kaikkia lähteitä en pysty käyttämään, kuten Tinderiä, sillä olen varattu. Kuvaile miltä tuntuu laueta pimppaan. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Siellä on ylläpito ruvennut poistamaan maksaneiden jäsenten profiili tunnuksia sillä perusteella että ilmoitettu syntymäaika ei ole oikea!

Mistä ylläpito saa varmistettua tiedot? Aikamoista viitseliäisyyttä vaiko uteliaisuutta urkkia ihmisiä! Minä en ainakaan pysty urkkimaan "naapurin reiskan" henkilötietoja. Kuvaile miltä tuntuu laueta pimppaan Otsikko riittänee. Missä muualla tuosta on ilmoitettu tai keskusteltu?

Ainakaan heidän foorumissaan ei ole mitään keskustelua ja käyttöehdoissakin sanotaan että eivät kerää henkilörekisteriin tietoa käyttäjien iästä. Tuossa kertovat millä perusteella ilmoituksia poistetaan: Alastonsuomen käyttöehdoissa sanotaan ihan selvästi näin: Kustantajalla on oikeus poistaa vääriä tietoja antaneen käyttäjätunnus ilman erillistä varoitusta.

Palvelun käyttäjät tietävät jatkossa, että kun ikä ilmoitetaan niin se myös pitää paikkansa. Täytyy viirata korvien välissä kun pitää itsestään tuonne kuvia laittaa.. Peräkamari pojat käy kieli poskella kyyläämässä toisten persrakoja. Profiilikuvana kun piti olla jotain alastonta, pöllittiin netistä jonkun randomin tissikuva, modattiin sitä hieman ja asetettiin itsemme näytille erittäin mehukkaalla nimellä. Tietty nimimerkki tuoreessa muistissa teimme haun ja tadaa, mikäs sieltä löytyikään ellei suoraan kameran linssiin osoittava karvainen persereikä ja taustalla pala tuttua makuuhuoneen seinää.

Hyvä jumala me meinattiin haljeta naurusta! Se naurukohtaus ei meinannut mennä ohi millään. Kierittiin lattialla huutaen, kirkuen ja ulvoen niin että päähän koski koko loppuillan.

Otettiin välillä happea ja juotiin lasit viiniä, sitten taas katsottiin tämän yhden sankarin profiilikuvaa ja kaaduttiin lattialle ulvomaan mahat kippurassa. Minun epäusko oli käsinkosketeltavaa. Ajattelin että se sika vonkaa siellä muita naisia mutta asia oli periaatteessa vielä pahemmin kun ajattelin: Että mitäsmitäs mulle ei oo nyt kerrottu!?

Lopulta viini loppui mutta tälle jutulle ulvoskellaan vielä tänäkin päivänä. Menin sitten jonkun ajan perästä perästäpä hyvinkin utelemaan siippaehdokkaani netinalaisesta elämästä. Kysyin että miksi ihmeessä olet postannut persereikäsi kuvan alastonsuomeen? Millä helvetin ilveellä sä oot onnistunut tallentamaan anuksesi niinkin tarkasti kun se siellä komeili?

Tuo akrobatian multihuipentuma oli kuulema toteutettu kännissä ja mitä ilmeisemmin alasti. Asiallisesti toin julki kaiken mitä olin löytänyt: Luonnollisesti keksin nämä ryhmät nyt päästäni mutta tämmösiä ne sisällöllisesti oli.

Toin myös julki että sisäänkirjautumistiedoista päätellen hän viihtyi mainitulla sivustolla varsin paljon, jopa sillä hetkellä kun karjuimme naurusta lattialla kiemurrellen, ukonretale oli tullut katsomaan tarjontaa. Kelasin ääneen että homoseksuaalisuudessa ei ole minusta mitään kummallista eikä väärää, siitä vaan, mutta että olisiko noin niinku nelikymppisenä kivaa vaikka ihan tupsahtaa vihdoin sieltä kaapista ulos eikä vaan leikkiä kotona lääkärileikkejä ja uskotella kumppanilleen olevansa hetero?

Tottahan asia minua jurppi ihan helvetisti. Ei siksi että mun naiseuttani olisi tämmönen loukannut on sitä kummallisempaakin sattunut mutta se kirjaimellisesti perseily ja valehtelu ja ennenkaikkea se, kuinka pornosivujen selailu yritettiin vierittää teini-ikäisen pojan niskoille. Lähdin lopullisesti lätkimään erään riidan seurauksena kun koira sai osansa mäiskeestä.

Vähän vaikea käsitellä ihmistä enää ihmisenä jos se kohtelee lemmikkiään väkivaltaisesti. Kirjoitettaessa soi Spinning wheel. Sinun tulee kirjautua sisään kirjoittaaksesi kommentin.

alastonsuomi tunnukset suomi kirjaudu Mielenkiintoista lukea kommentteja omista kuvistaan vaikka suurin osa kommenteista saattaakin olla eriasteisia toimintaehdotuksia. Kiinnostaako sua pitää sitä naista? Niin tuo onkin se ongelma, mitä naiset ajattelee, kun tuntee miehen paremmin ja huomaavat, että mies ei ole sellainen, mitä pokatessa antoi ymmärtää. Ihan nyt sivusta, mutta; sarkasmitutka? En muista tarkalleen miten sain äijän käyttäjätunnuksen tietooni, mutta se oli yhdistelmä hänen moottoripyöränsä merkistä sekä syntymävuodesta. Surkea sivusto ainakin seuranhakuu. Ennen löytyi netistä seuraa helposti, mutta nykyään tuntuu, kuin siellä olisi pelkkää maksullista seuraa.

0 thoughts on “Alastonsuomi tunnukset suomi kirjaudu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *