Sexwork suomi treffit

sexwork suomi treffit

Osa kysyy suoraan paljon veloitan, osa ei taida tajuta vaan kehuvat vaan olevansa hyvinvarusteltuja yms. Yks äijä tarjosi , mikä on kyllä jo liikaa niin etten kehtaa pyytää. Olisin valmis menemään vaikka hotelliin mitä monet ehdottikin, ja olemaan vaikka koko yön. Tarkoitus olisi saada e kasaan jotta saan sen jutun ostettua mitä varten tätä lähdinkin tekemään: D Jos muutamaa miestä nussisin niin uskon että saan tonnin kasaan.. Yksi herra kysyi jos voitaisiin vain suudella ja hän maksaisi siitä..

En ole mikään huoliteltu naisellinen klassinen kaunotar vaan erikoisemman näköinen, ja kuvailin itseäni aika osuvasti siinä ilmoituksessani, vaikutti että monet kiinnitti juuri siihen huomionsa.

Olisi kiva tietää minne ilmoitus kannattaa tehdä? Itse olen harkinnut samaa. Kotiini en missään nimessä ketään ottaisi.. Suomessa saa myydä seksiä ja ostaa mut suora ilmoittelu kiellettyä ellei omia maksettuja kotisivuja,esim. Muista myös että seksipalveluista on maksettava vero eli sun pitää toimia yrittäjä pohjaisesti eli hankkia y-tunnus.

Et voi maksaa omalla verokortilla omaehtoisena maksuna seksistä veroja vaikka jotkut näin väittävätkin. Kun hankit y-tunnuksen voit ilmoittaa alaksesi seksi tms.

Lisätietoja voit kysyä vaikka sähköpostilla verotoimistosta. Sihteeriopiston ylläpito tietää tasantarkkaan ilmoituksien perimmäisistä tarkoituksista mutta virkavaltaa silmälläpitäen heidän täytyy karsia sellaiset ilmoitukset joissa selvästi on kirjoitettu seksin myymisestä.

Taisit kuitenkin tarkoittaa ns. Kuka järkevä nyt maksaisi touhuistaan veroja? Mä ainakin suunnittelin ottavani vaan käteistä ja pistäväni omaan taskuun. Valtiolle ei mun pimpillä ansaitut rahat kuulu. Huomio, kysymys; mikä on sopiva kiertoilmaisu seksin myymiselle? Kun sitä ei voi suoraan noihin ilmoituksiin kirjoittaa Sä aloittaja oot selvästi feikki,joku mies stalkkaaja: Periaatteessa siis, jos ei ansaitse enemmän kuin kaikki on ok? En ole feikki enkä mies, vaan ihan nainen ja harkinnut tätä myymis juttua nyt vähän aikaa.

Koita hyväksyä tosiasia että meitä on olemassa. Jos isokenkäiset päättäjät luulevat saavansa verorahoja mun kehon myymisestä niin turha kuvitella. Maksaisitko itse veroja rahoista, jotka olet saanut nussimalla jotain keski-ikäisiä äijiä?

Ei ole kenenkään ihmisen kannalta järkevää vielä maksaa jotain saatanan veroja siitä rahamäärästä jota sulle maksetaan haarojen levittämisestä..

Se on henkilökohtainen asia eikä kuulu millekään valtiolle. En todellakaan tule nauttimaan huoraamisesta, mutta aion silti toteuttaa sen koska haluan extrarahaa. Ja aion pistää omaan taskuun joka vaivalla ansaitun euron Minua oksettaa tuommoinen muka-feminismi, että nainen muka ei saa myydä itseään.

Nainen saa itse päättää mitä tekee kehollaan. Eri asia nuo thai hieromot sun muut, ne naiset on tod näkösesti ihmiskaupan uhreja tai tekee sen taloudellisen ahdingon takia, sitä en hyväksy ja ne pitäisi kieltää. Mutta jos hyvässä asemassa oleva itsenäinen suomalainen nainen haluaa myydä seksiä ni se on hänen ona valinta, eikä mitään häpeällistä.

Ja pullonkerääjienkien pitäisi maksaa veroja. Pulloja kerää ja pilluaan myyvät vain ne jotka tarvitsevat ylimääräistä rahaa.

Miksi kukaan urpo maksaisi siitä veroja? Tuohan on ihan järjetöntä. Ei huoraus ole mikään tavallinen ansiotyö josta maksetaan veroja. Minä en oman kehoni myymisestä antaisi euroakaan päättäjien taskuun. Ja tuskin kukaan keski-ikäinen varattu ukko haluaa mua kellekään "paljastaa" kun itsekin ostavat seksiä salaa. Valtio haluaa kyllä kiskoa jokaisen pennin ihmisiltä. Miksi prostut vertaavat itseään muihin oikeisiin palvelun tarjoajiin kuten kampaajiin ym?

Miksi prostuilu ei olekkaan enää työtä, kun aletaan puhua veroista? Miksi prostut vaativat toiminnalleen hyväksyntää, jos harrastatte veronkiertoa? Miksi prostut käyttävät veronmaksajien ylläpitämiä palveluja, jos eivät itse maksa veroja?

Miksi prostujen pitäisi olla erikoiskansalaisia, joita veronmaksu velvollisuus ei koske? Sillä elää kymmeniä tuhansia opiskelijoita Suomessa. Opiskelijoita, jotka käyvät oikeissa töissä lisäksi. Rahat riittävät, jos vähentää merkkivaatteiden ostoa, baarireissuja jne Siinä olet oikeassa, että keski-ikäiset ukot, usein perheelliset pitävät loisivia prostuja yllä. En vertaa horoilua oikeeaan työhön.

Niillä ei ole mitään tekemistä keskenään. Seksin myyminen omalla vapaa-ajalla ei ole mitään työtä eikä siitä kuulu maksaa veroa. Ai pitäisi käydä lukiota ja samalla käydä töissä? Et ole tainut olla koskaan lukiossa? Jos opintotuki, joka omalla kohdallani ei ole kummoinen, ei riitä elämiseen on sitä rahaa hankittava muualta niin kauan kuin ei ole ammatissa.

Eli täytyykö palkasta maksaa veroja? Suomessa vakituisesti asuva henkilö on verovelvollinen saamastaan ansiotulosta ja elinkeinotulosta. Prostituutio ei tee tästä säännöstä poikkeusta.

Mikäli sinulla on työsuhde, tulee sinun antaa verokorttisi työnantajalle. Palkanmaksajan velvollisuutena on hoitaa ennakonpidätyksen toimittaminen. Palkansaajan velvollisuutena on tarkistaa, että veroilmoituksella on ilmoitettu kaikki tulot oikein.

Se seikka, että työnantaja saattaa syyllistyä paritukseen, ei vapauta palkansaajaa verovelvollisuudesta. Mikäli saat palkkioita suoraan asiakkailtasi, kyseessä ei ole palkka vaan elinkeinotulo. Tällöin sinulla ei ole työnantajaa vaan toimit itsenäisenä elinkeinonharjoittajana. Elinkeinonharjoittaja on velvollinen pitämään kirjanpitoa, jonka avulla lasketaan elikeinon tuotot, kulut ja veronalainen elinkeinotulo. Mikäli saadut palkkiot ovat hyvin vähäisiä ja satunnaisia, voit ilmoittaa ne veroilmoituksen kohdassa muut ansiotulot.

Vastaavasti tulonhankintaan liittyvät kulut merkitään veroilmoituksen kohtaan tulonhankkimiskulut. Kuitteja ei liitetä veroilmoitukseen, mutta sinun pitää itse säilyttää kaikki tositteet vähintään kuusi vuotta ja kirjanpitokirjat vähintään kymmenen vuotta tilikauden päättymisestä.

Mikäli itsenäinen elinkeinotoiminta jatkuu pidempään kuin muutaman kuukauden tai sillä ansaitaan enemmän kuin muutama satanen, kannattaa ilmoittautua itsenäiseksi elinkeinonharjoittajaksi. Ohjeet ja lomakkeet löytyvät yritystietojärjestelmän verkkosivuilta http: Mikäli itselläsi ei ole kirjanpidon koulutusta, kannattaa hankkia kirjanpitäjä tai tilitoimisto.

Eläketurva hoituu YEL-vakuutuksella, joka on tietenkin vähennyskelpoinen kulu elinkeinotoimintasi kirjanpidossa ja verotuksessa. Parittaminen on rikos, eli prostitoudulla ei voi olla työnantajaa. Jos minö levitän haarani, sinne ei valtio sörki. Pidän itse joka vaivalla saadun euron. Tyypillinen asenne ylimielisiltä, lakia ja säädöksiä halveksivilta prostuilta. Jos et ole valmis maksamaan prostituutiotuloistasi veroa, sinun ei pidä käyttää veronmaksajien ylläpitämiä palveluja.

Esimerkiksi Terveydenhuolto, poliisi, Kela, koulut ovat veronmaksajien ylläpitämiä palveluja. Sinä käyt koulua veronmaksajien kustantamana.

Jos menet terveyskeskukseen hoidattamaan kurkkutippurisi, sekin on veronmaksajien ylläpitämä palvelu. Jos menet täyteen junaan ja konduktööri ilmoittaa sinulle, että sinä maksat kaikkien muidenkin junamatkustajien liput olisiko se sinusta oikein ja maksaisitko mukisematta? Toivottavasti yksinkertainen esimerkki saa vähäisen älysi ymmärtämään miten asiat yhteiskunnassa menee. Käyn koulua verorahoilla kuten jokainen muukin suomalainen opiskelija. Haarojen levittämisestä saisin extrarahaa itselleni.

Minunhan pitäisi saada moisesta likaisen työn lisää. Ja tämä on itse valitsemani tie, kärsin itse sen haittapuolet mutta korjaan myös itse palkkion.

Sitäpaitsi kuinka paljon luulet satunnaisesta seksistä rahaa ottavan opiskelijan tienaavan? Luuletko että minulla riittää aikaa, mahdollisuuksia, jaksamista, mielenkiintoa ja mielen lujuutta jyystää miesten kanssa liukuhihnatyyliin? Paljon luulet että saan rahaa? Jos saan kolmen äijän nussimisesta kuussa reilun tonnin, se ei todellakaan yritä mitään rajaa, että siitä pitäisi maksaa veroja.

Sinä se taidat olla se tyhmä tässä. Sinulla on mahdollisuus hakea oikeita töitä opiskelun tueksi. Sinulla on mahdollisuus saada toimeentulotukea. Sinulla on mahdollisuus saada opintolainaa. Sinulla on mahdollisuus saada asumislisää.

Loppupeleissä kysymys on menojen säätämisestä tulojen mukaan. Jos saat tuloja prostituutiosta n. Se on tukien väärinkäyttämistä. Jokaista opintoraha- tai asumislisäkuukautta kohden sinulla voi olla tuloa keskimäärin euroa ja jokaista tuetonta kuukautta kohden 1 euroa. Esimerkiksi yhdeksällä tukikuukaudella vuosituloraja on 11 euroa.

Opintotuki siis kannustaa laiskottelemaan työnteon sijasta. En ole koskaan antanut naisille rahaa mutta naiset kyllä maksavat minulle mielellään aina kun haluavat hyvää ja pitkään. Jos joku pimatsu vastaa sulle sivustoilta puhelimeen tai sähköpostiin ja tarjoaa seksiä maksusta, vinkkaa verotoimistoon anna sähköposti sinne kopioituna jossa lähettäjä tai puh.

Tarpeeks moni ilmoitus saa viranomaiset liikkeelle ja kyllä nuo sivut saa suljetuksi ja ylläpitäjät vastuuseen.

Voit tehdä aina ns. Jos myyjä on paritettu, kuten aina ovat, niin pelkkä oston yritys eli koeosto on rankaistava ja vie putkaan, poliisivankilaan, käräjille ja Helvettiin. Myyjät eivät aina ole paritettuja, ne ulkomaalaiset jotka tänne tulee ovat toki, mutta ei suomalaisista suurin osa.

Vaan opiskelijoita lisärahaa vailla niinkuin minäkin. Helvetti on mielikuvitusta ja kukaan ei joudu huoraamisesta mihinkään helvettiin, huoraus on henkilökohtainen asia ja päätös jos siihen ei liity ihmiskauppaa, painostusta tai taloudellista ahdinkoa.

Kun se on naisen oma päätös se ei ole muiden asia puuttua. Kukaan ei arvostele mua sen takia. Kymmenien opiskelijatyttöjen luona vierailleena voin sanoa että ainakin pirkanmaalla on hintataso seuraanvanlainen. Nyt viikonvaihteessa kerroin, että hänelle on ilmaantunut kilpailija kun minulta kysyttiin kiinnostaisiko vaihtelu.

Tottakai on ainoa asiakas: D ja tyttö huokailee ja tärisee orgasmin kourissa aina aktin jälkeen: D kyllä ammattilainen tietää mistä narusta millonki pitää nykiä Eräänki kerran feikannu jopa ne lihas nykimiset. Prostuja käyttävät miehet ovat yksinkertaisesti tyhmiä. Niin tyhmiä, etteivät osaa erottaa feikkiorgasmia oikeasta. Niin tyhmiä, että eivät halua tietää prostun käyttävän liukuvoiteita jo ennen asiakkaan tuloa.

Niin tyhmiä, että eivät osaa pelätä tauteja. Niin tyhmiä, että uskovat kaikki prostujen kehut ja muut feikkikujerrukset. Niin tyhmiä, että uskovat olevansa suuria rakastajia ja isokaluisia, kun prostu niin sanoo. Niin tyhmiä, että maksavat ylihintaa kulahtaneista siiderivalaista. Seksiä ostavat miehet ovat yksinkertaisesti tyhmiä. Mitä siitä että niitä palveluita ostavat miehet ovat tyhmiä? Osa on, osa on fiksuja. Suurimmassa osassa niistä sadoista viesteistä jotka olen saanut, nämä miehet kertovat elävänsä "seksittömässä avioliitossa" tai "viileässä avioliitossa".

Minusta avioliitti tai pitkäaikainen parisuhde ei aina ole ihan järkevä valinta.. Onhan se usein järkevää taloudellisesti ja perheen kannalta jne mutta ei se rakkaus ja seksi siinä kestä.. Seksiä ostavat miehet ovat tyhmiä ja seksiä myyvät naiset ovat tyhmiä. Miehet syyllistävät aina vaimonsa ja käyttävät verukkeena prostuissa käyntiin.

Kuvitteletko miesten oikeasti tunnustavan prostulle sen todellisen syyn? Sen että ovat hikoilevia, yllipainoisia, surkeaa seksiä kotona tarjoavia ja pornoa liikaa katsovia tyranneja.

Kirjoituksiasi kun lukee varmistuu se tiedetty tosiasia, että seksin ostajat ovat tyhmiä ja seksiä myyvät ovat tyhmiä. Prostuissa käyvistä miehistä ei yksikään ole fiksu. Fiksun miehen, joka osaa naisensa tyydyttää ei tarvitse maksaa seksistä.

Ei kenenkään mieen tarvitse tunnustaa minulle mitään "todellista syytä". Kyllä minä tiedän mikä se todellinen syy on. He haluavat nuorta kaunista naista, jota eivät kotoaan saa. Niin se näyttää olevan aika monen miehen luonnossa että nämä himoavat nuoria kauniita naisia niin, että ovat valmiita maksamaan. Kun eivät maksamatta saisi. Seksittömässä ja rakkaudettomassa avioliitossa sitä varmasti rupeaa kiinnostus kääntymään kohti uusia tuulia, itse kullakin. Kyllä varmaan moni keski-ikäinen mammakin haluaisi komeaa, nuorta ja viriiliä miestä.

Ja naisten seksiturismin kasvu köyhiin lämpimiin maihin sekin kertoo asiasta. Tätä seksiturismia en kyllä hyväksy. En ole tyhmä eivätkä tyhmiltä vaikuta monetkaan nuista maksumiehistäkään, mitä nyt olen jutellut. Ja se on muutenkin yksi hailee mulle. Enkä tarvitse ulkopuolisen mielipidettä kertomaan olenko tyhmä, etenkään katkeran mamman joka ei itse osaa hyväksyä tosiasioita.

Entä jos mies haluaa vain vaihtelua ja käy siksi huorissa? Sinä toteutat prostituutiossa pelkästään pornoteollisuuden luomaa kuvaa seksistä. Pornoteollisuuden luoma kuva on verrattavissa eläinmaailmaan paritteluun. Paritteluun, joka perustuu pelkkään kiimaviettiin ja sen toteuttamiseen. Kukaan terveellä järjellä ajatteleva nainen ei alennu pariteltavaksi. Rahalla toimivaksi lehmäksi tai apinanaaraksi. Seksin ostajille tehdyn kyselyn mukaan suurin osa seksin ostajista katsoo paljon pornoa.

Jos keski-ikäinen mies katsoo teinipornoa ja fantasioi. Selaisessa on jotain sairasta. Sellaiset miehet ovat nuorten prostituoitujen vakioasiakkaita. Prostituutio toimii pornoteollisuuden masinoimana. Prostituoidut toteuttavat rahasta pornoteollisuuden tuottamia irvokkaita ja eläimellisiä seksi malleja. Kyselyjen mukaan parisuhteessa elävät miesten suurin syy on pelkkä vaihtelun halu ja halu käydä toteuttamassa fantasioitaan. Kysymys ei ole seksittömästä ja rakkaudettomasta liitosta.

Eräs prostu kuvasi tilanteen oikein: Miksi helvettiä te urputatte niistä huonoista vaimoistanne ja liitoistanne? Erotkaa, jos ne vaimot ja liitot ovat niin helvetin huonoja. Miksi ne miehet eivät eroa, jos on niin huono liitto? Naiset ovat leskiä ja eronneita. Älä sekoita perheenäitejä vääriin asioihin. Lesket ja eronneet saavat tehdä mitä haluavat, sitä ei voi kukaan tuomita. Tule kymmenen vuoden kuluttua kertomaan minkälaisessa parisuhteessa elät? Tuskin minkäänlaisessa tai korkeintaan sairaalloisessa sellaisessa.

Sinähän saa prostituoituna toimisesta täysin väärän kuvan parisuhdemalleista ja miehistä. Sinua voi odottaa yksinäinen elämä, koska et kykene luomaan normaalia ja onnellista parisuhdetta. Prostituutio vauroittaa tunne-elämän ja vääristää ihmissuhdemallit. Tyhmyydestä saa aina maksaa. Mitäs vikaa tyhmissä on?

Oletko ihan varma ettet itse kuulu tuohon ryhmään. Gå med och dela med dig av dina åsikter och erfarenheter. Klicka här och följ instruktionerna. Skicka ett email till oss om du behöver hjälp: Join us and start to share your thoughts.

Click here and follow instructions. Send us email and ask for help if needed: Olethan lukenut foorumin säännöt, netiketin ja moderaattoreiden ilmoitukset jotta viestintä foorumilla olisi mahdollisimman sujuvaa. Voi pojat Oli jo jonkin aikaa halunnut itselleni kuumat treffit GFE-hengessä vieraassa kaupungissa ja jonkinlaisen kyselykierroksen päästä sain houkuteltua seurakseni Sonja-Tytön Helsingin listoilta.

Sovimme Sonja-tytön kanssa että hakisin hänet Helsingistä ja sieltä siirtyisimme kohti Lahtea. Emme olleet tavanneet aiemmin, joten Sonjan ehdottama järjestely siitä, että aloittaisimme parin tunnin tapaamisella, ja jos molemmin puolin ajatus jatkamisesta lopuksi iltaa miellyttäisi, niin toimisimme sitten sen mukaisesti.

Meillä olisi molemmilla siis optio paniikkinappulaan ja keskeyttää mahdollisesti kiusalliseksi muodostuva sessio. Otin siis hänet autoni kyytiin keskustasta ja aloin ajaa kohti Lahtea. Siihen se reilu peli loppuikin… Moottoritielle päästyämme olimme jo aivan kiimaisina toistemme kimpussa ja koska olin kiinni täysin autoni ajamisessa ja kaikki energiani meni siihen, että yritin pitää auton tiellä tuo kiimainen ihanuus käytti häikäilemättömästi tilaisuutta hyväksi ja otti minulta suihin.

Voitteko hyvät ystävät kuvitella minkälaisessa pinteessä olin? Onneksi tajusin antaa jotakin tasoitusta ja aloitin vastahyökkäyksen Sonjan housuihin. Kaasukahvaksihan tuota toimenpidettä olen jonkun kuullut leikkisästi sanovan. Sanonta sopi tilanteeseen melko hyvin, sillä ajonopeus alkoi vaihdella melkoisesti.

Sain jollakin tavoin Sonjan rauhoittuvan pienen ajan kuluttua kun hän ilmeisesti sai itsensä tyydytettyä hyökkäykseni tiimellyksessä.

Perille päästiin sentään hengissä Hotellin hississä suuteleminen sai meidät jo taas melkoisiin kierroksiin ja teki melkein mieli juosta hissin ovelta huoneeseen naimaan. En ole ehkä koskaan riisunut vaatteita sillä nopeudella kuin sillä hetkellä tuolla lemmen pesässämme.

Sonja on erittäin kiimainen nainen ja suihinotossa aivan loistava. Tyyli on herkutteleva ja selkeästi suihinotto on hänelle mieluisaa puuhaa. Sonja-tyttö hyppäsi kiusoittelevan suuseksin jälkeen ratsaille ja suoritti onnistuneen erittäin miellyttävän laukan kohti Herkän tajunnan räjäyttävää huippua. Pääsin myös melko pian lempipuuhaani nuolemaan.

Mukavan posliinipimpin nuoleminen oli erittäin mukavaa ja nautin herkällä tavallani kuljetellen huuliani ja kieltäni tuon ihanuuden herkillä alueilla nautiskellen. Mikään ei ole kiihottavampaa, kuin naisen laukeaminen kasvojani vasten. Kuohari oli juuri sopiva tapa juhlistaa kohtaamistamme. Se ensimmäinen kaksituntinen meni siivillä eikä tuossa tainnut kummallakaan tulle mieleenkään keskeyttää tapaamista.

Treffeihin kuuluu myös luonnollisesti illallinen jonne kävelimme käsi kädessä, kuin rakastavaisilla on tapana. Viiniä, hyvää ruokaa, kynttilän valo ja hyvä seuraa, tiedättehän… Illallisen jälkeen menimme takaisin hotelliin ja jatkoimme kiihkeällä sykkeellä kunnes oli pakko palata maan pinnalle ja jouduin luopumaan tuosta kiimaisesta naisesta rautatieasemalla. Pieni ehkä näin jälkeenpäin huvittavakin kömmähdys tapahtui tapaamisen aikana ja jälkeenpäin muistellen sekin on vain mukava lisämauste tapaamisesta.

Elämähän ja ihmiset eivät ole aina täydellistä ja ennustettavissa. Tällaisissa tapaamisissa luottamus on erittäin tärkeää, koska molemmat osapuolet saavat toisistaan selville joitakin henkilökohtaisia asioita ja ainakin asiakkaan kohdalla jopa henkilöllisyyden. Kun molemminpuolinen luottamus saavutetaan ja jos vielä kemiat kohtaavat saattaa tapaamisesta kehkeytyä ikään kuin pieni loma; vaikkakin vain alle puolen vuorokauden mittainen.

Onneksi sain enemmän kuin kaksi tuntia. Very romantic and sexy review. Sonja is then definetly a sping rose which should be handel carefully and enjoy the scent of it. Herkkä tapaaminen kaikin puolin, todellakin. Erittäin mukavat treffit, erittäin hyvässä seurassa, maukkaalla ruoalla ja hyvällä skumpalla höystettynä.

Melko täydellinen tapa viettää sunnuntai-iltaa. Ja kiva kuulla, että niin oli sinullakin. Hyvä esimerkki loistavasta tytöstä ja loistavasta rapsasta. Tavoitteena on Sonjan tapaaminen, pitkän kaavan mukaan. Olkoon elämä minulle suosiollinen ja toteutukoon toiveeni pikaisesti. Originally Posted by Skydriver.

sexwork suomi treffit

Sexwork suomi treffit -

Keskustelu24 Seksi Onko prostituutio väärin? Kaasukahvaksihan tuota toimenpidettä olen jonkun kuullut leikkisästi sanovan. Oletko ihan varma ettet itse kuulu tuohon ryhmään. Nykysuuntaus on että ikävät työt eivät kiinnosta ja ihmiset haluavat ansaita rahaa helpommilla tavoilla kuten myymällä seksiä. Tai hotellihuone, esim omena?

Miksi kukaan urpo maksaisi siitä veroja? Tuohan on ihan järjetöntä. Ei huoraus ole mikään tavallinen ansiotyö josta maksetaan veroja. Minä en oman kehoni myymisestä antaisi euroakaan päättäjien taskuun.

Ja tuskin kukaan keski-ikäinen varattu ukko haluaa mua kellekään "paljastaa" kun itsekin ostavat seksiä salaa. Valtio haluaa kyllä kiskoa jokaisen pennin ihmisiltä. Miksi prostut vertaavat itseään muihin oikeisiin palvelun tarjoajiin kuten kampaajiin ym? Miksi prostuilu ei olekkaan enää työtä, kun aletaan puhua veroista?

Miksi prostut vaativat toiminnalleen hyväksyntää, jos harrastatte veronkiertoa? Miksi prostut käyttävät veronmaksajien ylläpitämiä palveluja, jos eivät itse maksa veroja? Miksi prostujen pitäisi olla erikoiskansalaisia, joita veronmaksu velvollisuus ei koske? Sillä elää kymmeniä tuhansia opiskelijoita Suomessa.

Opiskelijoita, jotka käyvät oikeissa töissä lisäksi. Rahat riittävät, jos vähentää merkkivaatteiden ostoa, baarireissuja jne Siinä olet oikeassa, että keski-ikäiset ukot, usein perheelliset pitävät loisivia prostuja yllä. En vertaa horoilua oikeeaan työhön. Niillä ei ole mitään tekemistä keskenään. Seksin myyminen omalla vapaa-ajalla ei ole mitään työtä eikä siitä kuulu maksaa veroa. Ai pitäisi käydä lukiota ja samalla käydä töissä? Et ole tainut olla koskaan lukiossa?

Jos opintotuki, joka omalla kohdallani ei ole kummoinen, ei riitä elämiseen on sitä rahaa hankittava muualta niin kauan kuin ei ole ammatissa. Eli täytyykö palkasta maksaa veroja? Suomessa vakituisesti asuva henkilö on verovelvollinen saamastaan ansiotulosta ja elinkeinotulosta.

Prostituutio ei tee tästä säännöstä poikkeusta. Mikäli sinulla on työsuhde, tulee sinun antaa verokorttisi työnantajalle. Palkanmaksajan velvollisuutena on hoitaa ennakonpidätyksen toimittaminen. Palkansaajan velvollisuutena on tarkistaa, että veroilmoituksella on ilmoitettu kaikki tulot oikein. Se seikka, että työnantaja saattaa syyllistyä paritukseen, ei vapauta palkansaajaa verovelvollisuudesta. Mikäli saat palkkioita suoraan asiakkailtasi, kyseessä ei ole palkka vaan elinkeinotulo. Tällöin sinulla ei ole työnantajaa vaan toimit itsenäisenä elinkeinonharjoittajana.

Elinkeinonharjoittaja on velvollinen pitämään kirjanpitoa, jonka avulla lasketaan elikeinon tuotot, kulut ja veronalainen elinkeinotulo.

Mikäli saadut palkkiot ovat hyvin vähäisiä ja satunnaisia, voit ilmoittaa ne veroilmoituksen kohdassa muut ansiotulot. Vastaavasti tulonhankintaan liittyvät kulut merkitään veroilmoituksen kohtaan tulonhankkimiskulut.

Kuitteja ei liitetä veroilmoitukseen, mutta sinun pitää itse säilyttää kaikki tositteet vähintään kuusi vuotta ja kirjanpitokirjat vähintään kymmenen vuotta tilikauden päättymisestä. Mikäli itsenäinen elinkeinotoiminta jatkuu pidempään kuin muutaman kuukauden tai sillä ansaitaan enemmän kuin muutama satanen, kannattaa ilmoittautua itsenäiseksi elinkeinonharjoittajaksi.

Ohjeet ja lomakkeet löytyvät yritystietojärjestelmän verkkosivuilta http: Mikäli itselläsi ei ole kirjanpidon koulutusta, kannattaa hankkia kirjanpitäjä tai tilitoimisto. Eläketurva hoituu YEL-vakuutuksella, joka on tietenkin vähennyskelpoinen kulu elinkeinotoimintasi kirjanpidossa ja verotuksessa.

Parittaminen on rikos, eli prostitoudulla ei voi olla työnantajaa. Jos minö levitän haarani, sinne ei valtio sörki. Pidän itse joka vaivalla saadun euron.

Tyypillinen asenne ylimielisiltä, lakia ja säädöksiä halveksivilta prostuilta. Jos et ole valmis maksamaan prostituutiotuloistasi veroa, sinun ei pidä käyttää veronmaksajien ylläpitämiä palveluja. Esimerkiksi Terveydenhuolto, poliisi, Kela, koulut ovat veronmaksajien ylläpitämiä palveluja.

Sinä käyt koulua veronmaksajien kustantamana. Jos menet terveyskeskukseen hoidattamaan kurkkutippurisi, sekin on veronmaksajien ylläpitämä palvelu. Jos menet täyteen junaan ja konduktööri ilmoittaa sinulle, että sinä maksat kaikkien muidenkin junamatkustajien liput olisiko se sinusta oikein ja maksaisitko mukisematta?

Toivottavasti yksinkertainen esimerkki saa vähäisen älysi ymmärtämään miten asiat yhteiskunnassa menee. Käyn koulua verorahoilla kuten jokainen muukin suomalainen opiskelija. Haarojen levittämisestä saisin extrarahaa itselleni.

Minunhan pitäisi saada moisesta likaisen työn lisää. Ja tämä on itse valitsemani tie, kärsin itse sen haittapuolet mutta korjaan myös itse palkkion. Sitäpaitsi kuinka paljon luulet satunnaisesta seksistä rahaa ottavan opiskelijan tienaavan? Luuletko että minulla riittää aikaa, mahdollisuuksia, jaksamista, mielenkiintoa ja mielen lujuutta jyystää miesten kanssa liukuhihnatyyliin? Paljon luulet että saan rahaa? Jos saan kolmen äijän nussimisesta kuussa reilun tonnin, se ei todellakaan yritä mitään rajaa, että siitä pitäisi maksaa veroja.

Sinä se taidat olla se tyhmä tässä. Sinulla on mahdollisuus hakea oikeita töitä opiskelun tueksi. Sinulla on mahdollisuus saada toimeentulotukea. Sinulla on mahdollisuus saada opintolainaa. Sinulla on mahdollisuus saada asumislisää. Loppupeleissä kysymys on menojen säätämisestä tulojen mukaan.

Jos saat tuloja prostituutiosta n. Se on tukien väärinkäyttämistä. Jokaista opintoraha- tai asumislisäkuukautta kohden sinulla voi olla tuloa keskimäärin euroa ja jokaista tuetonta kuukautta kohden 1 euroa. Esimerkiksi yhdeksällä tukikuukaudella vuosituloraja on 11 euroa. Opintotuki siis kannustaa laiskottelemaan työnteon sijasta.

En ole koskaan antanut naisille rahaa mutta naiset kyllä maksavat minulle mielellään aina kun haluavat hyvää ja pitkään. Jos joku pimatsu vastaa sulle sivustoilta puhelimeen tai sähköpostiin ja tarjoaa seksiä maksusta, vinkkaa verotoimistoon anna sähköposti sinne kopioituna jossa lähettäjä tai puh.

Tarpeeks moni ilmoitus saa viranomaiset liikkeelle ja kyllä nuo sivut saa suljetuksi ja ylläpitäjät vastuuseen. Voit tehdä aina ns. Jos myyjä on paritettu, kuten aina ovat, niin pelkkä oston yritys eli koeosto on rankaistava ja vie putkaan, poliisivankilaan, käräjille ja Helvettiin. Myyjät eivät aina ole paritettuja, ne ulkomaalaiset jotka tänne tulee ovat toki, mutta ei suomalaisista suurin osa.

Vaan opiskelijoita lisärahaa vailla niinkuin minäkin. Helvetti on mielikuvitusta ja kukaan ei joudu huoraamisesta mihinkään helvettiin, huoraus on henkilökohtainen asia ja päätös jos siihen ei liity ihmiskauppaa, painostusta tai taloudellista ahdinkoa. Kun se on naisen oma päätös se ei ole muiden asia puuttua. Kukaan ei arvostele mua sen takia. Kymmenien opiskelijatyttöjen luona vierailleena voin sanoa että ainakin pirkanmaalla on hintataso seuraanvanlainen.

Nyt viikonvaihteessa kerroin, että hänelle on ilmaantunut kilpailija kun minulta kysyttiin kiinnostaisiko vaihtelu. Tottakai on ainoa asiakas: D ja tyttö huokailee ja tärisee orgasmin kourissa aina aktin jälkeen: D kyllä ammattilainen tietää mistä narusta millonki pitää nykiä Eräänki kerran feikannu jopa ne lihas nykimiset. Prostuja käyttävät miehet ovat yksinkertaisesti tyhmiä.

Niin tyhmiä, etteivät osaa erottaa feikkiorgasmia oikeasta. Niin tyhmiä, että eivät halua tietää prostun käyttävän liukuvoiteita jo ennen asiakkaan tuloa. Niin tyhmiä, että eivät osaa pelätä tauteja. Niin tyhmiä, että uskovat kaikki prostujen kehut ja muut feikkikujerrukset. Niin tyhmiä, että uskovat olevansa suuria rakastajia ja isokaluisia, kun prostu niin sanoo.

Niin tyhmiä, että maksavat ylihintaa kulahtaneista siiderivalaista. Seksiä ostavat miehet ovat yksinkertaisesti tyhmiä. Mitä siitä että niitä palveluita ostavat miehet ovat tyhmiä? Osa on, osa on fiksuja. Suurimmassa osassa niistä sadoista viesteistä jotka olen saanut, nämä miehet kertovat elävänsä "seksittömässä avioliitossa" tai "viileässä avioliitossa".

Minusta avioliitti tai pitkäaikainen parisuhde ei aina ole ihan järkevä valinta.. Onhan se usein järkevää taloudellisesti ja perheen kannalta jne mutta ei se rakkaus ja seksi siinä kestä.. Seksiä ostavat miehet ovat tyhmiä ja seksiä myyvät naiset ovat tyhmiä.

Miehet syyllistävät aina vaimonsa ja käyttävät verukkeena prostuissa käyntiin. Kuvitteletko miesten oikeasti tunnustavan prostulle sen todellisen syyn? Sen että ovat hikoilevia, yllipainoisia, surkeaa seksiä kotona tarjoavia ja pornoa liikaa katsovia tyranneja. Kirjoituksiasi kun lukee varmistuu se tiedetty tosiasia, että seksin ostajat ovat tyhmiä ja seksiä myyvät ovat tyhmiä.

Prostuissa käyvistä miehistä ei yksikään ole fiksu. Fiksun miehen, joka osaa naisensa tyydyttää ei tarvitse maksaa seksistä. Ei kenenkään mieen tarvitse tunnustaa minulle mitään "todellista syytä".

Kyllä minä tiedän mikä se todellinen syy on. He haluavat nuorta kaunista naista, jota eivät kotoaan saa. Niin se näyttää olevan aika monen miehen luonnossa että nämä himoavat nuoria kauniita naisia niin, että ovat valmiita maksamaan.

Kun eivät maksamatta saisi. Seksittömässä ja rakkaudettomassa avioliitossa sitä varmasti rupeaa kiinnostus kääntymään kohti uusia tuulia, itse kullakin. Kyllä varmaan moni keski-ikäinen mammakin haluaisi komeaa, nuorta ja viriiliä miestä. Ja naisten seksiturismin kasvu köyhiin lämpimiin maihin sekin kertoo asiasta. Tätä seksiturismia en kyllä hyväksy. En ole tyhmä eivätkä tyhmiltä vaikuta monetkaan nuista maksumiehistäkään, mitä nyt olen jutellut.

Ja se on muutenkin yksi hailee mulle. Enkä tarvitse ulkopuolisen mielipidettä kertomaan olenko tyhmä, etenkään katkeran mamman joka ei itse osaa hyväksyä tosiasioita. Entä jos mies haluaa vain vaihtelua ja käy siksi huorissa? Sinä toteutat prostituutiossa pelkästään pornoteollisuuden luomaa kuvaa seksistä. Pornoteollisuuden luoma kuva on verrattavissa eläinmaailmaan paritteluun.

Paritteluun, joka perustuu pelkkään kiimaviettiin ja sen toteuttamiseen. Kukaan terveellä järjellä ajatteleva nainen ei alennu pariteltavaksi. Rahalla toimivaksi lehmäksi tai apinanaaraksi. Seksin ostajille tehdyn kyselyn mukaan suurin osa seksin ostajista katsoo paljon pornoa.

Jos keski-ikäinen mies katsoo teinipornoa ja fantasioi. Selaisessa on jotain sairasta. Sellaiset miehet ovat nuorten prostituoitujen vakioasiakkaita. Prostituutio toimii pornoteollisuuden masinoimana. Prostituoidut toteuttavat rahasta pornoteollisuuden tuottamia irvokkaita ja eläimellisiä seksi malleja. Kyselyjen mukaan parisuhteessa elävät miesten suurin syy on pelkkä vaihtelun halu ja halu käydä toteuttamassa fantasioitaan.

Kysymys ei ole seksittömästä ja rakkaudettomasta liitosta. Eräs prostu kuvasi tilanteen oikein: Miksi helvettiä te urputatte niistä huonoista vaimoistanne ja liitoistanne? Erotkaa, jos ne vaimot ja liitot ovat niin helvetin huonoja.

Miksi ne miehet eivät eroa, jos on niin huono liitto? Naiset ovat leskiä ja eronneita. Älä sekoita perheenäitejä vääriin asioihin. Lesket ja eronneet saavat tehdä mitä haluavat, sitä ei voi kukaan tuomita. Tule kymmenen vuoden kuluttua kertomaan minkälaisessa parisuhteessa elät?

Tuskin minkäänlaisessa tai korkeintaan sairaalloisessa sellaisessa. Sinähän saa prostituoituna toimisesta täysin väärän kuvan parisuhdemalleista ja miehistä. Sinua voi odottaa yksinäinen elämä, koska et kykene luomaan normaalia ja onnellista parisuhdetta. Prostituutio vauroittaa tunne-elämän ja vääristää ihmissuhdemallit. Tyhmyydestä saa aina maksaa. Mitäs vikaa tyhmissä on?

Oletko ihan varma ettet itse kuulu tuohon ryhmään. Korjaa vielä tuo keskiarvo keskimääräiseksi, niin väittämäsi pitää paikkansa! Olet aivan oikeassa siinä, että seksin ostaminen ei korreloi älykkyyden kanssa. Tai jos korreloi, niin hienoisesti eri suuntaan kuin Make Man esittää. Moi mä haluisin kysyä mut henkilökohtaisesti. Ehkä lähtökohtasi ei ole kovin ihanteellinen tähän työhön. Se voi olla aika rankkaa, jos näet sen pelkkänä jyystämisenä epämiellyttävien miesten kanssa.

Korkea libido auttaisi melkoisesti tässä työssä. Itselläni on vakituinen asiakaspiiri ja yritän tehdä asiasta nautinnollisen myös itselleni. Ennen jokaista asiakasta kiihotan itseni äärimmilleni ja siinä tilanteessa himoitsen penistä kuin penistä. Tavoitteenani on aina saada aito orgasmi asiakkaani kanssa. Läheskään aina se ei onnistu, mutta silloin hoidan sen omatoimisesti päivittäin. Näin paikkani pysyvät jatkuvasti herkässä, virittyneessä tilassa. Hinnoitteluni on kohtuullista ja melko säännötöntäkin.

Ajasta en ole kovin tarkka. En tuijota kelloa, mutta tietysti, jos menee kovin pitkäksi veloitan enemmän. Nekin vain parittelevat kiimavietin yllättäessä. Uroksille kelpaa naaras kuin naaras, naaraiden selkään saa hypätä se kuka kiimaisista uroksista ensin ehtii. Älyllisen ihmisen pitäisi vaatia itseltään enemmän ja kyetä enempään.

Ei ole ihme, että prostituoituja pidetään yleisesti jotenkin tyhminä. Eläimen tasolle vajoaminen ei ole vain tyhmää vaan myös säälittävää. Misssähän tuota voisi toteuttaa todellisessa elämässä? Olisin mielelläni se naaras Seksin ostajat ovat kiimaisia, apinan tasolle jääneitä uroksia ja prostituoitu se helpoin apinanaaras. Eivät prostitoudut ole helppoja, he hinnoittelevat itsensä.

Keski-ikäiset kulahtaneet kullinkipeät mammat ovat niitä helppoja, aivan varmasti hyppäisivät sänkyyn samantien kuin saisivat. Huoraa ei saa kukaan kiimainen apina ellei maksa. Ai että helppous on huono asia ja vaikeus sitten tietty hyvä asia. Kuule, sulla on asiat ihan päälaellaan.

Maksullisten seksipalvelujen tarjoamisella on tuhansien vuosien perinne. Monena aikakautena sen edustajat ovat olleet hyvinkin arvostettuja mm. Toki aina silloin tällöin myös vainottuja. Nyt eletään aikakautta, jolloin asia vallan ongelmitta hyväksytään itse kunkin vapauksiin kuuluvana. Toisaalta tänä aikakautena hyväksytään myös erilaisten kukkahatutätien ja fundamenttalistisetien neuroottisimmatkin mukasiveelliset ylemmyydenilmaukset näitä hoitoon ohjaamatta. Yllättävää kyllä, uskontoa ei kukaan ole vielä ehtinyt paheksuntansa perusteeksi esittää, joskin monenkaarvaisia kotipsykologeja näyttää riittävän.

Kyllä ollaan jännän äärellä. On jotenkin säälittävää työssäni olen nähnyt itseään myyviä katsoa kämpässä olevaa roinaa, parfyymeja ,vaatteita tai muuta oikeasti arvotonta rihkamaa, jonka eteen joku on ollut valmis makaamaan tuntemattoman patjana. Ei ne hankinnat tuo edes hankkijalleen sitä tyydytystä tai onnea mitä odottaa tai sinäkin odotat. Olkoon elämä minulle suosiollinen ja toteutukoon toiveeni pikaisesti. Originally Posted by Skydriver.

Kiitos kysymästä, tapaaminen varmasti piirtyy mieleeni pitkäksi aikaa, vaikka odottavan aika olikin pitkä. Jo kesällä suunnittelimme uuden tulokkaan, suloisen Sonjan kanssa tapaamista hieman pidemmän kaavan mukaan.

Kesä kuitenkin meni , aikatauluja emme saaneet sovitettua yhteen ja tuntui että yhteinen hetkemme siirtyy hamaan tulevaisuuteen. Menneellä viikolla sain kuitenkin daamilta pienen muistutuksen hänen saapumisestaan kotikonnuilleni ja vinkin, että kyllähän sitä mökille voisimme mennä näin syksylläkin. Mainio vinkki, josta kieltäytyä en voinut. Siispä Sonjan kanssa kohti loma-asuntoa, mökille mukaan syötävää, juotavaa ja hyvä mieli. Odotukset toki olivat varsin korkealla lukuisten erinomaisten rapsojen johdosta.

Perillä aika meni hieman liiankin joutuisasti, nautimme talon antimia, saunoimme, istuskeltiin takkatulen äärellä ja pidimme hauskaa. En oikein voisi tapaamista kutsua maksullisen naisen kanssa viettämäksi ajaksi, vaikka se sitä olikin, niin sitä vaan pienen ihmisen mieli hämärtyy ja seura muuttuu lähinnä tyttöystäväksi.

Itse en ehkä ihan parhaassa tikissä ollut, mutta Sonja kyllä taikoi minuunkin lisää energiaa, kiitos siitä. Seura oli hyvää, seksi erinomaista ja aika jonka yhdessä vietimme jää muistojeni kovalevylle mukavana ja ainutlaatuisena tapaamisena.

Mieliala niin kovin tuttu, hieman haikea ja ja yksinäinen. Mistä näitä ihania suomalaisia naisia oikein tulee? Kiitos, Skydriver, kauniista sanoista ja siitä, että jaksoit lämmittää saunan ja valmistella mökin meitä varten, vaikka kerkesitkin laittaa sen talvilevolle ennen kuin ilmoitin sinulle tulostani.

Miniloma mökillä mukavassa seurassa metsän keskellä aina piristää kivasti, etenkin kun itseltäni jäi viime kesänä mökkeilyt täysin väliin. Talon antimet olivat maukkaita, maisemat kauniita ja sauna oli kuuma, niinkuin seurakin.

Tarinat Sonjan retkistä on niin kauniita että taidan alkaa lukemaan niitä lapsilleni iltasatuina olet upea nainen ja pisteitä ropisee myös sinua hemmoteille herrasmiehille.. Thread Tools Show Printable Version. BB code is On. All times are GMT. The time now is Contact Us - Sexwork. Powered by vBulletin® Version 3. Currently   users online  from 30 countries. All-time high   users online  from 68 countries,   Escort Review Treffit Sonja-tytön kanssa.

Treffit Sonja-tytön kanssa Voi pojat Oli jo jonkin aikaa halunnut itselleni kuumat treffit GFE-hengessä vieraassa kaupungissa ja jonkinlaisen kyselykierroksen päästä sain houkuteltua seurakseni Sonja-Tytön Helsingin listoilta. Find all posts by Herkkä. Treffit Sonja-tytön kanssa Very romantic and sexy review.

Find all posts by Arnolds Treffit Sonja-tytön kanssa Voi kiitos, Herkkä! Find all posts by Sonja. Villerius Big bad wolf. Treffit Sonja-tytön kanssa Hyvä esimerkki loistavasta tytöstä ja loistavasta rapsasta.

Find all posts by Villerius. Treffit Sonja-tytön kanssa Tavoitteena on Sonjan tapaaminen, pitkän kaavan mukaan. Find all posts by Skydriver. Treffit Sonja-tytön kanssa Quote: Originally Posted by Skydriver Tavoitteena on Sonjan tapaaminen, pitkän kaavan mukaan.

Treffit Sonja-tytön kanssa Kiitos kysymästä, tapaaminen varmasti piirtyy mieleeni pitkäksi aikaa, vaikka odottavan aika olikin pitkä. Treffit Sonja-tytön kanssa Kiitos, Skydriver, kauniista sanoista ja siitä, että jaksoit lämmittää saunan ja valmistella mökin meitä varten, vaikka kerkesitkin laittaa sen talvilevolle ennen kuin ilmoitin sinulle tulostani.

Treffit Sonja-tytön kanssa Tarinat Sonjan retkistä on niin kauniita että taidan alkaa lukemaan niitä lapsilleni iltasatuina olet upea nainen ja pisteitä ropisee myös sinua hemmoteille herrasmiehille.. Find all posts by RoccosApprentice.

0 thoughts on “Sexwork suomi treffit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *