Seksi keskustelut omena kuopio

Naisten kanssa ei jaksa mitään teeskentelyjä ja pitkäkestoisia pelejä. Naisten suustaan möläyttämä termi "kunnollinen mies" kulminoituu usein tuntemieni naisten mielessä siihen mitä hyötyä miehestä on naiselle. Kun mies todetaan hyödylliseksi nainen antaa itselleen luvan rakastua mieheen. Miestä ei etsitä ensisijaisesti siksi, että löytyy toinen ihminen josta aidosti pitää ja viihtyy seurassa.

Itse näen asian niin, että kestävässä suhteessa on kyse aina sydämen sympatioista. Yksikään mies ei voi koskaan aidosti pitää naisesta joka on laskelmoiva miestä kohtaan.

Ne on aina tavalla tai toisella kulissisuhteita. Nuoremmat naiset ovat onneksi niin kokemattomia, että se tulee heistä nopeasti esiin.

Ravintolassa joku nuori nätti nainen tuli juttusille ja alkoi kaulailemaan jo 5 minuutin sisällä. Lopulta se tunnusti, että hän kusettaa miehiä saadakseen heidät tarjoamaan juomisensa.

Naurettiin sitten molemmat yhdessä asialle. D Tämä oli alkeistason esimerkki. Mieskin voi olla liiallisen teennäinen etsiessään ulkoisesti mahdollisimman viehättävää naista, mutta suhteen arkitodellisuus lopulta kertoo millaista elämä toisen persoonan kanssa on.

Persoonallisuus ratkaisee lopulta kenen kanssa myötä- ja vastamäessä jaksaa. Naiset etsivät pitkää miestä. Tällainen cm pätkä kelpaa aika harvalle. Naisen tavat mittailla miestä sopivaksi suhdekumppaniksi vaikuttavat usein varsin ailahteleville. Parisuhteen rakentaminenhan ei pääse edes alkuun mikäli kiinnostunut nainen on ailahteleva tyylii: Minä ainakin ymmärrän naisesta, että samaan ihmiseen voi mahtua niin hyviä kuin pahojakin asioita. Musta olisi tosi mukavaa saada joku kouluja käynyt, itseään kehittävä, viihtyvyydestä ja hyvästä olosta nauttiva virkeä nainen rinnalle.

Itsellä on kehittäviä nörttiharrastuksia ja terveyttä arvostavana tulee lähdettyä 10 kilsan kävelylenkillekin ilman kenenkään houkutteluja. Myös vegaaniruoka maistuu usein. Monien naisten lisäksi kummallisesti myös työnantajat eivät tunnu arvostavan kunnostaan huolta pitävää elinikäistä oppijaa.

Työnantajiin suhtaudun nykyään kuin vähä-älyisiin. Naisiin en ole onneksi katkeroitunut. Paljon puhutaan koulutettujen naisten jäämisestä lapsettomiksi. En tiedä ilmiön todenperäisyydestä, mutta lopulta se on kuitenkin evoluutio joka jyllää ja olemassaolon jatkumossa se voittaa joka jatkaa sukua. Mikäli en tässä lähivuosina löydä kuvauksen ideaalinaista rinnalle niin etsin sitten jotain muuta ja teen hänen kanssa lapsia.

Mielellään minä myös tapailisin naisia livenä. Vain silloin tietää miten toiseen suhtautuu. Eihän sitä tiedä jos se vaikka haisee pahalle tai jotain. Naisetkaan eivät jaksa pidätellä pieruaan loputtomiin. Enkä minäkään ala seksihommiin ennenkuin torvi on soinut. Ihan sellainen perinteinen , sosiaalidemokraattinen, tasa-arvoinen, toveri-pohjainen parisuhde. Usein siinä vaan käy niin että muodostuukin ihan sellainen perinteinen neuvostoliittolainen, kommunistinen, tasa-arvoton, toveri-pohjainen miliisi-hallintoalamainen -suhde jossa miehelle langetetaan rangaistukseksi koirankoppia heti jos mies osoittaa kiinnostusta joihinkin omiin harrastuksiin.

Minulle "kunnollinen mies" tarkoittaa rehellistä ja suorapuheista. Suorapuheisuus ei tarkoita sitä, että puhuu törkeästi ja loukkaa toista, vaan sitä, ettei pelaa pelejä ja kertoo reilusti missä mennään ja mitä tahtoo. Kunnollisuus ei tarkoita minulle myöskään hyötymistä. Itselläni on asiat kunnossa, en tarvitse enkä halua hyötyä kenestäkään, siten kuin hyöty yleensä negatiivisesti ajatellaan.

Minulla on hyvä korkea koulutus, useampikin, vakituinen työ ja palkka, jolla tulen erinomaisesti toimeen, koti, ystäviä ja harrastuksia. Kaikki muut puitteet on hyvin, mutta mies, joka on siinä vierellä tilanteessa kuin tilanteessa, ja jolle voisin tehdä samoin, puuttuu.

Olen tavannut miehiä, jotka hokevat miten uskomaton, ihana ja kaunis olen ja kuitenkaan nämä samat miehet eivät tiedä mitä oikeasti tahtovat, etsivät jatkuvasti jotain mistä eivät itsekään tiedä. Ikävintä, etteivät kerro tuota suoraan, vaan valehtelevat ja pelaavat pelejä. Miksi on niin vaikea sitoutua yhteen naiseen kerrallaan?

Minulle riittää se yksi mies. Yksi kunnollinen tapaus, joka arvostaa naista an. Myös silloin kun tämä ei ole läsnä.

Eli lapselliset, itsekkäät ilkimykset ei kiinnosta. Missä on naistaan huomioivat, rehelliset miehet, jotka eivät pelkää parisuhdetta ja tietävät mitä elämältä tahtovat ja haluavat jakaa tuon elämän ihanan naisen kanssa?

Onkohan nimimerkki N38 ylläoleva vuodatus ihan todellista? Vai onko kyseessä jokin hupivedätys? Ainakin tuntuu varsin koomiselta kirjoitukselta. Ehdottomasti N38 ei halua Matti Nykäsen kaltaista miestä joka kysyy: Ilmeisesti nainenkin tietää sitten missä mennään kun mieskin tietää että missä sitä nyt oikein ja todellakin mennään.

Siis oleellista N38 on se, että tiedetään missä mennään. Jos mies tahtoo esim. Kun mies tietää mitä tahtoo, on naisenkin siis hyvä tietää mitä mies tahtoo.

On myös hyvä, jos nainen on päässyt sille tasolle, ettei hänen tarvitse hyötyä miehestä muuten kuin rakkauden osalta. Paljon onkin sellaisia epäkelpoja naisia, jotka haluavat hyötyä miehestä kaikin muun tavoin, kuin rakkauden osalta, etenkin taloudellisesti.

On myös plussaa, kun N38 on todettu virallisesti miesten keskuudessa "uskomattomaksi vai oliko se uskottomaksi? Perusasiat ovat siis kaikinpuolin kunnossa N38 kohdalla. Miesten kohdalla on tavallista kuten naistenkin että he valehtelevat ja pelaavat pelejä monella miehellä on hallussaan Playstationin jokin versio väliltä Vaikea siis todellakin löytää miestä, joka ei valehtele tai pelaa pelejä ainakin joskus. N38 haluaa siis miehen, joka on vieressä "tilanteessa kuin tilanteessa ja voisi tehdä samoin" Siis tehdä mitä "samoin"?

N38 haluaa siis miehen "Yhden kunnon tapauksen, joka arvostaa naistaan, silloinkin vaikka nainen ei ole läsnä". Pitääkö naista arvostaa vaikka hän olisi 10 km päässä miehestä? Hienoa kaikesta huolimatta, että N38 on korkea koulutettu Jos nainen on Ja mitä korkeampi koulutus, sen enemmän kusta päässä, sen ylimielisempi ja suorastaan vihamielisempi asenne vähemmän koulutettuja vastaan. Täysin mahdoton ajatus että kunnon sutki Savolainen mies ottaisi itseään paljon fiksumman ja varakkaamman naisen eikä maahanmuuttajistakaan taida olla tapauksessasi apua koska he odottavat naisensa olevan hellan ääressä ruokaa laittamassa ja synnytyskoneena.

Seurustelin itse kaltaisesi varakkaan lääkärin kanssa vuoden päivät ja tunsin olevani kuin kynnysmatto jota kohdeltiin naisen ja hänen sukunsa puolelta kuin jotakin orjaa. Ehkä sinun kannattaisi heittäytyä töistä pois vaikka johonkin vapaa-ehtoistyöhön ja näytellä vähän tyhmempää jotta mies saisi tuntea olevansa edes jotakin sinuun verrattuna. Samaistun tosi paljon sinuun, mutta täältä ei löydy fiksua miestä.

Nuo vastaukset jo kertoo, etteivät tosiaankaan tajua mitä kirjoitat. Naiset ylpeilee aina sillä koulutuksellaan kuvitellen olevansa muita parempia ja sitten kuitenkin menevät joksikin paskansiivoajaksi töihin kun eivät uskalla mennä koulutustaan vastaavaan työhön koska vastuu pelottaa.

Naisethan eivät koskaan ota vastuuta mistään, aina se on "jonkun muun" syytä kun naiset epäonnistuu. Tänään on myös YLE: Suomalaisethan ovat kansainvälisesti katsoen korkeasti koulutettuja mutta ei se näy missään oikeassa sivistyksessä, alkoholi on täällä laaja ongelma, Suomi on EU: Missä se koulutus näkyy tässä yhteiskunnassa? Ei sillä ole ainakaan ongelmia saatu ratkaistua!! Jotkut pisa tulokset eivät ole mitään oikeaa elämää!! Kyllähän se köyhyys lisääntyy, kun ei ole halukkaita palkanmaksajia.

Veikkaanpa, että vähän jäisi ns. Ei ole nykyisten n. Hyvin on asiat päättäjien ja kapitaalin puolesta sössitty Suomessa tässä suhteessa. Suomen valtio ja Suomalaiset yritykset itse pitävät köyhyyttä Suomessa keinotekoisesti yllä varoittavana esimerkkinä työllisille, ja pitääkseen nyt töissä normaalissa työsuhteessa normaalilla palkalla olevat ihmiset pelosta kankeana oman työpaikkansa säilymisen puolesta.

Siis ei näillä tahoilla Suomen poliittinen nykyjohto ja bisnesporhot ole mitään aiettakaan muuttaa tätä nykyistä tilannetta. Jos olisi, ne olisivat jo muuttaneet sen, ilman onttoja selittelyjä, ettei niin voi millään tehdä, kilpailukyky, kilpailukyky menee kaiken edelle ja plaa,plaa,plaa!

Näin ihanaa on tämä nykyinen markkinatalouden ja kapitalismin siunauksellisuus maassamme! Aikalailla surullista meno on nykyisessä Suomessa. Näin siinä käy kun kapitalisti on isäntä eikä renki maassa. Vanha muistaa vielä aikaa luvulla, kun kapiteeli pidettiin aisoissa ja häkissä mihin se kuului, eikä vapaana mellastamassa niin kuin nyt. On se vaan nykyisin ihanaa, kun pieni eliittipiiri saa työntää maan suuren enemmistön päätä paskaan.

Eihän naiset puhu edes mitään Kotona , kalalla, joku voi olla kirkossa ja jopa kirjastossa. Auto ja moottoripyörä tapahtumissa. Uimarannalta turha etsiä kun pitäs olla tarzanin näköinen.

Kotona kakalla, joku voi olla kirkossa tai jopa kirjastossa Eikö olekin huippuälykästä ja korkeasti koulutettuihin naisiin vetoavaa huumoria. En näe minkäänlaista korrelaatiota tuossa. Minusta ihmisten koulutus, varallisuus ym. Minulla on lähelläni erilaisen koulutustaustan ja ammatin omaavia ihmisiä, varakkaita ja vähemmän varakkaita.

Jokainen minulle tärkeitä ja ihania ihmisiä, joiden kanssa viihdyn. Palstapersu nostelee taas ikivanhoja ketjuja vierailija , Ärsyttää naiset, jotka esittelevät tissejään ja perseitään näillä lämpimillä keleillä vierailija , Huusin ja raivosin lapsille, eikä edes kaduta!! Onko Hjallikselle tullut lisää hiuksia? Itävallan liittokansleri haluaa, että laittomat siirtolaiset pysäytetään jo Pohjois-Afrikassa vierailija , Autan sinut raskaaksi, luovuttaja Turku luovuttajaturku , Äitini traumoista vierailija , Värikkään pipsan laihis vierailija , Joulukuiset Lilmi89 , Epi-no Delphine Plus - välilihan venytystreeni - kokemuksianne pikaisesti!

Tammitähdet Musicro , Keskenmeno vai eikö sittenkään? Kokemuksia rintapumpuista Pähkinämama , Tammikuun Tarrasukat Honeydew , Arpi 1v tytön kasvoissa Taapero kaivautuu pinnasängyssä patjan alle.. Äidit alle 20v Viestiketjuja: Hae Nuoret äidit- ohjelmaan! Nuoret äidit-ohjelma , Ystäviä kaipailen sekä leikkikaveria lapselleni Annaruusa95 , Ok , Olen 46 v äiti tessun tassu ,

Ne eivät tajua, että parisuhteessakin jo oleva ja työssäkäyvä voi tampere escorts iso kyrpä työttömäksi. Se on korjattu ja olen nykyisin kuopiolainen. Myös vegaaniruoka maistuu usein. Ihan sama jos joku tykkää jostain ja on valmis maksaan. Lapsen sairaudet ja allergiat Viestiketjuja: Usein siinä vaan käy niin että muodostuukin ihan sellainen perinteinen neuvostoliittolainen, kommunistinen, tasa-arvoton, toveri-pohjainen miliisi-hallintoalamainen -suhde jossa miehelle langetetaan rangaistukseksi koirankoppia heti jos mies osoittaa kiinnostusta joihinkin omiin harrastuksiin.

: Seksi keskustelut omena kuopio

Seksi keskustelut omena kuopio Sex chat suomi ikävä suomi
Gay chat suomi how to find a Puhelinseksi domina ilmaista suomalaista seksiä
Nuppi chat http inglorious bitches com 167
SUOMI PORNO TUBE FUCK GIRL Nimimerkki "Akateeminensavolainen" vaikuttaa varsin humaanilta ja avarakatseiselta ihmiseltä, etenkin naiseksi, joka hän ilmeisesti kaikesta päätellen on. Musta olisi tosi mukavaa saada joku kouluja käynyt, itseään kehittävä, viihtyvyydestä ja hyvästä olosta nauttiva virkeä nainen rinnalle. Ei, rekisteröi uusi käyttäjätunnus. Jostain kumman syystä ei hieromalaitoksia ole kuitenkaan saatu kuriin, vaikka ratsioita on tehty. Mielelläni lähtisin live tapaamiseen.

Lapsena sitä jotenkin osasi olla luonteva naapurintyttöjen kanssa. Sitä pystyi muitta mutkitta soittamaan tytölle ja kysymään, että lähdetäänkö leikkimään ja missä tavataan. Aikuisuus pilaa tämän totaalisesti. Naisten kanssa ei jaksa mitään teeskentelyjä ja pitkäkestoisia pelejä. Naisten suustaan möläyttämä termi "kunnollinen mies" kulminoituu usein tuntemieni naisten mielessä siihen mitä hyötyä miehestä on naiselle. Kun mies todetaan hyödylliseksi nainen antaa itselleen luvan rakastua mieheen.

Miestä ei etsitä ensisijaisesti siksi, että löytyy toinen ihminen josta aidosti pitää ja viihtyy seurassa. Itse näen asian niin, että kestävässä suhteessa on kyse aina sydämen sympatioista. Yksikään mies ei voi koskaan aidosti pitää naisesta joka on laskelmoiva miestä kohtaan.

Ne on aina tavalla tai toisella kulissisuhteita. Nuoremmat naiset ovat onneksi niin kokemattomia, että se tulee heistä nopeasti esiin.

Ravintolassa joku nuori nätti nainen tuli juttusille ja alkoi kaulailemaan jo 5 minuutin sisällä. Lopulta se tunnusti, että hän kusettaa miehiä saadakseen heidät tarjoamaan juomisensa. Naurettiin sitten molemmat yhdessä asialle. D Tämä oli alkeistason esimerkki. Mieskin voi olla liiallisen teennäinen etsiessään ulkoisesti mahdollisimman viehättävää naista, mutta suhteen arkitodellisuus lopulta kertoo millaista elämä toisen persoonan kanssa on. Persoonallisuus ratkaisee lopulta kenen kanssa myötä- ja vastamäessä jaksaa.

Naiset etsivät pitkää miestä. Tällainen cm pätkä kelpaa aika harvalle. Naisen tavat mittailla miestä sopivaksi suhdekumppaniksi vaikuttavat usein varsin ailahteleville. Parisuhteen rakentaminenhan ei pääse edes alkuun mikäli kiinnostunut nainen on ailahteleva tyylii: Minä ainakin ymmärrän naisesta, että samaan ihmiseen voi mahtua niin hyviä kuin pahojakin asioita.

Musta olisi tosi mukavaa saada joku kouluja käynyt, itseään kehittävä, viihtyvyydestä ja hyvästä olosta nauttiva virkeä nainen rinnalle. Itsellä on kehittäviä nörttiharrastuksia ja terveyttä arvostavana tulee lähdettyä 10 kilsan kävelylenkillekin ilman kenenkään houkutteluja.

Myös vegaaniruoka maistuu usein. Monien naisten lisäksi kummallisesti myös työnantajat eivät tunnu arvostavan kunnostaan huolta pitävää elinikäistä oppijaa. Työnantajiin suhtaudun nykyään kuin vähä-älyisiin. Naisiin en ole onneksi katkeroitunut. Paljon puhutaan koulutettujen naisten jäämisestä lapsettomiksi.

En tiedä ilmiön todenperäisyydestä, mutta lopulta se on kuitenkin evoluutio joka jyllää ja olemassaolon jatkumossa se voittaa joka jatkaa sukua. Mikäli en tässä lähivuosina löydä kuvauksen ideaalinaista rinnalle niin etsin sitten jotain muuta ja teen hänen kanssa lapsia.

Mielellään minä myös tapailisin naisia livenä. Vain silloin tietää miten toiseen suhtautuu. Eihän sitä tiedä jos se vaikka haisee pahalle tai jotain. Naisetkaan eivät jaksa pidätellä pieruaan loputtomiin. Enkä minäkään ala seksihommiin ennenkuin torvi on soinut. Ihan sellainen perinteinen , sosiaalidemokraattinen, tasa-arvoinen, toveri-pohjainen parisuhde. Usein siinä vaan käy niin että muodostuukin ihan sellainen perinteinen neuvostoliittolainen, kommunistinen, tasa-arvoton, toveri-pohjainen miliisi-hallintoalamainen -suhde jossa miehelle langetetaan rangaistukseksi koirankoppia heti jos mies osoittaa kiinnostusta joihinkin omiin harrastuksiin.

Minulle "kunnollinen mies" tarkoittaa rehellistä ja suorapuheista. Suorapuheisuus ei tarkoita sitä, että puhuu törkeästi ja loukkaa toista, vaan sitä, ettei pelaa pelejä ja kertoo reilusti missä mennään ja mitä tahtoo. Kunnollisuus ei tarkoita minulle myöskään hyötymistä.

Itselläni on asiat kunnossa, en tarvitse enkä halua hyötyä kenestäkään, siten kuin hyöty yleensä negatiivisesti ajatellaan. Minulla on hyvä korkea koulutus, useampikin, vakituinen työ ja palkka, jolla tulen erinomaisesti toimeen, koti, ystäviä ja harrastuksia. Kaikki muut puitteet on hyvin, mutta mies, joka on siinä vierellä tilanteessa kuin tilanteessa, ja jolle voisin tehdä samoin, puuttuu. Olen tavannut miehiä, jotka hokevat miten uskomaton, ihana ja kaunis olen ja kuitenkaan nämä samat miehet eivät tiedä mitä oikeasti tahtovat, etsivät jatkuvasti jotain mistä eivät itsekään tiedä.

Ikävintä, etteivät kerro tuota suoraan, vaan valehtelevat ja pelaavat pelejä. Miksi on niin vaikea sitoutua yhteen naiseen kerrallaan? Minulle riittää se yksi mies. Yksi kunnollinen tapaus, joka arvostaa naista an. Myös silloin kun tämä ei ole läsnä. Eli lapselliset, itsekkäät ilkimykset ei kiinnosta. Missä on naistaan huomioivat, rehelliset miehet, jotka eivät pelkää parisuhdetta ja tietävät mitä elämältä tahtovat ja haluavat jakaa tuon elämän ihanan naisen kanssa?

Onkohan nimimerkki N38 ylläoleva vuodatus ihan todellista? Vai onko kyseessä jokin hupivedätys? Ainakin tuntuu varsin koomiselta kirjoitukselta. Ehdottomasti N38 ei halua Matti Nykäsen kaltaista miestä joka kysyy: Ilmeisesti nainenkin tietää sitten missä mennään kun mieskin tietää että missä sitä nyt oikein ja todellakin mennään.

Siis oleellista N38 on se, että tiedetään missä mennään. Jos mies tahtoo esim. Kun mies tietää mitä tahtoo, on naisenkin siis hyvä tietää mitä mies tahtoo. On myös hyvä, jos nainen on päässyt sille tasolle, ettei hänen tarvitse hyötyä miehestä muuten kuin rakkauden osalta. Paljon onkin sellaisia epäkelpoja naisia, jotka haluavat hyötyä miehestä kaikin muun tavoin, kuin rakkauden osalta, etenkin taloudellisesti. On myös plussaa, kun N38 on todettu virallisesti miesten keskuudessa "uskomattomaksi vai oliko se uskottomaksi?

Perusasiat ovat siis kaikinpuolin kunnossa N38 kohdalla. Miesten kohdalla on tavallista kuten naistenkin että he valehtelevat ja pelaavat pelejä monella miehellä on hallussaan Playstationin jokin versio väliltä Vaikea siis todellakin löytää miestä, joka ei valehtele tai pelaa pelejä ainakin joskus. N38 haluaa siis miehen, joka on vieressä "tilanteessa kuin tilanteessa ja voisi tehdä samoin" Siis tehdä mitä "samoin"? N38 haluaa siis miehen "Yhden kunnon tapauksen, joka arvostaa naistaan, silloinkin vaikka nainen ei ole läsnä".

Pitääkö naista arvostaa vaikka hän olisi 10 km päässä miehestä? Hienoa kaikesta huolimatta, että N38 on korkea koulutettu Jos nainen on Ja mitä korkeampi koulutus, sen enemmän kusta päässä, sen ylimielisempi ja suorastaan vihamielisempi asenne vähemmän koulutettuja vastaan.

Täysin mahdoton ajatus että kunnon sutki Savolainen mies ottaisi itseään paljon fiksumman ja varakkaamman naisen eikä maahanmuuttajistakaan taida olla tapauksessasi apua koska he odottavat naisensa olevan hellan ääressä ruokaa laittamassa ja synnytyskoneena.

Seurustelin itse kaltaisesi varakkaan lääkärin kanssa vuoden päivät ja tunsin olevani kuin kynnysmatto jota kohdeltiin naisen ja hänen sukunsa puolelta kuin jotakin orjaa.

Ehkä sinun kannattaisi heittäytyä töistä pois vaikka johonkin vapaa-ehtoistyöhön ja näytellä vähän tyhmempää jotta mies saisi tuntea olevansa edes jotakin sinuun verrattuna. Samaistun tosi paljon sinuun, mutta täältä ei löydy fiksua miestä. Nuo vastaukset jo kertoo, etteivät tosiaankaan tajua mitä kirjoitat.

Naiset ylpeilee aina sillä koulutuksellaan kuvitellen olevansa muita parempia ja sitten kuitenkin menevät joksikin paskansiivoajaksi töihin kun eivät uskalla mennä koulutustaan vastaavaan työhön koska vastuu pelottaa. Naisethan eivät koskaan ota vastuuta mistään, aina se on "jonkun muun" syytä kun naiset epäonnistuu.

Tänään on myös YLE: Suomalaisethan ovat kansainvälisesti katsoen korkeasti koulutettuja mutta ei se näy missään oikeassa sivistyksessä, alkoholi on täällä laaja ongelma, Suomi on EU: Missä se koulutus näkyy tässä yhteiskunnassa? Ei sillä ole ainakaan ongelmia saatu ratkaistua!! Jotkut pisa tulokset eivät ole mitään oikeaa elämää!! Kyllähän se köyhyys lisääntyy, kun ei ole halukkaita palkanmaksajia.

Veikkaanpa, että vähän jäisi ns. Ei ole nykyisten n. Hyvin on asiat päättäjien ja kapitaalin puolesta sössitty Suomessa tässä suhteessa. Suomen valtio ja Suomalaiset yritykset itse pitävät köyhyyttä Suomessa keinotekoisesti yllä varoittavana esimerkkinä työllisille, ja pitääkseen nyt töissä normaalissa työsuhteessa normaalilla palkalla olevat ihmiset pelosta kankeana oman työpaikkansa säilymisen puolesta.

Siis ei näillä tahoilla Suomen poliittinen nykyjohto ja bisnesporhot ole mitään aiettakaan muuttaa tätä nykyistä tilannetta. Jos olisi, ne olisivat jo muuttaneet sen, ilman onttoja selittelyjä, ettei niin voi millään tehdä, kilpailukyky, kilpailukyky menee kaiken edelle ja plaa,plaa,plaa!

Näin ihanaa on tämä nykyinen markkinatalouden ja kapitalismin siunauksellisuus maassamme! Aikalailla surullista meno on nykyisessä Suomessa. Näin siinä käy kun kapitalisti on isäntä eikä renki maassa.

Vanha muistaa vielä aikaa luvulla, kun kapiteeli pidettiin aisoissa ja häkissä mihin se kuului, eikä vapaana mellastamassa niin kuin nyt. On se vaan nykyisin ihanaa, kun pieni eliittipiiri saa työntää maan suuren enemmistön päätä paskaan. Eihän naiset puhu edes mitään Kotona , kalalla, joku voi olla kirkossa ja jopa kirjastossa. Auto ja moottoripyörä tapahtumissa. Uimarannalta turha etsiä kun pitäs olla tarzanin näköinen.

Kotona kakalla, joku voi olla kirkossa tai jopa kirjastossa Eikö olekin huippuälykästä ja korkeasti koulutettuihin naisiin vetoavaa huumoria. En näe minkäänlaista korrelaatiota tuossa. Nykyajan seksin tarjoajat toimivat usein viattomalta näyttävän firman julkisivun takana. Parittaja piti asiakkaistaan, henkilökunnastaan ja rahaliikenteestään tietokonerekisteriä, jossa oli runsaasti intiimejä tietoja. Tietokannassa oli muun muassa asiakkaan nimi, puhelinnumero ja hänen seksuaaliset erityistoiveensa.

Rekisteri oli laiton ja kiusallinen asiakkaille sekä tallin työntekijöille. Ilotyttörengas koostui huomattavalta osin hyvässä siviiliammatissa toimineista -vuotiaista naisista. Tallin kovapalkkaisimpia työntekijöitä oli hämäläinen kulttuurisihteeri, tienasi 40 päivässä markkaa reilut 50 euroa. Kun rekisteri oli oleellinen osa esitutkintapöytäkirjoja, käräjäoikeus julisti asiakirjat salaisiksi 40 vuodeksi.

Näin verottajakaan ei päässyt kiinni seksityöläisiin. Toiminnan taloudellista laajuutta kuvaavat tuomioistuimen määräämät miljoonan markan noin euron vahingonkorvaukset. Vuosien takainen kohu johti laajaan yhteiskunnalliseen keskusteluun prostituutiosta. Silloinen Kuopion johtava kihlakunnansyyttäjä Hannu Susitaival esitti laillistettuja bordelleja naisille ja miehille.

Hänen on näytettävä toteen, että liiketoiminnan vetäjät ovat vaatineet naisia seksuaalisiin tekoihin. Törkeästä parituksesta voi saada enimmillään kuuden vuoden linnatuomion. Mielenkiintoista on myös pohtia, mikä on asiakkaiden juridinen asema. Seksin ostaminen parituksen tai ihmiskaupan uhrilta on maassamme kiellettyä. Seksikaupan kohteena olevan henkilön hyväksikäytöstä voi rapsahtaa maksimissaan puolen vuoden vankeustuomio.

Mielessä kannattaa myös pitää, että prostituution taustalla on usein kansainvälinen järjestäytynyt rikollisuus. Jos luet kommentteja tai kirjoitat niitä, muut käyttäjät voivat nähdä, milloin olet kirjautuneena palveluumme. Jos haluat, etteivät muut näe paikallaoloasi, voit estää sen asetuksista.

Jos haluat vaihtaa nimimerkkiäsi, voit tehdä sen täältä. Tilaa Savon Sanomien uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea.

Kirjautuminen vaatii evästeiden hyväksymistä. Ole hyvä ja salli evästeet selaimesi asetuksista. Kirjaudu sisään Hanki tunnukset.

0 thoughts on “Seksi keskustelut omena kuopio”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *