Kaunis pillu novellit seksi

kaunis pillu novellit seksi

Parin viinilasillisen jälkeen neito alkoi jo hieman rentoutua, minun ihaillessa himokkaasti hameen alta laskeutuvia reisiä ja muistellen edellistä yhteistä yötämme.

Kuinka paholainen sai otteen minusta ja kävin tuon kaunottaren kimppuun kuin himokas luolamies Silloin soi neidin puhelin. Anteeksi jos tämä kestää, se aina pälpättää kaikkea.

Tyttö sanoi ja nosti puhelimen korvalleen. Tätä tilaisuutta et saa jättää käyttämättä! Rietas pieni piru, joka ilmestyi kuin salamana olkapäälleni, kuiski korvaani. Niinpä nousin ja kävelin tytön taakse. Käteni laskeutuivat neidon paidan rintamukselle ja alkoivat avaamaan nappeja. Tyttö yritti työntää käsiäni sivuun, mutta olin päättäväinen ja pian hän antoikin periksi.

Tyttö vastaili kun kourani täyttyivät kiinteistä rinnoista. Hyväilin ja puristelin hitaasti. Työnsin rintaliivit alas ja tunsin käsissäni pehmeän ihon. Hyväilin paljaita rintoja hellästi, hieroin sormenpäillä pieniä nännejä Tunsin kuinka neitosen nännit alkoivat kasvaa sormissani. Otin ne sormieni väliin ja houkuttelin niitä vieläkin terhakoimmiksi.

Sitten tartuin tyttöä kainaloista ja nostin kaunottaren seisomaan. Kiersin hänen eteensä ja aloin kuromaan farkkuhametta ylös. Neidin silmät pyöristyivät ja suu aukeni kun hän tajusi mitä ajoin takaa. Päätään pudistaen hän yritti estellä, mutta ei kuitenkaan istunut alas mikä olisi estänyt aikeeni, joten annoin itselleni luvan jatkaa Joo olen tietysti kiltisti.

Tyttö vakuutteli äidilleen, istuen hame vyötäisillä ja kauniit rinnat paljaina. Naapurin herran ollessa polvillaan neidin paljaiden reisien välissä. Hyväillen ja suudellen upeita reisiä, yhä ylempää ja ylempää Kun lopulta siirsin pikkuhousujen haarapalaa sivuun, yritti tyttö jälleen työntää päätäni pois. Mutta röyhkeästi painoin huuleni pienille vaalenapunaisille huulille -Ei.

Kuulin neitosen tyynnyttelevän huolestunutta äitiään. Samalla kun hän alkoi tarjoilla huulilleni pieniä hunajapisaroitaan Tartuin pikkuhousuihin, vedin ne päättäväisesti kauniin pepun alta ja yli lantion kurvien.

Aah, neitonen oli ajellut karvoitustaan, huomasin! Vain kapea vana karvaa. Vilkaisin tyttöä joka oli punastunut kauniisti. Levitin sääriä ja sukelsin takaisin kauniin pillun äärelle. Kiltti tyttö, ajattelin ja ja työnsin sormeni liukkaiden häpyhuulien väliin. Liukkaana ja kiiltelevänä sormeni liukui ulos Tyttö oli painanut toisen käden silmilleen ja yritti kiltisti keskittyä äitinsä tarinoihin. Kuinka kauniin ja kiihottavan näköinen hän olikaan retkottaessaan tuolilla, kauniit rinnat ja häpy paljastettuna röyhkeälle miehelle Avatessani paitani nappeja tyttö siemaisi viinilasinsa kerralla tyhjäksi.

Kumarruin suutelemaan täyteläisiä viiniltä maistuvia huulia ennen kuin jatkoin housujeni riisumista. Posket punaisina tyttö katsoi kuinka kova ja himokas kaluni ponnahti esiin, aivan hänen silmiensä eteen.

Hän sulki silmänsä kun tartuin hänen vapaaseen käteensä ja vein käden kalulleni. Tartui kaunottaren käteen ja vedin hänet jälleen seisomaan, asettuen itse istumaan tuolille. Kuumottavan ja paisuneen kaluni osoittaessa kohti kattoa, odottaen että joku istuisi siihen Kaivoin taskustani kondomin ja asetin sen paikoilleen, tytön katsellessa ja pudistellessa minulle päätään silmät suurina. Hän parkaisi, päätään minulle edelleen pudistellen, kun vedin häntä syliini.

Kaikki on ihan hyvin. Neito vakuutteli ja minä olisin purskahtanut nauramaan ellen olisi ollut niin himon vallassa. Lopulta tyttö seisoi hajareisin käsinojattoman koulupöytätuolin päällä.

Tartuin upeisiin lantion kaariin ja vedin kaunotarta alas. Kynnet kaivautuivat olkapäähäni kun kaluni raivasi hitaasti tietään tytön kuumiin sisuksiin. Neito puri huultaan silmät kiinni ja leuka painautui olkapäälleni niin että silkiset ja hyväntuoksuiset hiukset hyväilivät kasvojani, samalla kun hän puristui tiukasti kaluni ympärille.

Tyttö sanoi ääni väristen äidilleen. Työnsin tyttöä hieman taaksepäin ja otin ihanan pehmeän rinnan suuhuni, hyväillen huulillani ja kielelläni kovina törröttäviä nännejä. Kurottauduin ja tartuin kuntopyörällä pyöreiksi treenattuihin pakaroihin ja aloin keinuttamaan kaunotarta sylissäni.

Pää laskeutui jälleen olkapäälleni. Nautin pehmeiden hiusten huumaavasta tuoksusta ja tiukasta puristuksesta kaluni ympärillä. Pian tyttö sai juonesta kiinni ja tunsin kuinka hän itse alkoi keinuttamaan lantiotaan sylissäni. Yletyin juuri ja juuri viinipulloon ja siemaisin maukasta nestettä kuivaan kurkkuuni. Pohdin jo oliko järkevää edes mennä kuntosalille ja tehdä niin rankka treeni, mutta samalla ajattelin sen olevan hyvä alku tulevalle ja ehkä jatkuvammalle harjoittelulle.

Kylpylä sijaitsee lähellä Venäjän rajaa ja seutu on tunnettu runsaasta määrästä Venäläisiä turisteja. Joskus kylpylässä näkee nuoria ja kauniita neitosia jotka eivät edes kastaudu, vaan keikistelevät altaiden välissä "poseeraamassa" ja keräämässä katseita. Tälläkin kertaa kylpylässä pyöri paljon niin Suomalaisia, Venäläisiä kuin jopa Ruotsalaisia - neitokaisia.

Katsetta oli välillä vaikea kohdistaa siten, ettei kukaan huomaisi että tuijottaa, mutta silti ehtisi tarpeeksi nauttia silmänruoasta. Täytyy myöntää että perheellisenä käytin välillä hyväkseni lapsiani ja sijoittauduin lasten linjalle, jolla katsoessani lapsen suuntaan, taustalla näkyikin joku hyvännäköinen nainen.

Tarkkana saa olla ettei tästä vilkuilusta jää kiinni tai saa ikuisen pervon perheenisän maineen. Hämmästyin miten paljon naiset ja erityisesti ne hyvännäköiset vilkuilivat myös minun suuntaani. Pohdin mielessäni, onko vastakkaisen sukupuolen kiinnostuksen herättäminen oikesti näin pienestä kiinni. Päivä meni pääosin mukavasti keskittyen omaan ja lasten iloon, mutta loppuillasta puolityhjässä porealtaassa istuskellessa allasta lähestyi todella kaunis ruskeaverikkö.

Nainen vilkaisi minua jo altaaseen tullessaan ja nostin kädet altaan reunalle "puolihuolimattomasti" ja nainen vilkaisi minua toistamiseen. Istuskelimme samalla reunalla poreallasta varmaan 15 minuuttia ja vaikka keskityin aivan muuhun, huomasin naisen välillä vilkuilevan minua. En voinut itsekään aivan katsomatta jättää naisen rintoja ja kauniita kasvoja. Ruskeat hiukset ja ruskeat silmät lumosivat ja saivat mielikuvituksen laukkaamaan.

Olisihan se ollut mukava kokea sama, mikä 15 vuotta aisemmin tapahtui erään toisen kylpylän porealtaassa. Silloin kädet eksyivät varkain vieressä istuvan bikinin alaosaan ja hänen kätensä vastaavasti veti uimahousuni sivuun ja molemmat teeskentelimme muille altaassa olijoille, ettemme edes tunteneet toisiamme - kuten emme tunteneetkaan. Kädet touhusivat poreilevan veden peittäessä näkymät ja tunsin kuinka nainen lopulta värisi ja painoi jalkansa tiukasti yhteen käteni ympärille.

Hetken päästä tunsin kuinka käden liike kaluni ympärillä kiihtyi ja lopulta en voinut vastustaa laukeamista. Jouduin keskittyneesti katsomaan porealtaasta alas muille altaille, ettei mikään paljastanut tapahtunutta. Hetken aikaa etsiskelin poreen seasta spermaa, mutta onneksi altaassa oli niin kovat kuohut, että se hävisi kuohun sekaan. Istuimme hetken rauhallisesti "muka nautiskellen" vesihieronnasta ja siirryimme sitten eri aikoihin toisiin altaisiin.

Toivottavasti kukaan ei törmännyt poreiden seassa kelluvaan valkoiseen tahmaan. Tällä kertaa käsi ei kuitenkaan eksynyt "väärään paikkaan", vaikka nainen siirtyi aivan viereeni istumaan. Etsin välillä kaukaisuudesta "tuttujani" ja jouduin katsomaan myös naisen suuntaan. Huomasin että hänkin vilkaisi minua välillä "epähuomiossa". Lopulta lapseni ilmoitti että haluaa toiseen altaaseen ja nousin altaasta pyrkien vetämään vatsaani sisään - näyttämättä kuitenkaan siltä - että vedän vatsaani sisään.

Kotitöistä lempparini on pyykin pesu. Pääsee kahdeksi tunniksi vilpoisaan kellariin, ihan omien ajatusten kanssa kahdestaan. Siispä vapaaehtoistuin taas, kun äiti kysyi kuka haluaa mennä pesemään, nappasin pyykkikorin, lukion kurssikirjan ja lähdin. Paitsi vilpoisa kellari ja oma rauha, mieltäni piristää kyllä monesti myös linkoava pesukone. Linkouksen lähestyessä alan jo vähän herätellä omaa kehoani sormin, koskettelen rintojani, sisäreisiäni, ja klitoristani, suljen silmäni, ajattelen niitä pornopätkiä, jota salaa olen katsellut yksin kotona ollessani isoveljen koneelta, sekä poikaystävääni, jonka kanssa ei kyllä vielä oltu päästy suihinottoa pidemmälle, ja valmistaudun kliimaksiin.

Kun kone alkaa täristä, istahdan sen nurkalle hame päällä, alushousut sivulle vedettynä niin, että kaikki se koneen tärinä tuntuu siellä, missä se parhaimmalta tuntuu.

Käteni hapuilevat rinnoilleni, ja nautin omasta hetkestäni pyykinpesukoneen kanssa. Tiedän, ettei koneen räminän yli kuulu mitään viereisiin huoneisiin, joten uskallan huohottaa kuuluvasti, ja tunnen lämpimien aaltojen lähestyvän ja vievän minut mukanani. Kun orgasmi on mennyt ohi ja pesukone pysähtynyt, avaan silmäni huomatakseni, etten ole yksin. Yläkerran naapuri, se alkoholiin menevä lähemmäs viisikymppinen setä seisoo oviaukossa, ja huomatessani että olen avannut silmäni, taputtaa rauhallisesti.

Kutsuisit joskus ihan suoraan katsomaan. Minua hävetti niin paljon, joten laskeuduin pesukoneelta, aivan punaisena, ja kumarruin avaamaan koneen luukkua. Setä seisahtui ihan taakseni, vei kätensä takaata rinnoilleni, kähmi niitä kovakouraisesti ja puri niskaani.

Saat antaa minullekin vähän tuota herkkuasi" setä huohotti niskalleni, ja painoi ylävartaloni pesukonetta vasten. Vanhan viinan ja tupakan haju ällötti minua, mutta en saanut pistettyä vastaan, kun setä painoi minut pesukonetta vasten, nosti hameeni vyötärölle, ja alkoi avata housujaan.

Tunsin, kuinka mies alkoi hieroa kyrpäänsä jalkojeni väliä vasten kostuttaen sen nesteillä, jotka omasta kivastani valuivat pitkin reisiäni. Aika avoimesti pikkunarttu itsestään kuitenkin nautti äsken. Ehdin jo hetken miettiä, päästäisikö setä minut pois, tai olisiko suihinotto riittävän houkuttele vaihtoehto tuolle rentulle, kunnes tajusin mitä miehellä oli mielessä, kun hän työnsin sormensa perseeseeni.

Uikahdin järkytyksestä, ja setä otti sormensa pois perseesäni, ja laittoi kämmenensä suuni eteen. Hitaasti, hän alkoi samalla tunkea kyrpäänsä perseeseeni. Välillä hän piti taukoa, ja veti sitä hieman pois, ja alkoi pienin työnnöin alkoi työntää sitä syvemmälle ja syvemmälle peppuuni. Luoja se sattui, mutta tuntui myös samaan aikaan hyvältä.

Nesteissäni kostutettu kyrpä rassasi persettäni pesutuvan kellarissa, itseäni yli kaksi vuotta vanhempi setä huohotti takanani, enkä pystynyt liikkumaan mihinkään. Lopulta lapseni ilmoitti että haluaa toiseen altaaseen ja nousin altaasta pyrkien vetämään vatsaani sisään - näyttämättä kuitenkaan siltä - että vedän vatsaani sisään. Kotitöistä lempparini on pyykin pesu. Pääsee kahdeksi tunniksi vilpoisaan kellariin, ihan omien ajatusten kanssa kahdestaan.

Siispä vapaaehtoistuin taas, kun äiti kysyi kuka haluaa mennä pesemään, nappasin pyykkikorin, lukion kurssikirjan ja lähdin. Paitsi vilpoisa kellari ja oma rauha, mieltäni piristää kyllä monesti myös linkoava pesukone.

Linkouksen lähestyessä alan jo vähän herätellä omaa kehoani sormin, koskettelen rintojani, sisäreisiäni, ja klitoristani, suljen silmäni, ajattelen niitä pornopätkiä, jota salaa olen katsellut yksin kotona ollessani isoveljen koneelta, sekä poikaystävääni, jonka kanssa ei kyllä vielä oltu päästy suihinottoa pidemmälle, ja valmistaudun kliimaksiin. Kun kone alkaa täristä, istahdan sen nurkalle hame päällä, alushousut sivulle vedettynä niin, että kaikki se koneen tärinä tuntuu siellä, missä se parhaimmalta tuntuu.

Käteni hapuilevat rinnoilleni, ja nautin omasta hetkestäni pyykinpesukoneen kanssa. Tiedän, ettei koneen räminän yli kuulu mitään viereisiin huoneisiin, joten uskallan huohottaa kuuluvasti, ja tunnen lämpimien aaltojen lähestyvän ja vievän minut mukanani.

Kun orgasmi on mennyt ohi ja pesukone pysähtynyt, avaan silmäni huomatakseni, etten ole yksin. Yläkerran naapuri, se alkoholiin menevä lähemmäs viisikymppinen setä seisoo oviaukossa, ja huomatessani että olen avannut silmäni, taputtaa rauhallisesti.

Kutsuisit joskus ihan suoraan katsomaan. Minua hävetti niin paljon, joten laskeuduin pesukoneelta, aivan punaisena, ja kumarruin avaamaan koneen luukkua. Setä seisahtui ihan taakseni, vei kätensä takaata rinnoilleni, kähmi niitä kovakouraisesti ja puri niskaani. Saat antaa minullekin vähän tuota herkkuasi" setä huohotti niskalleni, ja painoi ylävartaloni pesukonetta vasten. Vanhan viinan ja tupakan haju ällötti minua, mutta en saanut pistettyä vastaan, kun setä painoi minut pesukonetta vasten, nosti hameeni vyötärölle, ja alkoi avata housujaan.

Tunsin, kuinka mies alkoi hieroa kyrpäänsä jalkojeni väliä vasten kostuttaen sen nesteillä, jotka omasta kivastani valuivat pitkin reisiäni. Aika avoimesti pikkunarttu itsestään kuitenkin nautti äsken. Ehdin jo hetken miettiä, päästäisikö setä minut pois, tai olisiko suihinotto riittävän houkuttele vaihtoehto tuolle rentulle, kunnes tajusin mitä miehellä oli mielessä, kun hän työnsin sormensa perseeseeni.

Uikahdin järkytyksestä, ja setä otti sormensa pois perseesäni, ja laittoi kämmenensä suuni eteen. Hitaasti, hän alkoi samalla tunkea kyrpäänsä perseeseeni. Välillä hän piti taukoa, ja veti sitä hieman pois, ja alkoi pienin työnnöin alkoi työntää sitä syvemmälle ja syvemmälle peppuuni.

Luoja se sattui, mutta tuntui myös samaan aikaan hyvältä. Nesteissäni kostutettu kyrpä rassasi persettäni pesutuvan kellarissa, itseäni yli kaksi vuotta vanhempi setä huohotti takanani, enkä pystynyt liikkumaan mihinkään. Siirsin toisen käsistäni omalle klitorikselleni, ja aloin hangata sitä varovasti, ja huomasin uuden nautinnon lähestyvän. Mieskin huohotti kovempaa, ja laukesi perseeseeni. Hoidin omin sormin itseni loppuun , ja jäin huohottamaan pesukoneen päälle. Minäpä luulen että me otetaan tämä vielä uusiksi moneen kertaan.

Joko täällä, tai voit tulla käymään luonanikin, tuollainen pikkupillu on aina tervetullut. Minä jäin keräilemään pyykkejä ja miettimään, mitä juuri tapahtui. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Seksinovellit Annoin pillua mieheni kaverille Annoin pillua mieheni kaverille kiimalutka Liike tuntuu kestävän ikuisuuden ja on noloa joutua yllätetyksi pylly pystyssä. Mieheni paras kaveri hapuilee pulloa ja pyyhkeen solmu osuu takamukseeni. Tero vilkaisee minua kurkottaessaan ja hymyilee, kuin sen paksuun käsivarteen tatuoitu lohikäärme.

Olen puun ja kuoren välissä, tarkemmin sanottuna vieraan miehen syleilyssä. Kaupungilla perääni viheltävät neonliiviset rakennusmiehet, itsevarmasti avuttoman naisen edessä flirttailevat autokorjaajat sekä pikihöyryn kyllästämät vankkaraamiset asfalttimiehet saavat polveni hyytelöksi ja jalkani makaroniksi.

Jos mies osaa muutakin, kuin avata tietokoneen, se kiihottaa. Kun törmään miehekkääseen tekijämieheen tai vankan itseluottamuksen luolamieheen, valahdan kosteaksi pikkuhousujani myöden. Mitä enemmän yritän reaktioitani estellä, sen kuumempana aalto käy lävitseni ja joskus pitää mennä kotisänkyyn hyväilemään itseäni.

Vaikka rakastan omaa insinööriäni yli kaiken, välillä en voi hillitä tuhmia ajatuksiani. Hormonit ottavat vallan ja minusta — korkeasti koulutetusta esimiestason naisesta — tulee duunarimiehen edessä hihittelevä ja punasteleva teinityttö. Huomaan puristavani nyrkissä Teron likaisten kalsareiden etumusta ja helahdan tulipunaiseksi. Mieheni paras kaveri Tero on tullut viettämään meille viikonloppua illanistumisen ja vähän työnkin merkeissä.

Kaunis pillu novellit seksi -

Lähdimme siitä sitten ajelemaan ja kiertelimme ympäriinsä ja katselimme pussikaljaa juovaa nuorisoa. Sytytin valot ja katsoimme, ei kelloa. Siispä vapaaehtoistuin taas, kun äiti kysyi kuka haluaa mennä pesemään, nappasin pyykkikorin, lukion kurssikirjan ja lähdin. Hiukset laskeutuivat vapaina olkapäille. Tunnelma oli jotenkin painostava.

: Kaunis pillu novellit seksi

Kaunis pillu novellit seksi 356
SEX GIRL AND GIRL SEX THAI MASSAGE ESPOO Naitu pillu mehiläinen ajanvaraus forum
Kaunis pillu novellit seksi Olet alle 18 vuotta. Vedin housuni pois ja Heidi ohjasi kaluni ensin märkään loveensa, johon vedin muutaman työnnön. Suutelimme ja kävelin tyhjään kotiini tosi tyytyväisenä. Viimeksi kun kävin uimahallissa sielä ol. Sovimme tapaamisesta, kun sopiva tilaisuus koittaa. Mieskin huohotti kovempaa, ja laukesi perseeseeni.
ESCORT NARVA HELSINKI Escort girls revontulitutka
Kai se kuvitteli pääsevänsä jokaisen haluamansa naisen pöksyihin. Opettajan nimi päälle, ja takaisin koululle. Muistan pyykkiläjän kalsarit ja vatsan pohjukassa muljahtelee. Käyn katsomassa nukkuuko poika ja hoipertelen makuuhuoneeseen ensimmäisenä. Mennä valittamaan liian hiljaisesta asumisesta? Sen huomasi, paikat kuin nuorella tytöllä. Etsi Toggle navigation Valikko.

Muistan kun sain ensi kerran. Se oli 18 ja löysä seuraavaksi sain 15v ja se oli kireempi. Viimeksi kun kävin uimahallissa sielä ol. Turussa alkaa rakkaus herätä kevään myötä täysillä eloon. Olen jonkin aikaa tapaillut naista kenellä on varsin erikoinen mutta mukava fantasia olla nukkena.

Kirjoitin tämän n 2 vuotta sitten. Ttutustuin aikoinaan netissä Kirsi -nimiseen naiseen, joka oli seuraa vailla. Olen 40v suomalainen mies. Minulla on ollut jo pitkään seksisuhde 79v naisen kanssa.

Aivan mahtava valio pillu tällä naisella, ei. Alokasaikana alus- ja petivaatteet vaihdettiin saunavuoron aikana saunan yhteydessä olevalla vaatevarastolla. Saunaa ja vaatevarastosta vastasi v. Vaimo oli eilen ilalla viettämässä ns akkojen iltaa.

Tämä on tosi tarina ja elää muistoissa aina, tosin nimet on kyllä muutettu. Naapurissa asui hyvä kaverini Kalevi, touhui. Tutustuin Roosaan joskus aikoinani chätissä. Nuori mies ja nuori naisen alku, ei varmaan yllätä mitä oli mielessä.

Mun poikakaveri, sen kaveri ja kaverin kaveri pani mua yks ilta. Ekaks ne pani vuorotellen, mut kun mä pyysin oikein nätisti, niin ne suostu. Olet alle 18 vuotta. Huoneeni valaistuu kokonaan, koska valo heijastuu valkoisista seinistä joka puolelle huonettani.

Novellini on täysin fiktiivinen, ei perustu mihinkään ja yksikään henkilö tai paikka ei ole olemassa! Novelli saataa loppua kohden pelästyttää jonkun, joten - merkistä suosittelen heikkohermoisinpia lopettamaan lukemisen.

Kävelen toukokuun lämpimiä katuja ystäväni luokse. Itse asun kymmenen kilometrin päässä, mutta aamulla saamani tekstiviestin johdosta saavutan …. Lähetän ensimmäistä kertaa novellini tänne.

Olen kirjoitellut paljonkin novelleja ja niitä on julkaistu Seksifoorumin novelleissa samalla rap -nimimerkillä mutta nykyään siellä niin hidasta toimintaa novellien julkaisussa olen lähettänyt uuden yli 2 viikkoa sitten eikä sitä ole vieläkään julkaistu , että päätin kokeilla muitakin paikkoja.

Pornouni Tumaa ja Vaaleaa: Asumme vaimoni kanssa toistaiseksi viikolla eri kaupungeissa. Viikolla tulee katsottua paljon pornoa ja se tulee usein myös uniin, niin kuin parista edellisestä kertomuksestani voi lukea. Tässä taas uusi uni!

Uni meni suurinpiirtein näin: Taas oli tavallinen arki-ilta ja olimme soittaneet tyypillisen iltasoiton ja puhuimme päivän asiat.

Lopetimme ja minä katsoin hieman pornoa netistä ja lopulta …. Suloinen laulajatar Sara K. Tämä novelli on täysin fiktiivinen seksifantasia julkisuuden henkilöstä. Tarkoituksena ei ole loukata kenenkään kunniaa tai mustamaalata, ainoastaan jakaa ihana fantasia muiden kanssa. Jos jaksat lukea novellin, toivottavasti jaksat myös kommentoida palautetta.

Tämä on vain seksifantasia julkisuuden henkilön kanssa. Tarina on täysin fiktiivinen eikä tarkoituksena ole loukata ketään julkkista. Jos jaksat lukea loppuun asti, jaksat varmasti myös antaa palautetta.

Idols-kilpailu oli finalisteille rankkaa aikaa, täynnä yllätyksiä, toiveita, pettymyksiä ja uusia kokemuksia. Laulaminen suorassa lähetyksessä jännitti ja lähetyksen jälkeen jalat tärisivät ja olo oli epätodellinen. Sain maistaa pillua ja peppua: Viimeöisessä unessani viisi nuorta tanssityttöä, Marja, Heidi, Sofia, Paula ja Tiina, olivat kutsuneet minut luokseen tanssiopiston voimistelusalin pukuhuoneeseen maaliskuun ensimmäisenä päivänä.

Olin saanut viisi kutsukorttia, kultakin tytöltä erikseen, ja kaikissa oli sama aika ja paikka.

kaunis pillu novellit seksi

0 thoughts on “Kaunis pillu novellit seksi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *