And woman kantis oulu

and woman kantis oulu

Ravintola Kantis Onko tämä yrityksesi? Uusikatu 23 , Oulu , Suomi. Katso päivitetyt tiedot lähentämällä. Kyllä Ei En osaa sanoa. Onko tässä ravintolassa pöytiintarjoilua? Voisiko tätä kohdetta kutsua erikoisruokakaupaksi? Onko tässä ravintolassa tarjoilijoita? Onko tässä ravintolassa istumapaikkoja pöydän ääressä? Onko tämä pääasiassa leipomo? Onko tämän sijainnin tunnetuin juttu baarit ja pubit? Onko tämä ravintola kätketty helmi tai syrjässä suosituimmilta reiteiltä?

Onko tämä ravintola perheille sopiva? Jaa muita kokemuksia ennen kuin lähdet. Kirjoita arvostelu Arvostelut 2. Lue mitä matkailijat sanovat: Mitä tähän nyt sanoisi. Kiitä käyttäjää Kissa M. Saat nopeita vastauksia yrityksen Ravintola Kantis henkilökunnalta ja aiemmilta asiakkailta. Onko tämä yrityksesi TripAdvisor-profiili? Oletko yrityksen omistaja tai johtaja?

Jassu hehkuu Jarmon rinnalla Myös uusimmassa insta kuvassa. Strip tease -paikan edessä komeili "Sixty nine, siksi nain". Ravintolat tarjosivat puoleen hintaan tunnettua skottiviskiä, jonka numero oli sama kuin miehen ehdokasnumero. Lanamäki sanoo olevansa yhden asian mies, joka haluaa pitää Oulun Pohjolan valkeana kaupunkina. Hänen mielestään suomalaiset ovat luiskahtaneet hullun antajan osaan ja maksavat ulkomaalaisten elinkustannuksia.

Värisotaa on Lanamäen mukaan käyty jo kaksi kertaa: Lisäksi yksi pienehkö 18 suosiossa ollut yökerho Demoni,Nattklubi ja yksi pienehkä 30 suunnattu yökerho Tiffany. Näihin kahteen yökerhoon ajautui paljon maahanmuuttajataustaista asiakaskuntaa ja oululaiset alkoivat ehkä tästä syystä karttaa ko.

Maahanmuuttajille tuli porttikielto ko. Lanamäki joutui asiasta oikeuteen ja perusti tämän jälkeen ravintolan nimeltä "Lakupekka",joka oli hänen mukaansa suunnattu maahanmuuttajille. Tässä lyhykäisyydessään se,mitä ko. En tunne henkilöä enkä juurikaan käynyt hänen omistamissaan ravintoloissa,mutta paikallislehdissä asioita uutisoitiin suurinpiirtein näin.

Nykyisellään taitaa omistaa hotellin ja karaokebaarin ja ehkä joitakin pienempiä kuppiloita. Eroticabaarit, Ilotalo ja muut Topless-paikat on Oulusta kadonneet vuosikausia sitten. Näistä osa oli kai aikanaan Lanamäen omistuksessa. No tuossahan tulikin, kiitos. Eipä tainnut 'seuraavana Arkadianmäki' sitten ainakaan vielä toteutua. Minkäs ikäluokan mies tämä Lanamäki oikein on? Aika legendaarinen tuo 'sota värillisiä vastaan'- kommentti myös, heh. Kotkassa Captain's karaoken lisäksi Sportti-Pub, sen seinänaapuri Huikkanen ja Albatrossi torin nurkalla.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Kertokaas Oululaiset ravintolakeisari Lanamäestä Helsingissä kuppiloita ja ihan oikeita ravintoloitakin tiuhaan omistava Jouni Lanamäki kasvattelee hiljalleen imperiumiaan, mutta aika vähän siitä puhutaan, verrattuna nyt vaikka Seduun.

and woman kantis oulu

And woman kantis oulu -

Katso päivitetyt tiedot lähentämällä. Värisotaa on Lanamäen mukaan käyty jo kaksi kertaa: Tietoa meistä Apua ja ohjeita.

Kirjaudu sisään , niin saat matkapäivityksiä ja voit lähettää viestejä muille matkailijoille. Ravintola Kantis Onko tämä yrityksesi? Uusikatu 23 , Oulu , Suomi. Katso päivitetyt tiedot lähentämällä.

Kyllä Ei En osaa sanoa. Onko tässä ravintolassa pöytiintarjoilua? Voisiko tätä kohdetta kutsua erikoisruokakaupaksi? Onko tässä ravintolassa tarjoilijoita? Onko tässä ravintolassa istumapaikkoja pöydän ääressä? Onko tämä pääasiassa leipomo? Onko tämän sijainnin tunnetuin juttu baarit ja pubit?

Onko tämä ravintola kätketty helmi tai syrjässä suosituimmilta reiteiltä? Onko tämä ravintola perheille sopiva? Jaa muita kokemuksia ennen kuin lähdet. Kirjoita arvostelu Arvostelut 2. Lue mitä matkailijat sanovat: Mitä tähän nyt sanoisi. Kiitä käyttäjää Kissa M. Saat nopeita vastauksia yrityksen Ravintola Kantis henkilökunnalta ja aiemmilta asiakkailta. Onko tämä yrityksesi TripAdvisor-profiili? Värisotaa on Lanamäen mukaan käyty jo kaksi kertaa: Lisäksi yksi pienehkö 18 suosiossa ollut yökerho Demoni,Nattklubi ja yksi pienehkä 30 suunnattu yökerho Tiffany.

Näihin kahteen yökerhoon ajautui paljon maahanmuuttajataustaista asiakaskuntaa ja oululaiset alkoivat ehkä tästä syystä karttaa ko. Maahanmuuttajille tuli porttikielto ko. Lanamäki joutui asiasta oikeuteen ja perusti tämän jälkeen ravintolan nimeltä "Lakupekka",joka oli hänen mukaansa suunnattu maahanmuuttajille.

Tässä lyhykäisyydessään se,mitä ko. En tunne henkilöä enkä juurikaan käynyt hänen omistamissaan ravintoloissa,mutta paikallislehdissä asioita uutisoitiin suurinpiirtein näin. Nykyisellään taitaa omistaa hotellin ja karaokebaarin ja ehkä joitakin pienempiä kuppiloita. Eroticabaarit, Ilotalo ja muut Topless-paikat on Oulusta kadonneet vuosikausia sitten. Näistä osa oli kai aikanaan Lanamäen omistuksessa. No tuossahan tulikin, kiitos. Eipä tainnut 'seuraavana Arkadianmäki' sitten ainakaan vielä toteutua.

Minkäs ikäluokan mies tämä Lanamäki oikein on? Aika legendaarinen tuo 'sota värillisiä vastaan'- kommentti myös, heh. Kotkassa Captain's karaoken lisäksi Sportti-Pub, sen seinänaapuri Huikkanen ja Albatrossi torin nurkalla. Vastaa alkuperäiseen viestiin Kertokaas Oululaiset ravintolakeisari Lanamäestä Helsingissä kuppiloita ja ihan oikeita ravintoloitakin tiuhaan omistava Jouni Lanamäki kasvattelee hiljalleen imperiumiaan, mutta aika vähän siitä puhutaan, verrattuna nyt vaikka Seduun.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus.

And woman kantis oulu -

En tunne henkilöä enkä juurikaan käynyt hänen omistamissaan ravintoloissa,mutta paikallislehdissä asioita uutisoitiin suurinpiirtein näin. Lanamäki joutui asiasta oikeuteen ja perusti tämän jälkeen ravintolan nimeltä "Lakupekka",joka oli hänen mukaansa suunnattu maahanmuuttajille. Uusikatu 23OuluSuomi.

0 thoughts on “And woman kantis oulu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *