Nainen ja seksi venäläinen vaimo

nainen ja seksi venäläinen vaimo

Kun sitten haastattelijat kyselivät, että missä suhteessa olette erilaisia niin vaimo valitti että kun mies on niin epäromanttinen. Mietin vain, että ne miehet jotka haaveilevat venäläisistä naisista, ovatko he tietoisia että nainen vaatii ihan jotain muuta kuin mitä suomalainen ""hyväjätkä"".

Suomalainen nainen ei varmaan jossain suhteessa vaadi mieheltä sellaista huomiota kuin esim. En kyllä yhtään ihmette, jos miehet ihannoivat itänaapurin naisia. Kyllä välillä itseäkin hirvittää suomalaiset kanssasisaret, jotka varsinkin maaseudulla hiihtävät aina tuulipuvut päällä. No niin tekevät kyllä miehetkin. Itseni on helppo arvostella, kun minua usein luullaan ulkomaalaiseksi, joten ilmeisesti poikkean tästä massasta.

Toisaalta miehet ihannoivat kauniita venäläisiä, mutta monet itse eivät vaivaudu pitämään huolta omasta kehostaan. Ei niissä ryssissä nyt sen enempää kauniita ole kuin muissakaan, mistä ihmeestä tuo on keksitty?! Jos on vaan laiha ja halvan näköinen, niin se tarkoittaa suomalaisen miehen mielestä kaunista! Suomipojat tosiaan ansaitsee venakkonsa!

Mulle ei mikään hikinen möhömahajuntti kelpaiskaan Niin, mistähän se on keksitty? Näin kadun miehenä kun olen niitä katuja ympäri maailman kierrellyt yli viiskymmentä vuotta, sanoisin että senhän näkee, ainakin isojen kaupunkien ""kaduntallaajia"" vertaillessa.

Käypäs nyt ekaks isossa omenassa, tuolla jenkkilässä. Sitten voisit mennä vaikka Pariisiin, tai mihin tahansa länsimaiseen isoon kaupunkiin.

Sit voisit käydä vaikkapa Pietarissa, niin johan alkaa mielipiteesi muuttumaan. Tietysti jossain Thaimaassa tai Filippiineilläkin on erittäin kauniita ja siroja naisia, mutta heistä puuttuu se komeus. Eiköhän naiselle itselleenkin ole miellyttävää että on myös komea, sen kauneuden ja herkkyyden lisäksi.

Olen nainen enkä ole naimisissa venäläisen kanssa, mutta muista syistä ko. Venäläinen nainen on melko itsenäinen nykypäivänä ja vaikka he ovat perheasioissa ehkä hieman konservatiivisiä venäläisestä et mitään nyrkin ja hellan välillä heiluvaa elämätöntä kotirouvaa saa.

Naiset meikkaavat, ostavat vaatteita ja käyttävät mielellään korkokenkiä. Tämä tosin koskee enemmän kaupunkilaisia. Venäjä on suuri maa ja korvesta löytyy kyllä ihan samanlaisia maatuskajuntteja kun täältäkin. Tämä riippuu tietty paljon mm. Venäjällä on nykyään paljon myös opiskelleita naisia, joilla on kunnianhimoa työuran suhteen. Tottakai jokainen venäläinen on persoona siinä missä kuka tahansa muukin. Ja siinä maassa on paljon onnenonkijoita jotka tahtovat pois köyhyydestä hinnalla millä hyvänsä.

Toisaalta venäläisiä asuu Suomessa paljon muutenkin ja jo valmiiksi kulttuuriin sopeutunut ja kieltä osaava venäläinen voikin olla paljon parempi valinta. Yleensä tällaisella venäläisellä on työ ja muut asiat kunnossa.

Venäjän kulttuuri on mielenkiintoinen ja kyseisen maan kulttuuri-, oppikirja- ja taidehistoriaan kannattaa tutustua vaikkei venäläisen kanssa olisi naimisiinkaan menossa. Venäläiset tuntevat yleensä kulttuurinsa melko hyvin ja siihen kannattaa tutustua jos tahtoo kestävän ja pysyvän suhteen venäläisen kanssa. Kielen opettelu ei sekään ole pahasta. On epärealistista olettaa että vain toinen sopeutuisi, myös sinun on nähtävä vaivaa tutustuaksesi venäläiseen kulttuuriin.

Tämä ei tarkoita pelkkää Tolstoin lukemista: Venäjällä on aktiivinen ja kansan parissa seurattu popkulttuuri, johon kuuluu elokuvia, musiikkia ja tv-sarjoja. Näiden tuntemus on hyvästä, jos aikoo vakavampaa suhdetta venäläisen kanssa.

Jos tuli jotain kysyttävää, kysy vaan. Voin yrittää udella tutuilta venäläisiltä tarkempia tietoja. Eihän ulkolaisen miehen tarvitse kuin jotain murretta höpistä niin suomalainen nainen on levällään. Ei tarvitse olla yhteistä kieltä eikä puheen tarvitse olla kaunista, kun se uppoaa suomalaiseen naiseen.

Näitä on nähty maailmaa kierrellessä. No eihän se rakastuminen kansallisuutta katso. Jos reissussa rakastuu, niin minkäs sille voi. Ja suominaiset ovat enimmäkseen pirun hankalia nykyään. He antoivat säästöt meille. Nyt kurssi on 51 ja nousussa kokoajan. Joten heidän säästönsä kasvavat nyt korkoa reippaasti euroissa. Lisäksi rahat sijoitin pörssiin ja sieltä tulee nyt sitte heille osinkotuloa. Annan sen puhtaana käteen verojen jälkeen. Mutta joo, tämmösiä yli vuoden aikana!

Kuulostaa hienolta, onneksi olkoon! Suomalainen nainen, toden totta, on mies - katsokaa nyt vaikkapa näitä kuivia silikoni fitness oravia tyyliin Jere Karalahden suomalainen tyttöystävä, joka häviää tälle Valko-venäjän 10 vuotta vanhemmalle naisystävälle joka teki hänelle lapsenkin.

Kumpiko naisista on nainen? Itse olen suomalainen, mutta isovanhempien puolelta ryssä sukua, ja olen aina ihmetellyt naisten halua pukeutua ja treenata itsensä miehiksi.

Samoin miehet tuntuvat tahtovan rinnalleen hymyilevän ja kaikista, jopa miehistä, riippumattoman pojan näköisen kuivakkaan naisen. Ovatko tällaiset suomalaiset miehet sitten jo niin homoja että eivät enää ymmärrä sukupuolten välisiä eroja? Vähän stereotypioita hämmentääkseni kerron. Tunnen kaksi venäläistä naista, jotka ovat suomalaisen miehen kanssa naimisissa. Molemmat olen nähnyt vanhoissa verkkareissa.

Ovat kyllä ihan venäläisen näköisiä, ruskeahiuksisia ja -silmäisiä sekä isohkonenäisiä kohtalaisen sorjia naisia, joten ei ole kyse mistään suomensukuisten heimojen edustajista. Toinen heistä sanoikin, miten ihanaa on Suomessa se, ettei tarvitse pukeutua ylihienosti, ei katsota pitkään rennoissakaan releissä. Toisella heistä on edelleen Venäjällä asuva sisko, joka on huomattavan ylipainoinen, tämä esimerkkinä taas siitä että kyllä sielläkin kaikenkokoista ja näköistä ja tapaista ihmistä on, toisin kuin täällä suomi Molemmilla on enemmän tai vähemmän ongelmia suomalaisen miehensä kanssa.

Molemmilla reilusti vanhemmat miehet Molemmat ovat työtä tekeviä, eivät elä miehensä siivellä. Toinen jopa elätti miestäänkin pienellä opintotuella ja palkalla, kun mies ryyppäsi omat työttömyyskorvauksensa.

Mies ei tehnyt ollenkaan kotitöitä, nainen ei tästä kuviosta tykännyt, vaikka mitä ilmeisimmin oli alunperinkin miehensä siihen totuttanut. Johtuu ehkä heidän vaatimattomasta ja ystävällisestä olemuksestaan sekä käytöksestään. Moni venäläinenhän on aika kylmän oloinen vaikkei sitä haluaisikaan olla eikä omalle lähipiirilleen ole , siellä kun perinteisesti suhtaudutaan epäluuloisesti ja torjuvasti vieraisiin ihmisiin.

Tiedätte, jos olette käyneet Venäjällä ja saaneet kokea paikallisen "palveluammatin" edustajan kohtelua. Siis ihan peruskaupat ym.

Toinen näistä venäläisnaisista tykkäsi Suomessa pikkukaupungissa sitä, että täällä voi hymyillä vastaantulijalle, ihan vieraille ihmisille, kaupassa myyjät hymyilevät ja juttelevat. Venäjällä kun vieraan ihmisen hymy käsitetään niin että "mitä hän minusta haluaa" tai "onko hän hullu". Venäläiset eivät ole yleiseti niin pinnallisia kuin luullaan, toisaalta ihan samanlainen kirjo heissä on kuin meissä suomalaisissakin.

Olet varmaan tyhmyydestä päätellen venäläinen itsekkin. Ihme asenne tuo, että kun venäläistä kohtelee näin ja näin sekä ostelemalla sitä ja tätä, niin kyllä on miehelle hyvät oltavat tiedossa. Suomalaisnaisilta odotetaan vaikka mitä, mutta ilman omaa panostusta naisen huomioimiseen. Voi hyvänen aika mitä ruudinkeksijöitä te olettekaan Menkää kuulkaa ihan sinne peilin eteen.

Tasa-arvo ei ole yksisuuntainen tie. Itse ollut 6v vapaalla. Ok avioliitto kaatui uskontohihhulisekoiluun. Vois sanoo että pikavauhdilla ja innolla tuli seikkailtua. Nyt alkaa toivo hiipua. Toi Venäjänkortti on kiinostaa. Thaimaassa olen ollut etsimässä. Olen luullut onnistuneeni pari kertaa. Kunnes tulee kylmää vettä niskaan.

Olin yhden naisen kanssa pitkään skypessä ei kertonut kuin perusasiat mutta rehellisesti. Sitten menin vierailulle asui kaukana turistialueista. Yllätys oli melkoinen kun saapui hakemaan mua uudella upeella autolla. Talo oli varmaan neliön ,suihkulähteet, muurit ympärillä. Talo oli vähän rempallaan joka todisti sanat. Kaapit täynnä kalliita pikkuvikaisia uudehkoja kodinkoneita. Hänellä oli hyväpalkkainen esimies työ.

Hän sanoi että jos päätämme aloittaa seurustelun tosissaan ja hän halusi. Hän voisi tulla suomeen korkeintaan 1kk vuodessa. Mutta aikanaan arki saapui. Siiten hän sanoi että maksaisin silloinkin kun olen suomessa.

Ehkä nainen oli varakkaampi kuin minä. Sanoin että tarkoitukseni olis kunnostella taloa rakentaa, rakennuttaa laatoituksia kun monsuunit syöneet hiekkapihaa. Hoitaa durian viljelmiä koska olen puutarhuri. Tippa linssissä lähdin kotiin. En sanonut mitään että pääsen hyvin lähtemään. Kirjoittelee sieltä että rakas ja rakas Pakko oli todeta mitä en ois halunnut että siellä ei ole oikeaa Rakkautta.. Jos ulkomaalainen kiinnostaa enemmän mitä sitten.

Tehköön kuka mitenkin parhaaksi näkee. Älkää sitten itkekö jos ette onnistu. Jokaisessa kulttuurissa on ongelmansa ja jokaisessa maassa on hyviäkin naisia ja myös hyväksikäyttäjiä. Mitä itseltä puuttuu sitä arvostaa, miettikääpä. Kun sen saa, se menettää hieman merkitystään eikä ole enää myöhemmin niin kovasti tavoiteltavaa. Kun tulee ristiriidat ja pinnaakaan ei enää riitä loputtoman itsestä antamisen vuoksi, erotaan helposti eikä jakseta panostaa enää suhteeseen. Olipa kyseessä ulkomaalainen tai suomalainen, ongelmat on niitä jotka on osattava ratkoa.

Jos sitä taitota ei ole ei onnistuta. Siinä vaiheessa voi alkaa oma kulttuuri ja oman maan naiset olla helpompia ja pidetympiä. Ei se sen ihmeempää ole. Nyt on Suomalainen "keräilyharvinaisuus" kainalossa mutta nuoruusvuosilta on kokemuksia idän neidoista, ja ne on pelkästään hyviä!

Joten ilmanmuuta aloittajan kannattaa katsoa peli loppuun asti, parilla kaverilla on Venäjällä syntyneet vaimot ja homma näyttää toimivan oikein hienosti, mitään Suomalaisten siiderivalaiden propagandaa asioiden suhteen ei kannata uskoa!

Vanha äitini oli sairaalassa vuodepotilaana, kun Tatjana tuli hoitamaan ja koklkotti jä läksytti että " "minu sytynäpaiika on sielä Viipuri" hieno paikka. Äiti oli hetken hiljaa ja sanoi, kuule Tatjana, siellä minunkin koti on. Sinne säi jäi, kun velivenäläinen vei. Venäläiset naiset ovat todella naisellisia ja viehättäviä. Monet heistä ovat oikeasti kiinnostuneita suomalaisesta miehestä. Venäläiset naiset ovat myös erittäin vieraanvaraisia ja kauniita.

Miehet yleensä arvostavat kauniita naisia ja naisia, jotka osaavat pitää miehestä huolta. Teidänkin säännöissä lukee että ei saa kirjoittaa rasistisia tekstejä. Ice manhan juuri kirjoitti rasismiin viittaavaa. Muuten älä suunnittelekkaan avioliittoa. Toisaalta se kannattaa tehdä vaikka minkä maalainen tahansa olisi kyseessä! Harvemmin ulkomaalaisen kanssa solmittu avioliitto onnistuu. Tulee ero liian usein. Omaisuus menee ilman avioehtoa. Suomalaisten geeniperimä on niin sisäsiittoinen,että ulkomaalaisia tarvitaan.

Nainen baltian maasta meni vihille suomalaisen miehen kanssa. Muuttivat heti suomeen mies siellä päin töissä. Nainen sai mitä halusi. Nainen kävi baarissa kiusaamassa suomalaisia miehiä,petti.

Löysi baarista monta vuotta nuoremman suomalaisen miehen. Muutti yllättäen omaan kämppään ja vei mitä talosta lähti. Joutuivat myymään talon kun mies ei selvinnyt maksuista puolet talon arvosta joka olisi naiselle maksaa,loput talorahat menivät puoliksi mitkä jäi velan maksun jälkeen käteen.

Tämä nykyinen nuori mies asuu nyt naisen luona vaikka kirjoilla kotonaan. Maksaa naisen laskut ja ostaa kaikkea tälle naiselle. Lapsista tämä exmies tuleva maksaa elatusmaksuja kuten kunnon miehen kuuluukin ja ei jää paljoa käteen sen jälkeen,perjantai pulloon ja vähään ruokaan. Naisella menee nyt tosi hyvin,asumistukeakin saa reippaasti.

Ystävä hommasi naisen töihinkin puhumalla hänet sinne. Lapsia tämä baltian kaunotar ei enää halua nämä aikaisemmatkin vahinkoja hän sanoi ja käy sääliksi tätä nuorta 'hoitoa' kun joskus hänelle se hinku eteen tulee.

Nainen sanoo kuitenkin ystävälleen ettei ole tosissaan tämän nuoren miehen kanssa,katsotaan nyt toteaa. Eipä minulla muuta sanottavaa ole kuin jokainen tamppaa tavallaan. Ainakin menee baltian naisella enemmän kuin hyvin ja sai suomen kansalaisuuden mitä se odotti vuosia.

Myönsi että halusi entisestä asuinpaikastaan pois. Siellä oli ankeaa uskokaa tai älkää. Nyt hän käy siellä hienolla autolla lomailemassa ja toiset katsovat kateellisina miksi se en ollut minä. Sieltä vaan kaikki hakemaan vaimo,halukkaita on enemmän kuin tiedättekään. Pelkkä suomen kansalaisuuskin on heile lottovoitto ja pääsee pois.

Hampaatkin saa laitettua taas kuntoon ja valkoiseksi kuten kaikilla heillä on tapana heti ensimmäisenä tehdä. Ei sun naisen ominaisuudet johtuneet syntymämaasta eikä huonosta säästä, vaan hänen luonneominaisuuksista.

En usko, että hän muuttui parastiitiksi Suomeen muutettuaan, hän oli sitä jo ennen. Olen itse ns Baltian maista ja mulla on suomalainen miesystävä. Hänellä on hyvät tulot, hyvä uusi asunto, hieno auto jne. Hän on ennenkaikkea hieno ja lämmin ihminen. Muuten, hän tarjosi mulle yhteisen lomamatkan hänen kustannuksellaan ja arvaa mitä? En suostunut siihen, vaikka mieli tekikin etelään. Mulla on itselläni työ ja aivot mitä käytän. Henkilökohtainen onneni ei riipu asuinmaastani, passista ei ole Suomen passi , peltilehmästä eikä valkoisista valkaisemattomista hampaistani, vaan omasta asenteestani tässä elämässä.

Tottakai ne jättää teidät, tai pettää tosimiesten kanssa! On turha kuvitella, että ne pysyy uskollisina teille. Laskekaa tasoa omalle, niin kaikki, sen jälkeen on ok! Kaikkihan sen tietää, että se joka ei muuten saa itselleen puolisoa hakee sen sieltä, missä ihmisillä vaikeat olot ja halu päästä pois.

Eivät ne naiset rakkaudesta teitä nai, kyllä siinä painavat ihan muut seikat. Kannattaisi siis katsoa peiliin, jos ei puolisoa löydy kotimaan kamaralta vaan pitää puoliso etsiä "kuvastoista".

On se kumma kun suomalaiset miehet ja naiset ei opi sitten millään. Esimerkkejä on pilvin pimein. Todella yksikantaisesti kertovat nämä ihmiset kokemuksiaan itänaisista. Uskon kyllä ihmisen vilpittömyyteen viimeiseen saakka.. Olitte mistä tahansa,jos osaatte käyttäytyä pärjäätte missä vain! Poikkeuksiakin toki löytyy mutta kyllä kaava tuntuu tuota noudattavan. Katoppa omaas niin ymmärrät miksi moni hakee muualta.

Tätä on ollut kiva seurata. Loppujen lopuksi te kaikki olette oikeassa ja väärässä. Ihmiset ovat yksilöitä, kaikkialla maailmassa ja kulttuurierot ne ovat rikkaus.

Kyllä haluaisin myös itse Venäläisen vaimon, Miksi? Se nyt vaan on hyvin loogista, jos haluamme tavata ihmisiä, eri kulttuurista. Venäjä on tuossa rajan takana, ei todella tarvitse lähteä toiselle puolelle maapalloa. Minulle on tärkeintä, jos menen naimisiin vielä, Haluan toki mennä naimisiin naisen kanssa jo näyttää naiselta, mutta en naisen kanssa joka näyttää mieheltä.

Ja oletan myös naisten haluavan miehennäköisen, vai olenko väärässä. Ja kaikki maailmassa eroaa, tottakai, ei onni ole loputon, onni ja ihastuminen, rakastuminen, n. Pystyttekö erottamaan tottumisen ja rakastumisen.?. Naapurillani on siis venäläinen vaimo. Hän on korkeasti koulutettu ja erittäin kaunis. Tyttären toi mukanaan tänne muuttaessaan. Tyttö meneee syksyllä kouluun. Hän on oppinut jo melkoisesti suomenkieltä.

Mutta tämä äiti; hän ei sitten olekaan oppinut, eikä hänellä ole työtä. Ukko on hänestä niin mustasukkainen, että ottaa tämän kengät aina mukaansa kun esim. Ukolla on ikääkin n. Tässä keväällä kun halkoja tontillani pinoon latoilin, tuli tämä naapurin "maatusha" paljain jalon avukseni. Toi mukanaan kahvit ja leipomaansa. Mutta palkan hän halusi, siis sitä "onnee".

Osamaksulla olenkin sen jälkeen melkeinpä päivittän hänelle palkkaa maksellut, luulempa että jo exrankin kanssa. Ja niin tulee jatkossakin tapahtumaan Jos kysytte suhdettani itse naapuriin, niin kerrottakoon että moneen vuoteen ei ole edes kättä toisillemme nostettu. Saattoi olla, että nyrkkiä on joskus puristeltu. Jos kertomuksesi on tosi, eikä provo, niin sympatiani ovat kokonaan tuon naisparan puolella. Oikeasti sattuu jotenkin tuonne mielen sopukkaan se, että tästä maasta, jota isoisämme verissä puolustivat löytyy niin paljon ihmisiä, joiden takia tosiaan ei sitä olisi tarvinnut tehdä.

Tämä henkilö on ilmiselvä MT-tapaus mielenterveys , joka pirstaa huonoa onneaan naisten suhteen. Kuinka moni suomeen esim. Totuus on se, että tänne itsekseen tulleet venäläiset eivät katsokaan suomalaisten suuntaan avioitumis mielessä ,vaan puoliso haetaan venälältä. Eli kyllä venäläisellekin on venäläinen paras puoliso, silloin suhde on tasavertainen ja kulttuurieroista johtuvia ristiriitoja ei synny.

No ei todellakaan pidä paikkaansa. Herääpä pahvi tähän päivään, esim. Helsingissä on jo suuri venäläisväestö ja paljon sekasuhteita. Ajatuksenakin sellainen asia tuntuu vieraalta. Ei sekasuhteet niin yleisiä ole kuin annat ymmärtää, joitakin poikkeuksia toki on, sehän on selvä. En ole todellakaan mikään MP-tapaus! Ja olet todella väärässä, etten saa naista Venäjältä!

Nimittäin tutustuin n 2 vuotta sitten Moskovassa yhteen naiseen, jonka kanssa olen tapailut n 10 kertaa viikon jaksoissa! Ja rahalla tässä tapauksessa ei todellakaan ollut merkitystä, eukolla nimittäin saman kokoinen palkka kun mulla! Ollaan menossa naimisiin syyskuussa ja mä muutan Moskovaan, johon sain firmani kautta siiron! Mua vaan vituttaa nämä 40v ukot joka hakee naisia itselleen!

Olen nimittäin nähnyt paljon sellaisia! Eli tarkoitin että hakesivat oman tasoisia naisia, eikä kympisiä bimboja! Tai sitten kuvittelet vaan olevasi kauniimpi. Yleensä tuolla kehuskelun määrällä totuus on kaikkea muuta Mutta lähinnä siis tarkoitin että kyllä suomiböönat kelpaa näillekin kavereille panopatjoiksi. Oikeat seurustelukumppanit etsitään yleensä muualta. Hyvä kun täältä löytyy normaaliinkin suhteeseen kykenevää miestä. Täällä toiset ostaa vaimoa kuin ravihevosta.

Ja sitten kun vaimo on ostettu,se on oltava tottelevainen. Ei mikään omia aivojaan käyttävä feministi. Toisen maan köyhyyttä käytetään hyväksi. Tällasia miehiä on muuallakin kuin suomessa. Ei oo ihmisarvot kunnossa. Sitäpaitsi miksi tuossa tilanteessa ei pettäisi? Käyttäähän äijä häntäkin hyväkseen. Ai ja sulle onnea. Muutatko venäjälle vai vaimo Suomeen? Mä muutan Moskovaan, aluksi vuodeksi, myöhemmin nähdään.

On se suuri muutos, mutta mitä rakkaudelle mahtaa! Moni lankeaa polvilleen ja kosiikin jo. En jaksa edes lukea tuota riitelyä. Minusta asia on ihan selkeä. Etenkin jos käytössä ei ole välittäjiä välittäjä tekee asiasta kaupankäyntiä ja naisesta tavaran. Sen jälkeen kohtelet naista vähintään niinkuin ihmisoikeudet edellyttävät.

Ja nainen kohtelee sinua. Ei väkivaltaa, ei pakottamista, ei rajoittamista. Kahden ihmisen välinen liitto, jonka kehyksenä toimivat ihmisoikeudet.

Mitä siihen on sanomista kenelläkään. Niin tämä venäläinen nainen, kuten sinäkin. Naisen motiivit voivat olla mitä vaan. Mutta kumpikin teistä tietää sen. Siinä voi käydä huonosti. Itse päätät otatko niitä. Kaikki tämä siis edellyttää sitä, että nainen on omasta tahdostaan liikkeellä.

Ja sinussa on oltava riittävästi ihmistä käsittelemään asia ilman väkivaltaa - kävi miten kävi. Hävettää kirjoittaa tuo mutta suomalainen mies ja iso pettymys on huono yhtälö. Toivotan onnea, kuka lie sitten emännäksi löytyykään. Kerro sitten miten sujuu? Mari, on ilo lukea järkevää tekstiä, haukutaan suomalaisia naisia täällä sitten vaikka mistä mutta sana on ainakin hallussa ; Tohon ite asiaan voi vaan sanoa että elämään, omaan ja muiden, mahtuu kaikenlaista.

Itse touhuan venäläisten kanssa töiden takia kaiken aikaa, ja ne on ihan tavallista porukkaa. Kun on yhteinen kieli, ja yhteisiä intressejä, voin vilpittömästi sanoa että yhteistyö, kaikenlainen, syntyy suomalaisen ja venäläisen välille paljon helpommin kuin esim.

Sama pätee asiaan välillä venäläiset - "ulkomaalaiset". Suomalainen ei kokemukseni mukaan ole venäläisen mielestä oikea ulkomaalainen, vaan semmonen omituinen välimalli. Ja suomessakin on hienoinen ero esim savolaisella naisella ja urbaanilla helsinkiläisellä city ladylla. Ne erottaa yllättävän helposti toisistaan Tosta parisuhdeasiasta on vain niin helppo tehdä numero, niiden jotka yleensäkin tekevät numeron joka asiasta ja toisten asiat kiinnostaa poikkeuksetta enemmän kuin omat.

Toisinaan ois hyvä olla kiinnostunut omista asioistaankin,if you know what I mean Ei ole kotimaasta kiinni 6.

Mielestäni eniten yhteiselämän onnistumiseen vaikuttaa molempien luonteenpiirteet ja yhteensopivuus.

nainen ja seksi venäläinen vaimo

Nainen ja seksi venäläinen vaimo -

Jos piereskellään ja röyhtäillään kuin pienet elukat toisten ihmisten kuulleen, niin ei kait se ihme ole, jos sivistyneempää haetaan muualta. Joten heidän säästönsä kasvavat nyt korkoa reippaasti euroissa. Vähän stereotypioita hämmentääkseni kerron. Hae vain otsikoista Jäsenen nimi: Suomalaisen työssäkäyvän lomailijan pussissa mikään ei tuntunut miltään, paitsi länsimaiset tuotteet. Puhumme kihlattuni kanssa Venäjää, joten meillä tätä ongelmaa ei ole. Vai onko tänä praha huorat parhaat selainpelit joku ihan muu juttu kuin stay-up -sukat?

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut. Hae vain otsikoista Jäsenen nimi: Erottele useat käyttäjänimet pilkulla. Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Osaako joku kertoa minkälainen on venäläinen nainen, tai Thailand-nainen, vaimona.

Vakavasti ottaen; asialliset vastaukset, kiitos. Onneksi me suomalaiset naiset emme mitä ilmeisimmin ole sinun tyyppiäsi. No olen kuullut että aika konservatiivisia ovat.

Eli sinun pitää tarjota perusarvoja, avioliitto ja lapset ja silleen. Onhan tuotakin ratkaisua tullut mietittyä. Jos nyt muutaman vuoden vielä yrittäis löytää Suomesta sopivaa naista, sitten miettis uudestaan, että pitääkö joku hätäsuunnitelma ottaa käyttöön. Noissa on kyllä vähän semmonen maku että ne on epätoivoisen miehen ratkaisu. Minulla on kokemuksia molemmista, Venäläisen kanssa seurustelusta ja Thaimaalaisen kanssa aviossa muutamia vuosia. Aihe on sikäli ongelmallinen, että naiset ovat täysin eriluontoisia, kulttuureistakin jo johtuen.

Aiheesta vois puhua vaikka koko illan. Kerron nyt jotain alkajaisiksi, tosiasioita. No molemmista maista naiset haluaa pois paremman elämän toivossa, siis ovat ""elintasopakolaisia"". Eli ota se huomioon, että naiset haluaa suomeen melkein keinolla millä hyvänsä, ottavat miehen joka hoitaa heidät tänne.

Sen jälkeen vasta alkaa varsinainen soppa, jos se taas sinua kiinnosta, voin kertoalisää. Miksi siis mies haluaa tuoda tuollaisen hyväksikäyttäjän mukanaan?! Ymmärrän kyllä naisten puolelta sen halun parempaan elämään, mutta eipä tuo kovin romanttiselta kuulosta Minä tiedän kyllä pari miestä, joilla on venäläiset vaimot ja ei nämä miehet kyllä missään tapauksessa epätoivoisia ole. Siksi sitä vähän ihmettelee, että miksi se vaimo on pitänyt muualta hakea Mutta miksi , Joo, nämä Venäläiset naiset on kaikenkaikkiaan ehdottomasti enemmän meidänlaisiamme.

Heillä on erittäin kaunis luusto ja komeita muutenkin. Venäläinen nainen on kaunis ja luotettava ja haluaisin itselleni venäläisen naisen, mutta ehdottomasti ensisijaisesti yritän hankkia itselleni suomalaisen naisen.

Venäläinen nainen on lähes yhtä kaunis, kuin suomalainen nainen. Meinaan naisellisuudessa löytyy ja he ovat sinut itsensä kanssa. Sitäpaitsi he tykkäävät pukeutua miestä ja itseään varten.

Tunnen muutaman venäläisen naisen jotka ovat naimisissa ystävieni tai työkaverieni kanssa ja kyse ei ole mistään huoraamisesta kuten naisasiaunuioinin tantat jaksavat hokea. Tosin kaikissa meissä hyvät ja huonot puolet ja riippuu paljon itsestäsi missä menet.

Mutta kuten sanottua niin perinteiset roolit.. Pentti hyvä, ei kauniisti laittautunut, naisellisesti pukeutunut saa välttämättä seuraa iltaelämässä, sillä tosiasiassa miehet pelkäävät sellaisia naisia, jotka ovat laittautuneita.

En tarkoita nyt sentin meikkikerrosta, vaan pukeutumista eli siistinmittaista polvien yläpuolelle ulottuvaa hametta,naisellinen kaunis kaula-aukkoinen paita ja korkokengät. Takuuvarmasti saa olla yksin baarissa, sillä miehille tämä on liikaa siis pakkien pelossa kait liikaa. Tämän vuoksi suomalainen nainen ei uskaltaudu olemaan naisellinen, vaan valitsee illan rientoihin farkut jalkaan. Seuraa löytyy tällöin takuuvarmana varmemmin.

Tietyissä kaupungeissa rajan lähellä valitettavasti venäläiset naiset tunnistaa kaukaa, sillä hameen raja ulottuu tyylittömästi niin ylös, ettei jää epäselvyyttä kulttuurista.

Ohi kävellessä selviää kieli, venäläisiä. Olen vapaa ja yli 30 - vuotias mies. Suomalainen nainen on maailman paras nainen, mutta ei ylivoimaisesti paras. Mutta jos saan valita suomalaisen ja ulkomaalaisen väliltä, niin valitsen aina suomalaisen naisen. Olet löytänyt itsellesi hyvän venäläisen naisen. Hyvää jatkoa sinulle myös tulevaisuudessa. He pukeutuvat naisellisen seksikkäästä kieltämättä suomalaisen silmin joskus yliseksikkäästi kulkevat ryhti suorana ja puhuvat vapautuneesti, isoon ääneen Olenkin miettinyt, että mistä johtuu, että venäläinen nainen uskaltaa?

Kun tarkkailin näitä pankkiautomaatilla olevia naisia niin eivät he olleet mitään missimittaisia tai missin näköisiä muutenkaan, mutta kummallakin oli tiukat pillifarkut ja erittäin korkeat pitkävartiset saappaat, sekä trendikkäät vartalonmyötäiset takit, ehostusta, koruja jne.

Siinäkin näyttäisi olevan eroa suomalaisiin, että venäläiset naiset, kaikenkokoiset ja näköiset korostavat seksikkyyttään ja siksi ovatkin sitten seksikkään näköisiä. Voi kun itsekin olisi luonnetta tällaiseen..

Itse olen asunut Suomessa yli 20v ja suomalaistunut täysin… Kuitenkin kyseessä ei ole vain naiset vaan niiden miehetkin ja koko yhteiskunta joka hyväksyy EIKÄ paheksuu rohkeampaa ja tyylikämppää pukeutumista.

Itselleni tuntunut siltä, että jos en muuttuisi suomalaistyyliseksi, pärjääminen Suomen elämässä olisi todella vaikea sekä työympäristössä että naapuristossa. Kuvittele, että laitat rohkeammat vaateet töihin, seurauksena voisi olla vaikka seuraava scenario: Venäjällä miesten menestyminen ja arvioidaan myös sen vaimon pukeutumisen perustella, joten miehet eivät säästä tässä asiassa: Suomalaistunut venäläinen nainen , No voi hitto, miksei Suomessa miehet tajua tätä Lisää rahaa siis vaimolle vaatteisiin ja kauneudenhoitoon.

Eikös jenkeissä paikoitellen ole vähän samaa meininkiä, että miehen menestyminen tulee näkyä myös koti vaimon pukeutumisessa? Olisihan se mukavaa saada tukea ulkoiseen olemukseen miehiltä täällä suomessakin. Pliis, ei palata luvulle. Venäläisten naisten ulkonäkökeskeisyys kertoo myös heidän asemastaan yhteiskunnassa.

Tällaisia juttuja tällä palstalla on ollut ennekin. En kyllä yhtään ihaile pillifarkkuisia keski-ikäisiä, ylimeikattuja, korkeilla koroilla huojuvia, joulukuuseksi koristautuneita venäläisiä naisia.

Itsenäinen suomalainen nainen ei todellakaan katso heitä kadehtien. Että vielä miehen menestyksen takana pitäisi olla tällainen nainen.

Tottakai suomalaiset miehet katsovat heitä silleen, hehän ovat pukeutuneet kuin ammattilaiset. Itseään arvostava, suomalaisen näköinen nainen , Miksikähän minä olen tavannut työelämässä venäläisiä tai sieltä kotoisin olevia naisia, joilla on tylsät, tavalliset ja mukavat vaatteet tyyliin farkut ja matalat kengät eikä yleensä yhtään meikkiä ja lyhyt "miestukka"?

Ainakin korkeammin koulutetuissa ja fiksuissa naisissa "suomalainen" tyyli on valttia. Ehkäpä se johtuu siitä, ettei ulkonäöllä tarvitse houkutella elättäjää. Enkä kyllä ymmärrä tuota vaatimusta, että miesten pitäisi ostella vaimoileen koruja yms. Käytämme molemmat itsellemme rahaa kohtuudella. Jos mieheni alkaisi ostella timantteja, ihmettelisin mistä hän niihin rahat nyhtää. Eri asia olisi tietysti, jos mies tienaisi huomattavasti paremmin ja hänellä olisi tätä vararahastoa.

Itse en ihaile yltio-seksikasta tyylia, enka sellaista kovaa itsetietoista asennetta tuli se sitten minka syntyperan tahansa omaavilta naisilta. Sitäpaitsi miksi tuossa tilanteessa ei pettäisi?

Käyttäähän äijä häntäkin hyväkseen. Ai ja sulle onnea. Muutatko venäjälle vai vaimo Suomeen? Mä muutan Moskovaan, aluksi vuodeksi, myöhemmin nähdään. On se suuri muutos, mutta mitä rakkaudelle mahtaa! Moni lankeaa polvilleen ja kosiikin jo. En jaksa edes lukea tuota riitelyä. Minusta asia on ihan selkeä. Etenkin jos käytössä ei ole välittäjiä välittäjä tekee asiasta kaupankäyntiä ja naisesta tavaran.

Sen jälkeen kohtelet naista vähintään niinkuin ihmisoikeudet edellyttävät. Ja nainen kohtelee sinua. Ei väkivaltaa, ei pakottamista, ei rajoittamista. Kahden ihmisen välinen liitto, jonka kehyksenä toimivat ihmisoikeudet. Mitä siihen on sanomista kenelläkään.

Niin tämä venäläinen nainen, kuten sinäkin. Naisen motiivit voivat olla mitä vaan. Mutta kumpikin teistä tietää sen. Siinä voi käydä huonosti. Itse päätät otatko niitä. Kaikki tämä siis edellyttää sitä, että nainen on omasta tahdostaan liikkeellä. Ja sinussa on oltava riittävästi ihmistä käsittelemään asia ilman väkivaltaa - kävi miten kävi. Hävettää kirjoittaa tuo mutta suomalainen mies ja iso pettymys on huono yhtälö. Toivotan onnea, kuka lie sitten emännäksi löytyykään.

Kerro sitten miten sujuu? Mari, on ilo lukea järkevää tekstiä, haukutaan suomalaisia naisia täällä sitten vaikka mistä mutta sana on ainakin hallussa ; Tohon ite asiaan voi vaan sanoa että elämään, omaan ja muiden, mahtuu kaikenlaista.

Itse touhuan venäläisten kanssa töiden takia kaiken aikaa, ja ne on ihan tavallista porukkaa. Kun on yhteinen kieli, ja yhteisiä intressejä, voin vilpittömästi sanoa että yhteistyö, kaikenlainen, syntyy suomalaisen ja venäläisen välille paljon helpommin kuin esim. Sama pätee asiaan välillä venäläiset - "ulkomaalaiset".

Suomalainen ei kokemukseni mukaan ole venäläisen mielestä oikea ulkomaalainen, vaan semmonen omituinen välimalli. Ja suomessakin on hienoinen ero esim savolaisella naisella ja urbaanilla helsinkiläisellä city ladylla.

Ne erottaa yllättävän helposti toisistaan Tosta parisuhdeasiasta on vain niin helppo tehdä numero, niiden jotka yleensäkin tekevät numeron joka asiasta ja toisten asiat kiinnostaa poikkeuksetta enemmän kuin omat.

Toisinaan ois hyvä olla kiinnostunut omista asioistaankin,if you know what I mean Ei ole kotimaasta kiinni 6. Mielestäni eniten yhteiselämän onnistumiseen vaikuttaa molempien luonteenpiirteet ja yhteensopivuus. Olen jo keski-iän saavuttanut mies ja olen ollut naimisissa kotimaisen naisen kanssa ja nyt Ukrainalaisen naisen kanssa.

Olen tavannut hänet Suomessa jo lähes kymmenen vuotta sitten. Luettuani viestejä jotka liittyvät tähän aiheeseen, huomasin selvästi slaavilaisen puolison omaavat,jotka mielestäni kuvaavat monia asioita. Alussa on toki oppimista puolin ja toisin, mutta ei kannata yleistää kansalaisuutta ja avioliittoa. Toki kannattaa olla varovainen kaikkien kanssa ,koska samat lait pätevät Suomessa samalla tavalla eli puoliksi jaetaan omaisuus eron sattuessa kohdalle. Eikä eron sattuessa olla sukulaisia, joten samat kaavat käydään läpi, jonka tiedän entuudesta Suomalaisen kanssa.

Olen ainakin kokenut olevani samalla aaltopituudella satojen keskustelujen kautta, joita olemme käyneet kaksin pitkinä talvi-iltoina. Luonteemme ovat täydentäneet toisiaan. Vaimoni ei ole slaavilaisen tunteita purkava, vaan paljolti rauhallisuuteen tähtäävä. Yhteiselämä on kuitenkin sikäli parempaa,kun aktiivisuus osoitetaan monesti vaimon puolelta ei tarvitse vongata. Taloudellisesti ajatellen pidän heitä tarkkoina rahan ja alkoholin suhteen , joka on ainakin meille suonut koko perheen kerä yhteisiä etelänmatkoja vuosittain ei kuljeta kuppiloissa eikä polteta tupakkaa Olemme molemmat töissä ,eikä vaimolla ei ole omia lapsia, mutta lapseni edellisestä avioliitosta ovat hyvissä väleissä hänen kanssaan.

Lopuksi toteaisin ettei sittenkään tulisi yleistää, pääosa entisen Neuvostoliiton kansalaisista on vastuuntuntoista porukkaa, mutta omia pieniä kulttuurieroja kannattaa oppia hyödyntämään positiivisesti.

Elämä voi olla monilta osin jopa helpompaa,kun ei tarvitse aina yrittää toimia kilpailuyhteiskunnan mukaan. No, elämme mielestäni hyvää perheelämää jota olin pitkään kaivannut. Puhut asiaa, mutta niin monta tapausta nähneenä, monet Venäjältä Suomeen naidut naiset ovat tulleet tänne juuri paremman elämän toivossa. Tavallisesti ovat eronneet muutaman vuoden Suomessa asumisen jälkeen.

Omassa lähipiirissäni näitä tapauksia on kolme: Tavataan Pietarissa, "rakastutaan", mennään naimisiin ja vaimo muuttaa Suomeen, tehdään yhdessä lasta, haetaan vaimolle kansalaisuutta ja erotaan. Koko suhde on kestänyt maksimissaan 5 vuotta. Tämä kaava on toistunut näissä kolmessa tapauksessa. Ikävä yleistää, mutta näin se usein menee. Itse tunnen kaksi venäläistä naista suomalaisen miehen kanssa aviossa, hyviä tyyppejä ja hyvissä hommissa. Sitten tunnen varmaan lähemmäs kymmenen tapausta, missä suomityttö on tuonut etelän miehen tänne, ja yleensä nämä suhteet kestää korkeintaan vuoden ennen kuin mies vaihtaa nuorempaan sitten kun luvan asua Suomessa niin nainen lähtee vaihtoon.

Siitähän voisit aloittaa uuden keskustelun. Tämän aiheena on venäläinen vaimo, you see!!! Venäläinen nainen on yleensä naisellinen ja perhe keskeinen. Mutta voi olla myös materialisti, jos tällaista on havaittavissa, niin suhde kannattaa katakaista heti. Myös ravintolassa viihtyvät ovat huono juttu, venäläisillä on selvästi suurempi temperamentti kuin täkäläisillä ja sen seurauksena tällaiset taipumukset karkaavat helposti hallinnasta ja sen seurauksena mies on aika äkkiä vaikeuksissa.

Itsellä on kokemusta yhdestä seurustelusta, tyttö oli materialisti, piti suhde katkaista, vaikka muuten kyllä hyvä.. Kannattaa olla tarkkana muuten voi olla illalla maatuska ja aamulla päätuska. Nämä on ilmaisia sivuja, siihen voi liittää omat yhteystiedot. Tosi hyvä sivusto, kaikki tytöt aidot ja ne vastaa viesteihin! Mutta nä on venäjäksi! Olin avoliitossa Suomalaisen kanssa ja on kaksi yhteistä lasta. Oli veneet autot molemmilla vaikka avopuoliso ei ollut työssä ja kesämökki.

Kodissa neliöitä "riittävästi 6h poreammeet jne. Mutta tyytymättömyys oli hirveää kun meillä oli kaikki huonommin kuin muilla. Avopuoliso ei laittanut edes ruokaa minulle. Sitten kyllästyin kaikkeen ja päätin vaihtaa kumppanin kansallisuuttakin. Kuvaan tuli Venäläinen nainen jä hänen kaksi lasta. Tapasimme ystävien välityksellä ja myöhemmin kahdestaan kaupungilla. Hän ei vienyt koskaan kotiinsa ja ihmettelin onko hänellä aviomies kotona.

No lopulta tein tiukan kysymyksen miksi. Hän sanoi ettei voi sinne vieraita viedä koska hänellä on vaatimaton asunto. Lupasin etten pyörry oli mikä oli. Lähdimme ihmettä katsomaan ,mutta kyllä oli jalat pettää kun näin millaisessa ihmiset asuu. Myöhemmin hän totesi että minun koira asuu paremmin kuin hän Venäjällä.

Asunnossa ei tullut vettä sisään eikä ulos eikä ollut kaukolämmitys toiminut kymmeneen vuoteen. Siinä aikaa myöten tutustuttiin mutta jouduin nukkumaan eri huoneessa ja oli tiukka ei seksille. Ei ennen kuin tutustutaan ja jos mennään naimisiin sitten vasta. Olin varovainen ja tein avioehdon. Sain hyvän vaimon, siis lyhyesti sanottuna hyvän. Toki on kulttuurieroja mutta olen matkustellut muuallakin kuin kotimaassa eikä siitä ole ollut isompaa ongelmaa.

Vaimon tytöt tulee joskus samaan sänkyyn nukkumaan ja se hämmenti ensimmäisellä kerroilla, ovathan he jo 17 ja Vaimo ja minun lapset ovat erittäin hyviä ystäviä. Ja myös lapset keskenään. Rohkeasti vain muillekin samaa. Mutta jos alkoholi maistuu niin Venäläinen nainen ei pidä siitä.

Hienoa kuulla tuollaista kun niin paljon kuulee negatiivista tarinaa noista Suom. Suomalaisilla on paljon opittavaa noista ihmissuhteista Venäläisiltä. Muista hyvä veli, että ne on sitten sippiakkoja kaikki. Keskustelun taso laskee aika kummasti! Mitenkäs sellainen juntti osaa käyttää tietokonetta? Itsellä sen verta kokemuksia että ovat naisellisia ja kauniita.

Itsekin olen netistä hakenut ja nyt kirjoittelen ahkeraan. Kohta pitäisi käydä hänen luonaan. Itse petyin suomalaisiin naisiin koska heidän ääri-itsenäisyytensä on aika raivostuttavaa. Ei nähdä muuta kuin oma napa. Suomessa kaunis nainen on yleensä leuhka mutta Venäjällä vaatimaton. Yleistäähän ei voi puolin ja toisin mutta usein näin on.

Koska en alkuvaihetta pidemmälle ole päässyt niin ainakin tuntuvat olevan romanttisia ja pitävät kohteliaisuuksista. Suomalaisille kun kehuu kauneutta niin heti katotaan kieroon. Eihän kehua osaa kuin etelämaalainen mies entäs heidän tarkoituksensa? Vois aika pitkälle kuvitella että täällä kun on paljon sinkkuja niin voitais kaikki hommata ulkomailta siippa. Saisi Suomikin paremman geeniperimmän Moi, Jos haluat tietoa tästä niin kirjoita mulle jepuliss yahoo.

Mulla on aika paljon kokemusta. Alkuperäinen kun on lähetetty jo Reilut 5 vuotta sitten. Taitaa pojalla olla jo oma emäntä. Jos ei ole niin jotalin on pielessä-. Tanjushka39 kirjoitti kyllä ihan asiaa. Tulee mieleen, että pitää muille näytellä, jos etupäässä on ajatuksena saada kaunis vaimo. No, tulipahan tuollaista mieleen vaan.

Ja sekä Suomessa että Venäjällä on niin kauniita kuin vähemmän kauniitakin. Luonteen pitäisi kuitenkin olla se, mikä ratkaisee. Kun juttelee ja juttelee ja taas juttelee, niin eiköhän luonne selviä, millainen on ihmisenä.

Mikään luonteenlaatu ei riitä kompensoimaan jos nainen on ruma. Miehet on visuaalisia eikä kukaan mies halua herätä joka aamu jonkun mätisäkin vierestä. Pate La Vesca Kyllä ihminen sopeutuu vaikka minkälaisen luonteen kanssa,mutta jos ulkonäkö ei miellytä,niin se vituttaa koko liiton ajan päivä päivältä yhä enemmän ja enemmän.

Ja jää toi erotiikkakin aika vähiin,jos ei ilkeä koskea muuta kuin pahemmassa puutteessa. The best for myself! Ottahan vaimo Venäjälta ja rakasta häntä ylikaikkien! Venäläis vaimot ovat killtija koska he asuvat miehen kanssa sielu sielusta ja loppu asti 2.

Hotavat aina ruoka asiat 3. Hoitavata aina raha asit 4. Ovat kauneita ja sydämellisija 5. Aina auttavat koko perhelle 6. Venäjälla bensa halvempi ja muut kin tavarat siis rikastuu koko perhe ja sukulaiset kin!

Olin naimissa 15 v venäläisen naisen kanssa jos annat pikku sormen se vie koko käden ,pysy suomalaisessa tai voin suositella ota filippiiniläinen et pety. Elä ota ryssää, se sua kusettaa. Japanilainen nainen on paras, fiksu, itsenäinen ja aika mahtava sängyssä. Vastaa alkuperäiseen viestiin Venäläinen vaimo Olen kohta 33 vuotias hyvin toimeentuleva mies: Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

Jos on ikäeroa joku 10 v tai enemmän, niin että mies vanhempi, niin eiköhän ole selvää syyt. Muista hyvä veli, että ne on sitten sippiakkoja kaikki. Ukolla on ikääkin n. Hyviä tyttöjä mutta vain ne haluaa matkustaa kun Venäjä on niin pieni maa. Hän on ennenkaikkea hieno ja lämmin ihminen.

0 thoughts on “Nainen ja seksi venäläinen vaimo”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *