Itsetyydytys chat sukkahousu fetissi

itsetyydytys chat sukkahousu fetissi

Olen nuori rehevä, nainen satakunnasta. Joskus nuorempana olin paskassa suhteessa, jossa sain turpaan joka viikko. Siitä ku paranin mikään ei tuntunut enään oikeastaan miltään.

Tämän takia haluaisin kokea uudelleen hakatuksi tulemisen, "turvallisesti". Bdsm ei riitä enään, ja kyllä olen useasti session jälkeen verillä ja mustelmilla. Se ei vaan aja samaa asiaa. Haluan tietää, aiheuttaako se saman tunteen. Lähdin kirjoittamaan tänne, varmasti lähinnä sen takia että tiedän kyllä millaisia kommentteja tulen saamaan, mutta täällä ehkä vähiten tuomitaan. Olen siis varautunut näihin tiettyihin kommentteihin.

Olen tietoinen ettei haluni ole "tervettä" ja terveellistä minulle, mutta olen päätökseni tehnyt. Ongelmana onkin nyt vähän että en tiedä mistä tälläistä ihmistä hakisin. Käytännössä en halua harrastaa hänen kanssaan seksiä. Se tekee tästä ongelman. En myöskään halua välttämättä samalla paikkakunnalla asuvaa, koska pieni paikka enkä halua kenenkään läheisen tai edes tutun tietävän.

Joku vois nyt jakaa ajatuksia tästä sekavasta teksistä ja kertoa ratkasun ongelmaan. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Eri mieltä olen minä! Hakemaan tilannetta jossa saisi juuri jalasta riisutun sandaalin nenänsä alle nuuskittavaksi ja toiseen hikiseen sandaaliin samalla työnnellen seisovaa kullia varvasaukosta sisään.

Tai juuri jalasta riisutut hikiset sukkikset nuuskittavaksi ja runkattavaksi. Jos sandaaleita on pidetty paljon, löytyy sisäpohjasta varpaiden kohdalta footprint kuvio josta on aistittavissa parhaat tuoksut sekä suolaiset makunautinnot.

Sulla on ainakin noin visuaalisessa mielessä hyvä duunipaikka. Haluaisiko joku nainen leikkiä sukkahousuleikkejä tai uimapukuleikkejä?

Olisi kiihottavaa päästä laskemaan lasti mustille sukkahousuille, siis että ne on tytön jalassa. Parasta olisi jos tyttö istuisi jalat ristissä reisi toisen reiden päällä ja siihen reidelle Monesti runkkaan juuri katsellessa niin istuvaa tyttöä, tuijotan vain reittä ja vatkaan ja annan mennä. Minusta on vielä erikoisen kiihottavaa, jos sukkahousunaisella on muodokkaat tai jopa paksut jalat. Varsinkin jos on niin lyhyt hame tai shortsit, että sukkahousujen verhoamat paksut reidet ovat hyvin esillä.

Meillä vaimo laittaa sukkahousut sänkyyn ja hänellä on täyteläiset reidet. On ihanan kiimaista ruiskia spermat sukkisreisille ja -pyllylle. Pitkään ihailin sukkahousunaisia ja lopulta kokeilin itse miltä tuntuvat jalassa. Ja tuntuivat siltä, että kiihottaa kummasti. Nyt voin sitten ihailla sekä naisia sukkahousuissaan että itseäni sukkahousut jalassa. Haluaisko joku nainen leikkiä sukkahousuleikkejä mies 50v kysyy?

Vaimo kun on stay-up: Vaimokin tuosta kiihoittuu kun noin teen, välillä pyytää ennen yhdyntää että nussin häntä sukan sisään ja katselee samalla tyydyttäen itseään. Näin se mieli o erilainen; minusta sukkahousut on sexintappajat! Stayupit taas kiihottaa ihan helv Sukkahousut fetissinä myös minulla. Katukuvassa jopa vähän vaarallista kun huomio kiinnittyy naisten sukkahoususääriin. Ja käytän sukkahousuja itsekin. Aika usein balettisukkahousut jalassa kuten nytkin.

Vähän erilaiselta tuntuvat päällä, mutta ero ei näy päällepäin. Tavallisetkin sukkahousut jo tarpeeksi ihanat, mutta balettisukkahousuissa on joku ylimääräinen oma tuntunsa. Johtuu varmaan siitä, että ovat juuri ballerinojen käyttämiä. No, kaikki sukkahousut ovat kiihottavia sekä naisten jalassa että näin omassa käytössä.

Vain ja ainoastaan verkkosukkahousuja en ole vielä kokeillut. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Kaverini käyttää sukkahousuja ja on usein pelkät sukkahousut jalassa kun olen ollut hänen luona kylässä. Toissa päivänä kun kävin kaverilla kahvilla niin huomasin että hän oli ajellut munankarvat pois, tuo posliini muna sukkahousuissa oli jotenkin seksikäs näky. En pystynyt olemaan vilkuilematta hänen munaansa, totta puhuen kiihotuin tuosta näystä.

Tekis mieleni ostaa isukkahousut ja olla pelkästään ne jalassa seuraavan kerran kun kaverin kanssa nähään, ainoo miinus on se että, pystynkö olemaan niin että munani ei ala seisomaan. Moi mulla 10 denin sukkahousut jalassa hyvin seisoo kohta tulee miten muilla?

Mulla 60 denierin sukkahousut ja lyhyt vekkihame päällä. Runkkaan peilin edessä ja orgasmi on ihan lähellä. Eipä sukkiksia seksikkäämpiä ja kiihottavampia olekaan, ei muiden jaloissa ihailtuna, kuin itsellekään puettuna ;. Lantioliivit sukkanauhoilla ja kokopitkät sukat. Mustat sukkikset kärki, kanta-ja pohjavahvikkeilla ovat parasta mitä löytyy. Sitten punaset avokkaat, tai semmoset nahkaremmillä takaa kiinni olevat.

Mustatkin sukkahousut kohottaa tunnelmaa, ja ties mitä muutakin. Vahvikkeelliset on toki seksikkäät. Remmikengistä tulee mieleen valkoiset pitsisukkahousut ja matalat kiilakorkosandaletit. Sukkikset sekä naisten kengät varsinkin open toe malliset ovat aina saaneet munan seisomaan.

Nuorempana työskentelin erään ylä-asteen talkkarina siihen aikaan vielä oli kyseinen ammattinimike ja siellä sain toteuttaa naisopettajien hikisten kenkien nuuskimista mielin määrin.

Useinkin kun opettajien työpäivä oli päättynyt löysin itseni opettajain huoneesta haistelemassa naisopettajien työkenkiä. Hyvät tuoksut löydettyäni oli pakko päästää seisova kulli housuista ja hieroa jäykän kullin terskaa kengän sisään sekä nauttia toisen kengän aromeista. Juuri ennen sperman tuloa kulli pois kengän sisältä ja lasti lattialle. Myös keittiöhenkilökunnan työjalkineista löytyi kullin seisomaan saavia tuoksuja.

Parhaat tuoksut kuitenkin löytyivät siistijöiden työjalkineista, jotka useimmilla siistijöillä olivat loppuun tanssittuja "tanssikenkiä".

Kun iltavuorossa kävi juttumassa siistijöitä tuli myöskin tsekkattua minkäväriset sukkikset olivat jalassa. Kun siistijät olivat poistuneet töistä ja oli aika lukita laitoksen ovet, kierrokseeni kuului myöskin haistella hikiset siistijöiden juuri jaloista riisutut työkengät. Muistan vieläkin "suosikkikengät" joista tuli nuuskittua aromit ja joihin tuli runkattua lähes päivittäin.

Mustat open toe malliset, pohjista päätellen paljon pidetyt, ruusuke kengän kärjessä ja varpaat piirtäneet kuvion kengän kärkeen. Paljas terska kengän kärjestä sisään ja siitä hiljalleen työnnellen koko kulli kenkään. Kenkää nussiessa kiimatipat kastelivat kengän pohjan ja kulli liikkui liukkaasti kengässä. Kun samalla haisteli toista kenkää varpaiden kohdalta ja välillä nautti suolaisesta aromista kiellellä lipaisten oli sperman lento aina lähellä.

Vaalea sperma purkautui todella nautittavan näköisesti mustalle kengän sisäpohjalle kiimasta kiiltävän terskan soutaessa kengässä tuon hikisen sisäpohjan ihanasti hangatessa terskan alapintaa. Muistaakseni nussin aina oikean jalan kenkää ja haistelin vasenta. Toki pyyhin aina spermat pois session päätteeksi ja asettelin kengät paikoilleen odottamaan seuraavaa hikistä työpäivää.

Nykyisin tulee haisteltua naisten kenkiä aina kun siihen vain on mahdollisuus. Vaimoni pitelee kotikengissä sukkiksia hikiseksi ja saan haistella sukkikset sekä kotikengät aina halutessani. Tiedoksi vain kaikille naislukijoille. Minä sain odottamattoman tilaisuuden kokeilla sukkahousuja julkisesti, kun ystävämme pitivät naamiaisbileet ja minä pukeuduin Robin Hoodiksi. Asuun kuului luonnollisesti myös vihreät sukkahousut.

Vaimoni pukeutui prinsessaksi stay-upit jalassa. Illalla kotiin tultuamme lähentelin vaimoani sukkahousut vielä jalassa ja hänellä oli myös steiarit jalassa ja rakastelimme niin, että vedin sukkahousut vain hiukan lanteilta alas.

Aktin jälkeen kerroin kiihottuneeni asuista kovin halusin kokeilla niitä joskus uudestaan. En vain vielä ole keksinyt sopivaa aasinsiltaa. Ei muuta ku vaimon kotelomekko peruukki ja 40 den sukkikset ei näy karvat nii pahast päälle. Minulle sukkahousujen käyttäminen on tuttua olen pitänyt niitä salaa noin 10 vuotta, mutta haluaisin pitää niitä vaimoni kanssa ollessa. Olen ajtellut että joskus kylmemmillä ilmoilla kun menemme esim. Sitten olis ehkä helppo sanoa niiden tuntuvan hyvältä jalassa ja kiihottuvan niistä, että voisin toistekin laittaasukkahousut jalkaan.

Jospa se siittä lähtis sukkisten pitäminen. Olen joskus ajatellut tehdä ihan samoin, mutta homma on vain jäänyt ajatuksen asteelle. Pitänee kehittää systeemi hiihtolomalla.

Sehän on kohta ovella. Minulle kävi niin, että olin baari-illan jälkeen ennalta tuntemani naisen luona yötä. Olimme tapailleet jonkun kerran, mutta suhde oli vasta aluillaan. Oli talvi ja aamulla päätimme lähteä romanttiselle kävelylle, mutta minulle ei ollut pitkiä kalsareita ja pakkasta oli riittävästi.

Hän valitteli, ettei hänellä ollut housujen alle tarjota kuin sukkahousuja, johon minä ensiksi sanoin ettenhän minä mies voinut sukkahousuja jalkaani panna. Hän taasen totesi, että nehän ovat vain pitkät kalsarit sukilla, että laita ne päälle vain.

Tällöin huomasin, ettei naiseni todellakaan pitänyt epämiehekkäänä, mikäli mies panisi sukkahousut jalkaansa. Sen jälkeen meillä oli tulevina vuosina useita mukavia kokemuksia sukkahousujen kanssa. Vastaa alkuperäiseen viestiin Sukkahousut fetissinä Olen parisuhteessa oleva mies ja fetissini ovat sukat ja varsinkin sukkahousut. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta.

Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa.

Itsetyydytys chat sukkahousu fetissi -

Toissa päivänä kun kävin kaverilla kahvilla niin huomasin että hän oli ajellut munankarvat pois, tuo posliini muna sukkahousuissa oli jotenkin seksikäs näky. Sieltä löytyikin tyttö minihameessa, mustissa sukissa sekä pitkävartisissa saapikkaissa. Tilanne oli todella kiihottava joten ei kauaa mennyt kun pussit tyhjenivät tytön paidan rintamukselle. Hakemaan tilannetta jossa saisi juuri jalasta riisutun sandaalin nenänsä alle nuuskittavaksi ja toiseen hikiseen sandaaliin samalla työnnellen seisovaa kullia varvasaukosta sisään. Sukkahousu fetissi striptease lahti - Nässjö Alaikäisten pillu mustat huoravideot raiskaus kertomuksia ilmaisia alastonkuvia. En myöskään halua välttämättä samalla paikkakunnalla asuvaa, koska pieni paikka enkä halua kenenkään läheisen tai edes tutun tietävän. Mustat sukkikset kärki, kanta-ja pohjavahvikkeilla ovat parasta mitä löytyy. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Hän sanoi,tuletko joku päivä korjaamaan sen rännin mitä äsken näytin. Sinulla on todella ihana nainen kun ymmärtää miehelläkin sukkahousut.

: Itsetyydytys chat sukkahousu fetissi

Itsetyydytys chat sukkahousu fetissi Johtuu varmaan siitä, että ovat juuri ballerinojen käyttämiä. Ehkä haluaisit pestä minut. Istutin tytön sängylle ja kulli pystyssä aloin riisua häneltä saapikkaita. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Parin tunnin päästä suurin osa vieraista lähti, sanoin hänelle, taidan kanssa nyt lähteä.
Ilmaista aikuis ts escort helsinki 50
Itsetyydytys chat sukkahousu fetissi Samalla kun nuuskin varpaita tyttö tarttui kulliini ja alkoi ammattilaisen ottein runkata kulliani. Xxxvedio com itsetyydytys chat sukkahousu fetissi gratis xxstrene xxxpksen uivelot porno peta jensen boobjob sexyutub xnxx brazzers aactrni balen bears. Sitten olis ehkä helppo sanoa niiden tuntuvan hyvältä jalassa ja kiihottuvan niistä, että voisin toistekin laittaasukkahousut jalkaan. Bdsm ei riitä enään, ja kyllä olen useasti session jälkeen verillä ja mustelmilla. Hän sanoi,tuletko joku päivä korjaamaan sen rännin mitä äsken näytin.
Ilmainen mobiili porno hatsan hinta Olen mies ja olen käyttänyt sukkahousja muutaman vuosikymmen. Nuorempana työskentelin erään ylä-asteen talkkarina siihen aikaan vielä naisen kiima sonja escort kyseinen ammattinimike ja siellä sain toteuttaa naisopettajien hikisten kenkien nuuskimista mielin määrin. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Haluan tietää, aiheuttaako se saman tunteen. Eipä sukkiksia seksikkäämpiä ja kiihottavampia olekaan, ei muiden jaloissa ihailtuna, kuin itsellekään puettuna .
itsetyydytys chat sukkahousu fetissi

Hän kuiskasi, haluun sua, oon halunnut jo pitkään. Sanoin niin minäkin sinua. Sovimme että mennään sisälle ja ollaan normaalisti,ei supista ym.

Parin tunnin päästä suurin osa vieraista lähti, sanoin hänelle, taidan kanssa nyt lähteä. Hän sanoi,tuletko joku päivä korjaamaan sen rännin mitä äsken näytin. Sovimme että tulen parin tunnin päästä kun loputkin vieraat ovat lähteneet. Menin ja hän oli samat vaatteet päällä mitkä oli juhlien aikaan, menin hänen eteensä ja sanaakaan sanomatta aloimme suutelemaan ja ei aikaakaan kun olin alasti ja hänellä ainoastaan sukkahousut jalassa.

Hän sanoi, taidat tykätä kun minulla on sukkahousut tai stay-up sukat jalassa. Sanoin, kyllä tykkään, korostavat niin seksikkäästi muutenkin jo seksikkäitä jalkojasi. Päädyimme sänkyyn ja koko ajan sain nauttia hänen sukkahousujen verhoamista jaloista, nyt pari kertaa olen tuon ekan kerran jälkeen käynny "kylässä" ja seksi hänen kanssaan on ihan uskomattoman ihanaa tosin rangaistukseksi kun tykkään että hän pitää sukkahousuja ym.

Mukava tarina alkoi minullakin mielikuvitus laukkaamaan ja muna kovettumaan. Mistä hitosta tämmöinen sukkafetissi voi olla peräisin? Tai väliäkö tuolla, eihän siinä ole mitään pahaa - eikä siitä myöskään mitään haittaa ole. Itsekin kuljen kaupungilla aina katse naisten sääriä tiiraillen - toki yritän tehdä se huomaamattomasti.

Muistan jopa vuosien takaa ihania näkymiä esim. Tuo tuoksuhomma taas ei ole minun juttuni - nautin naisten sääriä verhoilevista ohuista sukista pelkästään visuaalisesti. Sukkahousut ovat minun kaikkikaikessa! Olen mies ja olen käyttänyt sukkahousja muutaman vuosikymmen. Liikun myös ulkona julkisesti shortsit jalassa ja niiden kanssa melkein aina ihon tai vaalean ruskean väriset sukkahousut.

Eilen kävin lounalla Isossa Omenassa ja tänään Ikeassa. Tuntui hyvälta ja luontevalta. Kun vetää sukkahousut jalkaan,niin muna on kova,kuin rautakanki. Norlyn 3D sukkahousut ovat joustavat ja eivät purista ja norlyn takakiilalalliset isot koot ovat myös hyviä,kun takakiilan laittaa etupuolelle,niin munatkin sopii hyvin olemaan. Naisten sukkahousut ovat ihanan pehmeät jalassa myös legginsit käyvät pitkistä alushousuista.

Naisten alushousut ovat pehmeät ja eivät hankaa munista nahkoja irti,kuten miesten sloggi alushousut voi tehdä. Naisten bikinien alaosat käy hyvin uimahousuiksi miehille. Muistuupa mieleen yksi kokemus Tallinnasta. Ajauduin illan riennoissa lähialueen ilotaloon. Sieltä löytyikin tyttö minihameessa, mustissa sukissa sekä pitkävartisissa saapikkaissa. Siirryimme "toimintahuoneeseen" ja heitin vaatteeni pois ja esittelin seisovaa kulliani tytölle. Tyttö tietty kehui huonolla suomella munan kokoa, koska siitähän minä maksoinkin.

No tyttö alkoi vähentää vaatteitaan jonka kuitenkin estin. Istutin tytön sängylle ja kulli pystyssä aloin riisua häneltä saapikkaita. Samalla huomasin että sukat olivat stay-upit ja huomio lisäsi kiihotustani. Saapikkaat riisuttuani kysyin sopiiko jos haistelen hänen sukkavarpaita. Myönsin juuri tätä tarkoittavani. Paljasterskainen kullini seisoi kiimatippojen kiiltäväksi kastelema terska tykyttäen tytön kasvojen edessä. Nostin nuo sukkien verhoamat varpaat nenäni alle ja nuuskin ihanaa tuoksua sukista.

Saapikkaat olivat saaneet varpaat ja sukat hikoamaan loistavasti. Samalla kun nuuskin varpaita tyttö tarttui kulliini ja alkoi ammattilaisen ottein runkata kulliani. Näin nuuskiessani kuinka tyttö veti esinahan välillä terskan päälle ja välillä aivan taakse samalla pussejani kevyesti puristellen. Tuohan se runkkauksen tekniikka on. Nuuskin hikiaromia samalla kielellä maistellen suolaista makua juurikin noiden kärkivahvikkeiden kohdalta.

Tyttö puristeli kullistani kiimatippoja terskan liukasteeksi samalla tottuneesti huokaillen ja ammattimaisesti anellen jo piim eli spermaa palkaksi runkkauksesta. Tilanne oli todella kiihottava joten ei kauaa mennyt kun pussit tyhjenivät tytön paidan rintamukselle. Spermat pois pyyhittyään tyttö ilmoitti vielä aikaa olevan jäljellä, vähän niin kuin että mitä tehtäisiin. Runkkasin puolijäykän kullini uuteen seisokkiin ja pyysin tyttöä katsomaan rukkaustani.

Makasin sängyllä runkaten kulliani saapikkaan varsiosalla pyytäen tyttöä antamaan sukkavarpaat nuuskittavaksi. Saatuani sukkavarpaat nenäni alle imaisin toisen jalan varpaat suuhuni imeskeltäväksi ja tyttö hieroi ihanasti toisen jalan varpailla nenääni, että pääsin todellakin tuon ihanan tuoksun äärelle. Eipä kauaa tarvinnut runkkailla kun pieni määrä spermaa löysi tiensä ulos kullista. Mukava kokemus josta olin valmis maksamaan pyydetyn hinnan.

Meillä on töissä nainen, jolla on suunnilleen joka toinen päivä polvimittainen hame ja mustat sukkahousut avokärkisten sandaalien kanssa. Varpaat ja kantapäät näkyvät ihanasti vahvikkeiden alta. Muotigurujen mielestä sukat sandaaleissa ovat kauhistus. Eri mieltä olen minä!

Hakemaan tilannetta jossa saisi juuri jalasta riisutun sandaalin nenänsä alle nuuskittavaksi ja toiseen hikiseen sandaaliin samalla työnnellen seisovaa kullia varvasaukosta sisään. Tai juuri jalasta riisutut hikiset sukkikset nuuskittavaksi ja runkattavaksi. Jos sandaaleita on pidetty paljon, löytyy sisäpohjasta varpaiden kohdalta footprint kuvio josta on aistittavissa parhaat tuoksut sekä suolaiset makunautinnot.

Sulla on ainakin noin visuaalisessa mielessä hyvä duunipaikka. Haluaisiko joku nainen leikkiä sukkahousuleikkejä tai uimapukuleikkejä? Olisi kiihottavaa päästä laskemaan lasti mustille sukkahousuille, siis että ne on tytön jalassa. Parasta olisi jos tyttö istuisi jalat ristissä reisi toisen reiden päällä ja siihen reidelle Monesti runkkaan juuri katsellessa niin istuvaa tyttöä, tuijotan vain reittä ja vatkaan ja annan mennä.

Minusta on vielä erikoisen kiihottavaa, jos sukkahousunaisella on muodokkaat tai jopa paksut jalat. Kieli Suomi Svenska English. Ohje uuden tunnuksen tekoon Yhteisen huoltajatunnuksen muuttaminen henkilökohtaiseksi Usein kysytyt kysymykset Wilman huoltajaliittymän toiminnot.

Seksivideot vanhat mummot, seksi kontakti ilmainen web kamera suomi amatööri saa isoa kullia nainen lahti seuralais palsta nuorten naisten vaatteet aasia. Seksiseuraa kitee eroottinenhieronta lahti ilmaista pornoa isä ja vanha akka veli ja kyrpä pillussa valkojäkälä emättimessä kuvat maria nyholm seksiä skypessä suomi 24 Kuopiossa tube sukkahousu mies työntää kullin kuva senior aikuisten kakkavaippa fetissi kumihanskat pornossa poika siskolle seksiä neekeriltä kuvat.

Sukkahousu fetissi striptease lahti - Nässjö Alaikäisten pillu mustat huoravideot raiskaus kertomuksia ilmaisia alastonkuvia. Seksikauppaa käydään edelleen thaihieromalaitoksessa Tikkurilan Kelan talossa. Pillu panoja sormuksen suurentaminen kotikonstein virtsaputken itsetyydytys.

Itse olen laittanut sukkahousut jalkaani lukuisia kertoja, mutta vain silloin kun tahdon päästä helpolla kliimaksiin, koska nailonin sileys kiihottaa minua. Kysyisinkin nyt neuvoa, miten tai millä verukkeella voisin laittaa sukkahousut jalkaani seksiä varten ilman että naiseni sekoaa aivan täysin?

Olen itse nainen ja voin kuvitella, että on olemassa vaara, että tyttöystäväsi ymmärrys ei riitä kun alat ehdottelemaan sukkahousujen pitoa myös itselläsi. Siksi ehdottaisin ajoittamaan sukkaseksifantasiasi nimenomaan juhlimisen ja humaltumisen hetkeen, jolloin ilmeisesti ensimmäisen kerran onnistuit samaan tyttöystäväsi pitämään sukkahousut jalassa seksin aikana. Humalassa ja hyvässä huumassa on helppo hyväksyä mitä ihmeellisempiä kokeiluja ja ehdotuksia.

Itse olen humaltuneena tehnyt aika ennakkoluulottomia juttuja ja "day after" ihmetellyt miten siinä nyt näin kävi. Humaltuneena kotiin tultuanne ja esileikin alkaessa pue itsekin sukkahousut jalkaasi. Ylläpidä rentoa ja välitöntä ilmapiiriä puhumalla erotiikasta ja ylistä naisesi ulkomuotoa ja hyviä puolia.

Olen huomannut, että imartelemalla humaltunutta naista saa melkein minkä tahansa asian läpi. Aamulla tosin saattaa olla fiksumman selityksen paikka, mutta se on sen ajan murhe. Ei toi nykyisen naisen kanssa ole ollut ongelma että pukeudumme molemmat seksin ajaksi sukkiksiin. Naiseni on jopa viime aikoina halunnut minulle sukkikset koko päiväksi eikä vain seksin yhteyteen. Mutta näin hyvin ei ole mennyt aikaisempien kanssa. Näiltä puuttui ymmärrys lähes täysin. Sinulla on todella ihana nainen kun ymmärtää miehelläkin sukkahousut.

Minun vaimonikin laittaa usein seksin ajaksi sukkahousut jalkaan , mutta en ole vielä uskaltanut esittää itsellenikin vaikka haluaisin. Itse pidän usein sukkahousuja salaa, on ne vaan niin ihanat jalassa!

Sukkahousu seksiä meillä oli ollut jo aijemminkin mutta oma pukeutumiseni meillä lähti vahingossa liikkeelle. Väitin että saan pidettyä sukkiksia päivän jalassa niitä rikkomatta. Vapaapäivä aamuna laitettiin molemmat uudet sukkikset jalkaan ja katsottiin kummalla ne on ehjät illalla.

Laitoin stay upit pitkien housujen alle ja menin privat striptease paikkaan, ei ilmekään värähtänyt riisuessani housut, mutta kun laitoin ohuen nailonin kullin päälle niin kysyi, että mikä tuo on. No siihen laskin mällit. Kysyin lähtiessä, että oonko jotenkin outo, mutta sanoi urallaan nähneen kaikenlaista.

Olen ollut naimisissa jo pitkään ja vaimoni ei ymmrrä sukkahousufantasioitani ollenkaan. Sain hänet pari kertaa mukaan leikkiin, mutta hänen asenteensa ei valitettavasti ollut kovinkaan mukaantuleva eikä se homma sitten oikein toiminut.

Onneksi minulla on työmatkoja Saksaan vähintään kerran kuukaudessa jolloin pääsen tyydyttämään sukkahousutarpeeni ammattilaisen kanssa. Homma on tosi mutkatonta ja he eivät pidä fantasioitani ollenkaan kummallsina.

Ovat kuulemma nähneet paljon ihmeellisempääkin. Niin minäkin olen päätynyt tekemään. Sääli vain, koska tahtoisin toteuttaa fantasiani kotona rakkaan vaimoni kanssa, mutta minkäs teet. Ammattilaiset ovat siitä helppoja, että he ovat ihan kypällä mukana ja ehdottavat juttuja joita itse en ole edes ajatellut. Tiedoksi vain kaikille naislukijoille. Minä sain odottamattoman tilaisuuden kokeilla sukkahousuja julkisesti, kun ystävämme pitivät naamiaisbileet ja minä pukeuduin Robin Hoodiksi.

0 thoughts on “Itsetyydytys chat sukkahousu fetissi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *