Mies etsii seuraa netistä hämeenlinna yökerho

mies etsii seuraa netistä hämeenlinna yökerho

Uskomus siitä että olet luuseri sen vuoksi ettet kännää on väärä, ei omana itsenä esiintyminen ole luuserin hommaa, hieno piirre nuoressa aikuisessa. Kaikki on mahdollista kun haku on päällä ja palaset kolahtaa kohdilleen, ei se ole paikkasidonnaista puolison löytäminen. Minä löisin elämänkumppani yökerhossa. Hän on täysin täydellinen pankkin johtaja ja menimme naimisiin lyhyt seurustelun jalkeen. Siis voit löytää jos etsit ja aina voit löytää MITÄ etsit.

Eli jos alko maistuu, niin silloin baarista löytää varmasti itselleen vertaista seuraa. En kehoita kuitenkaan baarissa tutustuneita ja sen kautta ihmissuhteen muodostaneita lisääntymään lasten hyvinvoinnin nimissä.

Ja kyllä niitä juoppoja on yhtä lailla niin naisissa kuin miehissäkin. Jos sidukka maistuu naiselle baarissa, niin se ei ole ensimmäinen eikä viimeinen kerta. Ja silloin se maistuu hänelle myös kotonakin: Eli suorastaan kaikki jotka käyvät baarissa vaikka vain kerran tai kaksi vuodessa ovat läpikotaisin juoppoja? Itse tapasin mieheni kesäduunipaikassa, mutta baarista minä sen mukaani kaappasin.

D Yhdessä ollaan oltu kohta 7 vuotta, niistä pari naimisissa. Kaksi mukulaa on pyöräytetty, ja uskallan väittää, etteivät he ole juopottelusta joutuneet kärsimään. Milloinkohan viimeksi olen edes sen saunakaljan juonut? Mutta voih, taisinhan minä tässä taannoin ottaa ihan vallan viinilasillisen ruoan kanssa!!

Ja olin muuten kaverin kolmikymppisilläkin hippaamassa - ihan baarissa asti. Lapset oli mummulassa hoidossa. He ovat nyt varmaan ihan traumoissaan?? Hei herätys nyt ihmiset! Olin minäkin aikoinaan parhaimmillaan kolmena päivänä viikossa tukka putkella menossa! Mutta kun se oikea ukko löytyi ja opiskelut loppui ja asetuttiin ja perhe perustettiin, niin ei kyllä pätkääkään kiinnosta joka viikonloppu lähteä hulinoimaan! Joskus on kiva käydä, mutta silloin huolehditaan siitä, että lapsilla on joko jompikumpi vanhemmista huolehtimassa tai sitten rakkaat ja turvalliset aikuiset: Ja ei tarvitse kun ulos mennä, niin näkee lapsista millaisia vanhempia heillä on No minkä takia lapset sitten hyppivät seinille?

Eihän vanhemmissa koskaan vikaa!!!! Minusta kaikista hulluinta tossa sinun viestissä on se, että se on saanut 2 nega ääntä!!!!! Tuohan viestissi oli kaikin puolin täysin järkevä Itsekkin olen mieheni baarista löytäny ja meillä on yksi lapsi ja toimimme ihan samalla tavalle kun tekin toimitte D Kaikkea hyvää teille!!

Suosittelen etsimään ennemmin netistä. Baareista ei löydä yleensä muuta, kuin rajatilaisia säälittäviä kieroutuneita ihmisiä: Ei ihanat tytöt siellä aikaansa vietä.

Nettiin ei kannata liikaa luottaa. Livenä ihmisen on pakko olla aina enemmän oma itsensä, vaikka ei haluaisikaan. Itse löysin poikaystäväni reilu vuosi sitten baarista, ja siitä asti on yhdessä kuljettu. Yleensä se riippuu tosi paljon ihmisestä, miten paljon itsestä hehkuu epävarmuutta, koska sen näkee. Itse olen aina ollut menevä, en tosin juo paljoa kun käyn ulkona mutta osaan pitää hauskaa ja sen poikaystäväni huomasi.

Ja siihen hän myös ihastui silloin. Baarit ja diskot on jäteastioita. Siellä ne ylijäämäihmiset yrittää vielä epätoivon vimmalla löytää jonkun. Missä ihmeen baareissa te liikutte kun tuollainen näkökanta tullut asiaan.. Jos jonkin isompaan baariin tai clubiin olet mennyt, niin tosiaanko olet käynyt kaikki naiset sielä jututtamassa läpi?? Itse käyn joskus baarissa taikka clubilla, enkä ole koskaan ollut tuollainen nainen. Monesti mennyt vain kavereiden kanssa pitämään hauskaa ja tanssimaan ja hyvin monesti myös selvinpäin!!

Joo on sielä ihmisiä juopottelu asialla, seksi mielessä jaadijaadijaa, mut on sielä paljon muitakin, jotka on vain esimerkiksi viettämässä mukavaa iltaa ystävien kanssa ja jos sattuu joku mukava ihminen tupsahtaa vastaan niin ok.

Katkeroitumiselta tuo vaan kuullostaa. Olethan itsekkin ollut sielä baarissa ja kuinka monen drinksun nimen itse muistat?? Ei kannata asioita yleistää, koska tuskimpa olet tavannut kaikki naiset jokaisessa baarissa jossa olet käynyt. Se tärpää millon se tärppää..

Mun mielestä baariin ei kannata lähteä pelkästään seuranhaku mielessä, jos siellä ei muuten viihdy. SIllon sieltä voi olla vaikea läytää samanhenkistä seuraa. Seuranhaku ei saisi olla mikään itseisarvo ja tavoite baarissa Itse ainakin nautin ihmisten ilmoilla olemisesta ja tanssimisesta.

Jos taas tykkää baarissa olla, ja ihmisten seurasta muutenkin voi siinä sivussa löytää kumppaninkin. Täällä jotkut väittävät että kaikki baareissa käyvät ihmiset ovat juoppoja, mutta en ihan niinkään sanoisi. Moni käy siellä muutaman juomassa, eikä mitenkään ongelmaksi asti Olen samaa mieltä, että ei baareista löydä suhdetta. Se ei anna ihmisestä oikeaa kuvaa siinä ympäristössä. Kyllä olen sitä mieltä,että keskustelujen ja tapaamisien kautta tutustuu siihen ihmiseen mikä hän oikeasti on. Ei kai sinne baariin asuun tarvi jäädä.

Ekan kerran treffauspaikkana se kyllä menee. Samanlaisia ihmisiä ne sielä on perustarpeineen kuin muutkin, sitä oikeaa etsimässä. Keskustella ja tavata voi sen ensitapaamisen perästä missä vaan, vaikka sängynpohjalla. Ja niissä paikoissa arvostetaan sitä jos mies on selvinpäin, uskaltaa hakea tanssimaan ja hieman jutellakin tanssin lomassa.

Ja jos nyt ajattelet että enhän minä osaa tanssia, niin onhan noita tanssikursseja olemassa ja riittää täysin jos perusaskeleet osaat, koska lavatansseissa on niin monta tanssityyliä kuin on tanssijaakin. Riippuu hiukan millaisia miehiä hakee Minua ei saisi baaritiskille mistään hinnasta notkumaan Ensi vuonna menemme Poikani ja Miniäni mukana ollessa viettämään 30v hääpäivää, jos vielä elossa ollaan: Itse käyn ehkä 2 krt vuodessa baarissa ja jos sillä reissulla sattuu törmäämään siihen oikeaan niin ehkä se ei anna minusta kuvaa että olen joku baarissa juoksija..

Ihmisillä ihme käsitys että ne jotka joskus erehtyvät baariin ovat jotain kummajaisia. Itse kokeillu aika paljon nettideittailua ja voin sanoa että kyllä täältäkin löytyy joka lähtöön ihmisiä..

Kyllä sieltä voi löytää Tämä "kumppani" on tottunut baarissa istumaan niin sitten kun "suhteenne arkisoitunut" niin hänpä taas lähtee baariin ja sinä jäät kotiin. Hän siellä taas hakee jotain ja jollaista seuraa, helposti sinua pettää. Olen jo sen ikäinen ja elämää nähnyt ja monenlaista kokenut,että en varmasti baarista lähde "kumppania" etsimään, Sillä vanha sanonta pitää paikkansa, "että mihinkäs se koira karvoistaan pääsee".

Eihän se ihan kaikkiin sovellu mutta suurimpaan osaan kuitenkin. En sinuna baarista kumppania etsisi. Nykyään kun tämä baarikulttuuri taitaa olla vähän erilaista.. Enemmän epänormaalia on, jos niissä ei käy. Ei sillä että oisin itekkään koskaan löytäny niistä oikein mitään.. Niin minäkin ajattelin, ettei baareista ikinä voi ketään löytää. Olin eronnut ja käynyt eron jälkeen ravintoloissa ihan kyllästymiseen asti! Mutta niin vaan kävi, että silloin kun vähiten osasin odottaa, tapasin nykyisen mieheni.

Hän kävi todella harvoin "viihteellä", joten tapaamisemme oli aikamoinen onnenkantamoinen. Olinpa kerrankin oikeassa paikassa oikeaan aikaan! Nyt on yli neljä vuotta yhteistä taivalta takana. Niin se taitaa useinkin mennä, että siinä vaiheessa kun on valmis heittämään hanskat tiskiin ja lopettaa sen "etsimisen", niin silloin kolahtaa! D Näitä tarinoita olen kuullut useammankin. Tai sitten tyytyy vähempään kuin mitä oikeasti haluaa ja ansaitsee, koska tavoite on löytää JOKU.

Sitten käydään surkeilla treffeillä kyllästymiseen asti, ja kun sitten lopulta lähdetään ihan vain pitämään hauskaa Voi Se Oikea hyvinkin kävellä vastaan. Miten siellä baareissa muka pidetään hauskaa? Hirveet kännit ja sitte vähä aikaa tanssitaa, ku kehtaa, ettei mene rahat hukkaan ja sitte takasin kämpille 50 euroa köyhempänä? Itse rakastan tanssia ja jos menen baariin suurin osa ajastani meneekin tansiessa Miks tarvii hirveet käänit mukamas aina baareissa vetää Voi sielä ottaa muutaman tai ei ollenkaan kuten itsekkin tehnyt monesti olla kavereiden seurassa, pelata vaikka bilistä, tanssia vaikka selvinpäin Jostain on vaan tarttunut tällänen paska asenne sitä touhua kohtaan.

Liikaa stressiä varmaan tai jotain. Loppu opintotuetkin ja sit pitäs kehdata vielä soskun massit vetää kurkusta alas. Ei se paljoa mieltä ylennä. Sama ku vähentäs suoraa Suomen ulkomaanavusta nekin rahat. Eli periaatteessa jos mua ei olis, ni voitas pelastaa enemmän ihmisiä Afrikasta, koska ne tarttee paljon vähemmän rahaa elämiseen, ku Eurooppalainen. Jos on luonteeltaan menevä ja tykkää juoda alkoholia niin ei oo luultavasti mitään ongelmaa löytää kumppania baarista.

P Muutenkin tuntuu siltä, että nykyään suurinosa ihmisistä käy baareissa vain juhlimassa tai etsimässä yhden yön suhteita. Pitää olla aika paksunahkainen jos jaksaa yökerho-tyyppisestä paikasta hakea seuraa. Miehiltä saa joskus todella törkeitä ehdotuksia, esim. Jos kieltäydyt niin sitten saatetaan sanoa että oon mä paremmilta saanu.

Yökerho-tyyppisissä paikoissa liikkuu paljon alkoholisoitunutta porukkaa mutta siellä on myös joitakin helmiä, jotka istuskelee siellä seinänvierustoilla selvinpäin tai lähes selvinpäin. Kuitenkin paikoissa on mielestäni liikaa pelimiehiä ja naisia, juoppoja nymfomaaneja molemmissa sukupuolissa.

Saahan noita törkeyksiä silloin tällöin sietää, kaikenmaailman perseenpuristelijoita tuppaa aina liikenteessä olemaan. Ja kehnoja iskureploja vielä noitakin enemmän! D Mut hei, huumorilla, ja saa niille äijänkuvatuksille antaa samalla mitalla takas!! Vaikka itse kyllä aina keksinkin ne parhaat vastarepliikit sitten vasta jälkeenpäin D Luulisin kuitenkin, että kotimaisissa kapakoissa käypi aika lailla kaikenlaisia ihmisiä. Baarejakin on nykyään joka lähtöön: Että luultavasti löytyy jokaiselle jotakin.

Itse olen aina ollut sitä mieltä, ettei paikalla lopulta kauheasti ole väliä, jos oma porukka on hyvä ja mukava, ja ennen kaikkea iloisella ja avoimella mielellä. Toki mukavaa on tavata myös tuttuja - siksi tykkään näin perheellisenäkin käydä vanhassa kotikaupungissani silloin tällöin näyttäytymässä yöelämässä. Ja kotiäidin aivot tuulettuu samalla mukavasti. Minä en ole koskaan lähtenyt baariin suhdetta etsimään, mutta kas kummaa, sellaisen sieltä kumminkin löysin.

Kyllä uskon,että baarissa voi tavata elämänkumppanin. Varmaan siellä liikkuu monenlaista, mutta Suomalainen mies käy baareissa.

On helpompi tutustua muutaman oluen jälkeen. Moni on ujo ja vaikka kadulla kuinka vastaan kävelisi ties ketä vaikea on alkaa juttelemaan. Mun moni kaveri on tavannut seurustelukumppaninsa jossain pubissa. Itse olen katsellut muin keinoin vaan eipä ole tullut vielä tavattua ketään tarpeeksi mielenkiintoista.

Netistä voi löytää jos ei kiinnitä erityistä huomiota ulkonäköasioihin. Itse tuntuu,että se ulkonäkö nyt kuitenkin jo antaa ensivaikutelmaa aika paljon. Jos on monenlaisia ilmoituksia ilman kuvia niin varmaan järkevää seuraa voi löytyä. Kai se on vähän millaista seuraa haluaisi. Jos on ulkonäkö tärkeä niin se järkevyys ei aina kai mene yksiin siinä, mut ei se haittaa. Kaikkea ei voi saada joten varmaan pubit on hyviä paikkoja tavata, kun kiinnostaa myös nähdä ihmisiä. Sitten voi aina tavata niitä oikein hyviä tapauksia ainakin omasta mielestään.

Onko muuten harrasteilla ja mieltymyksillä baarista suhdetta hakiessa yhtä suuri painoarvo naisten mielestä kuin nettideiteissä, joissa nuo puidaan hyvinkin tarkkaan. Erikoisuutena oalla kohdallani on lemmikki, kotoa löytyy iso tikeripyton olkkarista terraariosta, vaan mieluummin jos naista roudaa kämpille illan päätteeksi, antaisin ainakin naisen itse vain huomata sen ja sulattaa asian.

Ja vaikka olenkin supiliikki ja suulaan sulava puhetaidoiltani, käyn baareissa ehkä pari -kolme kertaa vuodessa yhteensä, koska ne ei niin hirveästi enää minua huvita, ikää 28 ja lähinnä joskus nimenomaan iskumielellä menen.

Jos nainen on menevämpi, pystyykö sitä sovittamaan jos miehellä jo baareiluvaihe ohi? Tuossa käytännön juttuja lueteltuna. Mies oli viikonloput kännissä ja kävi baarissa. Nainen taas ei käytä alkoholia ja oli sitten yksin vkonloput kotona tai sitten muutaman kaverin kotona kattomas leffoja. Hyvässä parisuhteessa osataan tehdä kompromisseja! Jokaisessa parisuhteessa on niitä asioita, joissa eroaa toisesta oli se sitten, että toinen juo alkoholia ja toinen ei.

Jokaisessa parisuhteessa kuitenkin tarvitsee välillä omaa aikaa.. Jos toinen sit ei käy esim. Sopia vaikka yhdessä, että tuolloin menisin baariin ja toisella olisi silon mahdollisuus tehdä omia juttujaan.

Ei tarttisi olla niin mustavalkoista, että toinen kävisikin sitten niissä baareissa joka viikonloppu. Eihän missään toimivassa parisuhteessa eletä samalla tavalla kuin sinkkuna, koska pitäähän toisen tarpeet ja tunteet ottaa huomioon.

Kompromissejä hyvät ihmiset, asioista sopimista ja keskustelua.. Noi asiat kun toimii, niin wow! Minun mielestäni parisuhteessa ei pitäisi olla väliä sillä, mitä se toinen kuuntelee. Ja tuo käärme juttu.. Ihan kohteliaisuudesta ja toisen ihmisen arvostamisen tähden. Sama kun lemmikkinä olisikin kissa tai koira.. Elikkä eihän siitä vaivaa ja haittaa ole, jos kertoo etukäteen..

No eihän sillä ensimmäisen tapaamisen paikalla ole mitään väliä! Voi vaikka hakea tanssimaan, tarjota lasin juotavaa tai jutella muutaman sanan ohimennen. Jo niistä parista ekasta lauseesta yleensä huomaa, tuntuuko ihminen yhtään siltä, mitä ulkoinen olemus antoi ymmärtää. Ja jos juttu luistaa hyvin, sitten vaan vaihtamaan puhelinnroa ja sopimaan treffit.

Siitä se sitten lähtee, jos on lähteäkseen! Eli unohda oma ennakkoasenteesi, kaikkea voi kokeilla, baaria, nettideittejä, bussin vieruskaveria, kaupan kassaneitoa. Ulos ihmisten pariin, kukaan ei sieltä kotoa tule sua hakemaan!

Ja jos suhde loppuu, aikansa saa surra, mutta ei jäädä itsesääliin rypemään, uutta matoa koukkuun! Joka paikassa on kaikenlaisia. Ihmisiin ei voi luottaa sataprosenttisesti. Kukaan ei luota Sinuun ehkä tarpeeksi. En suosittele alkoholipaikkoja, mutta en jyrkästi tuomitsekaan.

Ainakin tällaiselle entiselle-nuorelle elämänkumppanin löytäminen on todella vaikeaa. Aloin juuri menettää uskoni rakkauteen ja ajattelin että pitää kai se minunkin joku yhden illan seuralainen löytää.

Ollaan mieheni kanssa nyt oltu useampi vuosi yhdessä. Miehelläni oli ollut jokunen yhden illan juttu, mutta hän ei halunut yhden illan juttua kanssani kun oli kyllästynyt sellaiseen elämään ja halusi asettua aloilleen.

Siitä se sitten lähti. Useampi vuosi ollaan oltu yhdessä ja meillä on lapsi: Iskelmässä on yökerhopuolella bileet joka viikonloppuilta. Karaokepuoli on auki viikon jokaisena päivänä. Yökerhossa käy kaiken ikäistä väkeä ja soittolistalla on niin ulkomaista kuin kotimaistakin musiikkia.

Live-musiikin ystäville on tarjolla aika ajoin myös maan kärkinimiä. Nightlifessa Raatihuoneenkadulla on bilemenoa viikon jokaisena päivänä. Tosin, viikolla voi olla luonnollisesti hiljaista Hämeenlinnan kokoisessa kaupungissa. Mutta työmatkalaiselle, joka haluaa lähteä radalle vaikka maanantaina, on Nightlife hyvä vaihtoehto. Yhteinen musiikkimaku yleensä yhdistää. Keikoille on helppo lähteä yksinkin, mikäli kavereista ei ole seuraa baareihin.

Katso siis Suiston tarjontaa ja lähde nauttimaan musiikista. Siinä samalla on helppo tutustua uusiin ihmisiin ja ehkäpä löytää treffiseuraa.

Salilla käyminen kannattaa sinkkuna aina. Pidät yllä kuntoasi ja siinä samalla näet uusia ihmisiä. Jos olet mies ja etsit naista, ja käyt jollain äijäsalilla, vaihda salia sellaiseen, jossa käy myös naisia.

Tai lähde kuntonyrkkeilykursseille, joogaan tai jonkin muun urheilun pariin, jossa käy naisia. Tai rohkeimmat uskaltavat juttusille jo siellä salilla. Entä missä ovat Hämeenlinnan itseään kehittävät sinkut? Tai muuten vain uteliaat elämänopiskelijat? Kehitä itseäsi jonkin kurssien muodossa esimerkiksi Vanajaveden opistolla kansalaisopisto. Siellä voit opiskella kieliä, tanssia, musiikkia tai vaikka näyttelemistä. Nämä siis rennossa ympäristössä, jossa uusien ihmisten — usein myös sinkkujen — tapaaminen on helppoa!

Jos ei suoraan sitä oikeaa löydy suoraan kursseilta, saatat löytää uusia ystäviä, joiden kautta taas tutustut uusiin ihmisiin.

Yökerhossa käy kaiken ikäistä väkeä ja soittolistalla on niin ulkomaista kuin kotimaistakin musiikkia. Live-musiikin ystäville on tarjolla aika ajoin myös maan kärkinimiä. Nightlifessa Raatihuoneenkadulla on bilemenoa viikon jokaisena päivänä.

Tosin, viikolla voi olla luonnollisesti hiljaista Hämeenlinnan kokoisessa kaupungissa. Mutta työmatkalaiselle, joka haluaa lähteä radalle vaikka maanantaina, on Nightlife hyvä vaihtoehto. Yhteinen musiikkimaku yleensä yhdistää. Keikoille on helppo lähteä yksinkin, mikäli kavereista ei ole seuraa baareihin. Katso siis Suiston tarjontaa ja lähde nauttimaan musiikista. Siinä samalla on helppo tutustua uusiin ihmisiin ja ehkäpä löytää treffiseuraa. Salilla käyminen kannattaa sinkkuna aina.

Pidät yllä kuntoasi ja siinä samalla näet uusia ihmisiä. Jos olet mies ja etsit naista, ja käyt jollain äijäsalilla, vaihda salia sellaiseen, jossa käy myös naisia. Tai lähde kuntonyrkkeilykursseille, joogaan tai jonkin muun urheilun pariin, jossa käy naisia. Tai rohkeimmat uskaltavat juttusille jo siellä salilla. Entä missä ovat Hämeenlinnan itseään kehittävät sinkut? Tai muuten vain uteliaat elämänopiskelijat?

Kehitä itseäsi jonkin kurssien muodossa esimerkiksi Vanajaveden opistolla kansalaisopisto. Siellä voit opiskella kieliä, tanssia, musiikkia tai vaikka näyttelemistä. Nämä siis rennossa ympäristössä, jossa uusien ihmisten — usein myös sinkkujen — tapaaminen on helppoa! Jos ei suoraan sitä oikeaa löydy suoraan kursseilta, saatat löytää uusia ystäviä, joiden kautta taas tutustut uusiin ihmisiin.

Netti on tietty paras paikka selata paikallista sinkkutarjontaa. Hämeenlinnaan ollessa tuollainen keskikokoinen kaupunki, kannattaa keskittyä isoimpiin ja suosituimpiin deittipalveluihin.

Hyökännyt anarkisti oli HPK: Toimintaamme ei kuulu väkivaltaisuus missään muodossa, emmekä sitä hyväksy. Sanoudumme irti myös organisoiduista alatyylisistä ja solvaavista huudoista. Asiallinen käytös on aina hyvä muistaa, sillä jokainen henkilö toimii esimerkkinä nuoremmille kannattajille. Taas huippuesiintyjä tulossa ja kaupungille tulee miljardeja. Linnan kehitys taas tapetilla. Tarkastus lautakunnan mukaan Linnan kehitys on epäonnistunut tavoitteissaan erityisen merkittävästi.

Kuudesta tavoitteessa, vain yhdessä on onnistuttu. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Paikkakunnat Kanta-Häme Hämeenlinna Seuran etsiminen baareista Seuran etsiminen baareista kunhan kyselee Minkälaista seuraa baareista voisi löytää? Jos baariin lähtee seuranhaun vuoksi niin voisiko sieltä mahdollisesti löytää kenties elämänkumppanin? Vai löytääkö sieltä vain yhden yön suhteita. Vai onko baarit paikkoja jonne mennään vaan kännäämään ja bilettämään?

Minä hänelle vastasin, että en usko löytäväni baarista mitään elämänkumppania. Baarit ei minua kiinnosta koska en juo alkoholia mutta haluan kysellä ihmisten mielipiteitä siitä, että löytääkö baarista minkalaisia suhteita ja kuinka helpolla niitä mahtaisi löytyä. Hämeenlinnan pallokerho on väkivaltainen HPK: Metallica esiintyy Taas huippuesiintyjä tulossa ja kaupungille tulee miljardeja.

Linnan kehitys taas tapetilla Tarkastus lautakunnan mukaan Linnan kehitys on epäonnistunut tavoitteissaan erityisen merkittävästi. Riippuu baarista ja paikkakunnasta sekä flaksista. Kyllä sieltä saattaa löytyä kumppanikin, helpommin onnistuu jos olet jonkun kaverin , seurueen kanssa liikenteessä, tälloin kynnys on matalampi.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Hallitus hirteen ry Blogin pääasiallisena tarkoituksena on herätellä ihmisiä unimaailmoistaan ja tuoda esille sellaisia asioita, joista suurin osa ihmisistä ei ole tietoisia. Asioita joista valtamedia vaikenee, joita se piilottelee, kaunistelee tai sensuroi.

Itse tapasin mieheni baarissa liki 7 vuotta sitten. Olemme naimisissa ja yhden lapsen onnelliset vanhemmat. Elämämme on hyvää ja onnellista, tiedän löytäneeni sen oikean! Ei siellä käy muutkaan baarien vieroksujat. En ainakaan itse menisi sinne hakemaan edes sitä yhtä olutta, koska senhän saa halvemmallakin kaupasta.

Kädestä pitäminen ei kai vielä kenestäkään lesboa tee? Tytöillä on hyvinkin tapana pitää ystävätärtä kädestä kiinni baarin tungoksessa - ei näet eksy sitten kaverista. Mutta miehille ilmeisesti liian vaikeasti ymmärrettävää? Se, mikä ketäkin kiinnostaa, lienee sitten jokaisen oma asia. Toiset ovat seikkailumielellä matkassa, toiset ihan vain hauskaa pitämässä esim. Sama kai pätee miehiinkin? Se vain onkin sitten ihan eri juttu, kuka kenellekin on se oikea Sen kai jokainen löytää mistä löytää - joku baarista, joku harrastuksesta, joku kesätyöpaikasta, joku netistä.

Aloittajalle vinkiksi, että sitä elämänkumppania kannattanee "etsiskellä" sellaisesta paikasta, jossa itsekin viihtyy. Toisaalta, eihän se ole sanottu, etteikö joku toinenkin olisi sinne baariin raahattu puoliväkisin mukaan notkumaan Aikalailla kuullostaa vaan katkeroitumiselta tuo sinu viestisi Ihan niinkuin kaikkialla muuallakin ja baarissa saattaa myös joskus löytää ihan selvinpäin oleviakin ihmisiä itse olen ollut monesti selvinpäin baarissa kaveriporukan kanssa.

Se, että pitää ihmistä kädestä kiinni ei tee hänestä lesboa yms. Naisissa on vain se ero, että he ovat yleensä avoimempia sen asian suhteen kuin miehet, eikä heillä ole heti homofobiaa, jos pitävät toista naista kädestä kiinni. Lie missä baareissa sitten itse olet käynyt, jos muka on niin paljon lesboja. Itse olen löytänyt lapseni isän baarista ja nyt kasvatammekin jo 2-vuotiasta kaunista tyttöä.

Baari on ehkä yksi niistä harvoista paikoista, jossa on monenlaista seuran hakijaa yhdessä paikkaa. Tuskimpa monella on kauppaan mennessä mielessä, et olisipa kiva löytää sieltä elämänkumppani taikka yhden illan juttu. Baarissa voi mielestäni viihtyä todella hyvin ilman alkoholiakin, jos menee hyvällä kaveriporukalla niin miksi ei olisi hauskaa.. Aiheen kirjoittajalle ihan vain sanoisin tämän jälkeen, että pidä vain mieli avoimena ja aina kannattaa kokeilla kuitenkin, miltä se itseltään tuntuu Mun tuntemista pariskunnista lähes kaikki ovat tavanneet baarissa.

Itse asiassa tulee mieleen vain yksi pari joka tapasi nettideitillä, muut ovat tavanneet baarissa. Joten kyllä, sieltä voi löytää elämänkumppanin. Pitkäaikaisista suhteistani olen itsekin suurimman osan tavannut baarissa. Kaksi viikkoa, kuukautta, vuotta vai vuosikymmentä. Jos suhteista suurin osa on tavattu baaritiskillä en menisi pullistelemaan pitkillä suhteilla. Toisn ajan pituus on kullekkin suhteellinen käsitys.

Mahtaisko baarista löytää yhden yön seuraa vai peräti sen ensimmäisen yön. Riittääkö 4,5 vuotta, 1,5 vuotta ja 1,2 vuotta pitkäaikaiseksi suhteeksi? Minä kutsun yli vuoden kestänyttä suhdetta pitkäaikaiseksi suhteeksi, sinun määrittelystäsi en tiedä.

Ei se tee suhteesta huonompaa että on baarissa tavattu, tai jotenkin hienompaa jos on tavattu vaikka klassisen musiikin konsertissa. Yhden exän tapasin yliopistolla, oliko se suhde jotenkin parempi koska se ei saanut alkunsa baarista? Ja pariskunnista esimerkiksi 24 vuotta, 12 vuotta ja 4 vuotta?

Ja nämä suhteet jatkuvat edelleen avioliittoina. Olen löytänyt monia mukavia miehiä baarista, mutta kaikille heille vkonloppu kännääminen ja baarit on ollut muuta elämää tärkeämpiä. Itse en jaksa käydä krt vkossa baarissa yli 25 vuotiaana. Tosiaan tuntuu että ainoa toinen vaihtoehto on treffipalstat tai sitten kavereiden kautta löytää kumppani. En ymmärrä miten juominen voi olla niin tärkeää ihmisille.

Ihan ku olisit luuseri jos et juo tai jos juot vaan vähän. Kyllähän sielä baarissa sellaisiakin on joille alko ei ole elon tärkein pointti, olethan sielä itsekkin. Uskomus siitä että olet luuseri sen vuoksi ettet kännää on väärä, ei omana itsenä esiintyminen ole luuserin hommaa, hieno piirre nuoressa aikuisessa.

Kaikki on mahdollista kun haku on päällä ja palaset kolahtaa kohdilleen, ei se ole paikkasidonnaista puolison löytäminen. Minä löisin elämänkumppani yökerhossa. Hän on täysin täydellinen pankkin johtaja ja menimme naimisiin lyhyt seurustelun jalkeen.

Siis voit löytää jos etsit ja aina voit löytää MITÄ etsit. Eli jos alko maistuu, niin silloin baarista löytää varmasti itselleen vertaista seuraa. En kehoita kuitenkaan baarissa tutustuneita ja sen kautta ihmissuhteen muodostaneita lisääntymään lasten hyvinvoinnin nimissä.

Ja kyllä niitä juoppoja on yhtä lailla niin naisissa kuin miehissäkin. Jos sidukka maistuu naiselle baarissa, niin se ei ole ensimmäinen eikä viimeinen kerta. Ja silloin se maistuu hänelle myös kotonakin: Eli suorastaan kaikki jotka käyvät baarissa vaikka vain kerran tai kaksi vuodessa ovat läpikotaisin juoppoja?

Itse tapasin mieheni kesäduunipaikassa, mutta baarista minä sen mukaani kaappasin. D Yhdessä ollaan oltu kohta 7 vuotta, niistä pari naimisissa. Kaksi mukulaa on pyöräytetty, ja uskallan väittää, etteivät he ole juopottelusta joutuneet kärsimään. Milloinkohan viimeksi olen edes sen saunakaljan juonut? Mutta voih, taisinhan minä tässä taannoin ottaa ihan vallan viinilasillisen ruoan kanssa!! Ja olin muuten kaverin kolmikymppisilläkin hippaamassa - ihan baarissa asti. Lapset oli mummulassa hoidossa.

He ovat nyt varmaan ihan traumoissaan?? Hei herätys nyt ihmiset! Olin minäkin aikoinaan parhaimmillaan kolmena päivänä viikossa tukka putkella menossa! Mutta kun se oikea ukko löytyi ja opiskelut loppui ja asetuttiin ja perhe perustettiin, niin ei kyllä pätkääkään kiinnosta joka viikonloppu lähteä hulinoimaan!

Joskus on kiva käydä, mutta silloin huolehditaan siitä, että lapsilla on joko jompikumpi vanhemmista huolehtimassa tai sitten rakkaat ja turvalliset aikuiset: Ja ei tarvitse kun ulos mennä, niin näkee lapsista millaisia vanhempia heillä on No minkä takia lapset sitten hyppivät seinille? Eihän vanhemmissa koskaan vikaa!!!! Minusta kaikista hulluinta tossa sinun viestissä on se, että se on saanut 2 nega ääntä!!!!!

Tuohan viestissi oli kaikin puolin täysin järkevä Itsekkin olen mieheni baarista löytäny ja meillä on yksi lapsi ja toimimme ihan samalla tavalle kun tekin toimitte D Kaikkea hyvää teille!! Suosittelen etsimään ennemmin netistä. Baareista ei löydä yleensä muuta, kuin rajatilaisia säälittäviä kieroutuneita ihmisiä: Ei ihanat tytöt siellä aikaansa vietä.

Nettiin ei kannata liikaa luottaa. Livenä ihmisen on pakko olla aina enemmän oma itsensä, vaikka ei haluaisikaan. Itse löysin poikaystäväni reilu vuosi sitten baarista, ja siitä asti on yhdessä kuljettu. Yleensä se riippuu tosi paljon ihmisestä, miten paljon itsestä hehkuu epävarmuutta, koska sen näkee. Itse olen aina ollut menevä, en tosin juo paljoa kun käyn ulkona mutta osaan pitää hauskaa ja sen poikaystäväni huomasi.

Ja siihen hän myös ihastui silloin. Baarit ja diskot on jäteastioita. Siellä ne ylijäämäihmiset yrittää vielä epätoivon vimmalla löytää jonkun. Missä ihmeen baareissa te liikutte kun tuollainen näkökanta tullut asiaan.. Jos jonkin isompaan baariin tai clubiin olet mennyt, niin tosiaanko olet käynyt kaikki naiset sielä jututtamassa läpi??

Itse käyn joskus baarissa taikka clubilla, enkä ole koskaan ollut tuollainen nainen. Monesti mennyt vain kavereiden kanssa pitämään hauskaa ja tanssimaan ja hyvin monesti myös selvinpäin!! Joo on sielä ihmisiä juopottelu asialla, seksi mielessä jaadijaadijaa, mut on sielä paljon muitakin, jotka on vain esimerkiksi viettämässä mukavaa iltaa ystävien kanssa ja jos sattuu joku mukava ihminen tupsahtaa vastaan niin ok. Katkeroitumiselta tuo vaan kuullostaa. Olethan itsekkin ollut sielä baarissa ja kuinka monen drinksun nimen itse muistat??

Ei kannata asioita yleistää, koska tuskimpa olet tavannut kaikki naiset jokaisessa baarissa jossa olet käynyt. Se tärpää millon se tärppää.. Mun mielestä baariin ei kannata lähteä pelkästään seuranhaku mielessä, jos siellä ei muuten viihdy. SIllon sieltä voi olla vaikea läytää samanhenkistä seuraa. Seuranhaku ei saisi olla mikään itseisarvo ja tavoite baarissa Itse ainakin nautin ihmisten ilmoilla olemisesta ja tanssimisesta.

Jos taas tykkää baarissa olla, ja ihmisten seurasta muutenkin voi siinä sivussa löytää kumppaninkin. Täällä jotkut väittävät että kaikki baareissa käyvät ihmiset ovat juoppoja, mutta en ihan niinkään sanoisi. Moni käy siellä muutaman juomassa, eikä mitenkään ongelmaksi asti Olen samaa mieltä, että ei baareista löydä suhdetta.

Se ei anna ihmisestä oikeaa kuvaa siinä ympäristössä. Kyllä olen sitä mieltä,että keskustelujen ja tapaamisien kautta tutustuu siihen ihmiseen mikä hän oikeasti on. Ei kai sinne baariin asuun tarvi jäädä. Ekan kerran treffauspaikkana se kyllä menee.

Samanlaisia ihmisiä ne sielä on perustarpeineen kuin muutkin, sitä oikeaa etsimässä. Keskustella ja tavata voi sen ensitapaamisen perästä missä vaan, vaikka sängynpohjalla. Ja niissä paikoissa arvostetaan sitä jos mies on selvinpäin, uskaltaa hakea tanssimaan ja hieman jutellakin tanssin lomassa. Ja jos nyt ajattelet että enhän minä osaa tanssia, niin onhan noita tanssikursseja olemassa ja riittää täysin jos perusaskeleet osaat, koska lavatansseissa on niin monta tanssityyliä kuin on tanssijaakin.

Riippuu hiukan millaisia miehiä hakee Minua ei saisi baaritiskille mistään hinnasta notkumaan Ensi vuonna menemme Poikani ja Miniäni mukana ollessa viettämään 30v hääpäivää, jos vielä elossa ollaan: Itse käyn ehkä 2 krt vuodessa baarissa ja jos sillä reissulla sattuu törmäämään siihen oikeaan niin ehkä se ei anna minusta kuvaa että olen joku baarissa juoksija..

Ihmisillä ihme käsitys että ne jotka joskus erehtyvät baariin ovat jotain kummajaisia. Itse kokeillu aika paljon nettideittailua ja voin sanoa että kyllä täältäkin löytyy joka lähtöön ihmisiä..

Kyllä sieltä voi löytää Tämä "kumppani" on tottunut baarissa istumaan niin sitten kun "suhteenne arkisoitunut" niin hänpä taas lähtee baariin ja sinä jäät kotiin. Hän siellä taas hakee jotain ja jollaista seuraa, helposti sinua pettää. Olen jo sen ikäinen ja elämää nähnyt ja monenlaista kokenut,että en varmasti baarista lähde "kumppania" etsimään, Sillä vanha sanonta pitää paikkansa, "että mihinkäs se koira karvoistaan pääsee".

Eihän se ihan kaikkiin sovellu mutta suurimpaan osaan kuitenkin. En sinuna baarista kumppania etsisi. Nykyään kun tämä baarikulttuuri taitaa olla vähän erilaista.. Enemmän epänormaalia on, jos niissä ei käy. Ei sillä että oisin itekkään koskaan löytäny niistä oikein mitään.. Niin minäkin ajattelin, ettei baareista ikinä voi ketään löytää.

Olin eronnut ja käynyt eron jälkeen ravintoloissa ihan kyllästymiseen asti! Mutta niin vaan kävi, että silloin kun vähiten osasin odottaa, tapasin nykyisen mieheni.

Hän kävi todella harvoin "viihteellä", joten tapaamisemme oli aikamoinen onnenkantamoinen. Olinpa kerrankin oikeassa paikassa oikeaan aikaan! Nyt on yli neljä vuotta yhteistä taivalta takana. Niin se taitaa useinkin mennä, että siinä vaiheessa kun on valmis heittämään hanskat tiskiin ja lopettaa sen "etsimisen", niin silloin kolahtaa!

D Näitä tarinoita olen kuullut useammankin. Tai sitten tyytyy vähempään kuin mitä oikeasti haluaa ja ansaitsee, koska tavoite on löytää JOKU.

Sitten käydään surkeilla treffeillä kyllästymiseen asti, ja kun sitten lopulta lähdetään ihan vain pitämään hauskaa Voi Se Oikea hyvinkin kävellä vastaan. Miten siellä baareissa muka pidetään hauskaa? Hirveet kännit ja sitte vähä aikaa tanssitaa, ku kehtaa, ettei mene rahat hukkaan ja sitte takasin kämpille 50 euroa köyhempänä?

Itse rakastan tanssia ja jos menen baariin suurin osa ajastani meneekin tansiessa Miks tarvii hirveet käänit mukamas aina baareissa vetää Voi sielä ottaa muutaman tai ei ollenkaan kuten itsekkin tehnyt monesti olla kavereiden seurassa, pelata vaikka bilistä, tanssia vaikka selvinpäin Jostain on vaan tarttunut tällänen paska asenne sitä touhua kohtaan. Liikaa stressiä varmaan tai jotain. Loppu opintotuetkin ja sit pitäs kehdata vielä soskun massit vetää kurkusta alas. Ei se paljoa mieltä ylennä.

Sama ku vähentäs suoraa Suomen ulkomaanavusta nekin rahat. Eli periaatteessa jos mua ei olis, ni voitas pelastaa enemmän ihmisiä Afrikasta, koska ne tarttee paljon vähemmän rahaa elämiseen, ku Eurooppalainen.

mies etsii seuraa netistä hämeenlinna yökerho Joskus on kiva käydä, mutta silloin huolehditaan siitä, että lapsilla on joko jompikumpi vanhemmista huolehtimassa tai sitten rakkaat ja turvalliset aikuiset: Kännääminen ei oo mitekää pakollista. Ei kannata asioita yleistää, koska tuskimpa olet tavannut kaikki naiset jokaisessa baarissa jossa olet käynyt. Olen onnellinen ja kiitollinen miehestäni ja lapsestani: Lie missä baareissa sitten itse olet käynyt, jos muka on niin paljon lesboja.

0 thoughts on “Mies etsii seuraa netistä hämeenlinna yökerho”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *